YORUMLAR
Toplam 9 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 13 Mayıs 2015 Çarşamba 15:36

35 yıl öncesini bırakınız, günümüze bakınız. Darbe döneminde yaşananları değerlendirirken, bugün yaşananları da değerlendirseniz ya...

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 13 Mayıs 2015 Çarşamba 11:58

BARANSU VE ZEKERİYA ÖZ daha İP ve kipa emrine ne kadar uyacak bu AKP ? Paçayı ne kadar kaptırdınız da bu kadar hızlı dönüyorsunuz ey AKP? DÜNYANIN EN fakir 22 ülkesinin liderleri dünyanın en zenginlerden...bizimle bir ilgisi yok....biz zenginiz görmeyenler bile MERCEDESE biner bizde gerisini sen düşün...Akşener'e iftira atan LATİF medyada bir numara yakında diğerlerinin de cemaziyelevvelleri görülecek....Havuzu tarih öyle bir yazacak ki...EVRENİ karalayalım da bu saatler ne olacak:-)

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 12 Mayıs 2015 Salı 23:16

EVREN'i herkes biliyor.Onun üzerinden demokrat olunmaz.KUTULARI YAZ, MASA VAR MI YOK MU? KÜRT SORUNU VAR MI YOK MU? MERCEDES caiz mi? AKŞENER'e iftira HAVUZUN zirvesi mi? Herkesi karalayıp hukuku gukuk eden ülke ne kadar YENİDİR? EVREN 700 binlik saat taktı mı? ANAYASA yerine ihale kanunu değişmek ve balyozdan teşekkür beklemek demokrasinin hangi sayfasında var? Belge üretim merkezi C.BARLAS gibi liberal demokrat ve LATİF bir aydın görebilir mi? Akşener demokrata ahlak lazım,dedi. bUnları Yaz.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 12 Mayıs 2015 Salı 13:15

AKP artık topluma hitap edemiyor.İNANADIRICILIĞI bitti.GER YÖNET tarzında.Artık kendi seçmeni dışında oy değil NEFRET var.Sn TAN AKP'ye oy veren cemaat AB kriterleri dedi darbeye kumpas demedi.Alevi cem evinde semah yapıyor sen ibadethane kabul et etme ne olur? MAKSAT İNSANCa birlikte yaşamak. Görüldü ki BOP'çu, el altından IŞİD destekleyen hatta AÇIKTAN tırlayanlarla bu olmaz.Onlar CE HA PE MEHAPE deyip dünü kaşıyıp İktidarda yeme derdinde.Uzlaşı toplumu AKP'li zihinlerde KALEMLERde yok.YAZIK.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 12 Mayıs 2015 Salı 12:57

EVREN bile 700 binlik saat takmadı....Nasip olmadı o kalite :-) MGK'da kırmızı kitaba sığın ve EVREN'i karala :-)))) KENAN EVREN bile 1 TRİLYONLUK Mercedes'e binemedi... 12 Eylül armağanı % 10 EVREN BARAJIYLA MİLLİ İRADE:-) DGM yerine SULH CEZALARLA YÜCE DİVANDAN KAÇIP aklanan SAATLERLE halk iradesine Barajlarla YENİ TÜRKİYE :-(( SEVSİNLER....vesayet yeşillendi.......Bu yeni masalından AĞRI'da acemi filmi tutmayanlar, Mikser kumpas yemiş AYdınlık memnun şimdilik bir de iyi yiyenler YİYİN..

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 12 Mayıs 2015 Salı 12:45

Şimdi de kumandalı SULH CEZA MAHKEMELERİ VAR ??!! HUKUK yürütmenin:-) EMRİNDE .EVREN'İN BİLE böyle anam babam sana feda yağında BMC ihaleli SAKALLI HAVUZU YOKTU..ŞİMDİ DE SOMALAR'da insanlar ölmeden mecliste araştırma önergeleri AKP tuzluklarınca reddediliyor...İRANLIOĞLANLAR makbul polis içerde oluyor...YİYİN EFENDİLER YİYİN EVREN'in % 10 barajlarına YENİ TÜRKİYE diye sığınıp Mercedesli körmezlerle AKŞENERELERE iftiracı DARBECİ paklamacı medya trollerinle yE AKP yE.Artık SİVİL 12 EYLÜL devri.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 12 Mayıs 2015 Salı 12:37

12EYLÜL OLALI 35 yıl oldu.ALO Fatih dönemi bugün...Davutoğlu ses kaydı var Pensilvanya'dan dedi açıklayacaktı 15 gün oldu :-) FITRATTA var.Baransu'yu dün kahraman bugün BAVULCU ilan eden havuz gazetecileri!! var AKŞENER gibi 28 Şubat paşalarına meydan okuyan onlara BUNLAR GUMpasss yemiş MASUMLAR demeyen NAMUSLU KADINLARA İFTİRA atıp CEMİL VE LATİF bir tavırla sırıtan.Masa başında utanmadan MASON BELGESİ YAZIP üstüne ÇAY DÖKEN.Her şey FAZLA YEMEKTEN oldu :-)) Mercedesler SOMALAR makaragörmezler.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 12 Mayıs 2015 Salı 12:17

EVREN'E ÇOK karşıysanız ONDAN AKP'ye miras % 10 barajına sığınmayın.% 10 yanlış anlaşılmasın :-) 12 Eylül anayasasını DEĞİŞMEDİNİZ ama İHALE YASASINI 165 KEZ :-) Cem evleri DE İBADETHANE OLSUN NE OLACAK KİLİSE TAMİR ETtİRiRKEN HÜKÜMET BİR ŞEY OLMUYOR DA...Alevi ve KÜRdü HEP KANDIRDI AKP masayı yazsanız SN.TAN :-) VAR MI YOK MU? Ne zaman var olur ne zaman yok ??? ANAYASA yapmayanlar ŞİKE YASASI YAPTI:-( Baransuları içeri aldı.Kanalları 28 ŞUBATA karşı duranlara İFTİRA ATANLARLA doldurdular...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 12 Mayıs 2015 Salı 12:02

GÜLEN CHP'yi mi destekliyor:-) 3 dönem AKP'yi destekledi de ne oldu..HARAMADAN HERKESİ SATTILAR darbecilerine MİLLİ ORDU diye sarıldılar... Anneler gününde NAMUSLU KADINLARA ANNEANNE OLACAK YAŞTA kadınlara iftira eden medyasıyla AKP:-( EVRENİN ANAYASASINA % 10'a barajına SIĞINIYOR...EVREN askerdi ŞİMDİ 12 EYLÜL SİVİL OLARAK GELDİ HUKUK GUKUK.ARTIK ŞİİRDEN İÇERİ GİRME DEĞİL TWETTEN içeri girme dönemi....12' EYLÜL BİLE anneler günüde İFTİRA ATAN havuza KÖRMEZ Mercedes'lilere SAHİP OLAMADI...

Yorumu oyla      53      49