YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 28 Nisan 2016 Perşembe 15:01

Mesleklerde, çıkılan yollarda dün ne yaptığınız nerede durduğunuz önemli değil önemli olan bugündür ve işin sonunda nerede durduğunuzdur...Birileri de dün AB rotamız deyip yola çıktı vesayeti bitiriyoruz deyip Alevi hakları kardeşlik deyip barış süreci deyip her kesimden oy aldı...Geldiğimiz noktaya bakın Kilis'e Şam'a..Ülkenin medyanın haline, memnunsanız çok güzel...

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 28 Nisan 2016 Perşembe 14:47

Ruhsal problem :-) Problem: Bizde hayırsever olanları idamla yargılayan İRAN'da ya da ayaklarına zincir vurup EYALET EYALET gezdiren ABD 'de ...Onlarda medya mı var beee gelsinler dünya 156.sı özgür medyayı görsünler...Dünya bizi GISKANEYO....HINK HINK :-) Burası böyle bir coğrafya :-) GÜLmek çok kolay.....Akşener paralel SİİRT küme düşecek, Bahçeli yerli akmilli KİLİS Şampiyon...Size kolay gelsin...

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 28 Nisan 2016 Perşembe 14:32

Bu kadar gerçekçi ve empati yapan bir yazı bile birilerini rahatsız ediyorsa, hakikaten o kişinin ruhsal problemleri var. Kusura bakmasın ama oyle. Esra Çimencioğlu..

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 28 Nisan 2016 Perşembe 14:31

M. MARMARA'nın bir oyun olduğunu anlamamış ! bir gazetecinin neden haberi olabilir ?!!! Okumayanlar için iyi keklerle süsülenmiş bir yazı...Okuyanlar içinse GÜL geç ...LONRA'da MARMARA'nın ne MAVİSİ kaldı ne yeşili inanmasan PYD için ABD'ye küsecek değiliz diyen öncesinde de PYD kırmızı çizgimizdir diyen zata sor....Büyük "İ"harfli İngilizce MASON belgeleri havuz ayrı bir dünya...Türkiye Avrupa'nın en geri ülkesi basın özgürlüğünde de dünyada 156. SN ATİLLA da bunLarı bilir de. DE Sİ VAR :-))

Yorumu oyla      59      52  
Misafir 28 Nisan 2016 Perşembe 14:22

Mavi Marmara mı :-)) He canım he... İSRAİL artık dostumuz :-) uyan Sn. ATİLLA ya da uyur gibi yapma... Yazının sonuyla başı tezat...Birbirimizi sevmek ve HAVUZSAL çay lekeli MASON belgesi gibi iddialar. Gündemi farklı tutmada ustalaşmışsınız bravo. İSRAİL DOSTUMUZ oldu cemaat okullarını kapattırsın diye İSRAİLLİ AVUKATLARA ne paralar veriliyor, LONDRA 'da ne kahveler ne muhabbetler senin ya haberin yok gündemlerden ya da ve de doğrusu TEMCİT PİLAVI işinize geliyor BAYDINIZ..KOMEDİ bunlar.

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 28 Nisan 2016 Perşembe 14:08

Ellerinize sağlık Talat Atilla bey. Çok etkileyici ve hoş bir yazı.

Yorumu oyla      53      49