YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Şahsine Kartal 20 Temmuz 2023 Perşembe 13:03

Talat abi yazını gözyaşları içinde okudum. Diyecek sözüm kalmadı sen öylesine güzel bir insansın ki Allah her daim işini rast getirsin.O bükük boynumuzu Allah kaldırsın inşallah. Bizler hüzünlü kalpleriz ve bu kalplere ses olduğun için çok teşekkürler.Allah hüzünlü kalplerle beraberdir. İnşallah pazar günü olan sınavımız iyi geçer ve o bükük boynumuzu Allah dogrultur.

Yorumu oyla      39      39  
Ali ve 40 yıl 20 Temmuz 2023 Perşembe 08:33

Öğretmen maaşı son düzenleme ile gayet makul bir seviyede. Kamu aylık düzeni (vekil maaşı hariç) uzun bir çalışma sonrası yerine oturmuş görünüyor:) Asgari ücretin ve emekli aylıklarının ise ayrı bir çalışma ile yeniden ayarlanması ŞART! Öğretmenlik coğrafi konum köyler şehirler derken çarşafa dolanmış sanki gibi gibi. Birileri Milli Eğitim öğretim işini halletmiş, bakanlık ele geçirme!.. (normaldir, hükümeti devleti ele geçirmek için TBMM ye, milletin kafasına bomba atılan bir zihinde) yuvalanma, menfaat temin etme yollarını bulmuşlar!!! Öbürü bakıyor bende!! Bende!! Sırasında:( Allah rahmet eylesin Milli eğitime. Allah yardımcısı olsun öğretmen ve öğrencilerin tümüne. Sabır versin ana balars ve bu millete.

Yorumu oyla      39      39  
Atilla 20 Temmuz 2023 Perşembe 08:24

Bizde adet olmuş, meleklerin cinsiyetini tartışmak. Kocca bir partinin başına (kasetle kelle almak demiyom bak -geçtim-) kaset sonrası kimin geleceğini dahi LİYAKAT VE LİDERLİK VASFI OLAN BİRİNİ ARAYIP BULMAK (yok muymuş o zamanlar? Şimdi var mı?) yerine, önde yürüdü diye birini koltuğa oturtmak!:( CeHaPe yada başka parti için demiyorum, hepimiz hepiniz malesef.. Gerçekten ne yapılması gerektiğini bilen! İktidara yürüyen, yürüme niyeti olan! (Çoğunun tek amacı var: o koltuğa oturmak:(), bir siyasetçi bulsalar da bizde gidip koç gibi (kuzu değiliz artık) oy kullansak.??

Yorumu oyla      39      39  
Metin 20 Temmuz 2023 Perşembe 06:52

Benim en sevdiğim gazeteci yazar, yazdıklarında kendimi bulabildiğim yazardır. Atanamayan ogretmenler kendini sende fazlasiyla buldu Talat ATiLLA. Sadece atanamamis ogretmenlere degil bircok kisiye hakli mucadele nedir, nasil yapilir onu gosterdin.Biliyoruz bedeller odedin ama yilmadin.Her sey icin cok Tesekkurler, söz verildigi halde 2022 kpss ile atanamayan ogretmenlerin abisi.

Yorumu oyla      39      39  
Mustafa 20 Temmuz 2023 Perşembe 01:45

Talat abi bizim en değerli hazinemiz kalemimiz abi söz verip üç maymunu oynayanlar bilsinler ki devlet malı deniz yemeyen keriz mantığına bürünmüş israf üzerine israf komşusu açken tok yatanlar abi. Lüks hayatlarından gözlerine perde inmiş zavallılar. Ama keser döner sap döner yeni nesil şak şakci olmayacak abi öyle bir nesil gelecek ki hesap soracak. Nasıl mı kalemiyle abi. Cahil toplum şak şak eder. Bizler ilk ayetten gücümüzü aldık birilerinin arkasına gecmedik. Birilerine siginmadik. Birilerine muhtaç olmadık. Herşey in Allah tan geldiğine inandık. Allah her şeyi bilendir. Görendir.....

Yorumu oyla      39      39  
Kadir 20 Temmuz 2023 Perşembe 00:45

Talat Bey ; öğretmen siz olsanız bu kadar mücadele etmezdiniz. Bişey de kazanacağınız yok. Resmen bir kurtuluş savaşı veriyorsunuz öğretmenlerle… Allah muvaffak eylesin. Ben 10 yıl önce atanmıştım. Resmen gurur duyuyorum sizinle ve değer gören öğretmenliğimle

Yorumu oyla      40      39