YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 23 Nisan 2016 Cumartesi 14:42

Ankara'da haftasonu eşi ile birlikte Atatürk Orman Çiftliği'ne giden vatandaş saraya yakın bir yerde polislere “Buralarda bir hayvanat bahçesi vardı, nerede?” diye sordu, bunun üzerine polisler vatandaş hakkında“Cumhurbaşkanına hakaret” iddiası ile işlem yaptı.Evrak Ankara C.Başsavcılığı müracaat bürosuna getirildi. Müraccat savcısı hayvanat bahçesini soran vatandaşı tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti.Mahkeme talebi yerinde görerek, Cumurbaşkanı'na hakaretten vatandaşı tutukladı.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 22 Nisan 2016 Cuma 07:55

Sayın yazar nasıl anlatmalı bilemedim. Artık "doktor ne isterse yesin dedi" aşamasındasınız, "makulmedya" olarak. Yorumcular yorumlarına dönüp bakmasalar, TIK falan da yok makalelere. Sorunun kendisi anlaşılmamış ki, iktidarın onca "marifet"lerine tek satır yazamayan "makulmedya" sansasyon yaratmak için anamuhalefetin yaptığı pireyi deve yapmaktan medet umuyor. Sayfanın yarısı böyle sansasyonel "haber"imsilere ayrılınca artık bu sayfalara da uğramak işkence oldu. Dostça bir uyarıydı, alınmayın.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 20 Nisan 2016 Çarşamba 06:20

"aslıyok okulundan alınan diplomanın peşinde" çok ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz, link veremem ama haber başlığını vereyim, hem haberi hem de youtube videosunu bulmak size kalmış: "chpli-o-ismin-esrarengiz-olumu". Habercilik dediğin "fikritakip"tir. "Dışarısı"nı yazıp cambazabak oynamak dururken şu sıralar için-için kaynayan "içerisi"ni yazabilecekler buralarda barınamazlar, havuzda boğulmayı göze alacak babayiğit yok buralarda.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 19 Nisan 2016 Salı 08:15

elbette "ankara bunları konuşacak", bombardiye uçak firmasından yakıt tankları modifiye edilmiş uçakların pazarlığını konuşacak değil ya. Herkesin bildiği sır, tek kalkışta duraksız güneydoğu asyadaki bir müslüman ülkeye uçabilecek uçak aranıyormuş, hani petrolüyle meşhur "dost" arap kralından aldığı ve ele geçirdiği yargı eliyle aklandığı avantasıyla tanınan adamın ülkesi hedefteymiş. kulisteki dedikodular bunlar şimdilik.

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 19 Nisan 2016 Salı 00:52

sizin yaptığınız gündemi izlemekten çok, çaktırmadan gündemi "belirlemek", yoksa çoktan aslıyok okulundan alınan diplomanın peşine düşmeniz gerekirdi, elbette ipe dizilmeyi göze alarak. Tarzan zor durumda, ağaçyavrusu bile kurtaramayacak bu gidişle. Tek çare o döneme dair bütün belgeleri "ham" yapmak. Nedense "kaşının altında gözün var "diyene dava açılıyor ama sıra o kağıt parçasına gelince herkes suspus. Sadece yalın gerçeğin peşinde olduğunuzu söyleyenleri yalancı çıkartmayın bari. Gayret...

Yorumu oyla      64      51  
Misafir 17 Nisan 2016 Pazar 19:51

Onu bunu bırakın da bize CEHAPEden yeni haberler aktarın. Doğuda her gün toprağa düşenler umurumuzda değil, Kemal K. ne yapıyor? Onu ve SURVİVORda neler oluyor o çok bir merak konusu. Millet hop oturup hop kalkıyor, bu defa SÜRVAYVIRda kim elenecek diye. Bizleri olanbitenden habersiz bırakmayın sayın yazar ve editör kardeş, sizler bizim gözümüz-kulağımızsınız. Fazla düşündürerek beynimizi eskittirmeyin bizlere.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 17 Nisan 2016 Pazar 19:46

insanoğlu insaf ve izanını kaybetmişse ondan herşey beklensin. Her gün onlarca genç yoksul insan toprağa düşüyor, birinin koltuk ve çıkar hesabı uğruna, kimse rahatsız değil doruklarda ve o doruklardan nemalananlarda. Varsa yoksa tek başına padişahlık nasıl kotarılır ve bilinçsiz yığınlara nasıl yutturabilir hesabındalar. Sözün bittiği yeri çoktan geçtik...

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 17 Nisan 2016 Pazar 19:36

y-----ya devam... değermiydi bir boğaz için. Çok uzak değil, bir gün gelecek insanlar yaptıklarından ve yapmadıklarından utanacaklar, eğer utanmaya yüzleri kalırsa. Yazık oluyor yetişen nesile, anababalarının yedikleri herzelerden utanmak zorunda kalacaklar, insanlık adına.

Yorumu oyla      58      50