YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 23 Mart 2015 Pazartesi 00:44

halk arasında bir laf var, çirkefe taş atma, üzerine sıçrar. havuza taş atmak da aynı sonucu veriyor. elbette bu günler de geçer, kimine güler de geçer, kimini deler de geçer, göreceğiz.

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 21 Mart 2015 Cumartesi 06:18

dünü tekrar edecek ve yeni bir şey söylemeyecek isek neden konuşuyor neden yazıyoruz? Ne olursa düşüncelerimiz yada yargılarımız değişir? biliyorum ne olursa olsun değişmez zira aradığımız doğru yada adalet değil. bizim cemaatçi vatandaş var gücü ile öğrendiği üç beş kelime ile saffına hizmete çalışıyor:) bunu neden yapıyor? ne düşünüyor dersiniz? ben söyleyeyim düşünmüyor! düşünmek te istemiyor tıpkı diğerleri gibi. Türk solu mu dediniz sayın yazar. faşist mi bilemem zira olduğu bile rivayet.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 21 Mart 2015 Cumartesi 06:14

Herkes bir şeylerin peşinde! yazarın ne dediğine kim bakıyor ki? ben sayın yazarın yorumunu okumadım ama yorum yazıyorum tıpkı diğer tüm köşelerdeki yorumcular gibi! bizler dinlemeyi sevmiyoruz anlamayı bilgi edinmeyi araştırmayı muhakeme etmeyi sevmiyoruz hükmümüz vermişiz ve kendi doğrularımızı başkalarına kabul ettirmeye çalışıyoruz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak artık bizde gelenek olmuş ön yargılarımız ve genel kabullerimiz böylesine keskin ve sabitken neden yazıp çiziyoruz?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 20 Mart 2015 Cuma 15:56

Allahdan yasin börü'yü katledenlerle Türk solu müzakere yapmıyor,bi de öle olsaydı maazallah kim tutar o zaman yazarımızı..

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 20 Mart 2015 Cuma 02:08

geceyarısından sonra yazacağım bu yorum, cuma sabahı çıkacak yeni makale yüzünden okunmasa bile kayda geçmesi için yazıyorum. Okuyucu-yorumcu-yorum sayısındaki düşüş mutlaka doruklardakilere de duyuruluyordur, zaten asıl telaş da ondan. Köşe yazarlarına yazdırılan gündemdışı makalelerin asıl nedeni de bu. Havuz medyasında çıkan zorlama haberlere inanan yok, gazeteler bedava dağıtılsa bile okunmuyor. Tiviterdeki DerinGırtlak F.A. dururken yandaşlar dışında kimse inanmıyor havuz medyasına.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 17 Mart 2015 Salı 06:49

"Borç bini aşınca her gün baklava börek yenirmiş" der atasözü. Havuzmedyası da aynı yolu izliyor, ne parayla alıp okuyanı kaldı, ne de sayfalara girip tıklayanı. Yorumcu desen, zaten yılmış, sansar hazretlerinin tırpanından, arada bir böyle zevzeklikler de olmasa editörler sıkıntıdan patlayacak. Yazar ne yapsın, doruklardaki sert fırtınaları yazsa anında kapıda, o da karşımahalledeki kavgaları, zevzeklikleri yazıyor bir yandan, öte yandan içinden "şu karanlık günler geçse" diyor, umutla.

Yorumu oyla      61      52  
Misafir 16 Mart 2015 Pazartesi 12:32

al işte bir tane daha tarzan zor durumda vaziyeti, elbiriliğiye cambazabakma durumları. sarmaşıklar yağlı ve tarzan inişe geçmiş, o zaman hemen havuza dalsın, yardım istesin. bırakım bu işleri yahu, satışları dibe vurmuş medya bile kurtaramaz tarzanı. gülü de fidanı da solmuş zaten, yerbakandan bile medet umar olmuşsa gerçekten zor durumda, otuzbeşler filan yani...

Yorumu oyla      60      52