YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 12 Şubat 2016 Cuma 10:11

Sağcısıyla solcusuyla en istismar edilen ülke konusu Atatürk...O da yaşasa şu halinize gülerdi herhalde....Çalışma yok dürüstlük yok cukkacılık çok hukuk yok şehit çok....Ülkenin içler acısı hali ve medyamız bir aydır sürdürülen konu....Bir gayretli yorumcu da CHP PKK olmuş diyor tabi Dolmabahçe'yi onlar yaptı Valilere PKK müdahalesini engelleyin emrini onlar verdi...Takım tutar gibi fikir serdedenler...Bu ülke böyle...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 10 Şubat 2016 Çarşamba 16:54

Chp olmuş Pkk/Hdp,hala Talat Atilla'yı suçlayanlar var.Kemal Kılıçtaroğlu,Sezgin Tanrıkulu,Mehmet Bekaroğlu ve diğer sözde Chp'liler Atatürk,devlet,millet ve teröre dair çeşitli ortamlarda dile getirdiklerini ;Karadeniz,İç Anadolu bölgeleri,Ege ve Akdeniz bölgesinin ilçelerindeki Chp'lilerin önünde de dile getirsinler de görelim.Görün bakalım Chp'de kaç tane Talat Atilla var!!.

Yorumu oyla      54      50  
hulya 9 Şubat 2016 Salı 14:51

Bazı kişiler bu olayı yandaş gazetecinin köpürtmesiyle abartıldı diye olayda bir kasıt olduğunu düşünüyor.Oysa yandaş denilen Talat Atilla ve Ersin Tokgöz'ün otoritenin amansız baskılarına ellerinden geldiği kadar karşı durduklarına şahit olduk.Ersin Tokgöz'ün Sözcüklerimi Gömüyorum! yazısı hala arşivlerde duruyor hal böyleyken kimse kimsenin emeğine kolayca çamur atmamalı..

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 8 Şubat 2016 Pazartesi 18:38

PKK, HENDEKLERİ kazarken neredeydi birileri ? Bunları yaz-a-mayalım...CHP'yi statükonun bekçisi ve değişime gelişime giden yolun takozu görmek isteyenler onu birbirine düşürmede iyi taktikler uyguluyor...Ülkede SAZAN çok...TC tabelaları kaldırılırken neredeydi birileri...Laf...Samimiyetsizlik var ama güzel taktik...

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 8 Şubat 2016 Pazartesi 17:28

CHP'de Atatürk düşmanı var diğer partiler hele de biri tam kadro muhlis Atatürkçü :-))) Memleket yanıyor, olsun belirlenmiş konuları yazmak lazım....Konuları belirleyen çay dökümlü belge üretim merkezinde yazarlar birbirine girmiş durumda M.Acet'ten C.Küçük'e E.Elönü'den E.Çakır'a....Atam elden gidiyor topunu yutan CHP bu kafayla 2390 yılında iktidar olur...Tabuların partisi CHP...Maksat zaten CHP ile gündem değişmek yoksa kilosu belli CHP'nin...Baymış misyon yazıları...Mecburen mecburiyetten.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 8 Şubat 2016 Pazartesi 17:26

Atilla bey yıllardır sitenizi takip ederim bu kadar takip ettiğiniz iktidar partisiyle ilgili bir konu görmedim.Hangi yolsuzluğu Tayyip Erdoğan'la ilğili hangi haberi bukadar gündemde tuttunuz?Partinin kararına rağmen devam ediyorsunuz güzel daha dün ekvatorda yaşanan rezalete bile bir eleştiri getirmediniz.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 8 Şubat 2016 Pazartesi 15:34

Atilla Bey 7 Şubat 2015 tarihi nedir?2016 yılına gireli neredeyse 40 gün oldu ,siz 2015'ten bahsediyorsunuz?Heyecanlı heyecanlı polisiye yazarken tarihler dikkatli okuyucudan kaçmaz! Düzeltin komik kaçmış!Altıok'un Atatürk fotoğrafından nefret ettiğine ve odasında bulunmasından rahatsız olduğuna kanıt gerekli ki ,ona itiraf ettirebilelim.Çünkü hislerimiz onun indirdiğinden o kadar emin ..Ve partide o kadar çok Atatürk düşmanı milletvekili var ki ,hangi birini yazalım ?

Yorumu oyla      55      49  
hulya 8 Şubat 2016 Pazartesi 15:10

Aylin Nazlıaka vasıtasıyla türk halkının Atatürk sabrı ölçülmek istenmiş olabilir o yüzden sus pus ve ortaya kanıt koyamıyor da olabilir.Talat Atilla'nın öncülüğünde Türkiye'nin Atatürk'te nasıl kenetlenebileceğini bu sayede görmüş oldular. Her şer'den bir hayır doğarmış diyelim geçelim..

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 8 Şubat 2016 Pazartesi 14:10

Yazarı kutluyorum; ayrıntıları çok güzel yakalamış... Atatürk posterlerinin asıldıkları yerlerden indirilmesi daha önce gerçekleştirenler "karşıtlar"ın "gizli" ve "sinsi" yol arkadaşları Yeni CHP'nin genel başkan bozuntusu Sorosçu ile onun arkadaşlarının amaçlarından ve görevlerinden biri de Atatürk'ü devrim ve ilkeleriyle beyinlerden silmek, Atatürk mayalı CHP'yi kökten "Yeni CHP" yani emperyalist işbirlikçisi parti yapmak değil midir?! Yadsıyacaklar mı? Alınlarını karışlarım. Baki Karakol/İst

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 8 Şubat 2016 Pazartesi 13:38

ah ulen chp ne hale geldin sen.hendek söylemiyle karadenizden,anadoludan oy alacaksın ha.deneyin daha belki olur.akp atatürkçülüğe yönelip,çalma çırpma işlerinden aklansa vallahi bu muhalefet varken yüzde doksan oy alır.muhalefette iken bile her şeyi elinize yüzünüze bulaştırdınız.istifa edin desen oda yok.dur bakalım nereye kadar bu iş.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 8 Şubat 2016 Pazartesi 10:53

nazlıaka bu olayda en suçsuz kişi zannederim. dersim-alevi-kürt ayrımcılığı yapan kadrodan olmadığı için bir planla günah keçisi ilan edilerek harcanmış gibi duruyor.nazlıakaya gelince,karşıdakilerin bir cumhuriyet hasmı olduğunu tam kavramamış ve o kişiyi delikanlılık tabir edilen davranışla ifşa etmemiş olmakla bunun bedeli şark kurnazlağıyla ödetilmiş anladığım kadarıyla.dedeleri dersimde ne kadar hain ise kendileri de odur bazılarının. hainlik kalıtsaldır.son 10-15 yılda bunu anladım.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 8 Şubat 2016 Pazartesi 10:30

bu iş kabak tadı vermeye başladı.tamam yapılan doğru bir iş değil ama bunu hergün dile getirmekte ,en az bu iş kadar partiye zarar veriyor.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 8 Şubat 2016 Pazartesi 08:36

CHP- CHP li olmayanlardan temizlenmelidir.(genel merkez dahil)

Yorumu oyla      62      49