YORUMLAR
Toplam 10 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 18 Ocak 2015 Pazar 17:15

Sayın Bülent Kuşoğlu, senelerdir Çankaya Belediyesiyle münasebeti olan birisi olarak konuyu biliyorum.Mevzu bahis kooperatif fesh edileli yıllar olmuş. Yeni mahalle bu bölgede yüzlerce ruhsat vermiş sadece 2014 yılı içerisinde.Çankayada ise o bölgeden ruhsat alan var.Nasıl yaptıklarını sorunca şu kadar avanta verdim aldım diyor.Bu parayı veremeyecek olanlar yorumcunuzun yaptığı gibi 1 senedir bekliyor. Başkan 'hiç bir sorun yok konuyu takip ediyorum' demiş ya 5yıl daha bekleyecek demek istemiş.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 18 Ocak 2015 Pazar 16:55

Sayın Kuşoğlu, belli ki vatandaş vekili olarak sizden yardım istemiş. Ama spesifik olarak bu problemi çözmek Belediyenizin düzeltilmesine yetmeyecektir. Başkanın bile gücü yetmemiş bu hırsızlara. Vatandaşın önüne sahte engeller çıkarma oyunu devam ettikçe bu soygun sürüp gider. Ama benim korkum AKP yi hırsızlıkla suçlarken bu insanların Çankaya Belediyesinde yaptıkları kasetlere alınıp ifşaa edildiğinde biz ne diyecez seçmenlerimize. Bu olaydan Partimiz zarar görecektir. Dur demek lazım.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 18 Ocak 2015 Pazar 16:42

İnsanlar niye belediyelerdeki o koltuklara oturmak için bu kadar çaba gösteriyor. Hizmet etmek için mi, yoksa yönetmek için mi? Önce bunu sormak gerekli. Bahsi geçen belediyedeki çalışanlar bırakın hizmet etmeyi vatandaşın suratına bakmıyorlar. Hele bazı Başkan yardımcıları burnu beş karış havalarda geziyor. Sorsanız dünyayı onlar yaratmış da vatandaşlar da onların köleleriymiş gibi suratlarına bakmadan emir veriyorlar. Bu mu belediyecilik, bu mu hizmet etmek?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 18 Ocak 2015 Pazar 16:36

Sayın vekilim Çankaya belediyesindeki durum içler acısı. Bizim yıllarca oy verdiğimiz belediyemizin memurları kesesini doldurmak için önce vatandaşın önüne sahte engeller çıkartıyor sonra iştakipcisi adı altında belediye çalışanları ile ortak olan vasıfsız eğitimsiz insanlar aracılığı ile vatandaşı soyuyorlar.Çankaya belediyesi iş takipçilerinden denilen vasıfsız soygunculardan geçilmiyor. Anlayın siz durumun vahimliğini.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 18 Ocak 2015 Pazar 16:23

Sayın vekilim başınız sağ olsun ve eşiniz için acil şifalar diliyorum. Yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum. Yorum yazmak alışkanlığım değil ama yazılan yorumları görünce kendimi tutamadım. Ben rüşvet almanın AKP li veya CHP li olmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tüm partilerin belediyecilik hizmetini iyi bilen bir insan olarak ne yazık ki Çankaya Belediyesi Türkiyede eşi benzeri olmayan bir kötü örnektir. Ama bunun CHP Belediyesi olmasına bağlamak yanlış olacaktır. Saygılar.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 17 Ocak 2015 Cumartesi 22:15

Bulent bey,bir dul bayan, Çankaya Belediyesi önünde kendini yakarsa,bunun bu yorumu yapan bayan olduğunu biliniz.Çok bunaldığım,günlerdir yazdığım yorumlardan belli.Yinede ilginize çok teşekkür ediyorum.fakat sizi yanıltıyorlar bilginiz olsun.Eşinize tekrar acil şifalar diliyorum.Dualarım eşiniz için.Tüm samimiyetimle ifade ediyorum.Çankayada RÜŞVETSİZ,bir kalem oynatılmıyor.Bilginiz olsun.CHP li arkadaşlar isyan ediyor.Yakında zaten bomba manşetler ortalığa düşecek.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 17 Ocak 2015 Cumartesi 22:10

Yenimahallede olmayan sorun çankayada nasıl sorun olarak ortaya çıkıyor.Siz bir arsa satın almışsınız.İmar durumu istemişsiniz bir ay sonra size vermişler,buna göre projenizi çizdirmişsiniz,8 ayda kontrol edilmiş ve dosyalarınız Ruhsat şubeye gelmiş.Ruhsat verilmiyor.NEDEN?,"efenim bize 105 m2 arsa terkedeceksiniz" Benim terkin işlemim yapılmış.Tapuda yapılmış görünüyor,Yenimahalle kayıtlarda yapılmış görünüyor.Neden bunu benden istiyorsunuz.?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 17 Ocak 2015 Cumartesi 22:06

Bulent bey,Öncelikle eşinize acil şifalar diliyorum.Bacanağınıza Allah rahmet eylesin.Tüm içtenliğim ile sağlık konusunda duacıyım bilesiniz.fakat çankaya belediyesine gelince,öncelikle Alper beyi,sonrada sizi yanıltıyorlar.Sorun size anlatıldığı gibi koop felan değil.kooperatifler 2002 den önce fesh edilmişler.Bu bölge Yenimahalleden çankayaya nakledildi.Sorunu Yenimahalle belediyesine sorun.LEGAL ve İLLEGAL dünya para ödedik,hala İllegal para talep ediliyor...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 16 Ocak 2015 Cuma 09:51

Sayın vekilim öncelikle eşiniz için acil şifalar diliyorum. Belediyelerde algı en önemli unsur ve maalesef bizim belediyelerimiz bunu beceremiyor.Tümünün iyi niyetli çalıştıklarından emin olmakla birlikte "yetkin, çözüm odaklı" yönetici sayımız çok az. Belediyelerin "halkın sorunlarını çözme mevkii" olduğunu bilen yetkin, tecrübeli ve çözüm odaklı arkadaşları değerlendirdiğimiz zaman çok başarılı olacağımıza eminim.Saygılarımla.

Yorumu oyla      65      49  
nuran talu 15 Ocak 2015 Perşembe 11:19

Sayın Kuşoğlu, Mesele CHP belediyeciliğinin AKP'den iyi olması değil, mesele gerçekten iyi olması. Örneğin Çankaya belediyesinin kararlarını/uygulamalarını ben hiç katılımcı bulmuyorum. Halksız, sivil toplumsuz yönetim çağdaş değildir. Belediye hizmeti yapmak zaten yasalarla mecburiyet, ama dünyayı algılayarak iş yapmak ufuklu yönetim ister. Yani algı vatandaşta/seçmende zayıf da belediye yönetimlerinde mi güçlü? İlla doğru algılanmalarını istiyorlarsa samimi ve şeffaf olsunlar, Saygıyla NTalu

Yorumu oyla      64      59