YORUMLAR
Toplam 9 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 24 Eylül 2016 Cumartesi 11:20

4- Neden Atatürk'ün resmini indirenler değil de, bunu ifşa eden kişi CHP'den ihraç edildi ?. Son olarak CHP'lilerin eleştirdiği Erdoğan'ın 'Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet (farklılıkları kabul ederek)' ilkesini benimsemeyen kaç CHP'li vekil ve yönetici var ?. CHP'yi bunlar mı, yoksa varlığı yokluğu belli olmayan gerçek Atatürkçü'ler mi yönetiyor ?.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 24 Eylül 2016 Cumartesi 11:09

3- CHP, HDP'li belediyelere kayyum atanmasına karşı çıktı. PKK'ya finansman, istihdam sağlayan, probogandasını yapan, araç gereçleriyle lojistik destek veren belediyelere kayyum atanmasına karşı çıkmak neye hizmet eder?. Ayni suçtan yargılanmak istenen Hdp'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına karşı çıkmak neye hizmet eder?. CHP'nin hazırladığı 'Hendek' raporlarında niye PKK/HDP'den ziyade, Güvenlik güçleri, devlet ve hükümet suçlanır ?.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 24 Eylül 2016 Cumartesi 10:51

2- Bir genel başkan yardımcısı 'Oyumuzu ailece HDP'ye verdik' diyebildi. Bir diğeri Demirtaş'ı görünce sevinçle gidip tokalaşarak 'birlikte iyi salladık' diyor. Öcalan'ın avukatı olan, görüşleri yaptıkları, dış bağlantıları hepimizin malumu Sezgin Tanrıkulu CHP İstanbul milletvekili yapıldı. Selin Sayek Böke, Selina Doğan gibi bir çok vekilin açıklamalarına bakıldığında hangi partide olduklarını bilmeyen onları HDP'li sanır.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 24 Eylül 2016 Cumartesi 10:28

Haberi küçümsemiyorum ama bu habere gelene kadar CHP'de parti ve ülke gündeminde yer tutması gereken o kadar rezalet var ki: 1- Bir CHP milletvekili 'Türkiye ile İran savaşa girse, İran'ı desteklerim' diyor. Başka bir ülkede olsa bu adamı partide veya mecliste tutarlar mı?. Bu adam mecliste ve partinin kanalında zehir saçmaya devam ediyor. Bu adam Türkiye ve Rusya'nın arası açıldığında soluğu Demirtaş gibi Rusya'da almıştı. Daha neleri var ..........

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 24 Eylül 2016 Cumartesi 06:12

Muhalefete muhalefet, ülkemin ödlekaydın-gizliyalaka ucubelerinin alâmet-i fârikası oldu. Yapılacak bir şey yok, "bunun bu modeli bööle çalışıyoo". Süttençıkma AKkaşıklara sıkıysa tek kelime dokundur, anında "parelelll" diyerek "misafirhane"ye buyur ederler... ve orada unuturlar. Misafirheneye buyur etmeye çekineceklerin vay hâline, Bu defa "o" çekiniklere "misafirhane" yolu gözükür bir inceden, unutulmanın zevkini tattırırlar. Karıncalar ve balıklar da aynen öyle, sular çekilince ve yükselince.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 23 Eylül 2016 Cuma 18:38

Sn Atilla, yazı için teşekkürler.Atatürkün heykeline tahammül edemiyen zihniyet,Atatürkün değerlerine nasıl tahammül edebilir. Sn Atilla sizden ricam.Ankaranın göbeğinde Çankaya Belediyesinde kurulan RÜŞVET ÇARKININ durdurulması için lütfen bir çalışma yapın. Rica ediyorum,lütfen.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 23 Eylül 2016 Cuma 17:15

ne desek az . teşekkürler atilla bey umarım düzeltirler.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 23 Eylül 2016 Cuma 17:14

Bir chp li olarak artık akp ye bir şey diyemeyeceğiz bu gidişle. ayıp ya. ayıp.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 23 Eylül 2016 Cuma 17:14

Ya arkadaş bu chp nin Atatürk ile alıp veremediği ne? hayret ediyorum.

Yorumu oyla      54      49