BEN ASKERLİĞİMİ GEMİDE YAPTIM,GEMİNİN BAŞ TARAFINDA GÖZCÜ OLUR VE BAZI NOKTALARDA SERDÜMENE YARDIMCI OLUR,VE ŞÖYLE BAĞIRIR KARA GÖRÜNDÜ..HER HALDE SAYIN BAŞBAKAN GEMİ İŞİNE FAZLA ANGAJE OLMUŞ,BU TİP KİTAPLARI FAZLA OKUMUŞ,OLACAKKİ HEP IŞIK GÖRÜNDÜ DER,BİZE BİR ŞEY GÖRÜNMÜYOR.GİTGİDE KÖRLEŞİYORUZ.BİLSEKTE BU TÜNEL NERDEYSE,BİZLERDE BAKSAK IŞIĞIN GÖRÜNÜŞ ŞEKLİNE.
Görünen o ki deniz bitti...Sayın başbakan
kendi yaşam şartları içinde vatandaşın
içinde bulunduğu durumu anlayamıyor..
Sayın unakıtan ve ailesinin göstermiş
olduğu büyük maddi aşama ne yazıkki yurt
sathında pek yaygın değil..
BEN BU AKP FANATİKLERİNİ ŞUNA BENZETİYORUM.HANİ BİR ZAMANLAR ANAVATAN(ANAP)PARTİSİ VARDI.ŞAŞAALI,ŞATAFATLI GÜNLER GÖRDÜLER.BİR MEMLEKETE ÇALIŞTILAR;ÜÇ KENDİLERİNE.SONRA MİLLET BUNLARA FATURAYI KESTİ.ŞİMDİ YÜDE BİR BİLE ALAMIYOR.AMA OLSUN YİNEDE PEŞİNDEN AYRILMAYAN FANATİKLER VAR.YANİ DEMEM O Kİ AKP DE BİR GÜN ANAP'IN DURUMUNA DÜŞECEK AMA 0.05 SEÇMENİ HEP OLACAK.İŞTE BU GÜNKÜ FANATİKLER ONLARDIR.
AKP iktidarda işbirlikçileri ile birlikte ne varsa sattı,çaldı,talan etti,şimdi de dımdızlak ortada kaldı!Küresel ortakları da an be an AKP’nin yanından çekilmekte!Sözün özü,muhallebi yerken AKP’nin dişi kırılmaya başladı!TÜNELİN UCUNDA BELİREN IŞIK GÜN IŞIĞI MI AY IŞIĞI YOKSA ÜSTÜNÜZE GELEN TIRIN W İNİSİYALLİ FARLARI MI? hala belli değil ve boşuna tartışılıyor.Görünen o ki bu sonbaharda bu topraklarda büyük bir yaprak dökümü yaşanacak!Sifonu çekmeye mek parmak kaldı!
MORAL BOZUCU SENİ OKUDUKÇA TAM TERSİNE MORALİM YERİNE GELİYOR.%43 ALIP DA BU KADAR AĞLAYAN,SAHTE BELGELERE,YALANA HURDAYA SARILANLAR DEMEKKİ İNİM İNİM İNLİYORLAR.ÖNLERİNDE OKADAR ÇOK ENGEL GÖRÜYORLARKİ EL AÇIP AĞLAMAKTAN BAŞKA ÇIKAR YOL GÖREMİYORLAR.HÜKÜMETTE OLUP,YARGITI ELİNE ALDIKLARI HALDE HİÇBİRŞEY YAPAMAYACAKLARINI KANITLIYORLAR.
mustafa yılmaz Kömür-makarna dağıtarak iktidar olunsaydı Dünya'da herkes bu yolu izlerdi. Boşuna kendini kandırma da şu sorulara cevap ver:(Tabi verebilirsen!)
1. Halk sizi/ulusalcıarı neden sevmiyor?
2. Neden hep Menderes-Özal-Erdoğan çizgisini iktidara getiriyor.
3. Krize rağmen önce % 39 sonra % 43 NEDEN NİYE?
4. Kömür ateşinde hiç makarna pişirdin mi?
moral bozucu %43. keşke kömür makarna dağıtarak değil de ülke insanlarına hizmet ederek %73 alsalardı senin Nikin de moral bozucu %73 olsaydı. Fabrikalarımız kapanmasa işçisi işsizi emeklisi esnafı sürünmeseydi. biz de burada seninle birlikte ülkemizi yönetenleri alkışlasaydık.
İş dünyası yakın zamana kadar AKePe yi niye desteklemesin? Şakır şakır özelleştirmeler ile kaptı kaçtı oynadılar. ABD den gelen sıcak parayla hisse senetleri tavan yaptı, dışardan aldıkları düşük kredilerle hazine kağıtlarını toplayıp sermayelerini üçe katladılar. Ama haklarını yemeyelim adamlar krizden çok önce gerekli yapısal tedbirleri alın diye çok çırpındılar. teğet teğet dediler milleti sabitleyip bağrından vurdurttular.
mustafa yılmaz; "Başbakanın gördüğü tünelin ucundakı ışık, karşıdan gelen Tır'ın farlarıdır." İşte far Mustafa: Çatlasan da, patlasan da DE-MOK-RA-Sİ.. AB SÜ-RE-Cİ.. AKP İK-Tİ-DA-RI.. % 47'ler.. O-BA-MA.. YE-Nİ DÜN-YA.. YENİ DÖNEM:27 Nisan e.muhtıra/Tayyip Bey elinin tersiyle.. DEĞİŞMEYEN MEMDERES/ÖZAL/ERDOĞAN İKTİDAR ÇİZGİSİ.. ULUSALCILAR:SİLİVRİ..(Silivri'nin yoğurdu değil! Sen anladın onu!..)
İş dünyasına biri lütfedip sorsa ;yakın zamana kadfar etekleri zil çalarak hükümeti desteklemiyorlar mıydı?Övmüyorlar mıydı?Ne oldu ne değişti?T.Cvatandaşlarına merhamet ettiklerinden mi şimdi gerçekleri söylemeye başladılar?Yoksa tahteravalli hep onların emrinde insede karlılar çıksada o yüzden mi?
yandık ey millet yandık! sene 79 da rahmetli ecevit te meclis kürsüsünden bas bas bağırıyordu "tünelin ucu göründü" diye! aradan geçen 30 yılda ışıklar görülmedi değil görüldü tabi! ama bunlar karşıdan gelen araçların ışıklarıydı hep! çölde serap görür gibi tünelde karşıdan gelen araçların ışıklarını tünelin sonu diye yutturdu hep siyasetçiler! tayyip amcam da aynı numarayı çekiyor şimdi! demek ki en az 30 yıl daha tüneldeyiz demektir bu!
doğru söylüyor sn başbakan. kriz bizi teğet geçti. 70 yılda yapılamayan kalkınma oldu ülkemizde.işsizlik diye birşey yok onun için gençler en az 3 çocuk yapmalı.allah razı olsun biz emekliler bir elimiz balda bir elimiz yağda. akp nin oy oranı önümüzdeki seçimlerde %47 değil en az %99 olmalı. ey aziz nesin allah sana gani gani rahmet eylesin.