YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 7 Kasım 2014 Cuma 00:33

daha önceleri hiç olmayan sansür ne hikmetse sadece 17:25 ile başlamış ve yine hikmetinden sual olunmaz, "ayarlanmış savcılar" eliyle 17:25 AKlandıktan ve hırsıza hırsız denmesi yasaklandıktan sonra, sansür sona ermiş akabinde cesur-rumuzlu-sırtısağlam sevgili yorumcu arkadaşlar aramıza katılmışlardır. Bu vesile ile 17:25 sayısının resmen MİLLİ UĞUR SAYIMIZ ilan edilmesini ve parelel-meridiyen-dörtköşe-yuvallak-tostopallak bilcümle şekillerin de yasaklanmasını can-ı gönülden teklif ediyorum.

Yorumu oyla      58      49  
FRONTAL 6 Kasım 2014 Perşembe 13:01

Bu sitedeki rumuzsuz yazan arkadaşlar var. Rumuz edinmekten aciz, korkak ve ne hikmetse bu insanlar rümüz edinip, sözlerinin arkasında duran yorumculara ileri geri konuşarak kendi acizliklerini kapatmaya çalışıyorlar. Burada eskisi gibi yorum yazmayışımın tek sebebi sık sık sansürlenip engellenmek . Kimse farklı birşey düşünmesin. Gülen'in militanları: artık partinizide kurdunuz bakalım mücadelenizi nasıl vereceksiniz. Pensilvanyada yaşayan zaat Cebrail parti kursa desteklemem diyordu:)

Yorumu oyla      64      64  
Misafir 6 Kasım 2014 Perşembe 04:58

AKEPE güvenlik kurulunun adını Milli Güvenlik Kurulu diye değiştirseler de durum değişmez, SEN-BEN-BİZİMOĞLAN tarzı bir hanedana hizmet ettikten sonra onun meşruiyeti tartışılır elbet. Eski ortak şimdi düşman da olsa aklı bağlanmamış her kişi görüyor. 17:25te partiyi savunamayıp arazi olanlar, AYARLANMIŞ SAVCILAR eliyle 17:25 AKLANINCA tekrar arzı endam ettiler, hoşgeldiler. Lakin, unuttuğumuz sanılmasın, AKKAŞIK olmaları için 17:25ten sonraki ON AY boyunca neden göremedik, bir anlatıverseler...

Yorumu oyla      60      54  
FRONTAL 5 Kasım 2014 Çarşamba 13:48

yüksek tutmak ve çözülmeyi yavaşlatmak için yoğun çaba sarfeden paralel medya "Kırmızı Kitap"ın şokunu yaşıyor. ‘Kırmızı Kitap’ masalı MÜMTAZ'ER TÜRKÖNE 21 Ekim 2014, Salı Zaman gazetesine yazdığı yazıyı okuyanlar ne demek istediğimi anlıyacaktır. Esen kalın.

Yorumu oyla      66      65  
FRONTAL 5 Kasım 2014 Çarşamba 13:45

Sayın Atilla ;Paralel yapı medyası ve yazarları MGK kararlarının açıklanmasının ardından toplumda algı yönetmek için Kırmızı Kitap'ın Anayasa'da yeri olmadığını dile getirerek hukuki olarak hiçbir hükmü olmadığını iddia etti. Paralel yapı ile mücadelenin artık bir devlet politikası olarak Milli Güvenlik Kurulu kararıyla kayıt altına alınması sosyal medyada da günün konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başkanlık ettiği Milli Güvenlik Kurulu'nu itibarsızlaştırmak, taraftarlarının moralini-

Yorumu oyla      66      67  
Misafir 5 Kasım 2014 Çarşamba 02:28

Sayın Talat Atilla, batı medyasında "satılmış gazeteciler" diye bir konu ve "Dr Udo Ulfkotte" diye bir youtube paylaşımı var, değinirseniz seviniriz.

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 5 Kasım 2014 Çarşamba 02:20

hangi devletmiş bu? devlet diyebilmek için belli kuralların önceden konmuş olması ve o kurallara uyulması gerek. kendi koyduğu kuralları işine gelmediğinde "anında çiğneyen" tayyiban sultanlığına olsa olsa KABİLE denir. Olan devleti yok ettiklerini ne yapsanız saklayamayacaksınız. üstelik bunu, düne kadar kolkola iş gördükleri "paralel"lerle birlikte "yaptılar". şimdi üstüne "tüy" dikiyorlar.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 5 Kasım 2014 Çarşamba 02:03

"Devleti çözmek isteyen unsurlara karşı devlet mekanizmasının, tüm organlarıyla mücadele edeceği açık görünüyor." nasıl yani ? AKP kapatılacak filan mı ? yazıdan bir fok anlamadım ben.

Yorumu oyla      55      49