YORUMLAR
Toplam 28 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 27 Aralık 2015 Pazar 18:46

Sn Kuşoğlu sitede bir yazarın!!! başlattığı bu yıllardır yapılan Şubat cukkacılarının geleneksel ATAM elden gidiyor numaralarını kale alırsanız bu AYDINLIK diyetçilerini sevindirirsiniz.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 27 Aralık 2015 Pazar 17:13

Atatürk arkasına saklanan sözde Atatürkçü uğursuz derin yapı Bahtiyar AYDIN gibi barışçı, iyi niyetli Atatürkçüleri bile halletmiş pislik bir yapıdır.Cumhuriyet'in ve CHP'nin değişimi hoşlarına gitmez hemen herkesi hain ilan ederler..Bu yapının ÇEKİRGELERİ makam için her renge girer bir yönetmen olmak için kırk yıllık dostlarını candan dostlarını bile satarlar.Kipalı yapıdan her renk beklenir sözde Atatürkçü özde derin Faşist diyet ödeyen borçlu kriptolar...Atam elden gidiyor numaraları.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Aralık 2015 Pazar 17:09

Atatürk arkasına saklanan sözde Atatürkçü uğursuz derin yapı Bahtiyar AYDIN gibi barışçı, iyi niyetli Atatürkçüleri bile halletmiş pislik bir yapıdır.Cumhuriyet'in ve CHP'nin değişimi hoşlarına gitmez hemen herkesi hain ilan ederler..Bu yapının ÇEKİRGELERİ makam için her renge girer bir yönetmen olmak için kırk yıllık dostlarını candan dostlarını bile satarlar.Kipalı yapıdan her renk beklenir sözde Atatürkçü özde derin Faşist diyet ödeyen borçlu kriptolar...Atam elden gidiyor numaraları.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Aralık 2015 Pazar 16:46

Atanın partisini milletten koparan JAKOBEN azınlık, statüleri SARSILINCA atam atam ağıtlarında.ERKEDEN ENERJİ BEKLEYEN KAFALAR... HE SİZİN ZAMANINIZDA CHP SÜREKLİ % 50 İLE İKTİDARDAYDI...ECEVİT bile anladı bu statik yapıdan bir iş çıkmayacağını...DEĞİŞEMEYEN sözde elitler kulübü olarak kalaırsa CHP...GELMEZ ayın mor perşembesinde HALKLA kucaklaşır....baydınız be DERİN AYDINLIK numaracıları....

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Aralık 2015 Pazar 16:38

General BAHTİYAR AYDIN'ı öldüren alçak kripto zihniyet her devirde ATATÜRK'Ü bahane etmiş darbelere zemin hazırlamışlardır...Bu AHTAPOT YAPININ demokrat hiçbir yaklaşıma TAHAMMÜLÜ YOKTUR BAHTİYAR paşa akıllı barışçı bir ATATÜRKÇÜYDÜ ama derin sözde ATATÜRKÇÜLER onu da halletti..Sizden gelecek aydınlık size kalsın DİYETİNİZİ ÖDEYİN birilerine....Müzeler bile sizin fikirleriniz için LÜKS..YERİNİZ belliydi diyetini CHP karıştırma şartıyla ödüyorsunuz ...ESKİ FİLMLER yeniden KANKİLERLE...Boşuna.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Aralık 2015 Pazar 16:32

Atatürk bahanesiyle CHP karıştırmak ve fikren sağdayken soldan vurmak.İnsanına Müslümanına Hristiyanına belli kalıplarda değilse düşman olan bayat zihniyet.Zaman sizi tozlu raflara koydu haberiniz yok.Banka cukkacıları ..Bu işin piri diyet ödeyen Aydınlık ceridesinin karanlık karışık mikser ağalarıdır.Bekaa'da Apoyla şimdi diyet ödemesinde...Atatürk bu zihniyetin maskesidir onu takarlar her zaman çünkü gerçek yüzleri müzelik.Naşşşş değişemez komün beyinliler.Sıkıysa gerçek yüzünüzle görünün

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 27 Aralık 2015 Pazar 13:50

Atatürk'e "kefere" diye sıfat ekleyen taşnak kalıntılarına teslim ettiniz Atamın partisini.yeter kuşoğlu yeter artık.mardın süryanısı silivriye düştü diye kıyameti koparıyorsunuz.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 25 Aralık 2015 Cuma 14:50

SİLİVRİNİN BEDELİ CHP'yi içten bölmek... Atatürk bahane Bekaa vadisi şahane bir de Atatürk'le zerre ilgisi olmayan hatta tam TERSİ bazı TV KANALLARININ programcıları Atatürkçü olup döktürmez mi ...Kanalına bak yazdığına bak...VAY babam vayyy ..Ört ki ölem...Maksat üzüm yemek değil....Şu dünyada ne insanlar var...YA olduğun gibi görün...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 25 Aralık 2015 Cuma 14:11

Sn Kuşoğlu, CHP'yi bölmek isteyenlerin yeni taktiği ATATÜRK elden gidiyor..BUNLARIN ASLI DARBE BALYOZ özlemi..Şimdi SİLİVRİ'DEN çıkmanın bedelini AYDINLIK numaralarla yutturmaya çalışıyor birilerine DİYET ÖDÜYORLAR .Bunlar HER RENGE GİRER BEKAADA APOYLA GAZETEDE MAOYLA....BU adamlar malum bunlardan iNSANI değişimi anlamayı beklemek akla ziyan.ÇAPLARI 7,65 MM...ÖZGÜR DÜŞÜNCEDEN HAZZETMEZ DİKTA İSterler...İYİ DARBE yapıp BANKA SÖĞÜŞLERLER sonra da ATATÜRK derler...Yalan uzmanlık alanlarıdır...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 25 Aralık 2015 Cuma 14:00

CHP'yi birbirine düşürmek isteyen ve derin solda sol olan BEKAAcıların vay ATAM elden gidiyor CHP seyrediyor numaraları bitmez....CHP SAV kafasında ısrar ederse 65 yıl değil 365 yıl daha iktidar olamaz ...Bu AYLİN HANIM tartışmaları suni ve CHP'yi içten vurmak için iyi bir metot...ATATÜRKÇÜYÜM diyenler APO ile güllü ballı MAOCU her renk var ama milletin inancı yok...MÜRAİ ADAMLAR SOLUN DA MÜRAİSİ hiç çekilmez..OYUNUZ BİNDE BİR gürültünüz obüs TOPU...BOŞ işler havanızı alırsınız kankilerinizle..

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 25 Aralık 2015 Cuma 12:36

Sayın Kuşoğlu, CHP'li olarak, yazarı olduğunuz sitede bir CHP'liye yönelik 'Atatürk' fotoğrafını indirme iddiaları hala yayınlanıyor. Siz, bu konudan hala söz etmiyorsunuz. Biraz garip olmuyor mu?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 24 Aralık 2015 Perşembe 21:16

Özgür düşünceli insan baskının her türüne karşı çıkar... Menderesi as, Doğuda insanlara pislik yedir Silivri'yi toptan masum ilan et, Sonra çağdaşlık falan :-) Değişen dünyayı ne zaman anlayacak bu" eski" CHP zihniyeti.... Bu kafayla zor... 37 yıl genel sekreterlik yapan SAV zihniyetiyle çağı anlayamaz eski CHP ...Değişim diyenlere de Atatürkçülük bahanesiyle saldırın.....Ne oldu Aydınlık fikirli, Emine Ülker Hanım, Kaç oy aldı :-) ....Yerinde saaayyyyyy....

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 24 Aralık 2015 Perşembe 21:02

"Cumhuriyet sizden fikri hür vicdanı hür nesiller ister" Sözüyle kavgalı aslında Atatürk'le kavgalı sözde Atatürkçülerden bu asrı anlamayı beklemek....CHP bu statükocu azınlık kafadan neler çekti....Biraz değişin Atatürk tabu değildir ..fikri hür diyor irfanı hür diyor...1960 darbe 71 muhtıra, 80 darbe (şartları kendileri hazırladı) 93 örtülü darbe, 97 , Banka cukkalama ŞUBATI.... Atatürk'ten değişen dünyadan bihaber değiş-e-mez, yaşlılar CHP sayenizde toplumla uzlaşamıyor, değişemiyor...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 24 Aralık 2015 Perşembe 20:47

Sn.Kuşoğlu, İnsanı ve çağı idrakten mahrum birileri Atatürk'ü de kendilerine siper ederek yol almak istiyor. Dün birileri istismardaydı bugün başkaları ikisinden de el aman ...Fikirleri zamanlarda donduranlar donup kalırlar...Değişmeyenler ölülerdir....

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 24 Aralık 2015 Perşembe 20:15

Bekaa Vadisi'nde Apo'ya gül vereninden millete dipçikle kılık kıyafet biçip tek tipe uymayanları maskeli bayat komüncüler, dikta arzuları ve bayat inanç düşmanlığı için Atatürk ismini kullanıp dün banka söğüşleyenler bayat fikirlerinizle CHP 25'te çakıldı. Bırakın istismarı, farkınız ne ? Siz de inançlara Fransız bir dikta özlemi içindesiniz bir türlü anlayamadınız İNSANIN fikri ve irfanı hür bir varlık olduğunu hala uykudasınız.BATIDA, ABD'de inançlı SOL akımı yayılıyor, siz ? Uykuya devam.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 24 Aralık 2015 Perşembe 18:15

11.59, sevgili gönüldaşım,siz kimlere neden bahsediyorsunuz ki? Bunların içinde bir tek ATATÜRKÇÜ var mı acaba.?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 23 Aralık 2015 Çarşamba 11:59

Sayın Kuşoğlu Atatürk'ün fotoğrafının indirilmesine tepki verin sizi efsane yapalım. Ölene kadar başımızın üstünde taşıyalım. Ağlamaktan gözlerimiz şişti. ANKARA'NIN GERÇEK CHP'LİLERİ.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 22 Aralık 2015 Salı 07:00

Siz TEFECİLERDEN ve tefecilikten yanamısınız? İnanamıyorum.! Çankaya belediyesine ne zaman bakacaksınız. Ruhsatlar hala birbuçuk iki yılda veriliyor.Avantayı vermezsende, "bu dosya daha bekler" deniyor. İnanmıyorsunuz dimi? Aklınıza şaşıyorum. çankaya Belediyesini düzeltemeyenler,bu güzel ÜLKEMİ ne hale getirir.Allah sizin iktidarınızdan Türk halkını korusun.Koruyorda zaten 65 yıldır.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 21 Aralık 2015 Pazartesi 17:03

15:05 yAzilan ilk yorum icin yüzeysel elestiri yapmaniz benim hakliligima gölge ve zeval getirmez. Yazarin bilgisine bilgisine görgüsüne her hangi bir diyecegimiz olmaz olmasaydi zaten burada olmazdim.. Allah icin söyleyin dünya kurilduktan bu tarafa gönesi balciklla kac kisi sivamis ki sizde balcilla sivamiya kalktiniz. Yillarca kendi aranizda yaptiginiz ülke kurtarma muhabbetlerininin hepsini ya unutun ya cizin. Ülkemde tarih yaziliyor tarih..

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 21 Aralık 2015 Pazartesi 15:41

Kadın isim vermiyor ne zorlayıp duruyorsunuz arkadaş. Fotoğraf bu, iner de kalkar da. yorumu koymazlar muhtemelen ama talat atilla başın göğe erdi mi?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Aralık 2015 Pazartesi 15:37

Sayın yazar ben sizi hep ciddiye aldım. diyorsunuz ki, devlet hiç bu kadar pespaye olmamıştı. el hak doğru. tamam da, chp hiç bu kadar yıprandı mı? ne demek Atatürk fotoğrafının indirilmesi? sizin yazı konunuz olacak kadar da mı değeri yok bu olayın. İnanamıyorum gerçekten. ne yazacağımı da bilemiyorum beyefendi. bilmiyorum gerçekten.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 21 Aralık 2015 Pazartesi 15:33

siz ne diyonuz anlamıyorum. napalım indirildiyse arkadaş, asalım mı vekili. öldü işte adam. rahat bırakın ölüyü. talat bey siz dirilere bakın bırakın bu boş işleri. artislik yapacağım diye ona buna yok indirdi yok bilmem ne. otur otuırduğun yerde talat mısın atilla mısın nesin be adam. dünya yanıyor sen artislik peşindesin.

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 21 Aralık 2015 Pazartesi 15:29

o değil de, sayın yazar belli ki değerli bir vekil. demiş ki burası türkiye. tamam TÜRkiye de, Atatürk'ün fotoğrafı da indirilmez ki. akp yapsa canına okurdunuz. Bülent bey bu acaip durum e?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 21 Aralık 2015 Pazartesi 15:28

YAV fıkra gibi hakkaten. Google dan yine baktım. aylin hanım evet bu doğru diyor. peki doğruysa niye ihraç etmiyorsunuz ki o vekili. eğer bu söylemezse bunu ihraç edin Bülent bey. sizi seviyoruz. Atatürk yoksa chp olur mu .

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 21 Aralık 2015 Pazartesi 15:23

Adı Aylin diye bir roman vardı. Hah, o hanım ben gördüm indireni diyor. lafa bak ya. Atatürk'ün partisinden bir vekil, Ata'nın fotoğrafını indiriyor. diğeri de hainlik bu ben gördüm ama bana ne söylemem diyor. Sayın Bülent bey lütfen müdahil olun. ayıp şeyler bunlar. yakışır mı chpye. çok üzüldüm. siz benim hemşehrimsiniz. ben polat'lıda oturmuyorum ama tüm sülalem, yakınım akrabam orda. lütfen ilgilenin.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Aralık 2015 Pazartesi 15:20

Bülent abi siteniz atatürkün fotoğrafının indirildiğini yazmış. kadının ağzında bakla ıslanmıyor demek ki, o da doğrulamış. ne bu abi.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Aralık 2015 Pazartesi 15:05

Misafir 11:02 , bahsi geçen konu ile ; yaptığınız yorum arasında hiçbir bağ yok .Bülent Bey 'in yazdıklarını anlamak ve yorumlamak için-' Devlet Muhasebesi, Kamu Bütçesi ve Kamu Maliyesi' hakkında Üniversitelerin İktisadi İdari Bilimler Fakültelerinde MALİYE bölümünde ilgili dersler geçmişte olduğu gibi halen okutuluyor.Bu dersleri zamanında alanlar , yada ekonomi kamu bütçesi hakkında araştırma yapanlar yazılanları gayet iyi anlıyor. Okuduğunu anlamak ,Yorum açısından da ŞART

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 21 Aralık 2015 Pazartesi 11:02

Türkiyem ucuyor sn.Bülnt Bey eskimis yoldas siyaseti yapmayin ve dünyada olup bitenleri parti taasubu olmadan yazmya calisin. Okuyuculariniz ve yorumculariniz sizinle ayni fikirde degil.Asgari ücretin nerdeyse Almanyadaki asgari ücreti yakaladigini nicin yazmiyorsunuz. Mesela Rusyaya ülkesini sikayet eden ve zor durumda kalmasini cok arzu eden arkadasinizida yazsaydiniz. Allah tan yakinda bir secim yok yatin kalkin dua edin..

Yorumu oyla      53      50