YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 26 Ocak 2016 Salı 14:49

yılmaz özdilin akpye yaranma stratejsi

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 23 Ocak 2016 Cumartesi 19:43

Sn Atilla,Atatürkün partisini bu hallere sokan,bu hallere düşürenler,CHP ye ısrarla oy verenlerdir.Karşıtlık üzerine bina edilen fikirler aksiyonel değil reaksiyonel sonuçlar üretirler.Sn Baykal bu manzarayı seyrederek,Atatürke ve chp ye hatta vatana ihanet içerisine düşmüştür.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 22 Ocak 2016 Cuma 15:47

Bir genel başkan yardımcısı biz ailece Hdp'ye oy verdik der.Bir diğer genel başkan yardımcısı Hdp'nin Chp şubesi gibidir.Bir vekili Türkiye ile İran savaşsa İran'ı desteklerim der.Bir diğer vekili Hdp eş başkanıyla iyi sallar.Talat Atila sayesinde haberdar olduklarımız var.Bu liste uzayıp gider.....Chp'lilere sesleniyorum; Ya partinizi bunlardan kurtarın,ya da artık Chp her dört kişiden birinin oyunu almasın.Tavan başka taban başka,yazıktır.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 18 Ocak 2016 Pazartesi 13:43

CHP halka sırt dönmüş darbeci kafayla, sivilleşmeden daha çok seçim kazanır...CHP 'ye müdahaleler de onu belli çizgide tutma halktan 21. yy'dan kopuk bir elitler kulübü oluşturma faaliyetidir...Atatürk'ü çok sevenler !!! önce kendi bahçelerine, kumpas mağduru ilan ettikleri yeni müttefiklerine baksın...Misyon yazıları gürültü çıkarma, gündem değişme çabaları...Baymış tarzlar...Realite uzayda...

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 15 Ocak 2016 Cuma 22:16

Tanıdıklarım bana hep soruyorlar. 55 senedir CHP lisin ama CHP' ye oy vermiyorsun NEDEN ? Cevabı işte burada . Bu zavallılara mı oy vereceğim.Bunlar Atatürk' ü asla anlayamazlar. Ufacık beyinleri Atatürk' ün nasıl bir DEHA olduğunu anlayabilmelerine yetmez.Bunlar ancak şeyimin millet vekilleri olabilir.Kılıçdaroğlu denilen satılmış CHP den..ittirip gitmeden ve bu pislikler temizlenmeden benden oy yerine koskoca bir NAH. ! alırlar.

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 15 Ocak 2016 Cuma 12:43

talat atilla bazı yerlerdeTC kaldırıldı, andımız kaldırıldı dagdan ınen terörist buyuk buyukler tarafuından ayagına giderek karşılandı.... korkmadan ... CHP de yakaladığın bir yanlışı manset manset duyurdugun gibi duyursana daha başka şeylerde var yazacagım ama ben korkak bir kadınım ama sen yureklisin hadı yaz yaz

Yorumu oyla      63      60  
Misafir 15 Ocak 2016 Cuma 11:24

kilictaroglu hala utanmadan partide oturuyor.bu olayin ve butun olumsuzluklarin bas sorumlusu kendisidir.buna hic suphe yok. parti ne kadar demokratik ki cunta yonetimi ile butun adaylari kacirdilar.yasi gelmis 70 lere hala partiden istikbal bekliyor,kariyer bekeyenleri atacakmis ,,onden kendisi buyurmali.

Yorumu oyla      63      51  
Misafir 15 Ocak 2016 Cuma 10:41

ychp de olan bu olay bizi şaşırttı mı? tabi ki hayır.kasetle gelen genel başkan bir daha ki sefer bunları gene kontenjandan koyar.hatta kontenjanı garantilediler bile.elinde olsa genel başkanda aynını yapar.ychp budur.yılmaz özdilde yaznıştı.bu hainler defolup gitmeden chp den bir şey olmaz.

Yorumu oyla      64      50