YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 03:17

CHP CHP olsaydı AKP üsküdarı geçemezdi!

Yorumu oyla      19      10  
Misafir 4 Kasım 2011 Cuma 03:11

Binnaz ve gibilerin çöreklenmiş olduğu CHP'ye oyum HARAM olsun!

Yorumu oyla      20      10  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 15:03

chp bunun gibi lerle iktidara gelemez. böyle gidrese kesin baraja doğru iner. chp marjınalleşiyor. genel kurultayada yönetim kk dahil kesin değişmeli.

Yorumu oyla      23      11  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 12:45

hukukta azmetirmek diye bir kavram vardır! azmettiriciler de en az eli tetiklekiler kadar ceza alır. hatta daha fazla! kck azmettirici bir terör örgütüdür! silahı çocukların ve militanların ellerine yerleştirir, beyinlerini yıkar, uyuşturucuyu çektirir ve sokaga salar! suç değil mi bu? bal gibi suç! ama chp illa pkk'ya yardım edecek ya!

Yorumu oyla      21      12  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 11:15

düşünce suç olmamalı, yoksa terör toplumda propaganda aracı bulabiliyor taban oluşturabiliyor.

Yorumu oyla      22      14  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 10:53

bu kadın chp den istifa etmeli yoksa akp bunun gibiler yüzünden yine iktidardır

Yorumu oyla      26      14  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 10:51

ey chp binnaz hanım gibiler chp den vekil olmuşsa bu onun kendisinden değildir, bir dahaki seçim dönemi bu kadın aday olursa havasını alır.

Yorumu oyla      27      14  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 10:42

chp yetkili ve etkilileri kendinize gelin,bu pislikten bir an önce arın yada derhal partiyi kapatıp akp saflarına katılın.

Yorumu oyla      24      14  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 10:22

düşünce suç olmamalı, şiddet suç olmalı, bu yüzden davların seyrinide görüyoruz, bakın bi, tarfta deniz feneri hukuku bir tarafta silivri hukuku var. o yüzden chp hukuk devletini savunuyor, herkese aynı hukuk olmalı.

Yorumu oyla      23      13  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 09:51

Çok yakında CHP ile Bdp ve pkk lılar aynı ÇATI altında toplanırlar.

Yorumu oyla      20      14  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 09:06

ey türkiye gör cahepe kimlerle el ele gönül gönüle bu kadın daha öncede mezarlığın kapısındaki her nefis ölümü tadacaktır yazısından rahatsız olmuştu

Yorumu oyla      21      11  
Misafir 3 Kasım 2011 Perşembe 08:35

ooof of. niye yaptım yada yapmadım diyemiyorsun. böyle hikayeden ilkeli politikacı ayağın yatıyorsun. eğer söylemediysen böyle bir şey demedim ama söylemiş bile olsam kapalı toplantıda konuşulanların paylaşılması ayıp dersin. olur biter. söylediklerinde samimi değilsen yüreğin yemiyorsa bırakır gidersin. akpden ne farkın var, onlarda istediklerini söylüyor sonra demedim öyle bir anlam çıkarmayın diyorlar.

Yorumu oyla      21      11