YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 28 Ocak 2016 Perşembe 14:39

Bunlar kendini idare etmekten aciz,akillari sira memleket idare edecekler.Genel sekreterlik yapmis birinin ASPARAGOS demeside ayri bir komedi ve yeni CHP nin yonetim kalitesinin gostergelerindeniridir.Komisyon kurmuslar,komisyon demek aklama paklama demektir.Mecliste bunun ornegi cok goruldu.Butun bunlarin basi,Kemal kilictaroglu ve ekibidir.Sesinin cikmamasi ve sukut etmeside buyuzdendir..Istifa etmeli,ssk batirmis simdide CHP yi batirdi

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 28 Ocak 2016 Perşembe 12:16

ahmet hakan'da bugünkü yazısında resmi indirenin aylin nazlıaka olduğunu söylüyor.tabi olayın şahitlerine dayanarak..bu işe karışanların biran önce partiden uzaklaştırılması lazım.parti satılmış,dönek,soroşçuların eline geçmiş.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 28 Ocak 2016 Perşembe 10:00

rte atatürkün kurduğu ülkeyi kendi çiftliğine çevirmek isterken bunlar rte ye değil atatürke karşı çıkıyor.akıl mantık dışı insanlar.kemal başkanlarının bunlardan farkı varmı ki?dersim ihanetine sahip çıkan hatta tazminat ödenmeli diyen bir tip.bunlar Atatürk resmini oy aldıkları Atatürkçüleri keklemek için asıyorlar zaten.biri içinden geçeni yapmış kaldırıp atmış.kekleme işi bozulmasın diye genel başkan soruşturma açmış hikayeden.kısaca böyle.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 28 Ocak 2016 Perşembe 09:31

Talat abi Atatürk'ün resmi ile kalmadılar,Atatürk'ün davasını da indirdiler.Dün gece Halk Tv'de Hüsnü Mahalli suçlayıcı ve aşağılayıcı bir tavırla, Chp genel başkan yardımcısı ve dış ilişkiler sorumlusu olan Öztürk Yılmaz'ı Suriye türkleri konusunda hükümetle ayni düşünmekle suçladı.Suriye'de türkmen diye bir şey olmadığını,türkmenlerle ilgili söylenenlerin yalan olduğunu iddia etti.Kendisi de öz be öz türkmen olan Atatürk'ün partisinin kanalında !!. öfkemden sabaha kadar uyuyamadım.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 28 Ocak 2016 Perşembe 07:49

Kalemine sağlık sn Atilla.Bunların alayının Atatürk düşmanı olduğunu bu millete hep birlikte anlatmalıyız.Seyit Rızanın torunlarından ATATÜRKÇÜ mü olurmuş.?Kalemine sağlık sn Atilla.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 27 Ocak 2016 Çarşamba 23:30

Zeynep Altıok olduğunu biliyordum ama neden böyle adi eylemi bile bile ,gözümüzün içine sokarcasına,canımızı yakarak yaptı diyordum.Mustafa Mutlu bunun nedenini de yazısında vermiş:Zeynep Altıok'un üvey annesi Pkk'nın partisi olduğu için kapatılan Hadep'in yöneticisiymiş ve 6 yıl hapis cezası almış...Hapis yatmış mı bilmiyorum ama Türk,Türkiye ve Atatürk düşmanı bir üvey kız yetiştirmiş o belli..Bir guguk kuşu daha CHP'ye itinayla İzmirlilerin eliyle yerleştirilmiş demektir....

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 27 Ocak 2016 Çarşamba 23:18

Talat bey sizi ve Turktime yi kutluyorum. Bu ateşi siz yaktınız. Şunu bilsinler Atatürk sadece CHP'nin değil tüm Türk milletinin ortak değeridir. Bu ülkede bayrak dalgalanıyorsa ezanlar okunuyorsa, semah dönülüyorsa bu onun sayesindedir. Yaşasın Atatürk!!

Yorumu oyla      59      49