YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Mavi 9 Mart 2023 Perşembe 05:46

Kılıçdaroğlu kaybedecek yavaş ta gül gibi köşesine çekilecektir.Siyaset akıl ve yürek aynı zamanda mantık işidir.Aha burda diyorum aday olursa Muharrem İnce bile çok oy alacak çünkü dans etti sempati topladı dokundu gençlere...hala anlamıyorsunuz değilmi...?

Yorumu oyla      39      39  
Misafir 4 Mart 2023 Cumartesi 18:57

Darı ambarı... Gelemedi, gelememekte olan, gelemiyesice. Sallama. Hadi.

Yorumu oyla      39      39  
Misafir 4 Mart 2023 Cumartesi 12:23

....... Başka önemli konu ise M.Akşener sadece altılı masaya bomba atmadı, Chp li iki belediye başkanını İsyana çağırarak Chp ye bomba attı ayrıca iki belediye başkanın eline pimi çekilmiş bomba verdi.

Yorumu oyla      39      39  
Misafir 4 Mart 2023 Cumartesi 12:19

Altılı masanın dağılmasına neden olan en önemli sebep, iki liderin karnından koşmasıdır. Taaa başından beri, birisi karnından ben adayım dedi, diğeri karnından ben senin adaylığını kabul etmem dedi. Ve sonunda ikisininde karnındakiler ortaya çıkınca ortalığın ne hale geldiğini hep birlikte gördük. Demek ki neymiş bir şeyi karnında uzun süre tutmak zararlıymış, birileri malum iki lidere hatırlatsa hiç fena olmaz......

Yorumu oyla      39      39  
Atilla. 4 Mart 2023 Cumartesi 11:47

İYİ, İmamoğlu ve Yavaşın elini güçlendirdi. Birisini ben iyi p. nin BBB yım dedirtmesi TR siyasetini gümletir! Kartlar yeniden dağıtılır; hem hükmedenlerde hem muhalefet te??. Mahalle temsilcileri oy toplar, memleket tellaları! (hemşehri tezgahtarı da denebilir) oyu ve puan! ları GÖTÜRÜR! (dü bu güne kadar). Şimdi:”Yerel seçmen-yönetici ben ne istersem merkez onu yapıyor muuuu???? yapmıyonmu????” sorusunu sorabilecek! Püf:BBB blöfü tutmazsa B planı varmı Akşenerin? Not:İyiP. meclisi tecrübeli ve iyi okuyucu. KOKLANAN ENKAZ KOKUSUNU, BETON KOKUSU BASTIRACAK MI????? (Beton daha kurumadan üstüne basarsan ne olacağını beton gömücüleri iyi bilir). Ülkemiz için insanımız için İYİ olan ne varsa karşımıza çıkarsın Allah.

Yorumu oyla      39      39  
Misafir 4 Mart 2023 Cumartesi 08:07

Sizi yeni okumaya başladım .Oldukça dikkat çekici yorumlarınız var.Ben ce de ya saraya çalışan bir hesap ya da kendi adayını kabul ettirme hamlesi.Yoksa İYİ Partı intiharı.

Yorumu oyla      40      39  
yaşar 4 Mart 2023 Cumartesi 07:37

İşin hülasası şu yedili masaya bel baglıyan şuursuzlar hepiniz şepa oturdunuz rabbim bu milleti seviyor bu yedili masa felaketini ak şener eliyle darma dagın etti allahaım sana şükürler olsun

Yorumu oyla      39      40