YORUMLAR
Toplam 10 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 22 Şubat 2015 Pazar 21:13

Sizde analist oldunuzya ne deyim.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 22 Şubat 2015 Pazar 18:33

PYD yardımıyla S.ŞAH yolunu bulan güçlü Türkiye.GÜÇ polise savcıya RIZAYA Türbeye sökmüyor.Darbe mağduru hökümat ABD 'ye kafa tutan PYD'ye yol veren yeni gısgıcır güçlü ülke masalları Havuz yayıncılıktan YALAN serisinden.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 22 Şubat 2015 Pazar 18:19

Süleyman Şah Türbesi en son Sirkeci taraflarında görülmüş.Yeni Türkiye Ortadoğu ve Balkanların...:-)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 22 Şubat 2015 Pazar 12:55

2 Haftada Cuma kılarız dedikleri Suriye'den türbemizdeki her şeyi bayrak da dahil toplayıp geldik eşi HAMİLE BİR ASTSUBAY DA ŞEHİD.İŞTE MASALLARDAKİ YALANLARDAKİ Yenüüüüü Türkiye.Havuzda satılan kokmuş keklerden.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 21 Şubat 2015 Cumartesi 21:10

birisi "delikanlıysan ortaya çık" diyor. Rakiplerinin televizyonda karşılıklı tartışma meydanokumalarının sayısını hatırlayan var mı? Kaç kere katıldı? Kasımpaşa raconunu bilen bilir, kaçan "tırsık"tır, "telmaşa"dır. Kaavede onunla okey oynanmaz, çayı içilmez, selamı bile alınmaz. Titreyip kendine gelmesi gereken, etrafa korku saçmaya devam ediyorsa bizlere düşen sadece durum tesbiti yapmaktır. Kayda geçsin ki bir gün hesap sorulduğunda herkesin söylenecek sözü olsun.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 21 Şubat 2015 Cumartesi 12:45

Anlaşılan bu iktidarla bu havuzla TÜRKİYE'ye huzur yok.HER GÜN BİR yalan her gün bir ötekileştirme ve korku YASALARI BASKI...SEÇİMİ KAZANSANIZ NE OLACAK? Daha çok gerilim daha çok hortum daha çok YALAN iftira AHLAKSIZLIK.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Şubat 2015 Cumartesi 12:44

28 Şubatçılarla tecavüz olaylarını ilgilendirmek...Bugünküler onlardan daha iyi yiyor baskıysa bugün de alası ALO Fatihler var.Partizanlık insanı reel DÜNYADAN uzaklaştırıyor.HAVUZsa reelden öte sanal dünyadan bile çıkmış: Umut ORAN'la yazışılan cinayet anlatan TWİTLER yayımlıyor.F.AVNÎ'yi bulmuşlardı.Bugün, delikanlıysan çık ortaya denmiş.A.DÖNMEZ'in % 10 ADLI KİTABINI BİNALİ BEY yasaklatmak İSTİYOR.SİZ SAVUNUN bu yumrukçuları hurmacıları ve ÇIKACAK darbe yasalarını ALPER TAN "YENİ"LİK OLSUN.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 20 Şubat 2015 Cuma 22:02

Sümmeyye Erdoğan haberiyle HAVUZ Tüm ZAMANLARIN en İNANDIRICI haberini yaptı.Bundan öte haber olamaz.YAZICIOĞLU DOSYASI rafa giderken bunlar ALGI İÇİN piyasada nasıl olsa GERÇEK ÇİZMESİNİ giyene kadar YALAN dünyayı dolaşır.Milletin bir KISMINI iyi

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 20 Şubat 2015 Cuma 08:31

Bülent Kuşoğlu aylardır bu tür uyarıları yaza yaza yoruldu ama AKPnin ve onun doruğundakini parlatmak daha ilginç ve "mahsuldar" bulunmuş olmalı. Ne de olsa o bir muhalif, kim dinler ki onu. Makaleyi okunur kılmak için en canalıcı konuyu işlemek pek akıllıca bir seçim olmalı, toplumsal analizler ancak yumurta kapıya dayanınca akla geliyor. Bu konuda olduğu gibi cemaate karşı kavganızda da samimiyetsizlikten muzdaripseniz ancak açlığa mahkum edip bir torba bulgura oylarını devşirdikleriniz dinler

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 20 Şubat 2015 Cuma 08:20

derin tahlilde ilk adım, aynaya bakmak, savunduğunuz siyasetin doruğundaki şahsın tek besininin "sürekli gerginlik" olduğunu görebilmek. Hele o aşamayı geçin, sonrası kolay. Artık gönlünüze, vicdanınıza kalmış, kimseyi küstürmeden, fincancı katırlarını ürkütmeden, "işlerimin çokluğu" mu olur, sağlık nedenleri mi, ya da "ailemle daha fazla vakit geçirmek isteği" mi, bir yol bulunur. Kimse sizden "kahraman" olmanızi beklemiyor, vicdanlı olun yeter. O kadarı bile bu sütunlara veda etmenize yeter.

Yorumu oyla      54      49