YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 21 Mayıs 2015 Perşembe 09:30

AKEPEciler bile okumuyor, bırak inandırmayı... akıntıya kürek... gidicisin akepe. cambazabak da sökmüyor. çaresiz yazmaya devam, aktrollerin yazgısı bu. maaşı haketmek gerek. buralarda totem vardı, " çok tarafsız, çokl adil akepeci". 25 aralık 2013ten buı yana onu buralarda göremiyorsak sebebi ne olsa gerek? televizyonlu odalarda sığıntı oldu zavallı.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 18 Mayıs 2015 Pazartesi 19:20

A. Tan sözün özü demek istiyor kiiii : HDP barajı ge-çer-seeee efendim AKP tek başına iktidar OLAMAAAAAZ ve deee Havuzun TEMİZZZZ duvarları yı-kı-lııırrrr. Bunun için bütün say-ü gayret, sözün uzaması, Kâbe senaryoları sağa sola çatışlar....

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 18 Mayıs 2015 Pazartesi 12:26

Şakacı Yazar!! 12 Eylülden bahsediyor:-( EVREN barajına sığınan bir parti HDP'nin barajı geçmesi SORUN olur diyen Y. AkdoğaN.4 KÖŞE olmuş BakanlaR yerde sürünen hukuk ve dış itibar gazeteciler içerde darbeciler dışarda.EVREN anayasasını değişemeyip ihale peşinde aynı yasayı 165 kez değişenler .Yiyin efendiler yiyin.Biraz önce MEHTAP TV'de Kâbe'yi gösteren SECCADE reklamı vardı.Havuzun reklamları farklıdır.KUTU gösterir havuz. Anlat Alper bey AKPli olmayan HAİNLERİ:-) % 10. havuz LOBİSİNİ ?

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 18 Mayıs 2015 Pazartesi 10:47

'CHP ve HDP kime hizmet ediyor' şeklindeki yazınızın başlığı bende merak uyandırdı. Siz kime hizmet ediyorsunuz?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 17 Mayıs 2015 Pazar 01:07

Yazıdaki Alevilik ve cem evi konusu tamamen yanlış.Tarih zaten en sübjektif sosyal bilimlerdendir.ROMA döneminde bile Sezarlar Kartacalılar hakkında uyduruk tarih yazdırmışlardır.Ruslar da Kafkas ve Türk halkları hakkında onları asimile için kendi içlerinden sözde aydınlara kendi tarihlerini yazdırmıştır.Haliyle tarih bir rivayetler yumağıdır kaçta kaçı doğru, resmi olanı ve gerçeği ?????

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 16 Mayıs 2015 Cumartesi 20:16

YAZIDAN: "...diyerek kıbleyi de değiştirmeyi teklif ederler-se- şaşırmayız." SE- SA -ile çoook cümle kurulur ve insanlara bühtan için güzel bir yoldur SE-SA ....Ayıptır günahtır bu ülke hepimizin. BAKARA DERLERSE değil dendi....Makaraya ne dedin NE DİYEBİLDİN A.TAN??????? MONTAJ:-) ederler-se PARALEL kim paralel ya? ARNAVUTLUK REDDEtTİ okul teklifini...Herkes havuzun sularında SÜLÜMAN gönder 2 milyon dünyasında değil.HAK ADALET HUKUK KİŞİ HAKLARINA SAYGI HERKESE LAZIM...yazık çok yazık...

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 16 Mayıs 2015 Cumartesi 19:53

Yazıdaki KÂBE yerine her yer KÂBE derlerse şaşmam ifadesiyle ALGI ne demek anlaşılıyor.Yazık çok yazık.. BAKARA MAKARA diyenlere gıkınız ÇIKMAZ..Çalanlara LÜKSE sözünüz olamayınca KABE her yer derlerse diye yazarsınız...EGEMENE yazsana PEYGAMBER(SAS) GURURA kapıldı biz KAPILMAYACAĞIZ DİYENE YAZABİLİR MİSİN:-) DEVAM et...Nefret öteleme... Bir de yazar!!!!!!!! demokrasi demez mi...Buldunuz okumaz halkı SANDIK DA SANDIK..HUKUK ADALET?????? ONLAR NE Kİ ????????

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 16 Mayıs 2015 Cumartesi 19:46

Urfa'da S.Demirtaş bas bas bağırıyor"Ben MüslümaN EvladıyıM.Taksim bizim Kâbemizdir demedim." Haram yiyenleri kipalıları,onları kumpas mağduru ilan edenleri eleştiremeyince..Kuyumculara tıs yok. Paralel? imam Kabe yerine her yer Kabe der-se-ymiş.Ne saçmalık aşmışsın A.TAN.Bir de demokrasiden bahsediyor:-))) Sana göre AKP'li olmayan herkes HAİN lobi insanı..Fanatizmle olacak budur.Kemalistlerle aynı söylemler. Devlet sizin ülke sizin.İftira caiz darül harp ya!Yerseler de devlet onlar.Halk seçti!

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 15 Mayıs 2015 Cuma 19:19

Kürtler AKP demedi oldular hain peki BEŞİKTAŞ'ta AKP'yi protesto eden Filistinliler hangi LOBİDEN herkes bir lobiden AKPEREST değilim hakperest lobidenim.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 15 Mayıs 2015 Cuma 12:33

Yazı başlığınızın cevabı: CHP Madagaskar'a HDP Kandile AKP HDP'ye ,vesayete ve kutuculara MHP Tanzanya'ya hizmet ediyor.HDP'nin kime hizmet ettiğini bilmiyorsanız ne görüştünüz olmayan masada:-) Görmez Mercedes'e hiç binmemiş ama bugün yolda indiği haberi çıktı:-) Havalar ısındı iyice şöyle bir havuz olsa Latif Latif Cemil Cemil yüzsek..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 15 Mayıs 2015 Cuma 12:26

Kâbe üzerinden siyaset baydı gerçekten.Şu mübarek üç aylarda birlikte yaşama üzerine bir şeyler yazın da onu görelim.AKP dışında herkes hain Kâbe diyenler Meral Akşener'e iftira eden kanalların rezilliğini görsün önce...Böyle benim hırsızım iyidir AKP dışında herkes Hain veya baymış lobi mantığıyla yazmak da çok monoton gelmiyor mu?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 15 Mayıs 2015 Cuma 01:15

GİDİYORSUNUZ, ne yapsanız boşuna. Gidiyorsunuz, hesap da vereceksiniz, hem de bu dünyada. "netekim" kadar şansınız olmayacak, hesap vereceksiniz, CAMBAZABAK OYUNU DA SÖKMÜYOR ARTIK sayın yazar. AKPnin kimlere hizmet ettiği onüç yıldır herkesin bildiği bir KOZMİK SIR. Siz de B.B.can gibi denizaşırı yerlerde kendinize bir ev ve iş ayarlamaya baksanız iyi olacak. Yoksa yanına iliştiğiniz "şahıs" kendi derdine düştüğünde ne size ne de kendisine "biat" eden başkalarına bakacak durumda olamayacak.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 15 Mayıs 2015 Cuma 00:11

He canım, ak pak AKP dışında herkes bir yerlere hizmet ediyor.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 14 Mayıs 2015 Perşembe 23:10

Lafın kısası başladığınızdan bugüne parti fanatizmiyle yazılan yazılar ötesi yok.Herkes kötü ve hain kuyumcunun AKP'si pir-ü pâk.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 14 Mayıs 2015 Perşembe 23:00

A.Tan, Balıkesir'de ayrı Diyarbakır'da ayrı konuşanların ekosu.Kürtler şimdi maşa oldu kim harama payanda ve saç ayağı olmazsa medyaları sizi bir lobiye bağlar .Parti fanatizmi ve biat körlüğü böyle yazılara temeldir.Bizden olmayan herkes haindir bakışı.Eskiden ülkeyi bir Kemalistler severdi şimdi Mercedesçiler seviyor...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Mayıs 2015 Perşembe 21:32

HDP ile de mi kötü oldunuz? Suriye,Kıbrıs, A.Gül, Cemaat, MHP'li Akşener'e iftira... Bir teşekkür alamadığınız kumpas yemiş darbecileriniz kaldı bir lobiye bağlamadığınız.AKP de aynen önceki vesayet gibi böl düşman üret oy aldıklarını kemikleştir diğerlerini düşman ilan et karala ve halkı idare et.Çokça ye biraz yol yap vatandaş yer.Havuz da sepet efendim demekte ve namuslı kadınlara iftira ahlaksızlığında rezilliğinde zirve örnek....

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Mayıs 2015 Perşembe 21:28

HDP ile neden 3 yıldır masada AKP madem lobi uşağı onlar da.Arınç efendi ne dedi "siyaset ütmektir" Ütemezsen karala.Oylar meselesi aynı zihniyet.Şimdi Kürt tu kaka.Yoksa barış sürecine karşı mısınız:-) Siyaset budur menfaat için böyle söylemler gelir masa vardır masa yoktur.Havuz bakar yukardan ne ses geliyor ona göre yazar.Kürtler Mercedeslilere villa ve kutu severlere oy vermezse bir yerlerin lobi uşağı olur.Artık bu mantık baydı gerçekten.Sizden olmayan vatan haini ne güzel! Böl ger üt.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Mayıs 2015 Perşembe 18:02

Bu yazı saptırma, safsata ve kurşun asker zihniyetinin ürünüdür. Ciddiye almamın hiç bir manası yoktur.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Mayıs 2015 Perşembe 16:48

Bir AKP iktidara geldiğinde tayyip erdoğanın ve çocuklarının mal varlıklarına-yaşam standartlarına ve halkın mal varlığına-yaşamına bak, Bir de günümüzde tayyip Erdoğan ve ailesinin mal varlıklarına-saraydaki yaşantılarına ve halkın mal varlığına-yaşantısına bak. hangisi kaç kat artmış. Bırak bu hdp, chp, islam falan hikayesini

Yorumu oyla      53      49