YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Eylül 2014 Perşembe 15:23

Fransa,Amerika,İngiltere Almanya laiktir ama asıl sorunların kaynağı orasıdır dünyayı cehenneme çevirenler onlar değil mi? yoksa sende ışid masalı ile mi yaşıyorsun? dikkat ettin mi? dünyada nerede kan ölüm ve gözyaşı varsa orada Müslümanlar var sence bunun sebebi Müslümanların aptal olması mı? Yaşlanmaya gelince daha dur senin tevellüt'ün benimkinden yeni ama ruhun yaşlanmış:) Ben şarap gibi yaş aldıkça değerleniyorum:) her neyse Ben insanları zavallılıkları ile baş başa bıraktım sadece.

Yorumu oyla      53      51  
hulya 11 Eylül 2014 Perşembe 12:22

Saplantılı filan değilim,olaylara teorik açıdan bakıyorum.Teorik olarak çözümün ve dünya barışının laiklikte, sorunun laik olmayanlardan kaynaklandığını görüyorum.İsrail-Vatikan-Suudi Arabistan laik değildir,sorunların temel kaynağını oluştuyorlar.

Yorumu oyla      57      49  
hulya 11 Eylül 2014 Perşembe 12:14

Totem uzun aradan sonra senin yorumlarını görmek de benim hoşuma gitti.Bir olunguk sezdim sende,nede olsa yaşlanıyoruz:)

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 10 Eylül 2014 Çarşamba 21:26

Konu beni hiç ilgilendirmiyor rakı şarap muhabbeti beni açmaz ama Hülyanın saçma da olsa keskin çıkışlarını özlemişim:))Bir insan nasıl saplantı derecesinde önyargılı olur bize örnekleri ile göstermeye devam ediyor.Laik olmak lazım laik olsak bak hiç sorun kalıyor mu:)))

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 10 Eylül 2014 Çarşamba 19:47

CHP'nin yanlışları SANDIKTA AKLANANLARI temize çıkarıyor.Yazar da haklı Laikçi CHP ile yol alınmaz ama ÇALIYORLAR AMA YAPIYORLAR diyen vatandaşın oyuyla da AKLANMAZ....BURASI Türkiye...Havuzları ÇOOOK derindir ülkemin.4BAKAN düşünce KUmpas der DIŞ GÜÇLER der Havuz...Kim der ki Çaldım Çalacağım ...ALMAN DER DÜRÜSTTÜR dinledim dinleyeceğim Varsa itirazın,gücün...Yoksa halin derdini Niyaziye arz eyle.Niyaziiiii.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 10 Eylül 2014 Çarşamba 14:32

Fatin bey hilafet olunca ne olcağını sanıyor? Her biri Osmanlıyı terk etmiş ve bağımsızlığını ilan etmiş ülkelerin kendi iç işlerine artık bir yabancıyı karıştıracaklarını mı sanıyor acaba? Soma da ölen 301 vatandaşımız için bir çok ülke başsağlığı mesajı için aradı Müslüman ülkelerden arayan olmadı bile.Her yıl 600 milyon tl bıraktığımız Sudilerin araması gerekmezmiydi?

Yorumu oyla      56      49  
hulya 10 Eylül 2014 Çarşamba 14:11

Vehhabilere göre bizim Müslümanların hepsi müşrik sayılırken Fatin bey'e görede Türkan Saylan,İşid'e göre turşu tüketen herkes müşrik sayılıyor, gördüğünüz gibi din'de sınır yok.İş kınamaya gelince liste iyicene uzayabilir giyim kuşam saygı nezaket her şey yerinde olsa bile camide tabureye oturuyorsanız bir gün sizde kınananlar listesinde yerinizi alırsınız.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 10 Eylül 2014 Çarşamba 13:51

İhsan Özkes cevap vermedi ama laik'lik dinleri sınırlar.Çünkü her din kendi içinde sınırsızdır nereye kadar gideceğini kestiremezsiniz.Örn.Vehhabilere göre gözlük takmak günah'tır ve kendilerinden olmayan herkes müşrik sayılır,yani bizim Müslümanların hepsi vehhabilere göre müşrik sayılıyor.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 10 Eylül 2014 Çarşamba 13:42

Tek kelimeyle berbat bir programdı.İhsan Özkes'in karekterine ve sakinliğine hayran kaldım.Kendisinden Şeyhülislam gibi emirler vermesini arzu ettiniz, ama o Cumhuriyet'in müftüsü olduğunu gösterdi.

Yorumu oyla      56      50  
hulya 10 Eylül 2014 Çarşamba 13:35

Programınızı izledim;Fatin beyle İhsan Özkes gibi sakin bir adamı bile çilden çıkardınız.Az daha nereye düştüm ben yarabim diye sayıklayacaktı adam.Fatin bey hilafet niye kaldırıldı diyor,siz Hüseyin nasıl rakı bardağı ile poz verir diyorsunuz.Bir ara birlik olup ezan niye Türkçe oldu diye yükleniyorsunuz..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 10 Eylül 2014 Çarşamba 09:44

muharrem ince o resmin ramazanda olmadığını söylemişti. ayrıca ramazanda bile olsa önce "bira" diyerek başlayıp haberin sonunda "rakı" diye bitirmek taraflı olmak değil midir. bunuda geçelim, CHP den tutarlılık beklerken, aynı şeyi AKP için neden söyleyebilirmi acaba yazar. yani bakara, makara diyen bakan değilmiydi AKP de. yani AKP olunca çeşitlilik her görüşe saygı. muhalefet olunca tutarsızlık mıdır. kaldı ki bu seçim bir parti içi seçimdir. kim kime takiyye yapacak

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 10 Eylül 2014 Çarşamba 09:07

Sn Atilla, chp bir anap değil ki diyor ve ilave ediyorsunuz,chp nin ana ilkelerinin başaında Atatürkçülük....... vs diye buyuruyorsunuz. pekala CHP nin başında, Atatürkün ipte sallandırdığı, SaiT Rıza nın torunu oturmuyor mu.Sizin de bundan haberiniz yok mu kardeş.

Yorumu oyla      55      50