YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
vision 31 Mayıs 2007 Perşembe 

TALAT BEY, SU YAZIYI LÜTFEN DEGISTIRIN ARTIK! YENI YAZI BEKLIYORUZ SIZDEN...

Yorumu oyla      54      49  
klass 23 Mayıs 2007 Çarşamba 

Açıkçası şaşırdım. Ersin Tokgöz bu sitede önemli ve başarılı birçok röportaja ve manşete çıkan bir sürü yazıya imza attı. bu kadar emeği geçmiş bir çalışma arkadaşınıza yaptığı bir hata yüzünden hemen topun ağzına koymanız medyadaki vefa eksikliğini tekrar hatırlattı bana. üzüldüm.

Yorumu oyla      53      49  
bir dost 23 Mayıs 2007 Çarşamba 

kendi yazarınıza bu kadar net tepki gösterebilmeniz takdire şayan. sizi tebrik ediyorum.

Yorumu oyla      53      49  
banu 22 Mayıs 2007 Salı 

sizin gibi usta bir gazeteciyi hem haklı buluyor hemde tebrik ediyorum her zamanki gibi yazılarınız gayet net ve hedefi belli nitelikte bu şartlar altında bu kadar cesur ve anlaşılır oldugunuz için syn=TALAT ATİLLA YI kutluyorum.

Yorumu oyla      54      49  
ali 22 Mayıs 2007 Salı 

Kİmmiş bu ersin? Ne yapmış gazetecilik adına...? Şöhret olmak istiyor her halde. Babıali böyle artistleri çok gördü. Geldikleri gibi giderler...

Yorumu oyla      53      50  
22 Mayıs 2007 Salı 

ayip mi? ya anlamadigim bir nokta var! her satirda kimi kastettigi nerden belli? siz medya her seyi abartiyorsunuz! hele türkiye de fazlasiyla! bu ülkede basin özgürlügü yok mu? hemen millet aliniyor. yazilan yazi neden bu kadar batiyor, yoksa altinda baska gercekler mi yatiyor...

Yorumu oyla      53      49  
AYIP 22 Mayıs 2007 Salı 

Ersin Tokgöz'ün yazısının her satırıyla kimi kastettiği açıkken bu yoruma ayıp demekten başka bir söz bulamıyorum. Yine de saygılar..

Yorumu oyla      53      49  
Sevil 22 Mayıs 2007 Salı 

Okudum, o Haberola'da ve Habertürk'de yayimlanmis olan Ersin Tokgöz'ün yazisini! Kime "ÖLÜNÜZ" dedigi yazmiyor bu yazi da. Neden Ufuk bey kendisine ölünüz denildigini saniyor?? Bunu anlamadim acikcasi. Hem kime ne dediyse desin... ve "Bu yazi Ersin Tokgöz’ün meslek hayatinda erken aldigi bir ‘leke’dir" nitelemeniz de cok abartilmis Talat bey!

Yorumu oyla      53      49