YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 1 Kasım 2015 Pazar 19:29

Seçim için tatillerinden vazgeçemeyen, adalara tatile gitmeyi ve seçim günü dönmeyi kendi KIT AKILLARIYLA düşündüğünü sananlar TUZUKURU aşşağılık yaratıklar, SIZLANMAYA DEVAM ETSİNLER. Bir mafya çetesiyle muhatap olduklarını anlamaları için artık çok geç. Vapur seferlerini iptal ettiler, ben daha fazlasını bekleyip bütün internet ve telefon şebekesini susturmalarını umuyordum, onun için telsiz amatörlerine çağrıda bulunmuştum.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 1 Kasım 2015 Pazar 16:51

istedikleri gibi OY ÇALAMAYACAKLARINI görünce AKPCİ TROLLERden birisi, ÖMER ADIYAMAN twitterden diyor ki "Seçim-sandıkların ve görevlilerin güvenliği, kamu düzeni için sosyal medya hesaplarına acilen TİB erişim engeli koymalıdır". Yani internet-twitter-email ne varsa hepsini kapatın ki istediğimiz gibi OY ÇALALIM diyor HAYDUT ÇETESİ. Onlara oy verenler, onlara destek verenler, SİZLER İNSAN DEĞİLSİNİZ, hayvan dersem hayvanlara hakaret olur.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 1 Kasım 2015 Pazar 10:33

CHP'li LOĞOĞLU Zaman'da yazılarıyla.Bu ülke yaşadığı AKP baskısıyla demokrasinin birlikte yaşamanın gerekliliğini kaderin zorlamasıyla cebriyle öğreniyor.İnsanlar konuşur ve anlaşır..Medeni İnsanlar anlaşır,birlikte hoşgörüyle insan gibi onurla yaşar...Diğerleri baskı yapar cebreder. Aşırı laik komüncüler ve din istismarcısı radikaller gibi...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 1 Kasım 2015 Pazar 00:52

AKP bütün gemilerini yaktı, bütün köprülerini attı. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, yarın yapılacak 1 Kasım seçimlerinde Oy ve Ötesi grubu üyelerinin sandık alanı ve çevresine alınmamasına karar verdi. Söz konusu talimatın, diğer illerde de verildiği belirtiliyor. Bu açıkça milletin demokratik hakkı olan seçimin gaspedilmesidir. AKP hükümeti ve onun başı artık GAYRİMEŞRUdur, GAYRİMEŞRU BİR YÖNETİME KARŞI VATANDAŞ HER TÜRLÜ DİRENİŞİ GÖSTERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 31 Ekim 2015 Cumartesi 19:03

AKP Hırsızlıkta zirvedeyken CHP iktidar olamıyorsa bunun sebepleri CİDDİ irdelenmeli. SN.KUŞOĞLU M.TANAL E.ERDEM B.YARKADAŞ gibi gibi halka ve değerlerine YAKIN İNSANlar CHP'yi halka taşıyacaktır HALA silviri KAFASIYLA bu iş olmaz....AKP kötü de Halka yaşam biçimi dayatan emekli zihniyetinden kopamamış dünyada örneği olmayan SÖZÜM ona sol çok mu iyi..BU ülkenin UZLAŞIYA ihtiyacı vAR...1930ların 40'ların ZİHniyetiyle ve AKP sahtekârlığıyla vedalaşma MİLLİ ve insani DEĞERLERDE UZLAŞI ZAMANI.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 31 Ekim 2015 Cumartesi 17:49

10:34, "çalmadı" değil, istedikleri kadar ÇALAMADILAR. Akpnin başyardakçısı YENİ AKİTÇİLER YIRTINIYOR, OY VE ÖTESİ ELEMANLARINI SANDIKLARA YAKLAŞTIRMAYIN DİYE . Yurttaşın yasal hakkı olan oy sayımının izlenmesi bile YAPACAKLARI HIRSIZLIĞIN ÖNLENECEĞİ KAYGUSUYLA UYKULARINI KAÇIRIYOR. Öfkelenmekte haklısınız Akpciler, uykularınızın kaçması gerek ki bundan sonrası için bizim uykularımız kaçmasın.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 31 Ekim 2015 Cumartesi 11:51

BU üLke Atatürk istismarcılarından tek tip ZİHNİYETİNDEN ve AKP gibi din istismarcılarından çekti. Her ikisi de vakti zamanı gelince BANKALARA ÇÖKMEYİ yönetici olmayı çok SEVERLER...Hırsızlar ve Onların KUMPAS mağduru ilan ettiği KARANLIK ( sözüm ona AYDINLIK) zihniyet MÜZELİK bir zihniyettir...

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 31 Ekim 2015 Cumartesi 10:34

01:07 Bunların hesabı oy çalmaksa 7 Haziranda niye çalmadı? çalma açık oy gizli sayımda olur

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 31 Ekim 2015 Cumartesi 01:07

Sayın Bülent Kuşoğlu, buradan bütün yurtsever-demokrat-dürüst-namuslu yurttaşlara seslenmek istiyorum. Bunların hesabı oy çalmaksa bunun kırk türlü yolu var. Teknik bir konu olduğundan İNTERNET, CEP TELEFONLARI VE EV TELEFONLARI DAHİL HEPSİNİ ÇÖKERTEBİLİRLER. LİSANSLI RADYO AMATÖRÜ ARKADAŞLAR BUNU BİR ACİL DURUM GİBİ DEĞERLENDİRİP HABERLEŞMEYİ SÜRDÜRMEK ÜZERE HAZIRLIKLI OLSUNLAR. Çünkü amatör radyo haberleşmesini engellemeleri çok zor, hatta imkansızdır.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 28 Ekim 2015 Çarşamba 15:48

12:56 aynen senin kadar AKP li değilim senin sebebini tahmin etmek zor değil..benim arpalıkla işim olmaz AKPye karşıyım zira cemaatle çok işler yaptı onun dışındaki partilerdende şimdi cemaatle ittifak yaptıkları için iğreniyorum benim sebebim bu bu sebepten oy kullanmayı düşünmüyorum tatil yapacak param yok keşke olsada gitsem

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 28 Ekim 2015 Çarşamba 13:06

emir SARAYdan, troller tam kadro muhalefeti sandıktan caydırmak için bu sayfalarda gördüğünüz gibi. Bir daha onlara fırsat vermemek için bütün yurtseverler, namuslu-dürüst- demokrat-haksever insanlar, sandık başına. Beşinci kol faaliyetini en iyi onlar yaptığını sanadursunlar, onlardan kurtulmak için bu fırsat UÇURUMDAN ÖNCEKİ SON ÇIKIŞTIR. ONÜÇ YILDIR YAPTIKLARINDAN MEMNUN OLANLARA SÖZÜM YOK. YETER, SÖZ MİLLETİN DİYEBİLMEK İÇİN BU SON FIRSAT.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 28 Ekim 2015 Çarşamba 12:56

10:35 , bu da yeni model AKEPEYE HİZMET, "ben AK partili değilim emmmeee...", sandık başına gidilmemesi amaç, ne kadar az muhalif oy o kadar çok AKPye oy. Uyanın demek hafif kalır, ÖNCE OY, TATİL SONRA. Trollere aldanmayalım, recebime hizmetten utanmayanları unutmayalım..

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 28 Ekim 2015 Çarşamba 10:35

06:37 amacım GEYİK-ŞEREFSİZ gibi uslup sahipleriyle aynı yerde bulunmamak

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 28 Ekim 2015 Çarşamba 06:37

Pazartesi 17:47, daha kötü ya bu yaptığın. EN BETERİ OLAN AKEPEYE HİZMET EDİYORSUN, ihanet çetesine. Bir daha düşün, amacın ne onu düşün. AKEPEden kurtulmaksa oyunu boşa harcama, sana en az sıkıntı verene oy ver. Yoksa AKEPEliler senin sandık başına gitmemenden mutlu olur. Onların keyiflenmesi kanına dokunmuyorsa sana iyi tatiller, ama, bir daha da O KÖTÜ BU DAHA KÖTÜ DİYE GEYİK YAPMA, ŞEREFSİZLİKTİR.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 27 Ekim 2015 Salı 21:37

Bu ülkenin en tenbel insanlari nicin halk partililerdirler ? isterseniz cevabini ben vereyim .. kafayi asiri demledikleri icin cok gec yataklarindan kalkiyorlar. Her secimde sabdikllari patlatacaklari zanneddiklleri icin isi agirdan alip nasil olsa secim kazanilmasa suclu kesinlikle onlara oy vermiyenlerdirler. Neyse bu ülkede bir gün halk parti denen parti 1.parti olarak cikarsa bende Türk vatandasligindan cikacagim..

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 27 Ekim 2015 Salı 20:27

7 Haziran seçimleri için ORC en son yaptığı araştırmanın sonuçlarını seçim yasaklarına rağmen 3 Haziran tarihinde sosyal medya üzerinden duyuracağını açıklamıştı. ORC açıkladığı son anketteki tahminlerinde ise Ak Parti'yi %47.5, CHP'yi %23.9, MHP'yi %15, HDP'yi ise %8.1 olarak duyurmuştu. Ne kadar yanılttığı ve AKPye çalıştığı ortada. Şimdi de son bir gayretle "AK Parti iktidarın sınırında" diye muhalif seçmenlerde yılgınlık yaratıp oy vermekten vazgeçirmeye çalışıyor. ÖNCE OY, tatil sonra.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 26 Ekim 2015 Pazartesi 18:21

Kanada'nın başkenti Ottawa'da yaşıyorum. Elçilikte oyumu kullandıktan iki saat sonra tesadüfen emaillerime bakarken yerel saatle 12:54'te Dışişlerinden gönderilen emaille oyumu nerede ve nasıl kullanacağıma dair bilgi geldi. AKPnin seçimden umudu kesik. Eğer 5-6 saat uzaktan gelmem gerekseydi oy kullanamayacaktım. Bu da AKPnin oylarının yüksek çıkması için bir tezgah, ne kadar az oy kullanılırsa o kadar işlerine yarar. Tüm dostlarınızı uyarın, bir ölüm-kalım seçimidir, OY versinler, TATİL SONRA

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 26 Ekim 2015 Pazartesi 17:47

15:17 yanılıyorsun kardeş AKP li değilim CHP-MHP ye oy vermem teröriste yakınlık duyana da oy yok kime oy vereyim

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 26 Ekim 2015 Pazartesi 15:17

bektaşiye iki kadeh şarap getirmişler, "hangisi daha kötü?" diye sormuşlar. O da ilkini tattıktan sonra yüzünü buruşturup "bu" demiş. Soranlar şaşırıp "ama ötekisini daha tatmadın ki" deyince "bundan daha kötüsü olamaz" demiş. İlk yorumu yazan, aklınca örtülü AKP savunması yapmış, "hepsi kötü, öyleyse değiştirmeyelim" diyecek. ONUÇ YILDIR YAPTIKLARI TAHRİBATI SAVUNAMAYIP CHP'NİN SÖZLERİNİ ÇALIP VATANDAŞIN KARŞISINA ÇIKAN AKP'DEN KURTULMANIN ZAMANIDIR. HİÇBİRİSİ BUNLAR KADAR KÖTÜ OLAMAZ.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 26 Ekim 2015 Pazartesi 10:45

Gayet güzel bir yazı, yazar yaşadıklarımıza partici bir gözle bakmamış sadece bu hukuksuzluktan yolsuzluktan ve halkı kamplara ayıran bakıştan kurtulmamız gerektiğini yazmış.Ne yapalım çoluk çocuk 4 bakan Rıza'ya kalkan olanları mı savunalım....Biz gidersek Toroslar gelir diye tehdit savuran canlı bombacıları canlı bulamayan değil bulmayan yolsuzluk hırsızlık değildir diyen sansürcü baskıcı zihniyeti mi ?

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 26 Ekim 2015 Pazartesi 09:22

Herkese, Allah’ın verdiği aklı, irade gücünü kullanmasını ve ahlaklı davranmasını tavsiye ediyorsunuzda bu niteliklerde bir PARTİ tavsiye edemiyorsunuz,çünkü yok.

Yorumu oyla      54      54