YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ELAZIĞ 10 Temmuz 2007 Salı 

AĞARA LAF ATANLAR SİZ KENDİ GECMİŞİNİZE BAKTINIZMI YADA OY VERECEĞİNİZ PARTİNİN GECMİŞİNE Bİ BAKIN AĞAR PKK SORUNUNU GÖNÜLDEN CÖZMEK İSTEEYN TEK LİDER DİĞERLERİNİN UMRUNDA BİLE DEĞİL HERGÜN ŞEHİT OLUYOR TAYİP BEY NERDE NEDEN KİMSE SES CIKARMIYOR DAĞDA ŞEHİT EDİP OVADA TOPRAĞA GÖMECEĞİMİZE OVADA BİLGİMİZLE AKIL GÜCÜMÜZLE YENMEK VAR ARTIK BİRAZ UYANIN ...

Yorumu oyla      18      10  
YENİ SAYFA 3 Temmuz 2007 Salı 

SAYIN MENDERESİN BUGÜN BÜYÜK ADNAN MENDERES DEMOKRAT PARTİNİN LİDERİ OLSAYDI DA AYNI ŞEKİLDE ATIP TUTARDI.ÇOK AMA ÇOK YAZIK.BUNLAR HEP İYİ GÜN DOSTU.REFAHA VEKİL OLABİLMEK İÇİN GİTTİ.SEÇİLDİ SONRA KONUŞTU.ERBAKANA NE METHİYELER SÖYLEMİŞTİ.ŞİMDİ GELMİŞ DEMOKRAT PARTİNİN KUTSAL DAVASINA YARA AÇMAYA ÇALIŞIYOR.BİR DAHA YAZIK.

Yorumu oyla      18      10  
YENİ SAYFA 3 Temmuz 2007 Salı 

BİR ARA REFAHTA ŞİMDİ TEZGAHTA.YAZIK.RAHMETLİ SAYIN MENDERES HAYATTA OLSAYDI NE DERDİ ACABA.OĞULA BAK.DALDAN DALA KONAN KUŞ MİSALİ.BARİ CHP DEN ADAY OLSAYDIDA KENDİMİZİ ÜZMESEYDİK.DP TÜM KADROSU İLE DAĞ TAŞ GEZERKEN BEYLER OTURMUŞLAR AHKAM KESİYORLAR.BİR KEZ DAHA YAZIK.NE İÇİN BUNLAR BELLİ DEĞİL.AĞAR BU PARTİYİ AYAKTA TUTAN LİDERDİR.ÜLKENİN HER YERİNİ ADIM ADIM GEZDİ.MÜCADELE ETTİ.BEYLER AÇ KURTLAR GİBİ BEKLİYORLAR.ÇOK ÇOK YAZIK.

Yorumu oyla      18      10  
gökberk 23 Haziran 2007 Cumartesi 

Sadece demokrasi değil Adaletinde yanından da geçmemiştir. herhengi akıllı bir insan şu soruları sorar.neden Ağar ın adı neden Susurlukla beraber anılıyor, neden faili meçhuller içişleri olduğu dönemde en fazla olan bakan Ağar, neden PKK sadece Ağarın düzova siyasetini övüyor. neden kardeşi Yunus Ağar ın adı (google den girin bakın)uyuşturucu organizasyonlarını yapan adam olarak geçiyor.neden vekil adayı ve arkadaşı Sedat Bucak çetecilikten hapis aldı. Neden bu başka herhengi bir insanın üzerinde soru işareti değil?

Yorumu oyla      18      10  
tufan eker 23 Haziran 2007 Cumartesi 

Daha neler.Mehmet Ağarı meclise mi sokacaz.PKK'yı dağdan indirip ovada siyaset yaptırmaya gönüllü olan Mehmet Ağar değil mi? Mehmet ağar sadece bir bürokrattır.İktidar hırsı ve sevdası ANAPLA birleşme sürecinde zaten ortaya çıktı.YAPMAYIN; şu PKK'yı savunan insanlara oy vermeyin...

Yorumu oyla      18      10  
HUKUKÇU 22 Haziran 2007 Cuma 

MHP ve CHP birlikteliğine dikkat edin.Ülkeyi bölmeye çalışıyorlar.Ey Türk milleti uyan!Vatanını kurtar.Bunları ancak AKP önleyebiir..

Yorumu oyla      18      10  
Kemal 22 Haziran 2007 Cuma 

Sayın Menderes gerçekten çok önemli açıklamalar yapmış. Her ne kadar birileri istememiş olsa da Aydın Menderesin Demokrat Parisi ülkemize çok yararı olmuştur. Ama bu partinin adını Mehmet Ağar gibileri kullanınca partinin adı kirlenmiştir.Ve üzülerek söylüyorum bu parti mehmet ağar yüzünden barajı geçemeyecektir.

Yorumu oyla      18      10  
mehmet demirci 22 Haziran 2007 Cuma 

Caney Caney Caney işte meydan hey, susurlukçu Ağar nerdesin haney, nerdesin haney. El Cevap: Düz ova söylemiyle kendimi bitirdim, partimde adam kalmadı, adeta partimin içi boşaldı. Yine de bir yerinden yırtarım diye düşünüyordum ama üstüne birde sedat bucakla susurluk bağlantılarım yine hortladı, anlatacak 1-2 şeyim daha vardı ama şimdi de sesim kısıldı. Onun için gelemiyorum. Size iyi secimler dilerim. Mehmet Ağar

Yorumu oyla      18      10  
Demir 22 Haziran 2007 Cuma 

Sayın Menderes'e bu kadar yürekli ve açık konuştuğu için teşekkür etmek istiyorum. Ağar "Dağda silah taşıyacaklarına düz ovada siyaset yapsınlar" diyebilecek kadar basiretsiz biri. Bir siyasi partinin başında teröristi muhatap kabul eden biri nasıl olabilir ve nasıl utanmadan hala şehitlerimizin adını kullanarak, teröre çözüm bulacağını söyler. Sunduğu çözüm buysa, sonucunu düşünemiyorum bile. kaldı ki Ağar'ın emniyet müdürü olduğu 93-94 yıllarında terör bu ülkede en üst düzeyde faaliyetteydi. Ağar'ın bir de Susurluk kısmı var orası çok daha karanlık, çok deriin bir çete!

Yorumu oyla      18      10  
Baki Güldiken 22 Haziran 2007 Cuma 

Birinci Düz ova şenlikleri 2007 1. Dağdakilere bir davetiye ve gül gönderilmesi. 2. Dağdakiler ile beraber halay ve oyun havaları 3. Düz ovada nişancılık oyunu. 4. Düz ovada -çete- yakalamaca oyunu: "Çete kaç - polis tut" (Bu oyunda yakalayan kaybediyor, yakalanmayan kazanıyor). 5. Mazot fiyatları için açık indirim (üstüne para vaadetmek serbest) 6. Demokrat postundaki kurtun Türkiye'ye pardon sürüye dalması. 7. Dağdakilerle beraber demokrasi oyunu ve kapanış.

Yorumu oyla      18      10  
alpay doğru 22 Haziran 2007 Cuma 

TEŞHİS TAM OLMUŞ BRAVO: AĞAR mı dediniz? Görün işte Bucak çeteden hapis aldı. Bu ülkeyi yıllarca susurluk ve onun derin pisliklerinden temizlemek için uğraşan namuslu insanların mücadelesine destek verenlerin emeğine destek vermek her Müslüman Türk evladının vazifesidir. işte görüyoruz Ağar ın vekil adayı Bucak ve ekibi neler yapıyor. Hala bunları destekleyenler varsa bunun hesabını veremezler. Türk milleti karanlık ve menfaat için insanların canlarını yakan insanlar istemiyor artık. Aşağıdaki alıntıya bakın: “Terör 1984'ten itibaren tırmanıyor. 84'te 69, tırmanıyor tırmanıyor, geliyor zirve yapıyor. En çok insanımızı kaybettiğimiz tarih 1993. Bu tarihte 2347 kişi. 94'e 2184. Bu tarihlerde kim Emniyet genel müdürü? Mehmet Ağar. 95'ten itibaren düşüyor. 2006'da 161, 2007'de 80” dedi.

Yorumu oyla      18      10  
demokrat 22 Haziran 2007 Cuma 

mehmet ağar misyonuyla asla menderesin partisine uymamıştır. susurluk, mafya ve derin çetelerle derin bir siyaseti getirmeye çalışan ağar demokrat partiyi bitirmiştir. partide kurduğu baskılar ve dayatmalar sonucu yüzlerce kişi partiden ayrılmıştır. demokrat partililer bu karanlık durumdan uzaklaşmak için partiden ayrılmalıdırlar. sedat bucakın üye olduğu susurluğun elemanlarının bulunduğu bir partiye halk oy vermez. halk karanlık değil aydınlık istiyor. bu ağarla olmaz. temiz siyaset istiyoruz.

Yorumu oyla      18      10  
Pınar 22 Haziran 2007 Cuma 

Siyaseti babadan oğula geçen saltanat vari bir yapı olarak görmekten ve eski siyasilerin çocuklarına oluklarından fazla değer vermekten vazgeçmeliyiz. Rahmetli Atatürk her hususta ne kadar akıllı ve ileri görüşlü bir adammış, bunu hergeçen gün daha iyi anlıyorum.

Yorumu oyla      18      10  
KUBILAY 21 Haziran 2007 Perşembe 

ERSIN BEY... HER ZAMANKI GIBI MÜKEMMEL BIR RÖPORTAJ HAZIRLAMIS! SEVIYORUM SIZIN RÖPORTAJLARI OKUMAYI. UMARIM HEP BÖYLE DEVAM EDERSINIZ...

Yorumu oyla      18      10  
21 Haziran 2007 Perşembe 

Muhteşem bir röportaj. Tebrikler

Yorumu oyla      18      10  
21 Haziran 2007 Perşembe 

evet, röportajın asıl can alıcı noktası "hem DP hem CHP misyonunun artık aşılması gerektiği" bölüm. her ne kadar aydın bey açık olarak cevaplamasa da bu soruyu rtık geçmişten medet umarak yan gelip yatmaktan vazgeçmemiz gerekiyor. çalışın beyler. yeni şeyler üretin. Türkiye ne CHP'nin özlediği 1920'nin, ne de DP'lilerin yeşertmeye çalıştığı 1950 lerin Türkiyesidir. uyanın

Yorumu oyla      18      10  
demokrat 21 Haziran 2007 Perşembe 

her şey 22 temmuza kadar. tüm yanlış politiklar sandıkta karşılığını bulacak. partim adına üzülerek izlesem de yapacak başka bir şey kalmıyor. elveda dp yada dyp yada her neyse işte

Yorumu oyla      18      10  
SEÇKİN 21 Haziran 2007 Perşembe 

RAHMETLİ ADNAN MENDERES'ÎN TEK EMANETİ AYDIN BEYİ BİLE HAZMEDEMEYEN BİR PARTİ DP Yİ TEMSİL EDEMEZ. İSİM DEĞİŞTİRMEK HİÇBİR ŞEYİ ÇÖZMEZ. KİMİ KANDIRIYORSUNUZ SİZ?

Yorumu oyla      18      10  
Ahmet Şeker 21 Haziran 2007 Perşembe 

Sayın menderes'in tespitleri son derece doğru ve yerinde. Bu açıklamalarını okuduktan sonra Başta Sayın ağar olmak üzere parti yönetimi kızmak yerine umarım şapkalarını önlerine alıp tekrar düşünürler. Yanlışlardan dönmek de bir erdemdir. Lütfen inat etmeyin artık.

Yorumu oyla      18      10