YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 7 Mayıs 2018 Pazartesi 07:05

"Bir yerden başlamak lazımdı, başladılar", doğru . Bu başarıyı da Genel Başkanınıza borçlular, Yaşar Okuyan da bunu söylemiş,"Erdoğan'a teşekkür ediyorum, toplumu bölmedi insanları bir araya getirdi","O böldüğü insanlar baktı Türkiye'yi bölüyor, insanları bölüyor. Burada bir ihanet var, o ihanetin karşısında işte insanlar bir araya geldiler". Hamdolsun.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 7 Mayıs 2018 Pazartesi 06:59

dakika bir gol bir, İYİ PARTİlilere saldırmışlar APORT emriyle bazı yaratıklar. Ülkeyi ve milleti gerdirerek koltuklarını garantiye almak isteyenler sevinmişlerdir, beş yaralı ve birisi ağır yaralı hayati tehlikesi var. "bu koltuk ya benimdir ya hiçkimsenin" diyen birileri APORT deyince saldırmaya eğitilmiş zavallıları kullanarak sadece kendilerine değil, beraber yola çıktıkları ortaklarını da zora soktuklarının farkında değiller. Vatandaş görüyor, onlara hak ettiklerini sandıkta verecek

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 5 Mayıs 2018 Cumartesi 02:52

Sayın Yazar, elçiye zeval olmaz. Beni de elçi kabul edin. İstanbul Anadolu Adliyesi’nde Yakup Ünlü diye çok gayretkeş ve alabildiğine bilinçsiz bir polis memurunuz var. Bir şekilde kendisine hatırlatın, kendisine yazık ediyor. Seçim sonuçlarını beklemesin, zarar verecek kendisine. Çok üzülebilir, genç ve atak olmak iyidir ama bilinçsizce davranıyor, gaza geliyor. Haberlerde okudum az önce, ayrıntı vermek istemem, adını ve mesleğini yazıp ararsanız google yol gösterir.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 4 Mayıs 2018 Cuma 15:42

Bu sitede de memleketi düşünen ve olayları anlayan bir yazar olması beni epeyce bir şaşırttı. Yazarımızı tebrik ediyorum. Kaleminize sağlık

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 4 Mayıs 2018 Cuma 10:06

anlaşıldı, telaş sarmış hepsini, BeşdorukŞövalyelerini bile. Ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar muhalifleri, bir türlü kurtulamadılar. Oysa küçük ortak eliyle ne de güzel kurmuşlardı kendilerine cennetlerini, hesapsorulamaz-itirazedilemez-LaİlaheİllaLira dünyalarını. Tüh beee... Noolcakşindi?

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 3 Mayıs 2018 Perşembe 09:06

kulaklar tıkalı, gözler yumulmuş, bağırmaya devam. emir yüce yerden, sıkıysa azıcık diren, kullanılacak kelimelere kadar programlı, sıkıysa dışına çık. anında FETÖden içeri ve sonra "unutulursun". Ne zamana kadar? işte o belli değil şu sıralar, üç aya kadar mı yoksa üç yıla, üç haftaya kadar mı belli değil.Sadece şunu bilmeli, hiçbir karanlık sonsuz değildir ve karanlığın en koyu olduğu an aydınlığa en yakın olduğu andır.

Yorumu oyla      57      50