YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 18 Ocak 2012 Çarşamba 04:30

Amerikan köpeğinin biri havlamış. yolda yürürken her havlayan köpeğe bakacak olursak işimiz var.

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 16 Ocak 2012 Pazartesi 01:12

söyledikleri doğru valla. başbakan kendini göklerde görüyor. abd ye kulluk edip etmeyeceği kendisinin bileceği bişeydir ama TC nin başbakanı ise ülkenin onurlu geçmişini unutmamalı. ayrıca din ve meshep bazında bölgedeki sorunları sürekli kaşımak hiç de iyiye alamet değildir.

Yorumu oyla      28      10  
Misafir 15 Ocak 2012 Pazar 23:08

Şunu diyor..eskiden kimsenin kuçusu değildiniz, şimdi amerika adına herkese sarıyorsunuz. arap zabıtalar olarak zehirli kıyma atmak zorunda bırakmayın bizi. şimdiii..kızacak bir durum yok..ahiret derken dünya nimetlerinin ne kadar lüx olduğunu görüp tadına varınca bırakmamak adına abd nin emrinde sağa sola sararsanız sizi efendi türk halkı olarak görmezler, temsilcilerinizin yaptıkları görülür ve cevabıda verilir.bu arada size bomba düşerse pardon beklemeyin:)

Yorumu oyla      26      10  
Misafir 15 Ocak 2012 Pazar 23:00

Adam haklı.Herkes bize fırça basıyor oda basmış.Yola devam.

Yorumu oyla      27      10  
Misafir 15 Ocak 2012 Pazar 17:52

Allah(cc) cezanizi versin kafir dölleri ! bakin kafir yahudi ve kafir hiristiyanlar tek tek bir arya gelip icimizde gavur devletleri kurarken bizden devsirdikleri Müslüman kiligina girmis seytanin veldi zinasi olmus bu alcaklarla Mezhep fitneciligi yapip Müslümani Müslümana kirdirtmaya calisiyorlar. Islam Alemini birlestireceklerine efendileri icin Islama savas acmis seytanin picleri ! Hangi Mezhepten olursa Olsun Elhamdülillah Müslümanim!!!

Yorumu oyla      21      19  
Misafir 15 Ocak 2012 Pazar 13:53

neden zorunuza gidiyorki?,daha dun kabile reisi dediginiz barzaniye devlet baskani gibi davranmiyormusunuz..Maliki konusunca neden hopladiniz anlamadik yani?Adam en azindan Irak basbakani..

Yorumu oyla      31      11  
Misafir 15 Ocak 2012 Pazar 13:22

bak hele amerika gitti bir tarafları kalktı. birde yetmiyormuş gibi tehtid. allahım ne günlere kaldık.

Yorumu oyla      26      14  
Misafir 15 Ocak 2012 Pazar 11:40

Amerikanin kucagindan kalkinca bakti Türkiye hem namus hemde itibar vercegini fark edince milleti kendi aliskanligi olan kucaga oturmak icin böyle demistir.Mr.BY

Yorumu oyla      25      17  
Misafir 15 Ocak 2012 Pazar 11:22

iran'ın yarısı türkmen. ırak'ın 3'te 1'i türkmen. ırak ve iran'da 2 ayrı türkmen devleti kurulmalı. türkiye bu konuda geç bile kaldı. kuralım artık 2 devlet. paramız var.

Yorumu oyla      28      15  
Misafir 15 Ocak 2012 Pazar 11:17

Haddini aşana, haddini bildirmek farzdır.H.Tahsin

Yorumu oyla      24      17  
Misafir 15 Ocak 2012 Pazar 10:50

yalan mı? vicdanı olan konuşsun

Yorumu oyla      31      10