YORUMLAR
Toplam 60 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Haziran 2016 Salı 20:40

Sayın Mengü bunlara hiç değinmemiş. 1. Baykal KİM veya KİMLER' in zorlaması ile Erdoğanın millet vekili seçilmesi için uğraştı ve RTE' ı mille vekili seçtirdi. 2. Kılıçdaroğlunu Kim veya KİMLER CHP nin başına Genel Başkan seçtirdi ? Amerikanın hangi ayağı idi bu kimseler ? 3. Kılıçdaroğlu Kimlerin isteği ile ve hangi dış güçlerin baskısı ile ATATÜRK düşmanlarını bilerek ve isteyerek CHP ye aldı ? Asıl düşman Kılıçdaroğlu denilen satılmış haindir.

Yorumu oyla      28      21  
Misafir 18 Şubat 2016 Perşembe 08:27

yorumların bazılarına baktıgınızda işin acıklı tarafı suchpnın ıcını bes yılda oyle bır doldurmuslarkı ,bunların her bırıne gercekchplı demeye bın sahıt lazım. yazdıkalrı seyden bıle anlayabılırsınız bunu. ıkıncısı bayaklın gelmıyecegı zaten bellı ama chp gercek sahıplerıne aıttır. ataturkculere kemalıstlere onun ıcın sızler tıpıs tıpıs gıtmeye hazırlanın. chpnın ıcınde ne nostaljık solculara ne ayrımcılara ne tarıkatcılara yer vardır.

Yorumu oyla      35      24  
Misafir 23 Mayıs 2013 Perşembe 17:26

Gülay/CHP eski haliyle de yeni haliyle de hiç bir derde çare olamaz.Yeni bir parti gerekiyor.

Yorumu oyla      171      153  
Misafir 21 Mayıs 2013 Salı 13:37

sayın megü bey siz bu kafayla yüzyılık partili olsanız ne yazar sizler baykal beylerle ne yaptınız allah aşkına küçük olsun bizim olsun mantığı ile sürdünüz döneminizi.sizin gibi chp.li olan bir zaat kanal kanal dolanarak chp. ve yönetimini suçlayamaz.hakkınızda yok.baykal gelecek diye çok hayal edersin.

Yorumu oyla      44      32  
Misafir 8 Nisan 2013 Pazartesi 20:52

Doğruları söylemiş ama günahlarını nasıl affedelim?İnsan Kılıçdaroğlu'nun nasıl biri olduğunu nasıl anlayamaz.Ecevit bu fırsatçıyı neden aday yapmadı diye merak etmez mi insan.Ecevit başından savdı diye o tipi sahiplenmek gaflettir.Aynı hatayı Ertuğrul Günay'da da yaptılar.Bence Onur Öymen,ağırlığı ve olgunluğu ile bu makama yakışır,Baykal sırtındaki yumurta küfesi ile zor döner.

Yorumu oyla      39      27  
Misafir 16 Mart 2013 Cumartesi 18:45

Şahin Mengü hazretleri senden daha eski CHP üyesiyim.ikide bir çıkıp gazel okuma parti babandan mirasmı kaldı tadı varsa M.vekili seçildin partiye olan görevini fazlası ile yaptın.çekil köşene dışardan partiye yardımlarını yap.yok illa vekil olacagım dersen o olmaz Baykal degilmi bu Padişahı başımıza getiren onunda hayali başkaydı buda yıpranır ortalık bana kalır bende cumhur olurum hayaliyle yaptı hepimizin durumu ortada sana son olarak söylüyorum çekil köşeneeeeeeeeeeee.

Yorumu oyla      46      27  
Misafir 2 Mart 2013 Cumartesi 13:58

yahu bu saflar değilmi tayibi başbakan yapan.şimdide baykal çıkacakmışda.hadi ordan be.

Yorumu oyla      55      25  
Misafir 1 Mart 2013 Cuma 21:26

CHP sayın mengünün düşündüğü gibi bir parti olsaydı 35 yıldan bu yana oy kulanıyorum o zaman oyumu o partiye vermezdim ben bir parti üyesi olarak CHP halkdan yana emekden yana işçiden yana yoksuldan yana bu ülkeyi cumhuriyeti kuran laikliği çağdaşlığı getiren doğusundan batısına ayın bakan bir parti olduğu için oyumu veriyorum anti faşist oluşundan oyumu veriyorun sayın mengü ve onun gibilerin yeri MHP olmalı bence. evet bu günkü yönetim yetersiz değişmelide mengü gibiler değil sosyaldemokrat

Yorumu oyla      38      30  
Misafir 26 Şubat 2013 Salı 16:19

sayın mengü ne bu kinin kanal kanal dolaşıp salvolarla chp. yönetimine saldırıyorsun baykal gelecek sende vekil olacaksın ha sizler değilmisiniz bu partiyi bu hale getiren sizin gayeniz az olsun bizim olsun.bu künkü yönetim enaz sizlerkadar ATATÜRK MİLLİYETCİSİDİR.

Yorumu oyla      46      32  
Misafir 26 Şubat 2013 Salı 12:38

baykalın hiç kusuru olmasa bile ,seçilemediklerinde parti aleyhinde bulunan mengi,sayan,berhan şimşek gibileri milletvekili yapması bile gelmemesine yeter.

Yorumu oyla      34      31  
Misafir 24 Şubat 2013 Pazar 01:19

CHP iyi yönetilmiyor,Baykal dönemindede iyi yönetilmiyordu,halka güven vermiyordu.CHP nin iktidar olmasının önündeki en önemli engellerden biri, Baykalla başlayan bu günkü yönetimle devam eden güven sorunudur.Baykal partiyi demir yumrukla yönetti,halk' televizyon kameralarına Baykala rağmen CHP ye oy vereceğini söylediğini, ,Baykal'ın R.Tayyip ERDOĞAN'ı baş bakan yapmak için anayasa,yasa,seçim kanunu değiştirilmesi için,kişiye özel düzenlemelere verdiğidestek TÜRKİYE'yi buraya getirdi.

Yorumu oyla      34      15  
Misafir 7 Şubat 2013 Perşembe 17:10

"baykal gelecek,şahin abim milletvekili olacak,dertler bitecek"

Yorumu oyla      24      15  
Misafir 5 Şubat 2013 Salı 11:49

bu partiden siyasal ve ekonomik yönden nemalananlar,(berhan şimşek,savcı sayan,şahin mengü vs. vs.)seçilemedikleri takdirde muhalif partilerden daha zararlı oluyorlar.bunun suçlusu önseçimsiz aday belirleyen genel merkez yönetimi.

Yorumu oyla      26      12  
Misafir 4 Şubat 2013 Pazartesi 10:00

milletvekili seçtirilse idi böyle konuşmaz,aksine genel başkanı överdi.baykal sanki CHP nin "mehdi"si gibi gelip,partiyi kurtaracak.baykalı uzun yıllar benimseyen birisi olarak söylüyorum "ondan sonra gelen parti genel başkanlarının__sağda" çoğu mesut yılmaz,çiller,vs. vs. başbakan olduğu halde baykal olamadı.

Yorumu oyla      27      12  
Misafir 2 Şubat 2013 Cumartesi 01:18

kılıçdaroğlu lider özelliklerine sahip değil, chp liler özel hayatlarınıza dikkat edin ne kadar yetenekli olursanız olun yanlış yaptığınız davranışlar yüzünden halkın gömzünde düşüyorsunuz. doğruluk merhamet hoşgörü ilkelerine uygun davranın. bunlar evrensel ilkelerdir. toplumsal anlayışın yükselmesinin tek yolu budur. www.falundafatr.org

Yorumu oyla      26      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 23:04

Nedense partililerimiz bir şeyler yapanı değilde çok gezip çok el sıkanı seviyor.Manisalı iki vekil çok gezmek dışında ne yapıyorlar?

Yorumu oyla      24      12  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 21:46

Sayın Mengü "Deniz Baykal zamanında çok eleştirildi. Ben de o eleştirenlerden biriyim. Hatta Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelmesi için çaba sarf eden, televizyon televizyon dolaşanlardan biriyim. Ama son dönemlerde bir televizyon programında hem Türk halkından hem Sayın Baykal’dan özür diledim." yanıldığını açık yüreklilikle söyleyerek öz eleştiride bulunmuş ve özür dilediğini de belirtmiş iken,hala bir o tarafta,bir bu tarafta gözüktüğünü söylemek vicdansızlık ve insafsızlıktır.

Yorumu oyla      26      13  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 21:02

Biz Sayin Deniz Baykal Beyfendinin Dunya Capinda Bir Lider oldugunu basindan beri biliyorduk, hic tereddute dusmedik sizin gibi

Yorumu oyla      21      16  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 17:37

bir manisalı olaraak size hak veriyorum fakat milletvekili olduğunuz dönemlerde kaç defa halkın ayağına gittiniz. çiftçinin köylünün derdini dinlediniz. manisa milletvekilliğini ankarada yaptınız. yemeklere rakı masalarına devat edildiğinizde geldiniz. eve kemal bey iyi yönetmiyor haklısınız ama. sizde bu partiyi düşündüğünüz kadar size oy verenleerin ayağına gitseydiniz çok yol alırdınız.manisadan 3 vekil çıkardık. sürekli geziyorlar. hasan bey ve özgür bey köyümüze 7 ayda 3 defa geldiler.

Yorumu oyla      22      12  
OWLEYE 1 Şubat 2013 Cuma 16:36

Bir de.., birbirini cıa nın adamı diyerek afişe etmek pek işeyarar bir gelenek değildir..Sonuçta bu ülkede bir çok siyasetçi istemeden ya da fedakarca ; ulak,kulak,ekstremite olarak bu tip kuruluşlara çalışmış olabilir..Chp bugün bir mezhep kavgasının zeminini kendisinde taşıyorsa bunun bir numaralı sorumlusunu bulmak, bilinmeyensiz denklem çözmeye uğraşmak olur..Milletvekili arkadaşları hapisteyken emeklilik garantisi uğruna hiçbir reaksiyon gösteremeyen zihniyet bu suçluluğu nereye gömebilir.

Yorumu oyla      22      12  
OWLEYE 1 Şubat 2013 Cuma 16:22

Siyasetin ahlak yönü bertaraf olduğundan, şahıs tutarsızlıklarına dahi tutunabilmektedir..Bu durumun aleni hazırlayıcılarından biriyim deyip de durumdan şikayet edebilmek için ne tür bir kişilik lazımdır..Borderline, oynak-kaypak...? Daha önce de burada yazdığım ve sol cenah tarafından hiddete vesile kılınan söylemimi yineliyorum..Chp bu ameliyatları büyük bir seçim hezimetine hazırlanmak için olmuştur..Kurtarıcı rolü cast ajansı tarafından belirlenmiştir çoktan..

Yorumu oyla      20      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 15:31

bazi tespitleri dogru.toprak,tanrikulu,ayaydin,aygun bunlarin hepsi etnik kimlik leri nedeniyle partiye getirilmislerdir.aslinda irkciligi chp de kilictaroglu baslatmistir.icraat ortada.

Yorumu oyla      23      10  
CISS 1 Şubat 2013 Cuma 14:27

CHP nin 6 okundan birinin işaret ettiği Milliyetçilik (Ulusculuk) yerine sonradan türeme Ulusalcı yaftalı hizipçi bölücüler, Kürtçü bölücüler, Türkçü bölücüler ve de Mezhep ayırmacı kayırmacılar! Türk Milletinin birlik beraberlik olguları ile inanç ve teamüllerine uzak ya da cephe almış, bu denli ayrılıkçı, birbiri ile çatışıp duran kafanın bi araya geldiği kişiliksiz ve disiplinsiz bi CHP, Cumhuriyet tarihimizde görülmedi. RTE ve tüm AKEPE’liler; yüce Atatürk’ün partisini bu keşmekeş YCHP yapılanmasına dönüştüren Kılıçtaroğlu ve ekibine ne kadar teşekkür etseler(!) azdır. CISS!

Yorumu oyla      31      11  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 13:38

eskiye niye dönüyoruz yüzümüzü anlamadım deniz baykal ne yaptı partiye önder sav zamanıda adamcılık vardı onlar denendi artık bizler yeni yüzler ve gençler görmek istiyoruz CHP nin gençlere ihtiyacı var bence

Yorumu oyla      23      12  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:55

Sayın Şahin Mengü'nün söyledikleriyle uyguladıkları keşke birbirini tutsa , ne şiş yansın ne kebap misali duruma göre iyi değerlendirme yapıyor tebrikler köprüden ne zamana kadar böyle geçecek merak ediyorum

Yorumu oyla      21      14  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:53

Şahin bey keşke bütün CHP'liler sizin kadar sahip çıkabilse CHP'ye...

Yorumu oyla      23      16  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:51

Baykal gelsin bir yıla toplar CHP'yi. Nasıl gönderdiyseniz öyle de geri getirin. Bu sizin vatana millete borcunuzdur.

Yorumu oyla      22      18  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:50

aaaa Adnan Menderes'in mezarına o yüzden mi gitmişlerrrrrr

Yorumu oyla      19      11  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:49

Şahin beyin de dediği gibi Kılıçdaroğlu sadece Erdoğan ve AKP çemberinde siyaset yapıyor. ha bire Erdoğan'ıeleştireceğine dönsün bir Türkiye'de olup bitenlere, dünyada olup bitenlere hatta kendi partisi içinde olup bitenlere baksın. Belki o zaman bir vizyon oluşturabilir

Yorumu oyla      24      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:46

bence Kılıçdaroğlu'nu CIA getirmiş. hadi bakalım çıkın bu işin içinden de göreyim

Yorumu oyla      20      12  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:44

açıklamalarınızdan anladığım kadarıyla CHP'nin ihtiyaç duyduğu başkan Recep Tayyip Erdoğan

Yorumu oyla      19      15  
hulya 1 Şubat 2013 Cuma 12:43

Bugün iş öyle bir raddeye geldi ki "benim babam senin babanı döver" misali.Sn.Şahin Mengü gibi değerli ve samimi olduğunu düşündüğüm insanların öncelikle K.K.nu suçlamadan görüşlerini bildirmelerini arzu ederdim.Gözlemlediğim kararıyla suçlandığı vakit yanlışda olsa sahip çıkmak gibi gereksiz bir tavrı var Kılıçtaroğlu'nun.

Yorumu oyla      21      11  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:43

Şahin bey o kadar yerinde tesbitlerde bulunmuşsunuz ki.. Bütün CHP'lilerin duygularına tercüman olmuşsunuz. Sizin de dediğiniz gibi bir an önce kendimize gelip Atatürk'ün emanetine sahip çıkmalıyız.

Yorumu oyla      22      11  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:40

CHP'liler de çok mızmız ya... Başlarına kim gelse şikayet. Ben size söyleyim bugün çıksa Atatürk gelse ona da kulp takarlar.

Yorumu oyla      19      15  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:37

Şahin Mengü kendi gerçeklerini dile getirmiş getirmesine de niye Kılıçdaroğlu oyunların içinde oyun kurmaya devam ediyor?

Yorumu oyla      22      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:36

CIA napsın Sezgin Tanrıkulu'nu pehhh

Yorumu oyla      21      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:33

Amma vurmuşsunuz adama. CHP o kadar dağınık, başına buyruk bir parti ki Kılıçdaroğlu ne yapsın. Bence çevresinde daha güvenilir insanlar olsa Kılıçdaroğlu harikalar yaratabilir.

Yorumu oyla      20      12  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:32

Kılıçdaroğlu'nun çapı başından belliydi ne diye seçtiniz o zaman? Siz sanıyor musunuz 2 yıldır bu adamın partide oluşturduğu tahribat yeni bir liderle temzilenecek?

Yorumu oyla      21      11  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:30

Hüseyin Aygün'ü o cenazede gördüğüm anda bitmiştir CHP benim gözümde. 3-5 kürt oyu için şehit analarını bu kadar incitmeye değer mi allah aşkına?

Yorumu oyla      22      10  
hulya 1 Şubat 2013 Cuma 12:29

Beklemediği ağır bir sorumlulukla karşı karşıya kalan K.K.kimseyi irdeleyecek vakit bile bulamadan yoğun bir programla il il gezdirilmek suretiyle seçime hazırlanması gerektiği söylendi.Ele güne karşı herşey yolundaymış gibi davranan aslında hiçbirşeyin kendi kontrolü altında olmadığını bilen K.K.iyi bir şeyler yapmaya çırpındıkça etrafını saranların akıntısına teslim olmak zorunda kaldı.Çırpınan K.K.nun bu dramatik halini eski yönetim bile bile seyretti bu çok acıdır.

Yorumu oyla      22      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:29

Türkiye çalkalanıyor, dünya çalkalanıyor. CHP'nin derdine bakın...

Yorumu oyla      20      11  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:28

Bir CHP klasiği yine birbirlerini yiyorlar. önce o gitsin bu gelsin diyorlar, o gelince bu gitsin öbürü gelsin... Bence ilkokuldaki sınıf başkanlığı sistemine geçin. Herkes bir ay o koltukta otursun, içi rahatlasın ondan sonra siz sağ biz selamet

Yorumu oyla      20      12  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:26

valla ben CHP'li değilim ama ben bile rahatsızım Kılıçdaroğlu'ndan o derece

Yorumu oyla      19      11  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:25

CHP'nin %99'u ulusalcı mıymış? Güldürmeyin beni

Yorumu oyla      20      11  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:24

Şahin Mengü gerçekten iyi hoş söylemiş ama bu durum nereye kadar böyle devam edecek Chp de ne zaman icraat yapılacak?

Yorumu oyla      20      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:24

Erdoğan karşısında Kılıçdaroğlu'nun ne gibi bir şansı olabilir ki allah aşkına... Ha Baykal'ın belki olabilir, yakışıklı adam sonuçta :)

Yorumu oyla      20      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:23

Bence yapılacak olası bir karşı harekat partiyi iyice karıştırır. Biraz daha yapıcı olup şu anki durumu düzelmeye çalışsanız çok daha iyi bir iş çıkar

Yorumu oyla      21      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:22

o değil de ben şu CHP'den ulusalcılar gidecek diye konuşan densizleri merak ettim. Keşke isim de verseymiş Şahin bey

Yorumu oyla      20      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:21

Kılıçdaroğlu CHP'de köklü bir değişim yapıyor. Bu tarz eleştiriler, suçlamalar olacaktır mutlaka. Bunlar değişim sürecinin sancıları sadece ben daha iyi olacağına inanıyorum

Yorumu oyla      18      14  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:20

Bence Kılıçdaroğlu'nun üzerine fazla gidiliyor. CHP'nin sadece genel başkanında mı sorun var? bütün parti yaymış durumda. Şu saatten sonra kim gelirse gelsin durum değişmez

Yorumu oyla      18      14  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:19

Kılıçdaroğlu'nun akıllı ve cesur bir siyasetçi olmadığını herkes biliyor. Bildiklerimizin tekrarı olmuş bu röportaj ama siz de haklısınız tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var...

Yorumu oyla      22      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:16

CHP'nin Hüseyin Aygün gibi terörist cenezalerinde fink atan bir adamı içinde barındırdığı sürece BDP'den bir farkı olmayacaktır benim gözümde

Yorumu oyla      23      10  
hulya 1 Şubat 2013 Cuma 12:16

CHP Kılıçtaroğlu'nun üstüne bırakıldığı vakit Kılıçtaroğlu tüm terbiyesi ve üzüntüsüyle eski genel başkan ve tüm kadroyla yardımlaşmak istediğini belirttiğinde hiç kimse ona sıcak bakmadığı gibi onu suçladılar ve hakir gördüler.Bu yanlış bir davranıştı.Çünkü o süreçte Kılıçtaroğlu'na "ben genel başkan olmak istemiyorum" diyemeyecek şekilde bir atmosfer yartıldı.Herkes geri çekildi Kılıçtaroğlu hariç bunu planlayanlar belkide bunu biliyorlardı.

Yorumu oyla      22      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:14

Yaktılar Baykal'ın başını şimdi uğraşıp dursunlar Kılıçdaroğlu ile. Müstehak sana CHP zamanında sahip çıkacaktın liderine

Yorumu oyla      21      13  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 12:12

"Kemal Kılıçdaroğlu CHP’ye genel başkan olduktan sonra hiç kimse kendinde bu konuda bir eksiklik görmez" BUNDAN DAHA İYİ ÖZETLENEMEZDİ...

Yorumu oyla      22      10  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 11:50

Şu anki CHP , benim oy verdiĞim chp değildir bu gidişle işçi partisi yükselişe geçecek . CHP ye de barajda başarılar.

Yorumu oyla      22      12  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 11:29

Şahin mengu dsp den chp geldi gelirkende mhp kafasi ile geldi geldigi gunde beride ha baraji aştik ha aşacagiz korkusuyla secimleri gecirdik kimse ş mengunun kafasindaki chp eye oy vermedi şimdi chp turkiye partisi olmak icin mucadele veriyor iktidar icin suhey batum gibi dyp li lerde yane şahin mengunun uzantilari chp nin iktidar olmamasi icin chp kamo oyunda guvensizleştirmeye calişiyorlar bu ekip chp nin uzerinde elini cekerse tanrikulu anlyaşi sosyaldemokrat anlayiş iktidar olacaktir ş m gi

Yorumu oyla      21      12  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 11:24

6 OK CHPnin temel ilkeleridir. CHP küllerinden yeniden doğmalıdır.Tıpkı ANKA kuşu gibi.

Yorumu oyla      21      11  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 08:39

önceleri kılıçdaroğlundan umutluydum ne zamanki partiyi bdp çizgisine getirdi chp benim için bitmiştir anayasadan türklük çıkarılmaya çalışılıyor cumhuriyetin kurucu partisi hala başka değirmenler su taşımakla uğraşıyor birilerinin koltuk sevdası yüzünden anaysadan türklük çıkarılamaz herkes silkelenip kendine gelmeli.ayrıca akp başrolde olduğu anayasanın türkiye için kazanım olmadığını biliyorum demokratikleşme filan hikaye hergün adım adım ortadoğu halklarına benzetilmeye çalışılıyoruz.

Yorumu oyla      25      13  
Misafir 1 Şubat 2013 Cuma 00:52

helal olsun turktime. helal olsun talat atilla ve ersin tokgöz. internet sitelerine kopyala yapıştırcı diyenler utansın. çok sağlam bir röportaj olmuş. tebrikler

Yorumu oyla      30      14