YORUMLAR
Toplam 38 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 12 Haziran 2019 Çarşamba 15:52

sen bütün sevgilerin üstündesin nagehan hanim.o yorumlar sana olan kin,haset ve kıskançlığı gösteriyor. aynı tayyip beye duyulan kin ve nefret gibi.temelleri islam kin ve nefretinden gelir bunların. tayyibi niye sevmezler,namaz kılıp,içki içmediği için. seni de tayyip bey ekolu tarafında olmandan.çıldırıyorlar nagehan hanım.hadi kocan bir eşeklik yaptı.ama bu senin kıymetini düşürmez.daima senin yanında olacağız.bunlar da çatlıyacaklar.bildiğin yolda yürü.biz yanındayız.seni yedirmeyiz.(H. dila

Yorumu oyla      14      10  
Misafir 12 Haziran 2019 Çarşamba 15:46

yorumlara bereket.demek nagehan alçının güzelliği çok kimseyi çıldırtıyor.gayet güzel kritİkler yapıyor.lafı gediğine sokuyor.bu yüzden de BU KADAR GÜZEL KÜLTÜRLÜ BİR KADIN,NASIL KARŞI TARAFTA OLUR DA BİZE ÇAKAR TRİBİNE GİRENLERİ SEVEYİM.topunuz bir nagehan zekasında değilsİniz.bir MERVE ŞEBNEM VAR,BİR DE NAGEHAN.yiyin birbirinizi,hiç biriniz merveye ve nagehana zırlamayın.mertliğiniz bu kadar.eyyy turktime.nerde bu yazının sahibinin adı.mertse çıksın.saklanmasın.mertse tabi.(hursit dilaver)

Yorumu oyla      14      10  
Misafir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 02:38

eh be yavrum dikdatör kendi çıkarları için ezer halkını.ATATÜRK öyle mi yapmış?Kısacık ömründe Halkına, daha iyi yaşayabileceği, özgür olacağı,özgürce konuşacağı,eşit olacağı,kendi kendine yetebileceği ortam ve şartları hazırlamış.Kendisini düşünerek yaptığı hiç bir şey yok. Tüm varlığını da yine halkına bırakmış.Canım da bu millete feda olsun demiştir.Atatürk halkına hizmet etti. Ne olursun yavrum kulaktan dolma bilgilerle Atatürk hakkında yorum yapma sen oku araştır öğren sonra yorum yap emi.

Yorumu oyla      22      10  
Misafir 26 Mart 2012 Pazartesi 18:38

20.17 hangi çağda hangi memlekette yaşıyorsun.o tarihlerde mevcut avrupa ülkeleri dahil dünya diktatörlerden geçilmezken diktatör dedğin insan seçilmiş vekillerle meclis denilen çatıyı kurmuş insandır.kadına seçme seçilme hakkının verilmesini sağlayan insandır.atalarına saygısını kaybeden tarihini bilmeyen toplumların sonu emperyallere uşaklıktır.şimdikiler gibi.senin zihniyetin afrikalıların dedği gibi elimizde incil kıçımızda donla kaldık çünkü herşeylerimizi almışlardı.işte seinin sonun budur

Yorumu oyla      23      10  
Emirhan 18 Şubat 2012 Cumartesi 20:07

Nagehan hn. her iki iddiasındada haklı. che'den bana ne. Atatürk'te diktatördü. Yalan mı yani.

Yorumu oyla      20      22  
Misafir 8 Şubat 2012 Çarşamba 10:59

kesinlikle kendini çok itici bir kalıba sokan birinin ,eşyle birlikte ( aynı yapıda opldukları için)evde aralarındada nasıl konuşabildşildiklerini merak edenlrdenim..

Yorumu oyla      22      10  
Misafir 1 Şubat 2012 Çarşamba 20:24

Eleştirilmeye bile değmez bir yerlerde eğitilip piyasaya sürülmüş , belli kesimin borazanı zavallı kişiler.Psikolojik sorunlarından dolayı olabilir karşıdaki nin sözlerini dinlemeden kurgulandıkları konularda söz kesip bağırarak konuşuyorlar.

Yorumu oyla      25      10  
Misafir 1 Şubat 2012 Çarşamba 19:20

Hem rasim ozan hem de nagihan alçıdan bahsedip de bunların aile moderatörü latif şimşekten bahsetmemek olur mu? Aslında bunları bu noktalara getiren gazeteci perde arkasında latif şimşektir. rasim ozan ters cephede kanaltürkte madara olurken latif şimşek onu beyaz tv de dinamit programında yıldız yaptı. ayrıca yine latif şimşek med cezirde de nagihan alçıya prim yaptırdı. sonra latif şimşek med cezir programını bıraktı. üç dört hafta yapmadı.sonra ikna ettiler. yani bunlar latifsiz olmaz...

Yorumu oyla      21      10  
Misafir 28 Aralık 2011 Çarşamba 11:24

Ondan sabah şekeri değil ancak lolitop olur.Yiyecek birini bulabilirsen.Nazlı ILICA 1,bu kadın 2, kadınlığın hatta insanlığın yüz klarası.Bunları haber yapıpta gündeme taşımayın.Kendilerinin önemsendiğini düşünüyorlar.Anlama güçlüğü var her ikisindede

Yorumu oyla      26      10  
Misafir 15 Kasım 2011 Salı 08:46

Kadıncağızın haline acımamak elde değil...bayan enerji dolu,enerjisini evde boşaltamayınca,huzuru evde bulamayanca ekranlarda kükrüyerek stres atıyor.

Yorumu oyla      26      10  
Misafir 11 Kasım 2011 Cuma 17:09

Evli olmalarına çok sevindim. Birbirine bu kadar yakışan çift az olur. Bir yastıkta kocasınlar inşaallah.nazar değmesin . Severek izliyordum zaten ikisini de. Zaten doğru söyliyeni dokuz köyden kovarlarmış.. bırakınız konuşsunlar..bırakınız söylesinler..yok itirazınız varsa çık kardeşim sen konuş, seni de dinler bu millet.

Yorumu oyla      19      25  
Misafir 11 Kasım 2011 Cuma 10:05

karı koca birlikte proğram yapsınlar ,tv de hiç eğlence proğramı yok...

Yorumu oyla      28      10  
Misafir 10 Kasım 2011 Perşembe 16:44

arkadaşlar odalık zihniyeti olan bir kadını niye bu kadar önemsersiniz anlamıyorum.ona denilecek tek laf boşol,boşol,boşol,

Yorumu oyla      26      10  
Misafir 10 Kasım 2011 Perşembe 12:58

tencere ve kapak ilişkisine benzer bir evlilik olmuş.bir süreden beri ortaya koydukları çıkışları yaparak silik ve tanınmaz ikili iken meşhur oldular.doğal olarak bunun ekonomik getiriside de bol olacaktır.artık tv lerde nazlı ılıcaka rakip birisi elecek.

Yorumu oyla      26      10  
Misafir 6 Kasım 2011 Pazar 16:58

bu analizde hangi derin görüşler serdediliyor(!)anlayan var mı?!

Yorumu oyla      19      13  
Misafir 5 Kasım 2011 Cumartesi 23:13

Rasim Ozan Kütahyalı'yla çok iyi bir ikili olmuşlar. Evli olduklarını duyunca hiç şaşırmadım. 'körle yatan şaşı kalkarmış' Daha da çok gençsiniz. RTE Kıyamete kadar bu ülkede hüküm sürecek değil ya! O zaman kime yandaşlık edeceksiniz bilemem!

Yorumu oyla      38      10  
Misafir 5 Kasım 2011 Cumartesi 17:38

bunlar yüzde ellinin gülleri na kadar da yakışıyor değilmi iktidarın taze soğanları

Yorumu oyla      36      10  
Misafir 5 Kasım 2011 Cumartesi 12:30

Kimin öyle kocası olurda dengesi yerinde kalır? evliliğin anotomisi kaynana Semra fenomeni kıvamında.Ergenekondan,Atatürk'den,ordudan,cumhuriyetten ekmek yerler, buradanda anlaşılacağı gibi yediği kabada tükürürler,demokrasi geleceksede ben getiririm figancısı.Aynı kişi ile ilgili analizinize yazmıştım;isim kişiliğinize denk düşer,Nagehan aniden oluveren demektir.Yarında ne olacağı belli olmaz.

Yorumu oyla      41      10  
Misafir 5 Kasım 2011 Cumartesi 09:46

BU ÜLKENİN GECMİSİNİ BİLEN GEÇMİŞİNDE ATALARI BEDEL ÖDEMİŞ OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARININ ANCAK VE ANCAK CIKAR VE MENFAAT KARSILIGINDA YADA İNSALIGA YAKISMAYAN DAVRANIŞLAR KARSILIGINDA SÖYLETE BİLİRSİNİZ..BENCE BUNLARA CEVAP VERİLMESE DAHA HAYIRLI YOK SA PİRİM YAPTIRIYORUZ.

Yorumu oyla      41      10  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 23:47

Rasim ozan kütahyalının da eşiymiş, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...

Yorumu oyla      32      10  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 23:42

Biraz empati yapsa,ya biz de kendisine ağzımıza geleni söylesek ne olurdu acaba? Geçen akşam bir emekli paşanın kendisine 'o kadın 'demesine çıldırdı.Yargıda hesapalşacağını söyledi.İfade özgürlüğünün sadece kendisine ait olduğunu düşünen kişiler nasıl gazeteci olabilir? neden onlara ekranlar emanet edilir.Bu ekranların sahipleri bu ülkenin kurtarıcısına yapılan hakaretleri duymuyorlarmı, yoksa onlarda bu ülkenin düşmanı mı?

Yorumu oyla      35      10  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 23:12

kocasıyla bunu, al birini, vur öbürüne! kurucusuna saygısızlık ettikleri için, bu ülkeye, Türk benliğine yakışmayan, satkın (hain) ruhlular! insanlıkla ilgili değerlerin tümüne uzak kalmış, çıkarları için ölçü tanımayan yaratıklar!

Yorumu oyla      29      10  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 21:57

Böyle zavallılarda var ne yazıkki.Öyle ya ATATÜRK dikdatördür,bagımsız T.C.kurmasaydı,işgalcileri kovmasaydı veya sam amcanın mandalığını kabül etseydik daha iyi olmazmıydı.hanım bir coniyle evlenir sam amcanın ülkesine yerleşirdi.EGER DÜRÜSTSE GİTSİN NÜFUS KAGIDINDAKİ T.C İBARESİNİ SİLDİRSİN.

Yorumu oyla      27      10  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 20:50

sırada galile var. dünya dönüyor diyerek devletin düzenini sarsmıştır engizisyon serbest bırakacağına yakmalıydı diyecek herhal.

Yorumu oyla      25      10  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 20:02

merak ediyorumda atatürkümüz olmasaydi,bu hanim efendi veya atatürke dil uzatan sofular ne olurlardi acaba?herhalde iyi yunanca konusurdu veya bizim sofular cami yerine kiliselere gitmek zorunda kalirlardi.oturum kalkip ulu önderimiz dua etsinler.

Yorumu oyla      27      10  
TOTEM 4 Kasım 2011 Cuma 15:30

doğrusu bu hanımefendi!!ye uzun uzadıya yorum yaparak onun ekmeğine yağ sürmeyeceğim bu vatandaşı pek tanımıyor ve tanımakta istemiyorum benim için kendiside,düşünceleride bir anlam ifade etmiyor.Ve bence medyada bu tür sivri çıkışlar ve çirkeflikle prim yapmaya çalışan kişileri gündeme taşıyarak onların amaçlarına hizmet etmemeli.Atatürkçülüğün arkasına sığınanlara çok kızsamda Bu ülkenin kurucusu olan Atatürk e böylesi birinihn pervasızca saldırmasına da sempati ile bakamam.

Yorumu oyla      27      12  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 14:10

Tarihte saldırdığı kişilerin hayatlarını hiçe sayarak bir emel ve bir amaç uğruna neleri göze alan kişiler olduğunu ve dünya tarihinde yıllar sonra dahi anılacaklarını düşünmeden ortaya konuşan bu kişi ve eşi; bahsettiği kişilerin yaşam koşulları ve yaşadıkları ortamlarda bulunmuş olsalar muhtemelen altlarına bez bağlayarak gezerlerdi

Yorumu oyla      27      11  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 13:22

karı koca bilgi birikimleri malum,kocasını ters cephede izlerken bir kere bile ümit zileliye ve ümit özdağa karşı bilgi bakımından üstün geldiğini görmedim ,aksine hep rezil oluyodu saçma sapan çıkışlar yapıyordu,tabi karısıda malum bilgi birikimi yeterli olmadığı için kocasının taktiğiyle gidiyor.sataş ,yaygara yap,akp yi kör şekilde herşeyiyle savun. ancak burda dikkat edilmesi gereken, yıllardır hakaret ettikleri aydın doğanın kanalında program yapması. sinir bozucu, medyayada dik duruş lazım

Yorumu oyla      31      11  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 13:04

AŞIRILIKLA,SİVRİ DİLLE,,çok akıllı,zeki,çözüm üretici olamazsın,,önemli olan konuşmalarından ne anlaşılıyor,,sadece AŞIRILIK görülüyor,,GÜÇ GÜZELTİR KONTROLSÜZ OLURSA ZULUM OLUR,,,,,zombi

Yorumu oyla      23      11  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 12:41

Akıl,zeka ve bilginin ürünü müthiş bir analiz.Yazıyı kaleme alanı tebrik ve takdir ediyorum.Helal olsun.

Yorumu oyla      30      12  
hulya 4 Kasım 2011 Cuma 12:03

N.Alçı güzel suratını ve güzel türkçesini daha olumlu yerlerde kullanmasını tavsiye ederim.Önce elindeki malzemeye bakarak konuşması gerekir.Un,tuz,su.Bu malzemeden istediği gibi etkili bir o kadarda güzel konuşsada her kanalda da yer bulsada HELVA olmaz.

Yorumu oyla      24      12  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 11:39

Alçı ve KÜtahyalı bir fikre inanmış ve onu korkusuzca savunuyorlar. Üsluplarının yadırgatıcı olması bence tolere edilebilir.

Yorumu oyla      20      21  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 11:38

Ben Rasim Ozan Kütahyalı'yı da eşi Nagehan Alçı'yı da beğeniyorum açıkçası. Ha, abartma var mı var ama televizyonun ruhu da biraz bu değil mi?

Yorumu oyla      20      21  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 11:29

Bunun gibi abuk sabuk konusanlari tvye cikartmasinlar onlaridinlemeye deymez.

Yorumu oyla      29      11  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 11:22

Bu kız cağız Kütahyalı ile evlenmeden önce çok farklı düşüncelere ve inançlara sahipti. geçmişteki yazılarını bulup okuyun. Kütahyalı rasim ile velendikten sonra biryerlerden vahiy mi geldi ne söylemleri eylemleri kısacası hayatı değişti. Ben kaynağı merak etmiyorum. İnsan zaten rasyonel bir varlık değildir.Nagehan hanım da genel insan tasvirine uyuyor. Tıpkı kocası Ozan gibi. Allah sonlarını hayır etsin. Bize düşen hidayete ermeleri için dua etmektir.

Yorumu oyla      24      10  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 11:22

Şifreyi çözenlerden bunlar)ATATÜRK'e küfür edilip,hakaret'edilecek,uygun bir ortam nasılsa)hani demokrat'lar ya)madem demokrat'sın!mabadın,sıkıyorsa,hz muhammed,içinde faşist,diktatör desene)ki bu konuda,delilli belgeli.örnekler var,yazsam,editör yayımlamayacak,gerçek demokrat isen,buyur,al sana konu)diyemessin,bu bilgi,ve yürek ister değilmi)neyse siz kora halinde,ATATÜRK'e küfredin,eskiden saygı duyuyorduk,ulu önder'e sayenizde aşık olduk)katkılarınız için teşekkürler)

Yorumu oyla      27      11  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 11:15

AL birini vur ötekine bence bunlar karı koca değil şirket ben asla izlemiyorum eşinide kendisinide ayrıca kanal d gibi bir kanalada yakıştıramıyorum reyting uğruna böyle zıvanadan çıkmış birini programına almasını..

Yorumu oyla      25      11  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 10:13

tam isabet geçen günde bir yandaş tv de yemek programındaydı zaplarken rast geldim tam yerini bulmuş burada kalmalı diye düşündüm.

Yorumu oyla      22      11