YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
timur 5 Mayıs 2007 Cumartesi 

e kardes ne oldu simdi..aha birlestiler

Yorumu oyla      53      49  
nevzat toplukafa 4 Mayıs 2007 Cuma 

SAYIN ATİLLA TÜRKİYE TARİHİNİ İNCELEDİĞİMİZDE HER KRİZ SONRASI BİR LİDER ÇIKMIŞTIR..KALICILIĞI ONUN OLGUNLUĞUNA BAGLI OLMUŞTUR..BUGÜN BU CUMHURBAŞKANLIĞI KRİZİDE BİR LİDER ORTAYA ÇIKARMIŞTIR O DA SAYIN ERKAN MUMCUDUR..SİYASET GÜNDEMİNİ MUMCU BELİRLEDİ..RAHMETLİ ÖZAL BİZE ŞÖYLE DERDİ..GÜNDEMİ TAKİP ETMEYİN GÜNDEMİ BELİRLEYİN...SAYIN MUMCUYU BİR KAÇ GÜN ÖNCESİNE KADAR BAŞBAKAN DİKKATE ALMIYORDU..BASIN İLGİ GÖSTERMİYORDU.ŞİMDİ..HER SÖZÜ GÜNDEM OLUYOR..ŞİMDİ ÖYLE Mİ..? GÜNEŞ YÜKSELDİKÇE ISISI VE PARLAKLIĞI ARTAR..TIPKI MUMCU GİBİ..MUMCU ÇOK GÜÇLÜ BİR KAREKTER BİRİKİMİN ESERİ TEK GİBİ GÖZÜKÜYOR ÖYLE DEĞİL..HALK ETRAFINDA KENETLENİYOR..MİLLETVEKİLLERİ ONUN KADER ARKADAŞI..AMA UNUTMAYALIM LİDERLER ŞAHİNLER GİBİ TEK UÇAR..SİZE TAVSİYEM BU GENÇ AMA OLGUN BÜYÜK YÜREKLİ KARTAL BAKIŞLI ADAMI İYİ İZLEYİN..KLAVUZLUĞU TÜRKİYEYİ LİDER ÜLKE YAPACAKTIR..BAŞKA SÖZE GEREK YOK SANIRIM SAYGILARIMLA ADANALI NEVZAT

Yorumu oyla      53      49  
Kaan Alper 3 Mayıs 2007 Perşembe 

Yazıdan çok sitenin içeriğiyle ilgili bir şikayet; Medya siteleri link bölümü neden sayfadan çıkarıldı? Turktime'ın en önemli bölümlerinden biri bu bölümdü...

Yorumu oyla      54      49  
Yaşar Narı 30 Nisan 2007 Pazartesi 18:55

"Bugün demokrasiye sahip çıkma günüdür. Bugün farklılıkların düşmanlık olarak değil, zenginlik olarak algılanma günüdür."Demokrasi ile herşey çözülür.Anap ve DYP demokrasiye sahip çıkmalıydı.Partiler demokrasinin devamı için vardır.Bu iki parti de halk nazarında kredi yitirdiler.Seçim olsa hangi tabandan oy alacaklar.Demokrat gelenekten mi?Demokrasi mücadelesi ne oldu?Bu partiler demokrasinin neresindeler?Herhalde sol tabandan beklentileri var!

Yorumu oyla      53      49  
Necmi DODOOĞLU 19 Nisan 2007 Perşembe 11:23

Birilkten kuvvet doğar dendiğinde, Herkes,"biliyoruz bu yeni bir şey değil"diyecek,Fakat,sadece Parti bazında değil, Türkiye'ye özgü de değil,bütün müslümanlar birleşmeyi beceremiyor,Irak'a bakın,yok Şii imiş,yok Sünni imiş birbirlerini yiyorlar,elin gavuruda onlara bakarak ve kıs kıs gülerek ellerini oğuşturuyor. Buna benzer daha binlerce örnek verebiliriz, parçalanmışlık bu zihniyetle daha uzun süre devam edeceğe benziyor. Ne varki "elin gavuru" birleşmenin şart olduğunu çoktan anlamış.

Yorumu oyla      53      49  
Kerim Savun 19 Nisan 2007 Perşembe 01:08

Dha bugün DSP ile görüşmesinde Erkan Mumcu DSP'ye işbirliği teklifinde bulunarak DYP'ye kazık atmıştır. Bu gezilerinin nedeni ise ANAP, FP, DSP ve BBP işbirliğidir. MHP ile ise numaradan görüşmüştür. Onun ipiyle kuyuya inan Ağar en büyük darbeyi yer ve Ertuğrul Özkök bile kurtaramaz.

Yorumu oyla      53      49