YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 15 Ocak 2015 Perşembe 13:15

HİTLER hangi dindendi ya da Norveç de öğrenci katliamı yapan...BEYAZ ırkçıları da Müslüman mı çay salla Hulya at at.EZBERLEMİŞ BİR MÜSLÜMAN kara kalem çalışması...DERİNLİK ziro,SIFIR. SLOGAN: TEN puan, tEN puan TEN PUAN.

Yorumu oyla      59      56  
Misafir 15 Ocak 2015 Perşembe 13:13

Hulya haklı Yahudiler kurnaz Türkiye'de AKP ile danışıklı bir dövüş içinde iyi oynuyorlar Silivri'yi boşalttırdılar.AKP ise onlara mecbur hale geldi.Babek Zencani de bir Yahudidir...Yahudi düşmanı da değilim ama hayran da değilim.Her karışıklığın ardında onlar...Türk demokrasisini 10 yılda bir kesenlerin de...Kipalarını sevsinler...FİLİSTİN halkına SORALIM ONLARI...Bravo HULYA hem ŞAMAN DÖNEMİ HASRETİ HEM Yahudi övgüleri başka ne var:-)

Yorumu oyla      57      53  
hulya 15 Ocak 2015 Perşembe 12:07

Dünyadaki yöneticiler, Yahudileri kurnaz diye,Hıristiyanları kulanılmazlar diye,Budistleri realistler diye,Laikleri kendilerini yok eder diye çoğalmalarını istemez,yöneticilerin arayıpta bulamadığı tek dindir Müslümanlık.Hiç bir şeyini sorgulayamaz ve kendisini kolayca feda eder.Yapılanlar daha çok Müslüman yaratma odaklıdır.Sabah akşam konuşulan tek şey Müslümanlık değilde nedir?

Yorumu oyla      57      50  
hulya 14 Ocak 2015 Çarşamba 15:04

Bütün dinlerin hedefi asla ve asla Müslümanlık değildir,hedefleri LAİKLİKTİR.Bütün dinlerin bilakis, en çok dünyada yaymak istedikleri dindir Müslümanlık.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 14 Ocak 2015 Çarşamba 14:54

AB fonlarından paraları al sonra yönel IŞİD'e el salla derin yapılara içerde herkesi düşman ilan et darbecilerinle flörte başla kalsın BU kek YENİ DEĞİL.YENİ OLAN HIRSIZLIKLARIN YASALLAŞMASI BAKARACILARA SESİ çıkmayanların PARİS'TE turlaması....Valla iki yüzlülük diyeyim diyorum ama kaç iki yüz kaç dört yüz belli değil.Filistinli yaralıları getirecek misiniz? T.Yıldız cevap veriyor İsrail izin verirse o zaman M.MARMARA hataydı diyenlere neden müraice eleştiriler.Ne yaptıklarını kendileri de...

Yorumu oyla      57      49  
FRONTAL 14 Ocak 2015 Çarşamba 14:21

Siz! Gülen'in militanları herkesi kendiniz gibi düşünce fikir kabızımı sanıyorsunuz? Aylardır iki kelimenin dışına çıkamayan düşünce yoksunu sizlersiniz. Sayın editörden rica ediyorum daha fazla yorumlarım engellenmesin. Lütfen! Rica ediyorum . Dünden beri çoğu yorumlarım çöpe gidiyor.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 14 Ocak 2015 Çarşamba 13:55

Bu Bakara, çok makara diyenlere tepkisiz kalan medyamız kaç yüzlü acaba? TGRT İsrail firmasına sattırılırken ezim ezim ezilen Prof.N.Yalçıntaş'ı kimse takmadı ve TV satıldı..Bu ülkede ALGI oyunu ustası biri işlerini şimdiye kadar iyi götürdü ama Kaderin hesabını hesaba katmadı.Başkalarının yorumlaruylaan burada yorumculuk yapan rumuzlu arkideşlerümüzü dee tebrüüüüük iderün. AKP, hayatın ak!!! yollarını öğretir.

Yorumu oyla      67      53  
Misafir 14 Ocak 2015 Çarşamba 12:36

komşularının ocağına ateş düşürüp insanların birbirini boğazlamaları için TIRlar dolusu silah-cephane gönderip kendi yurdunu eloğluna peşkeş çekmek vatan hainliği değil ama birkaç beyni yıkanmışa karşı insanlığın evrensel değerlerini savunmak vatan hainliği oluyor, hüloganlardan farklı bir tavır zaten beklemiyordum.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 14 Ocak 2015 Çarşamba 12:31

Tribünlere oynamak zorunda bir yayın organında yorumlar bile yazılardan daha özgür. Okuduğunu anlama-düşünme özürlü bir avantacı toplumda, okuyucudan Medine dönemi ayetleri çevirisinden okuyup anlamak gibi bir "zor iş"e kalkışmasını isteyemeyeceğine göre, sayın yazara "haklısın" demekten başkası elden gelmiyor.

Yorumu oyla      61      50  
FRONTAL 14 Ocak 2015 Çarşamba 10:59

09:28 deki yorum bana aittir. Giriş yapmayı unuttuğum için rumuzum çıkmamış.

Yorumu oyla      57      60  
Misafir 14 Ocak 2015 Çarşamba 09:28

Peki sayın Atilla , içimizdeki Müslüman düşmanlarına ne demeliyiz? Cumhuriyet gazetesinin yaptığına ne demeliyiz? Sözün bittiği yerdeyiz. Cumhuriyet gazetesi alenen halkı kışkırtma çabasında. Burdan tüm din kardeşlerime sesleniyorum bu vatan hainlerine fırsat vermeyin! Amaçları kaos yaratmak .

Yorumu oyla      56      61