YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Temmuz 2015 Cumartesi 17:47

Darbecilerden kurtulmak isteyen KKK'lığınca BARANSU'ya gönderilen bavul dolu dosyalar önce M.A.BİRAND'a gitmiş ama rahmetlik başıma bir iş gelir öldürürler diye yayımlayamamış. Baransu, şimdi içerde....KOMİK BİR ÜLKE. DARBECİLERİ MİLLİ, DARBEYİ ihbar edenleri terelelli paralelli .... yerseniz.BÜYÜKLER dinler küçükler oynar...BİR DE İslamcı derin devlet yazarları çıktı ki ohhhh ne ala vATAN MİLLET MUALLA...

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 7 Temmuz 2015 Salı 17:23

ALİ BULAÇ'IN BAHSETTİĞİ DERİN İSLAMCI YAZARLAR AK GÖRÜNEN KARALAR ALA DOĞANLAR kimler acaba BÜYÜK DİLİnaAK VE KÜÇÜKLERİYLE...fetvacılarıyla...YAZIK OLDU M.YAZICIOĞLU'NA...FORMATLA DEVAM ET....Dershaneler bahane iş bitirmeler şahane...halkın 2.6 milyonu okuma bilmez bilenleri bile yedi numarayı.SOMA'da ayrı ROMA'da ayrı...SİMONLARLA sözde kavga özde....FORMATLA DEVAM et.HAVUZla AYDINLIK SAVAŞ ister.PYD geçti ama teröristti barış sürecindekiler ZERDÜŞT oldu...KOMEDİ..Ne yapacaklarını şaşırdılar.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 2 Temmuz 2015 Perşembe 17:31

ESKİDEN birileri cami bombalama Yunanistan'la savaş çıkarma planları yapardı şimdi başka yiyiciler geldi TÜRBE'ye 3-5 bomba atarız şunu bitirir bunu içeri alırız demeye BAŞLADILAR...GİTTİ KEL HASAN geldi HASAN KEL.HASAN kELLER BİR DE Allah'la insanları aldatıyor...halk aldanır HAK aldanmaz.Halk da görmeye başladı gerçek yüzlerini... Kendilerini kurtarmak için KAN oyunu Müslüman kardeş kanı dahil her NUMARAYA varlar.Seviye BU maalesef.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 2 Temmuz 2015 Perşembe 13:21

Dindar değil dinden geçinen AKP ile ırkçı MHP ittifak eyler ise Türkiye tadından yenmez.AKP, MHP'yi ve CHP'yi illegal ilan etmişti.AKP'nin derdi aslında tekrar seçim ve kutu kutu penseye ve OSCAR pardon RIZA ödüllendirmelerine devam....ÇAYlı BELGEci besleme TEK MEDYA, TEK KASA TEK TİP koyun insanlar....BİR DE SURİYELİ AHMETİ KÜRT MEHMETİ TÜRK HASANLA SAVAŞTIRIRSAK ALPER TAN'IN İSLAM DÜNYASINI kutucularla ödüllü RIZAgillerle İHYA FİKRİNE ÖYLE BiR HİZMET EDER Kİ AKP hiç sormayın.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 30 Haziran 2015 Salı 12:04

AYDINLIK'TA bugün de savaş manşeti. Bir havuz bir de AYDINLIK HEVESLİ savaşa....PARALARI çok olanlar kefen giyenler gitsin MÜSLÜMAN KANI DÖKMEYE....AKİT ERGENEKON PLANCILARINA MANŞETTEN YER VERİYOR YENİ TC BU İŞTE..YALAN ve TALAN İTTİFAKI ...

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 28 Haziran 2015 Pazar 16:54

Sayın yazar, SURİYEYE GİRME İŞİNDEN BAHSET. Bilal ile Burak ne zaman silahbaşı yapacak? Onlar olmadan tek Mehmet girmemeli suriyeye. BERAT da onlarla beraber olacak tabii, cephede diğer MEHMETlerle.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 27 Haziran 2015 Cumartesi 21:59

internette eşelenirken, biraz eskimiş ama hala anlamlı bir makale buldum, "sahi kimsin sen" başlık. Eğer birisine köle değilseniz, anlamlı. Yoksa unutun gitsin. Israrla, körün değneği bellediği gibi, aynı lafları tekrarlamakla başkalarını etkilediğinizi sanıyorsanız, unutun gitsin. NAZİ partisinin propaganda bakanı Göbels "bir yalan ne kadar büyük ve tekrarlıysa o kadar inanan inananı fazla olur" dese de her zaman geçerli değil.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 27 Haziran 2015 Cumartesi 17:57

Partinin kurucularının arasında az da olsa dürüst-namuslu-yurtsever kişiler vardı. Kötü olan iyi olanı kovar kuralı burada da işledi, dürüst insanları ya kovdular, ya da susturdular. Susturamadıklarına kan kusturdular, Dr TurhanÇömez gibi. Bir "insan"ın ONÜÇ YILLLIK YIKIMı böylesine savunmasının iki açıklaması var. Ya RUH HASTASIdır, ya da bu YIKIM VE TALANdan avantası vardır. Bir üçüncüsü, HER İKİSİ. Bakalım hangi seçenekle muhatabız, biraz daha deşelersek göreceğiz.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 25 Haziran 2015 Perşembe 22:36

Düne kadar SALİH MÜSLİM'i devletin en mahrem tesisilerinde ağırlayanlar birden KÜRTLERİ hedefe koydu.Zerdüştlermiş....Dün erkan-ı devlete küfredenler de kumpas yemiş kahramanlarmış..A.Gül de meğer İngilizlerin adamıymış:-) HAVUZ -U- dönüşlerinde ve belge üretiminde DÜNYA MARKASI.1.liği kaptırmaz.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 25 Haziran 2015 Perşembe 14:03

HAVUZ gazetelerine baktığınızda şu görülüyor: CHP ve HDP'ye atış serbest MHP'ye dokunmayın tabanımız aynı falan deyin. SANKİ MHP'lilerin çoğu Rızayı ve yemeleri onaylamış...Bir merkezden düşündürülmek havuz budur işte...YAKINDA F.KORU VE SELVİ boyluma bile MASON belgesi çıkarırlarsa şaşırmayız.AKP ile ilkelerini terk edip koalisyon yapan dirilmemek üzere batar.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 25 Haziran 2015 Perşembe 13:47

SN.TAN: Roma'da İsrail'le aman ilişkilerimiz Soma'da İsrail dölü! 1150 odalı mekân ve zenci olmak! 1000 LİRALIK BARDAKLARLA bir zencilik. Açıklar mısınız? "Halkın çoğunluğunun yaşayışı gibi yaşayınız " hadisini de ölçü alıp bir açıklasanız! İslam dünyasını kurtarıyoruz ya!!!!!!!!!

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 24 Haziran 2015 Çarşamba 18:18

Ben bu yazar yüzünden çok istediğim halde Turktime okumak istemiyorum.Bu cümle mi şimdi;"Üzgünüz Emin Çölaşan. Siz rejim mücadelesi yapmadınız. Siz ülkeyi Batıya, peşkeş çektiniz, peşkeş çekmeye çalıştınız.. ABD, İsrail, İngiltere, NATO ve ne kadar Türkiye ve İslam düşmanı varsa onlarla, kısacası yedi düvelle bir olup Anadolu'nun Müslüman inançlı insanlarına savaş açtınız.. ".Pes be kardeşim.AKP yalakası olduğunu bu kadar belli etmesen iyi olurdu.Yandaşlık iyidir,parası boldur.Sen de ye...

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 23 Haziran 2015 Salı 19:05

Yazara soru: BARZANİ'nin ortak olduğu altın işlerine bakan AREL adlı şirket TÜRKİYE'de kimlerle ortaktır? Tel Abyad düşünce TSK neden sevindi? IŞİD koridoru kapandığı için mi hükümet üzüldü?? Gerçekte hükümet Kürtleri değil her zaman IŞİD'i tercih eder.Fakat mecbur olununca PYD de ŞOV yapıp geçer.Gerekirse IŞİD bile bombalanabilir.Emir demiri BOP son sözü keser.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Haziran 2015 Salı 13:21

AKİT YAZARINA göre F.KORU da MASONMUŞ.ACABA onun da çay dökülmüş BELGESİ var mı ? Takvim Akşam Sabah Aydınlık neden sınır dışı bir Kürt müdahalesi istiyor.HDP ile süreç neden rafa kalktı? Süreci İsrail uşakları istemiyor diyenler şimdi neden KÜRT düşmanı kesildi?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Haziran 2015 Salı 11:56

F.SİNİRLİOĞLU ROMA'DA İSRAİLLİ yetkililerle aman ilişkilerimiz daha da iyi olsun görüşmesinde gözden ırak muhabbet,retorikte düşmanlık:-) Darbecileri deşifre edenler içeri RIZAyA ödül.AYDINLIKLA HAVUZUN askeri savaşa sokma gayretleri.NUMAN ödülü bilmiyormuş KÖRMEZ Mercedesle İFTARA GİTMEYİ seviyormuş.DÜN BAŞTACI KÜRTLER meğersem kıymet bilmiyormuş. AKP kazanmazsa DIŞ, kazanırsa MİLLİ.Mecliste 7 KERE kaldırılması istenen 12 EYLÜL barajını AKP ÇOK SEVmiş. % 68' i İLKÖĞRETİMLİ AKP seçmeni YER.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 23 Haziran 2015 Salı 10:43

Alper hocam agzına yüregine saglık anca bu kadar güzel analiz olur yazılarını zevkle takip ediyorum radyodan sizi yüz bin defa tebrik ediyorum teşekkürler CAFER ATALAR

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 23 Haziran 2015 Salı 02:47

17-25 aralık 2013'e kadar bu sayfalarda AKP avukatı bir tip vardı. Hertürlü propaganda-dezenformasyon gırla. Her yalanını yüzüne vursak da "görev"ine sadık, kulaklarını tıkayıp avaz-avaz propaganda yapan bir maaşlımaşa. Ne utanması vardı ne de arlanması. Herhalde daha ballı bir "görev" aldı gitti derken şimdi de neyle uğraşıyoruz. Sanki KASALAR-KUTULAR-PARAMAKİNALARI-BAKARAMAKARA-SIFIRLAOOLUM hiç olmamış sanırsınız, herkes yanlış ve de suçlu ama sadece AKPliler süttençıkma akkaşık. Mantık bu...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Haziran 2015 Salı 02:32

Asabi ve asabiyet -ırkçı- duygulu KÜRTLER gözleriniz neden karardı sizin :-)) BAKIN 4bakancı İRANLIOĞLANA ödül verenlerin yüzleri kızarıyor mu? KÜRTLERE HERKES bir lütuf tarzında ve üstten bakıyor, sanki 90'lardayız ve VESAYET konuşuyor.ASLINDA sulh cezalar AKP demeyenleri LOBİCİLİKTEN içeri almalı.YAZIDA KÜRTLERe TOPTAN kızılıyor bari oy vermeyen KÜRTLER DE DE AKPLİ olanlar MAĞDUR olmasın :-) Kürtler S.EYYUBİNİN ordusundan ayrılmış:-) S.Demirtaş'ınkine mi katılmış:-) ORDULAR?!! :-( FanatizM.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Haziran 2015 Salı 00:10

SEÇİM SIRASINDA Kürtlere karşı NASIL bir dil kullanıldı ? Teeddüp ederim :-) fakat hiç KRTİK yok zerre eleştiri YOK yazılarınızda. GERÇİ ülkede Kürt sorunu YOK ki değil mi? Varsa yoksa Kürt sorunu diyorlar değil mi? KÜRT veya Türk bu Millet BASKIDAN LÜKSTEN hakaretten hoşlanmaz....

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 22 Haziran 2015 Pazartesi 23:56

YAZIDAN: "Asabiyet duygularıyla gözleri kararan KürtleR" Ya İKTİDAR hırsıyla masaya kasaya nisaya ALDANAN Ve kendine oy vermeyen HERKESİ lobici İLAN EDENLER ÜLKEYİ GERİM gerim gerenler..HUKUK TANIMAZLAR TEK MEDYA TEK PARTİ isteyenler.KAYBEDİNCE LOBİ KAZANINCA" MİLLİ" diyen EVREN BARAJCILARI...YESİNLER SELAHATTİN EYYUBİ ORDUSUYMUŞ.Tarihçiler bilir SELAHATTİN ÇADIRDA yaşadı A.TAN !!!! FEHMİ KORU'YA bile MASON DEDİ HAVUZ...BENİ eleştiren HAİNDİR LOBİCİDİR.OLDU gözlerim DOLDU:-)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 22 Haziran 2015 Pazartesi 23:50

Kürtler asabiyetle değil DİKTA korkusuyla HDP'ye oy verdi.TürkleR de TEK parti diktasının şerrinden kaçmak yükselen tansiyonu düşürmek amacıyla HDP'ye barajı aşırdı. Peki MASAYI kim yere serdi? Kimse ayranım EKŞİDİR demez.Seçimi alırsak MİLLİ irade kaybedersek KÜRTLER asabiyetçi olur.4bakan masumdur demez Rıza'yı ödüllendirmezseniz Selahattin Eyyübi'nin ordusundan çıkmış olursunuz:-) S.Eyyübi kim masa yıkanlar mı makaracılar mı? Vatanı sadece AKP'liler sever,gerisi LOBİCİ.Bir A.TAN klasiği.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 22 Haziran 2015 Pazartesi 19:20

"Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Suriye’nin kuzeyinde PYD'nin ilerleyişini eleştiren hükümete yakın medyayı övdü. Perinçek, “AKP’nin denetimindeki basının tavrından görüyoruz. Orayı bir tehdit olarak görmeye başlamışlar. Bu da iyi bir şey." dedi." Seçimi kaybedince Kürtlerin asabiyetle gözü kararmış tespiti !! Herkes hain Rıza'ya ödül verenler kahraman.Numan, ben bilmiyordum diyor.Hak katında geçmez bu bahane.Son derece objektif :-) yazarın yazdıklarına artık yazacak tek satırım yok.

Yorumu oyla      55      49