YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
uzayli ayten 4 Haziran 2009 Perşembe 17:24

sedat denen yaratik nasil bir nesnedir anlamanin imkani yok fizigi gibi beynide cirkin karikatur gibi adam komik

Yorumu oyla      19      12  
sevgi 23 Mayıs 2009 Cumartesi 23:54

arkadaşlar ben 32. günde izledim sedat arseveni. ben düşüncesinde bukadar sığ fikrinde bukadar yanlı kimse görmedim. Allah yardımcısı olsun. inanın vakit gazetesine yakışmıyor.

Yorumu oyla      18      10  
ahmet 8 Mayıs 2009 Cuma 20:02

bir cok noktada katilmamakla beraber, bir konuda katiliyorum : ahmet hakan'in halet-i ruhiyesini anlattigi kisim. hakikaten enfes bir sekilde ozetlemis. diline saglik. yazilarini hic okumadim serdar arseven'in, sivri dilli mi degil mi yazilarinda onu da bilmiyorum, ama vakitte olduguna gore biraz serttir her halde. ama ahmet hakanla ilgili anlattiklari muhtesem. tesekkurler gel de acima simdi ahmet hakan'a tesekkurler Sedat Arseven'ın kendi başına gerçekten iyi bir insan, imanı tam bir inanan olduğu yüzündeki nurdan bile anlaşılıyor. Ama Vakit gazetesi denilince Türkiye'de akla vahabi cehaletinin ve faşist dincilik anlayışının gelmesi Arseven gibi temiz ve aydınlık kalpleri de zan altında bırakmaya yetiyor.

Yorumu oyla      20      10  
gariban 25 Şubat 2008 Pazartesi 

bir cok noktada katilmamakla beraber, bir konuda katiliyorum : ahmet hakan'in halet-i ruhiyesini anlattigi kisim. hakikaten enfes bir sekilde ozetlemis. diline saglik. yazilarini hic okumadim serdar arseven'in, sivri dilli mi degil mi yazilarinda onu da bilmiyorum, ama vakitte olduguna gore biraz serttir her halde. ama ahmet hakanla ilgili anlattiklari muhtesem. tesekkurler gel de acima simdi ahmet hakan'a tesekkurler

Yorumu oyla      18      10  
Ahmet Çağlayan 5 Şubat 2008 Salı 

Sedat Arseven'ın kendi başına gerçekten iyi bir insan, imanı tam bir inanan olduğu yüzündeki nurdan bile anlaşılıyor. Ama Vakit gazetesi denilince Türkiye'de akla vahabi cehaletinin ve faşist dincilik anlayışının gelmesi Arseven gibi temiz ve aydınlık kalpleri de zan altında bırakmaya yetiyor.

Yorumu oyla      18      10  
hani 23 Ocak 2008 Çarşamba 

vakit gazetesini internetten okuyorum.Okuduğum kadariylede KİN VE NEFRETi ön plana çıkaran haberler yazıyor,okurları ise her platformda gazetenin yazdıklarını marş gibi tekrarlıyor.Ben etkilenmiyorum ama etkilenen okuyucuları toplumda kin ve nefretleriyle ayırt ediliyor.Sertlik değil daha çok pravakatörlük misyonunu üstlenmiş gibiler.Akit neden vakit oldu!..

Yorumu oyla      18      10  
alper tunga 23 Ocak 2008 Çarşamba 

ben hiç vakit gazetesi okumadım almadım.siz söylediklerinizde yazdık larınızda inşallah samimisinizdir çünkü sizin ölçünüz ve ortaya koyduğunuz direniş islamadına duruşunuz dini değerler adına sizin samimiyetsizliğiniz ve duruşunuzu kaybetmeniz değerlerimizi incitir.allah kalbinize göre versin ben bundan sonra sizi okuyacağım.

Yorumu oyla      18      10  
Beril 31 Aralık 2007 Pazartesi 

dr Karkeşim İslam (KURAN)birleştirirde kalan teferruatlar birleştirmez. Zaten onun için kurulmşlar. Ama tabiki öyle demiyorlar. Hepimizin yolu ayrı olabilir bir yere çıkyor. diyorlar. Yalanın daniskası Afganistan,pakistan,cezyir, filistin,ırakvs ne demk istediğimi anlarsın. Hiç mi öğüt almazlar bilmemki, bu kimleri keiflendirir.Kimbilir ne büyük keyifle izliyorlardır.

Yorumu oyla      18      10  
dr 26 Aralık 2007 Çarşamba 

sorsaydın ya serdar beye ondanmı müslüman ülkeler birlik beraberlik içinde ondanmı iktidardaki müslüman arkadaşlar bağdatta müslümanların ölümüne tepki gösteriyorlar(!) ondanmı 2milyonluk israile karşı birleşemiyorlar din birleştiricimiş gelde külahıma anlat

Yorumu oyla      19      10  
okur 18 Ekim 2007 Perşembe 

imcfeeg'ye: neden?

Yorumu oyla      18      10  
imcfeeg 18 Ekim 2007 Perşembe 

bu siteye yeni girdim,bu röportajı okuyunca bir daha buraya uğramamaya karar verdim...

Yorumu oyla      18      10  
oya ela erkmen 18 Mayıs 2007 Cuma 

biraz gec oldu ama bu yaziyi okuduguma cok memnunum sayin arseven. reklam ajansinda calistigim icin tum gazeteler elimden geciyor. vakit'e onyargiliydim ama zamanla ben de sizin soylediklerinize kendi gozlerimle sahit oldum ve vakit okuru oldum. hey guzel turkiyem neler donuyor neler oluyor benim vatanimda. ozgurlugun gucu cok onemli, herkes bugunlerin kiymetini bilsin. Allah kolaylik versin.

Yorumu oyla      18      10  
fatih can 10 Mayıs 2007 Perşembe 

Sayın Erseven; vakitin yada sizin böyle davranmaya hakkıız var ancak hiç düşünüyormusunuz mesela sizin gazete 2-3 milyoın satsa satamaz ya hadi satsa dışlarıda türkiyeye bakan insanlar ne düşünürler? Yada cumhuriyet gazetesi 3-4 milyon satsa ne düşünür? siz en çok satsanız, bu ülkeyi İran zannederler.. cumhuriyet satsa bu ülkenin rusya olduğuna karar verirler... AMA BEN YİNEDE SİZİ SEVİYORUM..BİR MÜSLÜMAN OLARAK... VAKİT GİBİ BİR GAZETEYE TÜRKİYE'DE İHTİYAC VAR...AMA BİRAZ DAHA ÖLÇÜLÜ OLURSANIZ BENCE HEM TİRAJINIZ HEMDE OKUNURLUĞUNUZ ARTAR DENEMESİ BEDAVA...

Yorumu oyla      18      10  
umutsuz genç 10 Nisan 2007 Salı 13:29

İletişim fakültesinde okuyan bir halk çocuğu olarak çalmadık kapı bırakmadım. ama hepsi ya tecrübe sordu yada hiç yüzüme bile bakmadı. daha üçüncü ınıfta olmama rağmen hiçbir umudum kalmadı. vakit gazetesi dahil herkes mutlaka bir yerlerden selam olmadan kapılarını açmıyor. dolayısıyla serdar beyin bu açıklamarını samimi bulmuyorum. birisinin diğerinden farkı yok.

Yorumu oyla      18      10  
ayla 10 Nisan 2007 Salı 13:27

Vakit tüm medya ya sansür uygular yada olumsuz bir haber olursa yer verirken turktime'ın iki gün boyunca manşetten sayfalarını açması gerçkten de takdire şayan. tebrikler turktime

Yorumu oyla      18      10  
mustafa 10 Nisan 2007 Salı 13:23

Yeni Şafak, Zaman, Vakit... Hepsi severek okuduğumuz gazeteler. keşke kartel gibi siz de birleşebilseniz, tek ses olsanız, ufak hesaplarla enerjinizi dağıtmasanız.

Yorumu oyla      18      10  
duman kaya 10 Nisan 2007 Salı 13:21

tabi ki fino köpekli şehit annesi olmayacak. zaten istenen fino köpekleriyle yürüyüş yapan, beş çaylarında toplanan ve konken oyanayan her türlü milli ve manevi hassasiyetten uzak anneler ve onların yetiştirdiği dejenere nesil değil mi?

Yorumu oyla      18      10  
10 Nisan 2007 Salı 13:17

BAŞÖRTÜSÜNE YÜRÜTÜLEN LİNÇ KAMPANYASI NE KAMUSAL ALAN NE DE BAŞKA BİR DERTTİR. SAYIN ARSEVEN'İN DE ON DERECE YERİNDE TESPİTİYLE BELİRTTİĞİ GİBİ İSLAM'IN BİRLEŞTİRİCİLİĞİNİ GÖLGELEMEK İÇİN MÜSLÜMANLARI BİLE KAMPLARA AYIRMAYA ÇLIŞMADAN BŞKA BİR ŞEY DEĞİL. UMARIZ SAYIN ARSEVEN'İN AÇIKLAMALRI BİRİLERİNİN KULAĞINA GİRER DE SAÇMA SAPAN KAMUSAL ALANDA TÜRBAN OLMAZ KANDIRMACASININ ARKASINDAN GİTMEZ.

Yorumu oyla      18      10  
10 Nisan 2007 Salı 11:49

Sayın Arseven gazeteciliğinize sözüm yok ama sizde enaniyet var, çok kalp kırdınız, lütfen bu yanınızı allah rızası için törpüleyin.

Yorumu oyla      18      10  
10 Nisan 2007 Salı 11:48

Medya medyadır, islamcı, cumhuriyetçi diye ayırmayın lütfen. Bakın islamcı dediğiniz bir yazar islami kesimin yanlışını da söyleyebiliyor. Saygılar.

Yorumu oyla      18      10  
Serdar Arseven 10 Nisan 2007 Salı 15:02

Ben Serdar Arseven'im. Bir genç, iletişim fakültesinde okuyan bir halk çocuğu olarak iş bulamadığını söylüyor. Eğer gerçekten de, gazeteciliğin gerektirdiği temel vasıflara ve tabii ki azme sahip olduğuna inanıyor ve iddiasını ortaya koyuyorsa, kendisine yardımcı olacağım. Mail adresimden bana ulaşsın

Yorumu oyla      18      10