YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 28 Mart 2015 Cumartesi 20:59

100 dosya var 8 Haziran'da konuşacağım.Şimdi konuş ki 8 Haziran'a kadar belki 3 dosyanın içeriğini anca öğreniriz.Diğerleri on yıl sonra biter.Türk usülü demokrasi oyunu. Trolere acıyorum her renge giriyorlar.Vatancı ama AKP devam eder.Ya da gerçekten vatancılar da AKP ile yazara çatıyorlar.Ne yapsın kimse mikserleri takmıyor.İp çürük...CHP'den ne koparırsa vesayete yarar İPçilerin derdi dindarlara baskı sürsün.Bunların beraber son filmleri.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 28 Mart 2015 Cumartesi 20:37

8 Haziran sabahından itibaren Tefeci patronlar kulübü, Sarı Gül denilen sarıçizmeliyi CHP nin başına geçirme senaryosunu uygulamaya koyacaktır.Zira Akp 370 Milletvekilini yakalayacak, CHP ise 98 Milletvekilinde kalacak. Burayada kerttim.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Mart 2015 Cumartesi 16:07

Artık biraz okuyan insanlar AKP'yi savunmakta zorlanıyor hatta savunamıyor.Troller bile başka iplere sarılıyor.Nasıl savunsunlar ki ARINÇ hazretleri:Ben AKPliyim ama temizim dedi.Ne demek bu ? Ya da ben emekli maaşımla geçineceğim, demek ki partide götüren götürene.Yazara takan vekil olamazsın diyen,olmazsa ne kazanacaksa:-) birileri dün ben şahidim PKK vururken asker kasten dağlarda yardımı engelliyor geciktiriyordu diyenler şimdi Baransu alınınca beter olsun der.Komedi.Yeni TC: AKP+PKK +balyoz

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 28 Mart 2015 Cumartesi 15:22

Vatan Partisine oy verince ne olacak ??? Emekli hoş ve boş amcaların partisi iktidar mı olacak? Bunu mikser CB seçiminde de yaptırdı.Ne olacak AKP'ye yarayacak. Güncek'te mıhtarlarla toplandık öğlen yemeği yedik .Sonram AKP'ye 400 vekil için gayret etmeye karar kıldık.Vatancı arkadaşlar da uygundur çoh gözel dediler. Vesayete selam devrim diye gençleri kullanmaya devam.İmza: Babası da sözde eski AP'li sağcı, aslı materyalist CIA maşası sol görünümlü ulusalcı söylemli derin Nizamettin Doğulu.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Mart 2015 Cumartesi 14:59

Moda'da 8 emekli toplandık yemek yedik.CHP'yi halktan uzak bir kulüp olarak yeniden nasıl dizayn ederiz onu konuştuk.Dereceli arkadaşlardan 33.dereceli olanı mikserle görüştük onun yardımcısı da vekil olmaktan vazgeçenle görüşüyor CHP'yi nasıl karıştırırız, görüşüyorlar dedi.Bülent Bey Ergenesol ve 33 dereceli arkideşler halka göz kırpan CHP'den rahatsız.Siz, siz olun dereceli arkadaşların 65 yıldır sizi iktidar yapmayan bayat kaşar fikirlerine bakmayın.Bunlar kulüp halk değil.Banka severler.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 28 Mart 2015 Cumartesi 14:52

İP'i kısa gelen Vatan Partisine oy veririz CHP'ye vermeyiz anladık.CHP darbeci banka iç edici maşaların partisi ve halka laikçilik dikte edici bir parti olarak kalsın.Yaşasın devrim evrim halkların kardaşlığı.CIA'dan alalım APoşa güller verelim.AKP yoluna devam ederse ülke çok güzel olur mesela kutusuz ev kalmaz. Arınç da emekli olur ben temizim AKP'deyim ama diyor Arınç ne demekse:-) M.Altan AKP darbecileri akladı onlar da 17 Aralığa sustular diyor.Her gecenin bir sabahı vardır mutlaka.Yakın.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 27 Mart 2015 Cuma 20:30

7 haziranda %22 yi geçebilecekmisiniz, ...? Hiç sanmam...Bugün İncekde 15 İş adamı kahvaltıda buluştuk, herkes şu soruyu sordu? "Kime oy vereceğiz?". projesiz CHP ye mi,yoksa ne olduğu belli olmayan MHp ye mi?. arkadaşların tamamı "Asla" olamaz dediler.Vatan partisine dahi sizden sıcak bakılıyor.Dervişe teklifte bulunan başkanınıza istifa etmesini söyleyin, yerine bakacak Vekil genel başkan dahi, ondan daha başarılı olur Bulent bey dostum. Akp yoluna devam eder.Hoşça kal Bulent bey.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 27 Mart 2015 Cuma 08:56

Kolay kazanılan şeylerin kadri, kıymeti olmaz.

Yorumu oyla      53      49