YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 27 Aralık 2016 Salı 06:37

şu Türklük konusuna kafam takıldı, eşelenirken bir makale buldum, hem de yakın tarihimizden önemli saptamalarla açıklanmış, ayrıntılarını veya linkini veremem, kusuruma bakmayın. Çok faydalı bulduğum için de sadece başlığını vermem yetecek, bulmak isteyene bu kadarı yeter, "Osmanlı mıyız Türk müyüz?" diyor yazan. Saygılar.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 27 Aralık 2016 Salı 01:17

Pazartesi 11:54, merak edip araştırdım bu Eren Erdem darbe gecesi neler yapmış, çok çarpıcı şeyler buldum, yazamam yoksa bu yorum çıkmaz. Ancak başlığını verebilirim, google amca yol gösterir nasılsa, "Darbe gecesi siyasiler ne yapıyordu?". Allah'a emanet olunuz.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 26 Aralık 2016 Pazartesi 14:06

kafa karıştırmaca yok, ona karnımız tok, kişinin kökenine değil, icraatına bakarız. Uzun lafın kısasını Sayın YalçınToker yazmış bugün, linkini veriyorum, okumayazması olan okur, öğrenir. http://www.turktime.com/yazar/devletimizin-temel-ilkesi-ataturk-ve-milliyetciliktir/13987/

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 26 Aralık 2016 Pazartesi 13:59

Aktrollerin eleştiri konularını çarpıtmadaki ustalıkları takdire değer. Soysop konusu belirsizliklerle dolu , diploma apaçık ortada ama onu asla tartışmazlar. Efendileri bile o konuyu yazan GökçeFırat'ı dava etmek yerine susturmak için yargısız infaz edip hapse atmayı tercih etti. Mahkemede delil göstermek zor olsa gerek.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 26 Aralık 2016 Pazartesi 13:31

Abdullah Gül'ün teyzeoğlu EgeÜni TıpFak Profesörü teyzeoğlu anaannelerinin 1915lerde müslüman olmuş ermeni olduğunu söylemişti. Elbette kimse kökeninden sorumlu olamaz ama kripto diye millete çamur atanların haddini de bildirmek gerek. Ne olduğu değil, ülkeme ve milletime sadakatidir esas olan. Bahçeli gibi Türk olacağına hiç olmasın.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 26 Aralık 2016 Pazartesi 13:23

"Ben Gürcüyüm, eşim de Arap", vallahi ben söylemedim, Erdoğan söyledi ama AKkoyunlara anlatamadım. Hatta yine kendisi "bu millet" deyip durur, bir türlü dilinin altındaki baklayı çıkartmaz, hangi millettir anlayamadım. Troller, o "kara proboganda ürünü, adi bir iftiradan ibaret" kitapların neden mahkemelerden aklanıp geçtiklerini de göremezler, ne diyek, Allah gönül gözlerini açsın. 17-25 de yalan teraneleri, pareleller yırtınmalarını da duyduğumuzdan artık bu tür itirazların bir kıymeti kalmadı

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 26 Aralık 2016 Pazartesi 11:54

2- Atatürk'ü ve Atatürkçü'lüğü kriptolardan öğrenmediğimiz gibi, kriptoları da 'Kürdistan' dağlarına selam yollayanlardan, PKK kongrelerine konuşmacı olarak katılanlardan öğrenecek değiliz. Yazdıkları uydurma kitaplarda AKP'li yöneticilere iftira atanlar, onlar gibi soy secerelerini ortaya dökebilirler mi ?. Tayyip Erdoğan'ın dedeleri Rize'nin dağlarında, Sarıkamış'ta vatan savunmasındaydı, peki ya Selin Sayek Böke'nin dedeleri ?. Eren Erdem'in neyin nesi olduğunu bileniniz var mı ?.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 26 Aralık 2016 Pazartesi 11:35

1-Bahsettiğiniz kitapların hepsi kara proboganda ürünü, adi bir iftiradan ibaret. AKP'ye başkanlık etmiş Erdoğan türktür, Abdullah Gül türktür, Ahmet Davutoğlu türktür, Binali Yıldırım türktür. Erdoğan'da Rize'nin etnik karışımı nedeniyle Lazlık ve kafkasyalılıkta(çeçen,çerkes) olabilir. Diğer üçü etnik anlamda bile tamamen türk. Hepsinin soy secereleri belgeleriyle ortada. Mesela iftira atılanlardan Abdullah Gül köken olarak türk ve müslüman değilse, Türkiye'de türk ve müslüman yok demektir.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 26 Aralık 2016 Pazartesi 07:24

CHPnin ve MHPnin başındakiler "kim"bilir hangi kasetlerle teslim alındıysa, ciddi bir eleştiri getiremiyorlar AKPye ve onun önderine. Diploma konusu yeter sallamaya ama herkes suspus. Muhalefeti teslim alınmış bir ülkede iktidarı bırakmak ne kelime, HANEDAN kurma peşinde olan biri varken bizler bu sütunlarda ÇENESUYUÇORBA ile yetinmek zorundayız. Hangi "birşeyler yapmak"tan bahsediyorsunuz sayın Talat Atilla? Meşruiyeti tartışmalı bir yapı var karşımızda, TUZ KOKMUŞSA ne yapmalı?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 25 Aralık 2016 Pazar 17:07

"Uyanın kardeşim uyanın alevi-sunni diye bölünmeyin, mesele memleket meselesi", haklısın UYANALIM DA kimin peşine takılmışız? musanınçocuklarının mı? Kripto denince onların ipliğini pazara çıkartan YalçınKüçük ve ErgunPoyraz anılmadan bir yere varılmaz. Onların yazdıklarına bakınca KILAVUZUMUZ KARGA, sonrası malum.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 24 Aralık 2016 Cumartesi 21:30

eleştirmeye çok erken başlamışız, biraz daha sabretmeyi bilsek iyi olur. Bu engin anlayışlı millete bu kadar toprak fazla. Hele bir parçalanıp küçülelim, elimizde kalan son toprağı da kaybedelim, sonra düşünürüz bişeyler. Malum, aklımız ya kaçarken gelir, ya da ...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 24 Aralık 2016 Cumartesi 20:06

siyasete soyunanlar kökenlerinin araştırılmasından rahatsız olmazlar, çünkü gizlenecek-saklanacak hiçbirşeyleri yoktur. Araştırmayı, kriptoları ortaya çıkartmayı sevenlere ErgünPoyraz'ın yazdığı kitapları tavsiye ederler, MusanınMücahidi, MusanınGülü,TakunyalıFührer ve diğer kitapları yazarın başını ağrıtsa da okuyan-araştıran milletimizin bilgi kaynağı olmuştur.AkPArti'nin kuruluşunda ve iktidardaki ondört yıllık başarının anlaşılmasında bu kitaplar önemlidir.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 24 Aralık 2016 Cumartesi 12:46

2- Atatürk'ü ve Atatürk'ün Suriye, Irak ve bölge politikalarını 'Kripto'lardan öğrenecek değiliz. Mesela Eren Erdem'i, Selin Sayek Böke'yi bir araştırın, bir de Suriye Türkmenlerinin önde gelenlerinden Samir hafez'i. Bir bakalım bu isimlerden hangisinin aile kökleri Atatürk'le dava arkadaşlığına uzanıyor. Uyanın kardeşim uyanın alevi-sunni diye bölünmeyin, mesele memleket meselesi.

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 24 Aralık 2016 Cumartesi 11:56

1-Öcalan 1998'e kadar Suriye'de kalıyordu, PKK'nın ve sol terör örgütlerinin ideolojik, lojistik ve istihbarat desteği büyük oranda Suriye'den karşılanıyordu. O zamanlar iktidarda AKP ve Erdoğan mı vardı?. 5 milyonluk Kuzey Avrupa ülkesi Danimarka bile Suriye ve Irak'taki askeri varlığa dahilken, Atatürkçü ve alevi kimliği arkasına saklanan, aslında ne Atatürkçü ne de alevi olan 'Kripto' vatan hainleri, Türkiye için hayati olan Suriye müdahalesini çarpıtmaya çalışıyorlar.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 22 Aralık 2016 Perşembe 15:40

haklisin. birseyler degil de tek sey yapilmali. rte ve ve sürakasi defedilmeli ve Atatürk'ün dedigi, "ortadogu batakligina girmeyin" ve "yurtta suh, cihanda sulh" cizgisine geri dönülmeli.

Yorumu oyla      66      51  
Misafir 22 Aralık 2016 Perşembe 14:42

Uyarıcı, sarsıcı ve tarafsız bir yazı teşekkür ederim talat arkadaş. düşürmeyeceğiz inşallah vatanı. herkesin içi rahat olsun.

Yorumu oyla      58      59