YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 2 Aralık 2014 Salı 22:14

ama artık siz çok oldunuz ilk önce kendi gözünüzdeki merteği görün sonra yazı yazın.yazılarınıza ara bakıyorum çok gülüyorum çünkü ne yazacağınızı biliyorum onun için önemsemiyorum.sizin hiçmi kusurunuz yok çokkkk sizde binlerce ağacı katlettiniz bence o 3.cü köprüye.velevki var japonyada ağaç kesmemek için öyle bir köprü yapmışlarki şaşarsınız.

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 2 Aralık 2014 Salı 20:18

Benim bir yorumcuya soru sorma hakkım yok mu? Benim rumuzumu zikrederek herkes yorum yazabilirken ben birine hitaben yazınca neden engelleniyorum? bu iş artık ciddi olarak canımı sıkmaya başladı!!!Hülya sana söyleyecek söz yok! sen nerede yaşıyorsun ve nasıl bir mantığın var çözebilmiş değilim!Demek yalova belediyesine de ağaçları Akp kestirdi öyle mi:))bu ülkede bir insan tipi peydah oldu bunları hangi serada yetiştiriyorlar nasıl programlıyorlar cidden anlamaktra zorluk çekiyorum.

Yorumu oyla      55      51  
hulya 1 Aralık 2014 Pazartesi 15:41

Akademisyen İzzettin Önder'in Türkiye için "dünya eyalet federasyonunun bir eyaletidir" benzetmesinden bir puzzle yaparsak parçalar şak,şak diye yerlerine oturuyor.Her şey federe yapıya bağlı ve oradan gelen direktifler açık veya örtülü yani Öcalan söylüyormuş sandığımız gibi, yani Ekmeleddin'i muhaletin seçtiğini sandığımız gibi teker teker uygulanıyor.

Yorumu oyla      57      52  
hulya 1 Aralık 2014 Pazartesi 14:43

Emir komuta merkezim ne derse onu yaparım diyen en üst makam sahibi Akp'li ve emir komuta merkezi neresidir diye soramayan bir muhalefetle aslında ağaçları kendi hür iradesiyle kesemeyecek kadar direktiflerle hareket eden siyasi bir tiyatroya sahibiz.Bir numaralı suçlu Vefa Salman'mış güleyim bari,yaşanan tecrübeler emir komuta merkezinin duyarlı hiç kimseye KOLTUK hediye etmediğidir.

Yorumu oyla      61      53  
hulya 1 Aralık 2014 Pazartesi 14:31

Yalova'daki ağaçları kesen ve projeyi iptal ederiz diye kestirmeye zorlayan karayolları görevlileri ve yapılanları destekleyen tüm Akp'de dahil meclis üyeleri yargılansın! Bir numaralı itiraz Akp'den gelir biliyormusunuz?

Yorumu oyla      61      53  
TOTEM 1 Aralık 2014 Pazartesi 14:05

Bu konu ile ilgili söyleyecek birçok sözüm var ancak düşünün düşüncelerinizi yazıyorsunuz emek veriyorsunuz ve yazdıklarınız sorumsuz bir editör tarafından keyfi olarak çöpe atılıyor! kendi kendine konuşmuş gibi oluyorsunuz,aşağılanmış,aldatılmış ve hakarete uğramış hissine kapılıyorsunuz!Siz editörler siz olsanız ne hissedersiniz? Bu yorumum da çöpe gidecektir ama böylesi bir adaletsizliğin olduğu bir ortamda neyi konuşup neyi eleştireceğiz? Bu konu nasıl çözülecek bilemiyorum yada biliyorum.

Yorumu oyla      57      55  
FRONTAL 1 Aralık 2014 Pazartesi 11:08

Mesele ağaç değil, siz hala anlamadınızmı? :)

Yorumu oyla      63      57  
Misafir 1 Aralık 2014 Pazartesi 08:34

tencere-dibin-kara modunda da olsa razıyım, lakin AOÇ ağaç katliamının gündeme gelmesi için boşuna bekleyeceğiz. O boyutta bir ağaç katliamı yapacak kadar büyük araziye sahip bir CHP belediyesi var mıdır bilemiyorum. AKSARAYın yapıldığı alanda kaç bin ağaç yokedildiyse ona denk sayıda bir CHP ağaç katliamı olmadan sayın yazar oradaki doğa katliamından bahsedemeyecek, görünüşe bakılırsa. Yoksa havuç-sopa hazır bekliyor, CISSSS...

Yorumu oyla      60      49