YORUMLAR
Toplam 44 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 6 Eylül 2013 Cuma 15:18

"Müslüman ülkelerde VAHŞET,KAN,ŞİDDET olağandır"Yeni mi keşfettiniz? Bugün İstanbul'da 15 kişinin öldürüldüğü, 300 kişinin yaralandığı, 400 Kadının tecavüze uğradığı, 4214 ev, 1004 işyeri, 73 kilise, 1 sinagog, 2 manastır, 26 okul toplam 5317 Milli Servet olan mekanların SALDIRIYA uğradığı ve YAĞMALANDIĞI VAHŞETİN Yıldönümü yani 6/7 Eylül POGROMU! Kim mi yaptı? Atatürk'ün evini bombalayan, Kıbrısta CAMİLERİ yakan sonra da yaptıkları pislikleri başkaların üstüne atan Huzur ve Barış İslam'da diyen

Yorumu oyla      20      11  
Misafir 1 Eylül 2013 Pazar 18:53

Böyledir Yurdum İnsanı...ADAM gibi yazılanlara cevap veremez duruma düşdüğünde saldırganlaşır. Helallaşıp, barışıp huzur içinde yaşamak yerine yediği haltları inkar edip LANETLİ çoğrafyada yaşamayı tercih eder..! Son: Asalanın da Allah BELASINI versin KATLİAMLARI YAPANLARIN da..

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 31 Ağustos 2013 Cumartesi 16:38

Ermeniler alçakça saldırmadılar mı türk köylerine bıdı bıdı yapmayı bırak lann Ermeniler büyük millet Türkler katil demeye getiriyor pislik defol ermenistana git o zaman yaşadığın topraklara ve halkına tıpkı dedelerin gibi ihanet ediyorsun! Asalanın kökü kazındı diye zoruna mı gitti?

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 31 Ağustos 2013 Cumartesi 02:26

"Ruslarla birlik olup komşularını katlettiler"!Ne zaman?1915 Kırımını yaşadıktan sonra intikam amacıyla.Neden Balkanları geçip Yeşilköye yerleşen Ruslarla birlik olup Topkapı Sarayına 8 km.kalmış bitik Osmanlıyı kökten bitirmemişler? Bu kadar büyük fırsat ellerine geçmişken neden o günlerde komşularını katletmemişler Osmanlı zavallı duruma düşmüşken?Eğer o günlerde bunlar gerçekleşmiş olsaydı hiçbir kuvvet Rusları bu topraklardan çıkartamaz,Biz de bu Devleti KURAMAZDIK,yatkalk Ermeniye dua et:))

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 31 Ağustos 2013 Cumartesi 02:09

Geçmişi bahane edemezsin!Öldürüp malını mülkünü gasp etmişsen yapanın yanında kar kalıyor,ne güzel değil mi?üstelik de senin vatandaşın başka ülkenin değil.Sen devlet gibi devletsen sana silah çekeni öldürür kimse sana hesap soramaz bugün PKK'ya yapılanlar gibi.Yok evinde çocuğunu emziren kadınları dağa sürüp ırzına geçerek öldürürsen,malını da alırsan bunun hesabını vermek zorundasın.Hepsini ÖLDÜR emre karşı gelen Kütahya Valisi ne güzel demiş "Ben Devletin Valisiyim Devletin EŞKİYASI değilim".

Yorumu oyla      18      10  
TOTEM 30 Ağustos 2013 Cuma 22:51

11 eylülde ölenler masum insanlarda Irakta ölen milyonlar Ne? Biz 1973 te eğer Ermenistanı işgal etseydik o zaman Asalayı haklı bulurdum ancak geçmişi bahane edersek ve buradan yola çıkarsak üzerinde oturduğun topraklar rumların onlarda vursun Japonlar Amerikayı vursun,Almanlar İnglizleri senin mantığın ne derece çürük görebiliyormusun? O kadar tutarsız ve o kadar savruksun ki,bir yandan Müslümanlara katil ve kıyıcı deyip öte yandan Suriye üzerinden emperyal palavraları sıralıyorsun..

Yorumu oyla      19      11  
TOTEM 30 Ağustos 2013 Cuma 22:48

şimdi sen 1915 e mi gitmek istiyorsun? Ermeniler bu topraklarda kaç yüzyıl yaşadılar? Osmanlıda hiç ayrıma uğradılar mı? Tam tersi El sıddık denilerek paye verilmiş peki ne oldu da bu üzücü olaylar oldu? Rusya doğu sınırlarımızdan ülkemizi işgal etti ve yüzyıllarca bu topraklarda barış içerisinde yaşayan Ermeniler Ruslar ile birlik olup komşularını katlettiler yani şimdi techir sebepsiz mi? Ermenilerin yaptığı katliamlara söyleyecek sözün yok mu sayın Türk vatandaşı!

Yorumu oyla      19      11  
Misafir 30 Ağustos 2013 Cuma 18:28

Bugün Amerkan Emperyalizmini Suriyeye davet eden zihniyet o günlerde de Iraka da davet etmiş,Türkiye dahil, Amerikanın zaferi üzerine Saddam heykellerini yıkıp göbek atarak zafer çığlıkları atmışlardı Müslümanlar,aynı el şeyiyle gerdeğe girmiş gibi! Sonra da savaşta ölenlere karşı 11 eylülde cevaben sivilleri öldürdüler.Eğer bu Terör değilse..1915 Tehcirde öldürülen binlerce sivil Ermenilere karşın Asalanın 1973te başlattığı saldırılar neydi? senin mantığına göre Terör değil... mi diyeceğiz?

Yorumu oyla      20      10  
TOTEM 30 Ağustos 2013 Cuma 13:32

Terörist olanlar darbeciler mi? yoksa halkın seçtiği cumhurbaşkanını savunanlar mı? Sen Suriyede Esada karşı savaşanlara dünyada terörist diyeni gördün mü? onlar özgür suriye ordusu!!Bütün islam ülkelerine saldırıp milyonlarca insanı öldüren Hırıstyan ve Museviler terörist değil ancak bu haksız işgal ve zulümlere güçlerinin yettiği şekilde direnenler terörrist öyle mi?Sana çapsız diyordum ama bu sana iltifat olur senin gibiler sadece çapsız olsalar iyi birde ruhunuz kirli asıl sorunda burada..

Yorumu oyla      18      11  
TOTEM 30 Ağustos 2013 Cuma 13:29

Terörist kimlere deniyor bu sıralar? Afganistanda Emperyallerin kukla ordu birliklerine karşı savaşanlara terörist demiyorlar mı? Irak savaşında ordu teslim olduktan sonraki mücahit saldırılarına terör saldırısı demediler mi? amerika ortadoğuda milyonlarca insanı öldürürken terörist değildi ama Amerikanın saldırılarına 11 eylülde cevap verilmesi bir terör saldırısıydı değil mi? eğer Amerika gibi savaş uçakları olsaydı onunla saldırılardı olmayınca yolcu uçaklarını kullandılar. Peki sence Mısırda

Yorumu oyla      18      11  
Misafir 30 Ağustos 2013 Cuma 02:27

Herkesi kendin gibi bildiğine göre..Çapsız'ın daniskası olduğun belli oluyor..Cevap veremediğin konuları da çarpıtmakta ustasın.. bakıyorum. Kurtuluş Savaşıyla Suriye'de yaşananlar arasında ne gibi benzerlikler var? Düşmana karşı savaşanlara Terörist denmez okumuş cahil.. Suriye'yi hangi düşman işgal etmiş de Müslümanlar birbirlerini yiyiyorlar? ya da Mısır'ı hangi düşman işgal etmiş de Müslümanlar birbirlerini boğazlıyorlar? Rumuz kullanmakla da İnsan ne yürekli olur ne de ADAM..!!!

Yorumu oyla      19      10  
TOTEM 29 Ağustos 2013 Perşembe 13:01

Benim müslümanlarım! Peki seninkiler kimler 00.39 da yazıp rumuz bile kullanmaya yüreği yetmeyen çapsız?Dünyada şuan vahşete uğrayıp öldürülenler kim? Ölenler kim söylesene bana çapsız! Peki senin ülken işgal edilse ve ordun etkisiz hale getirilse sen terörist olmazmıydın? kurtuluş savaşında Atatürk ve anadoluda direnen halkta bugünün ve senin tabirinle teröristler değilmiydi? aslında senin çapında birini adam yerine koyup cevap veriyorum ya buda benim hatam.

Yorumu oyla      18      12  
Misafir 29 Ağustos 2013 Perşembe 00:39

Ne o Totem? Mevlana'nın kendi sözleri ezberini mi bozdu? Mevlana'nın Hayatın gerçeklerini söylemesi bir tarafını mı sarstı??? Böyledir işte..gerçekler ACI'dır..Senin Müslümanların çıkar da "Ilımlı İslam"dan bahsederlerse karşı taraf ta çıkar "Ilımlısı varsa demekki Ilımsızı da var,barbarı da var, Katili de var, teröristi de var" der..! Süriye'de Teröristler pardon ÖSO'cüler öldürdükleri insanın kalbini yerken,insanları canlı canlı binaların çatılarından atarken internetten dünya izliyor,..

Yorumu oyla      20      10  
TOTEM 28 Ağustos 2013 Çarşamba 12:56

Evet yaa Değil mi? Dünyayı cehenneme çevirenler hep Müslümanlar ve islam ülkeleri! emperyal devletlerin hepsi islam devleti! Afganistan hırıstyan bir devlet,Irakta öyle,sonra Suriyer,Libya,Mısır Filistinde öyle ve Bu zavallı Hırıstyan devletleri ve halkları İslam devleti olan Amerika,İngiltere,Fransa,Almanya ve İsrail hep işgal edip katlediyor! 12.07 sen Mevlanayı ağzına alma Manevi şahsiyetini kirletiyorsun!

Yorumu oyla      18      13  
Misafir 28 Ağustos 2013 Çarşamba 12:07

Ne demiş Mevlana Celaleddin Rumi..? "İslam'ı YOBAZlardan koruyun... Aksi halde DÜNYAYI İSLAM'dan Koruyun.." Bu kadar basit..!

Yorumu oyla      22      10  
TOTEM 27 Ağustos 2013 Salı 22:38

Despotlarına devredilmiş ülkelerin Müslüman halkı ülkelerinin işgaline yada emperyal katillerle işbirliği yapıp kendi halkına zulmeden despot kuklalara karşı direndiği için katil ve terörist oluyor değil mi? pazartesi 21.32 de yazan vatandaş asıl insanlık dışı yaratık olan sensin! Sen ve senin gibi uşak ruhlu satılık insanlar yüzünden İslam alemi bu durumda emperyal alçaklara yataklık yapıp onların ağzı ile konuşup onların hizmetine girerek cehennemi bile haketmeyen mahluklar oluyorsunuz.

Yorumu oyla      18      12  
TOTEM 27 Ağustos 2013 Salı 22:35

Değilmi Müslümanlık Katil ve terörist olmayı çağrıştırıyor!! Müslümanlşar barbar ve insanlık dışı yaratıklar ve bunu yazan bi,r Türk vatandaşı sorsanız Müslümanım der! Müslümanlar katil ve terörist! Irak ta bir milyon insan öldü!Afganistanda yüzbinlerce,Libyada,Mali de,Mısırda, Filistinde ölenler hep müslüman! milyonlarca müslüman öldü öldürenler hırıstyan ve yahudiler ma arkadaşa göre Müslümanlar katil ve terörist cani ve insanlık dışı yaratıklar!! Ülkeleri işgal edilmiş yada batının kukla-

Yorumu oyla      18      11  
Misafir 26 Ağustos 2013 Pazartesi 21:32

Ne derseniz deyin, ister üzülün, ister büzülün. Batı dünyasında da uzak doğu ülkelerinde de; Müslümanlık = zalim, katil, terörist olmayı çağrıştırır hale gelmiştir. Barış dini İslam'ı bu duruma düşürenler de; bağnaz, yobaz, kuranı kendi kafalarına göre yorumlayan, Allah'la aldatan ve aldanan, sayıları her geçen gün artarak (yazık ki Türkiye'miz de dahil) sözde Müslüman ülkelerde milyonları kat be kat geçen kendini, haddini bilmez cehennemlik cani insanlık dışı yaratıklardır!

Yorumu oyla      22      10  
Misafir 24 Ağustos 2013 Cumartesi 01:32

Yıllarca BATI'yı Ortadoğu'ya müdahale ettiği için Şeytanlaştıranlar...Bugün kalkmışlar BATI niye Ortadoğu'ya müdahale etmiyor diye feryat ediyorlar..Şaşırmış bu Müslümanlar.. Müminler Kardeştir diyenler koltuk için birbirlerini boğazlıyacaklar.. Hristiyan dünyası da gelecek müdahale edecek. Niye? Müslümanlar Huzur bulsunlar diye..! Tam komedi ya.. Bunun içindir ya siddim senedir bu Müslümanlar Adam olmuyorlar...1400 sene yetmedi bir 1400 sene daha lazım herhalde!!!

Yorumu oyla      21      10  
Misafir 23 Ağustos 2013 Cuma 16:59

medet eden konumdayken gayri müslimden medet uman bir konumdayız rabbim tüm müslüman alemine yardım etsin.

Yorumu oyla      19      10  
Misafir 23 Ağustos 2013 Cuma 01:28

Tayland'a seks turizmi düzenlelenler ve de gidenler Ahlasızdırlar ama hiç olmazsa Dürüsttürler..yedikleri haltları açıkça belirtiyorlar..ve de "Ben şuyum Güzel Ahlaklıyım" diyerek YALAN konuşmuyorlar! ya Senin Müslümanlar? hem Ahlaksız hem Yalancı hem de Sahtekar.."Müslümanım Güzel Ahlaklıyım" diyerek Ahlaksızlıkları yanı sıra Halkı kandırıp Sahte Ürün üretmekte Dünya 2.cisi, Sporda Doping kullanarak Dünya BİRİNCİSİ oluyorlar!!! Vergi kaçırıp devleti kazıklamaları da cabası..!!!

Yorumu oyla      20      10  
TOTEM 23 Ağustos 2013 Cuma 00:38

Çirkinsiniz!Çirkinliğiniz verdiğiniz örneklerden bile belli Bu tür ahlaksızlıklar sadece İslam ülkelerinde mi oluyor? Peki Taylanda ve başka yerlere sek turizmi düzenleyenler de Müslümanlarmı? Uzakdoğunun zavallı çocuklartını kullananlar Müslümanlar mı? Çirkinsiniz ve İslamı karalamak için nasıl çirkinleşeceğinizi bilemiyorsunuz!Bakın işte Türkiyede islam ülkesi ve ülkeyi karıştırmak isteyenler müslümanlkar değil senin gibiler misafir efendi!!

Yorumu oyla      18      11  
Misafir 21 Ağustos 2013 Çarşamba 02:17

İslam'dan değil, İslam'ı kullanarak söylenen YALANlardan,PALAVRAlardan,SALLAMAlardan NEFRET ediyorum..Belli oluyor İslam ülkeleri ne kadar Huzurlu olduğu!!! Her yer KAN Gölü..Huzur buysa Teşekkürler Senin olsun böyle huzur. Kompleksli İnsanlardır ki "Ben buyum Ben şuyun" derler aynen "Müslümanım Güzel Ahlaklıyım" der gibi. Sanki 14 yaşındaki Kızın peşine 50 kişi kuyruğa giren ahlaksızlar bu yurdum Müslüman İnsanları değil de Uzaylılar öyle mi Totem Efendi..???

Yorumu oyla      22      10  
TOTEM 18 Ağustos 2013 Pazar 13:27

Seni rahatsız mı etti? bu yazılar! İslamdan nefret ediyorsunuz değil mi? İçinizi kin,öfke ve hırs bürüdüğü için Huzur denilen duyguyu bilemezsiniz.

Yorumu oyla      18      14  
Misafir 18 Ağustos 2013 Pazar 02:05

Sen..hiç "Huzur Hristiyanlıkta", "Huzur Müsevilikte" diye bir söylem duydun mu Totem Efendi sen ve senin gibilerin yıllardır palavra sıktığı "Huzur İslamda" sallama gibi... Arabaların arka camlarında yazılan yalanlar gibi..."Müminler kardeştir" deyip birbirlerini koltuk için boğazlıyanlar gibi..! İnşallah bu yaşananlar millete ders olur da yalanlara son verirler..milleti kandırmaktan vazgeçerler..Dünya Menfaat dünyası ister Müslüman ol, istersen ne zıkkım olursan ol değişmez...!!!

Yorumu oyla      22      11  
TOTEM 17 Ağustos 2013 Cumartesi 21:54

Yok huzur Hırıstyanlıkta ve Musevilikte! bak siz ne kadar huzurlusunuz değil mi? Tüm dünyada Müslümanlar ölürken Diğerleri mutlu mesut yaşıyorlar! Eniyisi dini değiştirmek değil mi? bu İslamdan bir fayda göremediniz değil mi?Bu arada adam olmak demek eğer ülkeleri işgal edip karıştırmak,içlerindeki satılık alçaklar vasıtası ile karıştırıp birbirine kırmak ise ben adam olmak istemiyorum. Dün Irak ta öldürülen insanları ağzına sakız edip bugün Müslümanlara kin kusanların gerçek yüzleri bu işte.

Yorumu oyla      18      11  
Misafir 17 Ağustos 2013 Cumartesi 18:06

Ne oldu..??? Hani "HUZUR İSLAM'DA"ydı? Hani Müslüman'lar Kuran'dan İnsanlık öğrenmişlerdi? Demek 1400 sene yetmedi, bir 1400 sene daha lazım bu kafayla adam olmaya, o da belki!

Yorumu oyla      21      12  
TOTEM 16 Ağustos 2013 Cuma 20:14

Bırakın palavrayı yaa yazının özünü anlayamamışım! Önce insan olmayı öğrenin soınra bili,mden teknolojiden bahsetmeyi,Eğer bilimde ve teknolojide gelişip emperyal gibi zalim firavuna dönüşeceksek olmaz olsun böyle teknoloji.

Yorumu oyla      18      12  
Misafir 16 Ağustos 2013 Cuma 18:54

Cevap veremezsin, çünkü yazının ana fikrini anlamamışsın, bu yazı bir taziye yazısı değil, bu katliamların neden olduğuna dair arka planını yazan kısa bir analiz yazısı. Yazının kısa özeti şu; Müslüman coğrafyası inancını bireyselliğe indirgemeden, hiçbir islamcı örgüt veya mezhebe bağlı kalmadan bilimsel, teknolojik kültüre sahip bilinçli bir topluma ulaşmadan ve kendini kullananlara karşı milli birliğini tesis etmeden kurtulamazsın...

Yorumu oyla      21      11  
TOTEM 16 Ağustos 2013 Cuma 16:46

Vozurdamak! Şimdi böyle bir garip tabir icat eden birine cevap versen kendini adamdan sayar.

Yorumu oyla      18      13  
Misafir 16 Ağustos 2013 Cuma 16:12

Totem ne çok vozurdadın yaaa, vuranda vurulan da islamcı değil mi? Batıyı aklamaya mı çalışıyorsun?

Yorumu oyla      23      10  
TOTEM 16 Ağustos 2013 Cuma 15:59

Yapılan zulme karşı yapabileceği tek şey bu!RADİKAL İSLAMCI VE BARBAR DİYORSUNUZ ama onların neredeyse hepsi ülkelerini işgal edenlere karşı savaşıyorlar.ve islamdan başka Allahtan başka sığınacak hiçbirşeyleri kalmamış.EĞER Kİ SİZ,RAHAT YAŞAMAK UĞRUNA ŞEYTANA SATMAK,BENLİĞİNİ VE TÜM DEĞERLERİNİ SATMAK DOĞRU TAVIRDIR DİYORSANIZ evet siz haklısınız.Ve maşallah hepiniz karıştırılan,üzerinde oyunlar oynanan ve öldürülen insanlara ha babam ha vuruyorsunuz ama katile tek sözünüz yok nedense.

Yorumu oyla      18      12  
TOTEM 16 Ağustos 2013 Cuma 15:56

Çatışma olmayacak değil mi? Irakta da Radikal islamcı saldırılar oluyor ve bir bakıma mezhep savaşıda var.Amerika ile bir olup,ırakı işgal ettiren şiilere saldırıyor islamcılar ama Onlarda haksızlar.Bir insan neden radikal olur? Neden savaşır ve neden ölümü göze alır? Sen orada tar tar atan vatandaş intihar eylemcisi olup üzerindeki bombayı patlatırmısın? Asla değil mi? Ve sana göre o bombayı patlatan kandırılmış değil mi? bir insanı kendini patlatması koşulu ile kandıramazsın!O zavallının-

Yorumu oyla      18      10  
TOTEM 16 Ağustos 2013 Cuma 15:53

İSLAMCI,RADİKAL İSLAMCI! Tüm suç onlarda değil mi? Afganistanda Radikal islamcılar yüzünden kan akıyor değil mi? Irak ta da,Mısırı karıştıran radikal islamcuılar!Afganistan işgal altında ve islamcılar bu işgale karşı çıktıkları için öldürülüyorlar oysa islamı bırakıp Batıya hizmet etseler ölmezler.Filistinde radikal islamcılar yüzünden kan akıyor oysa İsrailin gelip topraklarını işgal etmesine ses çıkartmasalar ve onyıllardır abluka halinde yaşayıp sürekli öldürülmelerine,adamlar haklı deseler-

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 16 Ağustos 2013 Cuma 15:44

Ortadoğuda ki mezhep farklılıkları ve islamcı örgütler olduğu sürece batı bu işin kaymağını daha çok yer. Çünkü her örgüt veya mezhep (cemmatlar de dahil) kendi düşüncesinden başka bir fikre tahammül etmezler, kendilerini haklı görürler, bu da bulunduğu ülkenin cepheleşmesine ve sürekli çatışma ortamına neden olur. Bunun önüne geçmenin tek yolu, mezhepler ve islamcı örgütler kendilerini lağvedip milli bir politika oluşturmalı, bilim ve teknolojiye de daha fazla önem vermelidirler.

Yorumu oyla      18      10  
TOTEM 16 Ağustos 2013 Cuma 14:46

Ettikleri Emperyaller o ülkeyi işaret etmez zira Arabistanın başında Batının kuklaları vardı o yüzden sende ona asla tepki göstermezsin. Siz sayın editörler ve site yöneticileri sizin elinizde de imkanlar var.Türkiyede diktatörlükten bahsedip olaylarda ölenlere demokrasi kahramanı deyip hükümeti diktatörlük ve barbarlıkla suçlayanların lokomotifi olan Basın kuruluşlarını ve onlara destek verenlerin yorumlarını okuyun sonra kim kaybetti kim kazandı yeniden bir yorumlayın.

Yorumu oyla      18      11  
hulya 16 Ağustos 2013 Cuma 14:44

Arabayı batı yaptı ortadoğuyu yönetenlere sattı.Petrolü aldı işledi onlara sattı.Aslında batı bu haliyle Ortadoğudan memnun.Peki bu kan niye akıyor ve hiç durmuyor? Çünkü Ortadoğu halkı'da batı gibi yaşamak istiyor.Bu kan bu halkı bastırmak için akıtılıyor.Bu halk asla uyanmasın köle gibi hizmete devam etsin isteniyorda ondan.

Yorumu oyla      18      10  
TOTEM 16 Ağustos 2013 Cuma 14:43

Hani siz İslam alemini suçluyorsunuz ya,Tabiriniz yanlış,İslam alemi ile islam alemnin yönetimlerini birbirlerinden ayıracaksınız. Bakın Ülkemde Mısırdaki Gericilere!! Nasıl tepki var Mursi yanlılarına gerici diyorlar ki eğitim seviyesi en yüksek kesim olduğunu bile bilmiyorlar ancak Suudi Arabistan daki gericilik onları hiç ilgilendirmez,Mısır da şeriat istiyorlardı ama diyenler şeriatin en koyu şekli ile yönetilen Suudi arabistana ses etmez çünkü ağababaları belkide farkında olmadan hizmet-

Yorumu oyla      18      11  
TOTEM 16 Ağustos 2013 Cuma 14:40

Ulusalcı Aydınlık yönetmenleri,Gericilerin başı ezilmeden demokrasi gelmez diyebiliyorlar. Siz islam alemi neden böyle nasıl bölünüyorlar bu hale geliyorlar diye sorarken çok uzağa gitmeyin,sitedeki yorumcuların bazılarına bir bakın Hala egemenliğine sahip çıkmaya çalıştıkları için üzerlerine ateş açılıp öldürülen ve buna rağmen hala şiddete başvurmayan İnsanları suçlayıp yalanlara sığınarak zulme ortak oluyorlar.Bazıları ise söylediklerime cevap veremediği için çirkin sataşmalara giriyor-

Yorumu oyla      18      11  
TOTEM 16 Ağustos 2013 Cuma 14:37

Batıda para,güç,teknoloji var ve her ülkede ruhunu şeytana satmaya hazır olan güzel reklamlarla aklı çelinebilecek insanlar varken bu senaryo hep tutar!İslam aleminin başında hep emperyallerin despot kuklaları var bak Suçu islam alemine yüklemişsiniz ama sayın sitem bakın Emperyallerin despotları halkın üzerine ateş açıp onları öldürüyor masum halk canı pahasına direnirken bizdeki sözde Müslümanlar ne yapıyor? Bu masum halka destek mi veriyor? Ulusal kanalın yönetmenleri yalanlar atıyor o-

Yorumu oyla      18      11  
hulya 16 Ağustos 2013 Cuma 14:33

Din ile yönetim şekli 1800'lü yıllarda laik'liğin buluşu ile çözüm arayanlar için son buldu.Bilim adamları filozlar aydınlar katı din anlayışının vazgeçilmez yeri olan Ortadoğudan Avrupaya doğru uzaklaştılar kendilerine yeni bir dünya kurdular.Bu dünya için çalıştıştılar.Ortadoğu ise din anlayışı ve din ile yönetimden bu dünya değil ahiret için çalışmaktan vazgeçmedi.Fakat birbirlerine muhtaç olmaktan kurtulamadılar.

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 16 Ağustos 2013 Cuma 11:05

din, siyasete bulaştıkça masumiyetliğini yitirir

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 16 Ağustos 2013 Cuma 08:26

islam ülkelerinde dökülen kanların sorumlusu müslümanlar değildir. yapılan katliamlar dökülen kanlar evet islam coğrafyasındadır ama müslümanlarla kefere sürüsü arasındadır. islam içine yerleştirilmiş ileri karakolu kafirler ile müslümanlar arasında. kafir ülkeler devşirdikleri müslümanlar aRACILIĞIYLA VEYA islam içindeki kafirlerle islam coğrafyasını sürekli karışık durumda tutup kendi ülkelerini sağlama alıyorlar, savaşı uzağa taşıyorlar. hele bir oralarda bombalar patlasın bakın kedileştikle

Yorumu oyla      18      11  
Misafir 16 Ağustos 2013 Cuma 04:50

malesef kefere sürüsü haçlı seferi sinsi fitne oyununu başarıyla sahneye koydu maksat islam dinini öcü göstermek ondan koparmak ama şunu kefere sürüsü unutmuş olmalı allah c.c.luhu hiç bir zaman mağlup olmaz mağlup olacak olan kefere sürüsü ve satılık besleme çıkarcı sözde müslüman özde kefere sürülerinin maşalarıdır 21 yüzyılında güya sözde müslüman liderler özde emperyalist maşaları utanmadan islama oynanan iğrenç oyunda sahne alıyorlar allahın laneti keferelerin ve maşalarının üzerinde olsun

Yorumu oyla      19      12