YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 23 Ekim 2014 Perşembe 08:05

Uçaklarıydı ses duvarını aşan, uşakları oldu utanma duvarını aşan. Bir kere ar damarı çatlamışsa uzak durmalı böylelerinden, onları hiçbir din-ahlak-hukuk kuralı durduramaz. Yahu 17 aralık 2013'e kadar aynı kaptan yiyordunuz, şimdi mi oldular"Gülenin tatlı müridçiği"? avantaları paylaşmada hır çıkınca "parelel-dörtköşe-yuvallak" muhabbeti çıkardınız ama HIRSIZLIKLARI ÖRTMEYE YETMİYOR bu kadar şamata. OSLOda vatanısatmalar BAKARA-MAKARA-KASALAR-KUTULAR-SIFIRLAOOOLUM daha dünkü olaylar.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 22 Ekim 2014 Çarşamba 16:21

Bülent Bey, Kobani'ye sınırlarımızdan geçen peşmerge(PKK) ve daha kolay SERhilDanLAR olsun; diğerlerine de gözdağı olsun diye "ABD-APO" emriyle içeri alınan polisler pazılı netletştiriyor..3 ülkede BÜYÜK KÜRDİSTAN.... ve biz sadece seyrediyoruz. Obama telefon açıyor bunlar uyguluyor...Bize PİYONluk...

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 22 Ekim 2014 Çarşamba 16:04

Sayın vekil Ak yorumcular demişsiniz:)) bakın köşenizi mesken edinmiş Gülenin tatlı müridçiği tüm gücü ile size destek verip aleyhinize yorum yapanları boğuntuya getirmeye çaluışıyor! sizin yorumcu profiliniz bu,Çapsız,sığ ve uzaktan kumandalı,Yorumcu destekçine bak notunu ver. Aslında bu zavallılığın bir parçası olmak istemiyorum. küçük insanlarla muhatap olursan sende törpülenir irtifa kaybedersin derdi rahmetli babam bende çapsız ve sığ insanlarla muhatap olmuyorum. işte site işte destekçi:)

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 22 Ekim 2014 Çarşamba 00:45

Sayın Yazar, aşağıdaki örneklerde de görüldüğü gibi, "kellim kellim la yenfa", söyle söyle faydasız. İçlerinde insaf ve ahlak sahibi olanlar zaten daha önce yollarını ayırdı, kalanlardan mantıklı-hakkani bir kelime beklememeli. Hele de asıl CANALICI SORULARI ISKALAYIP, en zayıf argümanı çekiştirip uzatıp asıl konuyu unutturma uzmanı olan bu eşhastan kimseye fayda yok. İkiyıl önce bunlardan birisinin çelişkilerini kendisine itiraf ettirmiştim ama yine zeytinyağı gibi suyun üzerine çıktı utanmaz.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 23:10

Dönem devir AKP dönemi ama birileri görevleri gereği CHP'yi tartıştırmak istiyor.Herkesten akıllılar ya konuları onlar belirler gökten taş yağsa ülke yansa konuları CHP.Kardeşim ülke soyulmuş desen ne kim kovulmuş der sağıra yatarlar.Usta tiyatrocudur hepsi.Oscarlık.Çok nicklilik de uzmanlıklarıdır.

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 22:48

Ve Sayın Yazara son yorum; Bir taraftan tartışmaya çağırmak, diğer taraftan da bilgi içerikli youmların yayınlanmasını ağırdan almak. Bu hangi anlayışın ürünüdür? Örneğin; a)Yorumlarda verilen doğru bilgilere halkımız daha hazır değildir. b) Okumayan halkımızdan böyle cevapları tahmin edememiştik.

Yorumu oyla      55      56  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 22:31

Vefa Can Merhum Erbakan da AKP bir ABD projesidir diyordu..Bunu da tartışalım....N.Yalçıntaş ONE MİNUT denen DAVOS bir kurguydu dşyor.N.Yalçıntaş AKP'nin kurucularındandır...CHP iktidar olamaz ama böyle fanatik bakışlılar ve makarnacı halk oldukça hırsızlar da hep iktidar olur...Sattıklarınız size kalsın bu mal bu CHP masalınız baydı...Gelsenize saatin faydalarına...Saat kaç denince neden 17.25 diyemiyorsunuz:-) Komediniz iyi de baydı...Hep aynı nakarat.Herkes saf değil baydı bayat konunuz!!

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 22:26

Bu sitede kendince çok cingöz kendi çapında konu saptırma uzmanı ama bunu bilerek yapan kendinince herkesi bir konuya çekecek konu saptıracak zekâ numunesi yorumcular var.Memleket soyulsa dertleri görevleri CHP.Kardeşim ülkeyi soyan AKP:-) Bu kadar, zekâ cingözlük de artık saflık oluyor,sırıtıyor göreviniz de baydı..He siz CHP CHP dedikçe devekuşunun sırtı vücudu dışarda kalmıyor..AKP pirü pak:-) Baydınız be...Zarrabseverler baydınız..Yağ da bir de bir yere kadar...

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 19:36

sayın vekil,Gülen in mürid yorumcuları için bir sözünüz yok mu? haa şu sıralar kankanız onlar değil mi? birde ypg yeni kankanız pkk ile kolkolaolarak sifonu çektiniz ve klozete gömüldünüz.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 18:28

Bulent bey kardeşim,Batılı Emperyalist vampirler,ne zamandan beri "Batılı gelişmiş ülkeler" oldu. Doğrusu Türk Solunun bu çelişkisini anlayamıyorum.Kahrolsun Emperyalizim ve ona uşaklıkta sevdali yapılar.Kahrolsun Batılı emperyalistler ve onların uşakları.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 16:42

Geçen akşam ULUSAL Kanalı izliyorum.İki emekli AMİRALİMİZ, mangalda kül bırakmıyor.Türker Ertürk isimli benim hemşerim,çıkıp "Emperyalistler Ortadoğuyu karıştırıyor" diye devam edip duruyor.Kendisine mail gönderdim,İyi güzelde Ortadoğuyu vakti zamanında emperyalistler dizayn etmedimi? Şimdi ne diye karıştırıyorlar,hele bi açıkla bakalım.Yanıt yok.Çünkü Ylan tarihi bilgilerle donatılmış bir paşa.Günümüzü okuyamaz ki, göremez ki.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 16:29

Bugünü göremezsiniz. Eğer, dünün gözlükleri ile bakmıyorsanız. İktidardaki Parti, sistemin takipçisidir. "Değildir" diyenlere neden "takipçi" olduğunu açıklayalım; Bu ülkede hala sivil bir anayasa olmadığı gibi, düşünce ifade hürrriyeti, "ama"larla engellenir. Ve 7/24 konuştuğumuz, 1919-1950 dönemini tartışmak (örtülü)yasaktır. Peki neden? Örnek; Lozan bir hezimettir. Yunanlılar da denize dökülmemiştir. Bu ve benzeri yalanlar için tartışılması istenmez. (Vefa can)

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 15:44

Ve "CHP" oluşumunu tartışmaya açmak; CHP kuruluşu ile bir proje miydi? Bu ülkeye artı değerler kazandırdığını düşünenler, bu konuda neler söyleyecektir? Bunlar tartışıldığında göreceğizki, "Tarih" olarak bildiklerimizin nerede ise tamamı gerçek değil ve bilinenler Tarih olacaktır. Tartışmak gelişmek, kör noktalarını görmektir. (vefa can)

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 14:50

Önceki yazınıza yazmıştım, gördüğüm lüzum üzerine tekrar yazıyorum. 17 ve 25 Aralık bir MİLAT oldu aslında, pislikleri apaçık görmemiz için. Bilinen MAAŞLIMAŞALAR, ortaya saçılan piskokuları saklayacak masallar bulamayacaklarını farkedip kayboldular, başka haber sayfalarına HİCRET ETTİLER. Ortaya saçılan pisliklere "özel savcılar-mahkemeler-yasalar" çıkartılıp o pislikler AK'lattırılınca da GERİ GELDİLER şimdi. Demek ki troller pislikleri pek sever, onların yaşam ortamıdır. Akıl-mantık aramayın.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 14:50

Sayın Yazar, karşınızda, siz ne derseniz deyin işitmeyen (çünkü kulaklarını tıkamış), gözleri kapalı ve avaz avaz bağıran birisini düşünün. İşte AKPnin AKTROLLERİ-AKYORUMCULARI-MAAŞLIMAŞALARI bunlar.Aldıkları maaşın karşılığı bunu yapmak ZORUNDALAR. PARAYI VEREN bu DÜDÜKLERİ ÖTTÜRÜYOR, yazdıkları yorum başına, yazdıranlar hesap tutuyor. Dakika bir gol bir, ilk iki yoruma bakın yeter, sizin sorunuzla yazılan yorumların ilgisi nedir? "Amaseninbabanbenimbabamıntopunukesmiş" kavgasından farkı nedir?

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 14:09

Bu hükümetin söylediği ile yaptığının tam tersi olduğu artık anlaşıldı.Açılım dendi ne olduğunu açıklayabilen yok.Analar ağlamasın dediler memleket bölünüyor, 2milyon suriyelinin 500 bini savaşabilecek nitelikte memleketinden kaçıyor bizmi Suriyeyi kurtaracağız? Memleket için değilde Suriye için mehmetçiklerimiz ölürse anaları ne yapacak? Bence bu hükümet AB değil, yalancılıkta gines rekorlar kitabına kesin girer.Akil artislere para karşılığı vatandaşı kandırmak için rolde verildi.HAYIRLISI. M.A

Yorumu oyla      57      50  
TOTEM 21 Ekim 2014 Salı 14:08

Sayın vekil,Bence siz başkalarına soru soracağınıza kendinize şu soruyu sorun; Bu hükumet bu kadar kötü iken neden siz iktidar olamıyor onuda geçtim zorlayamıyorsunuz?? Sizin söyleminize göre,bu derece kötü olan bir iktidar olmaya devam etmesinde sizlerin hiç mi kusurunuz yok ki! sizi eleştiriden muaf tutalım? Almanya bizi futbolda hep dağıtıyor sa biz Almanları mı eleştirelim?siz bize bunu söylüyorsunuz.size destek verenler kadar şuursuz ve kıt zeka olmadığımız için özür mü dşlemeliyiz.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 13:21

Bu üç yorumu neden yazdım.Bu odaya son birkaç gündür sık sık yorum yazdım.Yazmamın nedeni de siz beyefendi ve nazik yapınızla,TBMM deki diğer muhalefet milletvekillerini belki UYANDIRIRSINIZ.Sizin şahsınızı seven biriyim.Bugün MHP veya CHP, Akp nin önüne geçecek politikaları üretmeye başlasın,sizin yanınızda yer alıp, sizlere destek vermezsem,şerefsiz olayım.Ama bahsekonu partiler evlere şenlik.Bize akp li felan diyorsunuz.Biz TÜRKİYELİ Türkiye sevdalılarıyız."dahada yorum yazmam" Hoşça kalın.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 13:17

3- "STK ların üzerinde yoğun baskı" he..Sokaklar yakılıp yıkılsın.Gezide,Kobanide ortalık kaos alanına döndürülsün.Sevsinler sizi Bulent bey.Siz bu duruşunuzu devam ettirin.Ben eski bir MHP il başkanı olarak yemin ediyorum.ilk seçimde AKP en az 2 puan daha üzerine koyacaktır.Bak dostum az önce eski arkadaşımla kritik yaptık.ismini yazsam sende bilirsin 80 öncesinin ünlülerinden.Ne dedi biliyormusunuz.RTE=100 Bahçeli,500 Kılıçtaroğlu eder.Davutoğlu,RTE yi de geçecek.Ben 65,o 70 yaşında.Sevgiler.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 13:17

3- "STK ların üzerinde yoğun baskı" he..Sokaklar yakılıp yıkılsın.Gezide,Kobanide ortalık kaos alanına döndürülsün.Sevsinler sizi Bulent bey.Siz bu duruşunuzu devam ettirin.Ben eski bir MHP il başkanı olarak yemin ediyorum.ilk seçimde AKP en az 2 puan daha üzerine koyacaktır.Bak dostum az önce eski arkadaşımla kritik yaptık.ismini yazsam sende bilirsin 80 öncesinin ünlülerinden.Ne dedi biliyormusunuz.RTE=100 Bahçeli,500 Kılıçtaroğlu eder.Davutoğlu,RTE yi de geçecek.Ben 65,o 70 yaşında.Sevgiler.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 13:12

2-Sizin gelişmiş, bizim ise EMPERYALİST dediğimiz BATI, malüm 12 ailenin güdümündedir ve 2002 den beri,içimizdeki maşaları vasıtası ile RTE yi onlarca defa darbe yolu ile indirmeye kalktı.Neden RTE nin törenine katılsınlar ki.Aşağıda yazdığın uyduruk ahkam kesmelerin yerine, Ülkenin 1991-2002 arasındaki rakamları ile,2002-2014 arasındaki rakamları yanyana yaz.fotoğrafı gör dostum.İktidardan değil okka,gram nemalanan şerefsizdir.Ben bir emekliyim ve 2002 de aldığım ile 2014 de aldığımı gördüm.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 13:08

Öncelikle,dinle kardeşim, ben "AK YORUMCU" değilim.Bu bir. İkincisi, yaşım 65,1965 den bugüne siyaseti ve ülkeyi yakinen izlerim.Böyle bir yatırm dönemi benim yaşadığım dönemde ve okuduğum kadarı ile Cumhuriyetin tüm dönemlerinde bu Cumhuriyet görmedi.Yolsuzluğun olduğu dönemde Alt yapı yatırımları bu noktaya ulaşmaz,Kamu borç stokunun Milli gelire olan oranı bu derece düşük rakamlara ulaşamaz.Diğer konu sizin Gelişmiş batı dediğiniz,bizim EMPERYALİSTLER dediğimiz Batı RTE yi zerre sevmez.-1

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 10:57

Günün vatandaş sözü; Bir ormana taş atarsanız karşınıza çıkacaklara hazır olmalısınız. Veya hazır değilseniz atmamalısınız.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 21 Ekim 2014 Salı 10:25

VEFA CAN çok vefalı bir türlü KUTU KUTU DOLARLARA 4 BAKANLARA GELEMİYOR.HEP MAZİ DERELERİNDE DOLAŞIYOR...AKP vefası bugüne getirmiyor vefadan ne kutu görüyor ne de Kupon arazi...Ne de 38 ölümlü süreçleri ABD şak emredince dün dediğini TAK unutan hükümeti...PYD teröristtir, PYD'ye koridor açtık:-)

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 20 Ekim 2014 Pazartesi 23:25

Sayın,Bülent Kuşoğlu ben bir sözcü okuruyum.bu sayfaya girip Rahmi Turan ve sizi devamlı takip ediyorum ve yorumlar yapıyorum.siz ak trolları çeviremezsiniz onlar uyuşturulmuş.beyinleri yıkanmış benim bir yorumda bana verdikleri cevap evet çalıyorlar ama yapıyorlar.ne beklenir bunlardan yazınız bir harika 2 kere okudum saygılar.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 20 Ekim 2014 Pazartesi 17:32

Ve CHP'nin (Jön Türk-İttihatçı-Kuvvacı) kökenini merak edenlere; Osmanlı bilinenlerin aksine 1909'da sonlandırılmıştır. Ve "Yeni Devlet" Halide Edip'in (yazdığı kitapta da yaptığı tanım doğrultusunda dizayn edilir. Halide Edip, Yaygın bilinenlere göre; "Türkçü ve vatansever"dir. İstanbul'u kurduğu (Robert koleji ile)okulla "tersine feth eden!" Misyoner Cyrus'un Hamlin'in okulundan mezundur. Halide Edip'in "bir Yahudi" olduğu da fazlaca bilinmez. "Türkçü!" Munis Tekinalp Misali. (vefa can)

Yorumu oyla      54      58  
Misafir 20 Ekim 2014 Pazartesi 16:08

Sayın yazar; "Ülkede demokrasinin gittikçe kötüye gitmesi, özgürlüklerin daraltılması, sansür ve zulmün gittikçe artması, basın, yargı...üzerinde ki yoğun anti demokratik baskılar, tek adam yönetimi oluşması sizi rahatsız etmiyor mu?" Derken; Anlatılan sanki "CHP tek parti dönemi!" Ve Gazeteci-Milletvekili Ali Şükrü'lerin, Menemen ve İstiklal Mahkemelerinin hesabı kapatılmadan, bir CHP'linin bu konularda soru sorması ilginç gelmektedir. (Cumhuriyetin nasıl ilan edildiğine hiç gelmeden) vefa can

Yorumu oyla      54      62