YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafif 19 Mart 2023 Pazar 19:25

Son 4 seçimde sandığa gitmeyen biri olarak, adam faizleri indirirken, ABD faizleri yükselttiğinden muhalif ekonomistler bu, böyle olmaz , bizde yükseltelim diyordu, ve ABD''de yaşananlar ortada , düşünsenize Türkiye''deki bankaların da aynı sorunu yaşadığını, bu iktidarı eleştirmek kolay, muhtıra yaşamış, gezi kalkışması, darbe yaşamış ve son olarakta bu büyük afetleri yaşamiş ve bunca hizmet yapmış,yanlışlar elbet eleltirilir, ülkede adalet var mı yok egitim zaten ortada peki ama ne zaman vardıki bunlar..yinede hayat devam ediyor.. Muhalefet kendi ne kadar temizki, bu ülkeye ne verebilir?

Yorumu oyla      39      39  
Ali Yılmaz. 10 Mart 2023 Cuma 14:24

Hemen milletimizin moralini bozacak yorumlarda bulunmayınız lütfen.

Yorumu oyla      39      39  
Malazgirt Meydan 10 Mart 2023 Cuma 12:08

Bu boş laflar iktidarı itibarsizlastirmaz. Görmeyenler, duymayanlar, bilmeyenler ve hatta nankörler, memleket yönetimini bırak önce kendilerine sahip olsunlar. Zillet ittifakı ABD, İngilizlerin uşağı haline gelmiştir. Daha ne olsun.

Yorumu oyla      39      40  
Misafir 10 Mart 2023 Cuma 11:21

cumhurbaşkanının gezi bölgesinin güvenliğinden de sorumlu orgenarele protokul uygulanıyor korkumu? şüphemi? aşağılamamı? yoksa reisin çevresinde hala fetocular mı var ki gezi sırasında tam yanında olması gereken kişi yanına yaklaştırılmıyor

Yorumu oyla      39      39  
bilmediğini bilmemek 10 Mart 2023 Cuma 09:38

Enflasyonu da istersem ben artırırım, faizide ben indiririm kafası ile böyle. Senin enflasyonu nereye kadar çıkaracağını piyasa senden önce tahmin ediyor! “önce ben enflasyonu faizi belirleyeyim, sonra piyasaya madik atarım, fiyatları tutarım- dengelerim teranesi ters teper heleki acemiliği hiç kaldırmaz piyasa”. Vatan millet ordu sınırlar topraklar kelimelerinin bu topraklarda ne anlam ifade ettiğini anlayamayanlar zaten bitmiştir, bittiğini kendi de bilmiyor dur.

Yorumu oyla      40      39  
Misafir 10 Mart 2023 Cuma 08:58

"Erdoğan doldursa Kurmayları boşaltıyor" neden böyle oluyor? Tabi ki de sistemden kaynaklı tüm güç tel elde toplanınca hiç kimse sorumluluk almıyor. Şöyle İzah edeyim; Cumhur İttifakı "KUVVETTEN BİRLİK DOĞAR" ilkesi ile hareket etmesi sonucu ortaya bu tablo çıkıyor. Millet İttifakı ise "Birlikten Kuvvet Doğar" ilkesi ile hareket ettiği için topyekün bir mücadele ortaya çıkıyor. Bu durum da toplum tarafından çok bariz bir şekilde görülmektedir. Sandığa da yansıması bu yönde olacaktır.

Yorumu oyla      39      39  
Avukat Selami Süleyman MELEMŞE 10 Mart 2023 Cuma 08:02

Kendisini önemli sayan, önemli olmayabilir.

Yorumu oyla      39      39