YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 19 Mart 2019 Salı 05:54

ne kadar da özgür ve demokratik bir seçim ortamındayız, farkında mısın ey okur? YEDİ tane yorum var ve ancak YEDİ tane de OY var yorumlara OY verme cesareti gösterebilmiş beş kişi, çünkü bu benim beşinci yorumum (yayınlanırsa) olacak ve oylardan da ikisi benim. Okur sayısı elbette bu kadar da sınırlı değil, ama, oy verdiği izlenir de başına bir şey gelir kaygusu ağır basıyor. Ne yapalım, bu da bizim ileri demokrasimizin bir değişik tezahürü.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 13 Mart 2019 Çarşamba 22:10

Bir haber portalından bir haber, "Murat Kelkitlioğlu o yazıdan neden rahatsız oldu? Tüm yazıda ve haberde hiçbir isim geçmemesine rağmen, eski Akşam gazetesi genel yayın yönetmeni, 3N Medya’nın CEO’su Murat Kelkitlioğlu’nun haberin yayından kaldırılması için mahkemeye başvurması dikkat çekti..." Hangi yazı bu? Sayın Talât Atillâ'nın bir önceki yazısı, "Ankara'da patlayan bomba", gerçekten de adı gibi bir yazı. Şapkamı çıkarıyorum sana Talât Atillâ. Arada çatsam da sensiz olmuyor.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 13 Mart 2019 Çarşamba 21:15

Sayın Talât Atillâ, şu "EZANIN ISLIKLANMASI-PROTESTOSU" mevzuunda sizden aydınlatıcı birkaç satır beklemek çok mu olur? Selâm ve sevgi ile kalın.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 12 Mart 2019 Salı 13:26

iktidardaki(ler), bu depremi pek de kolay kabul etmeye niyetli değil(ler). Ne yapıp edip seçimi askıya almak, o da olmazsa masayı devirmek görünen niyet. Bir yandan MansurYavaş'a bir sahtekar eliyle kalleşce bir çelme takmaya kalkışmak, öte yandan ikinci bir Kabataş sahtekarlığıyla milleti birbirine kırdırmaya kalkışmak bu niyetin apaçık alametleri. Bir koltuk uğruna vatanı ve milleti mahvetmeye kalkışmak ancak çok gözükara ve çaresiz bir zihniyetin tecellisi olabilir.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 11 Mart 2019 Pazartesi 13:36

Bu seçim, iktidarın kaderini belirleyecek bir secim %35 altında bir oy irtifa kaybetmesine yol açabilir

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 8 Mart 2019 Cuma 22:14

Kaleminize sağlık. MUSTAFA TUNA VARKEN NEDEN KAYSERİLİ. Neden Haseki?? İz bırakan ne yapmış ki? Mazisi deşildikçe neler çıktı ve çıkacakmış havası var. Dün söylediklerini bugün mahkeme kararı ile yasaklatmak da neyin nesi. Daha ne demeli ki.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 8 Mart 2019 Cuma 20:33

"orta şiddette deprem", eğer "kediler trafolara girmezse"... çünkü rahmetli İsmet İnönü'nün “Eşkıyanın bu gece ne yapacağı belli olmaz” fafı sanki bugünler için söylenmiş gibi bir his var içimde... yine de herşeye rağmen rahmetli Çetin Altan'ın sözüne uyacağım, "enseyi karartmayalım". Bugün hep rahmetlilerden başladık, devam edelim. "Meşruiyyet içinde çareler tükenmez", Süleyman Demirel demişti zamanında.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 8 Mart 2019 Cuma 15:37

çok beğendim yazınızı talat bey. çooook.. Özlem ...

Yorumu oyla      54      49