YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 10 Temmuz 2017 Pazartesi 14:27

ben chp kadar komik parti görmedim. ayağınız şişti ve bitti. hahahahaha

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 10 Temmuz 2017 Pazartesi 14:27

e abi yürüyüş de bitti hangi numaralar var sırada?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 2 Temmuz 2017 Pazar 23:59

FETÖ ile mücadele konusunda FatihAltaylının ilginç tesbitleri var, "Ya yepyeni bir bakanlık, geçmişte kamuda görev yapmış kimsenin içine alınmayacağı ve çok detaylı bir incelemeden sonra oluşturulacak yeni ve geniş bir kadro... Ya da doğrudan doğruya Cumhurbaşkanlığı bünyesinde oluşturulacak bir yapı ve yine burada oluşturulacak yepyeni bir mücadele kadrosu. Aksi takdirde her geçen gün bu yapının lehine oluyor", ki katılıyorum. Lâkin, "sorunun kaynağı" nasıl çözecek bu "sorun"u?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 2 Temmuz 2017 Pazar 04:30

hadi hadi iyisiniz Talât Bey,. Fatma Sibel Yüksek twitterden yazıyor, "AKP'NİN KILINA DEĞMEDEN 7 CİHANA SAYDIRAN TALAT ATİLLA'YA 1 ÇİFT LAFIM VARDI AMA "SOKAK HAYVANLARINA SU"ÇAĞRISININ HATIRINA VAZGEÇİYORUM:)" diyor. Zeytin dalı geri çevrilmez, size de bu yakışır artık. Sokak Hayvanlarını kayırmanız beni de etkiledi, buralardaki tek yorumcunuz.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 1 Temmuz 2017 Cumartesi 00:28

Sayın Talât Atillâ, farkında mısınız? Ülkeye hakim olan "Dokunulamayan"lara sorabilir misiniz? "ADALET yürüyüşüne katılanlara dünya kadar hakaret küfür yağdırıyorsunuz ama biriniz çıkıp *Bu ülkede adalet var* diyemediniz NEDEN?" Bu soru üzerine siz de düşünün Sayın Talât Atillâ.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 30 Haziran 2017 Cuma 07:44

yürüyüşün ruhu olup olmadığı sorulabilir, ama bir "kokusu" olduğu apaçık, "tezek kokusu". Nihal Bengisu Karaca, iktidarın yandaş kalemlerinden iken o bile isyan etmiş. "*Adalet yok* diyene 'Yalan söylüyorsun, ülkede adalet var' demek için seçilen yol, adamın yoluna tezek dökmek olduğunda doğal olarak sormak gerekiyor: E peki, şimdi bu kimin tezini doğruladı?" 

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 30 Haziran 2017 Cuma 07:21

Sayın Talât Atillâ, bu analiz fazla "tarafsız" olmuş. Elbette "mevcut şeraitin muvacehesinde" farklı bir analiz beklenemez, üstünüze alınmayın, saygısızlık olmasın. Can Ataklı'nın analizini kendiniz için okuyun derim. "Çoğul" muş gibi yazmam da anlamsız, son birkaç makalenizde hep benim yorumlar var. Okuyup da yazmaya değmez diyenler de olanların farkında. "Beştepe" balonun ipini elinden kaçırmış çocuk gibi, ne yapacağında kararsız. Yürüyüş beklemedikleri kadar yankı ve destek buldu ama yetmez.

Yorumu oyla      54      49