YORUMLAR
Toplam 10 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 24 Ağustos 2014 Pazar 22:29

Sayın,Bülent bey yazılarınızı hatta bazı yazarlarıda takip ediyorum.size katılmamak mümkün değil.siz eleştirilerinizi haklı ve doğru olarak yaparken orada bir yazar eski başbakanı ve yeni c.başkanı vekilini(vekil çünkü daha resmi gazetede bile yayınlanmamış)göklere çıkarıyor ve hayretle okuyorum.bir insan nasıl bu kadar kör olabilir bence siz SÖZCÜ gazetesine gelin.saygılar.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 24 Ağustos 2014 Pazar 21:58

Davutoğlu Esed için BB bir ayda devrilir deyince sürmez 15 günde düşer de demişti...Sıfır sorundan sırf soruna....Çalıyorlar amma yapıyorlar.Burası Türkie burada çalanlar övülür ben yıllar önce Velinin geleceğini söylemiştim tarzı övünmeler yapılır...BEN HİÇ KUYUMCU BİR HAYIRSEVER TAHMİN EDEMEMİŞTİM NE YALAN SÖYLEYEYİM...ÇÜNKÜ DÜNYADA BÖYLE BİR 4 BAKAN DEVİREN HAYIRSEVER YOK...N.Muhsin

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 24 Ağustos 2014 Pazar 21:49

19.02 6-7 Yıl önce sıfırlayamadım baba sesini de duymuş muydunuz?6-7 Yıl ömce Rıza adlı bir hayırsever çıkacağını öngörmüş müydünüz? A.Gül'ün yerine ondan tabanda on kat aşağıda desteği olan Davutoğlunun geleceğini bilmeniz fıtrata ters.Soma bile fıtrata uygun:-)

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 24 Ağustos 2014 Pazar 19:02

Saygıdeğer Bulent bey,6-7 yıl önce,sn Davutoğlunun,Tayyip Erdoğanın Çankaya çıkışının ardından Başbakan olacağını yazmıştım,sizde bana gönül koymuştunuz.Oysa ben gördüğümü söylüyordum.Şimdi yine gördüğümü söylesem bana yine kırılabilirsiniz.Siz bana kırılmayın bende gerçeği yazayım isterseniz.Sn Davutoğlu Ülkeyi en az 8 yıl kesintisiz yönetecektir.Üstelik %52 nin üzerinde bir oy ile.Tabi CHP kirletme ve karalama muhalefetinde ısrar edip,PROJE üretme safhasına yönelmezse.Sevgilerimle H.Tahsin.

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 15:00

13.28 Siyaset SOSYOLOJİSİNDE 49 vatandaşını göz göre göre, geliyorlar dendiği HALDE IŞİD'e kaptıran devlete mi,YOKSA HER YERE AVM diken IMF borçlarını aldığı borçlarla ödeyen DEVLETE Mİ BÜYÜK DEVLET DENİR? SİYASET SOSYOLOJİSİNDE Soma FACİASI tehlike önceden önergeyle HABER verildiği halde TUZLUKLA meşgul olan vekillere NE DENİR? Bu vekiller çok oy alsa ne olur AZ alsa ne olur..ABD de böyle vekillere TUZLUK mu Karabiberlik mi denir:-) Erzurum'daki kayak tesisi de ÇOK sağlam çıktı:-) İhale ülkesi.

Yorumu oyla      68      54  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 14:49

13.28 :-) ABD, Osmanlıdan eyalet sistemini aldı.BİZ DE İRAN'DAN muta nikahı fetvasını aldık.KARAMAN-i eyalet müftüsünden RÜŞVETE BAĞIŞ, TOPLUM HUZURU İÇİN FERT(Muhsin)feda edilir fetvaları aldık....ABD'de vergi kaçırmak imkânsızken biz her yolu TORBA kanunlarına sığdırdık..PARTİYİ KURAN ADAMI partiye sokmadık GÜL'sün ama eşinin DİKENLERİ var intifada demiş diye..IŞİD ABD'li gazeteci FOLEY'in kafasını keser gıkınız ÇIKMAZ. REZA sevmeyen POLİSE hücum. NE ÇOK Pİyon VAR DE Mİ:-) küçük gemilerim var

Yorumu oyla      63      52  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 14:32

13.37 İsrail İngiliz piyonu bir avuçsa sen sakin ol.AKP'yi kuran GÜL'ün eşi İntifada başlatacağım AKP çok DEĞİŞTİ dedi.O nerenin piyonu? Biat etmeyen VİLLA sevmeyen Piyondur...Havuzda buldum seni ellere vermem seni....IŞİD James'in BOĞAZINI tavuk keser gibi kesti...EEYYYY IŞİD EYYYY MERKEL EYYYY REZA eyyyy sıfırlayamayan....Heyyyy KOMİLİ yağları.ÜLKEMDE ZEYTİN BAHÇESİ ÇOKTUR..İNSANIMIZ DA ZEYTİNYAĞINI SEVER...

Yorumu oyla      64      52  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 14:23

13.37 Siyaset sosyolojisini ilk senden dudum.Allah Allah nedir bu dedim.Mesela SİYASET sosyolojisinde AKlanmadan Polis sürüp seçim kazanan SEÇMENİNİN YARISINI İLKOkULLU OLDUĞU "çalıyorlar emme yol yapıyorlar "denilen bir ülke örneği VAR MI? ABD Osmanlının beylik sistemini değil EYAlet sistemini aldı...AMA ABD 'de HAyırsever ilan edilenler bizim FORMATA UYMUYOR..KAKARA SIFIRLA ABD 'de yok..OSMANLI DA İRANLILARA HAYRANLIK YOKTU 2. EV DE değildi..Kürecikten at gemide TUT...OSMANLI:-) Alakaya 3 Çay.

Yorumu oyla      64      53  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 13:37

Hala "teammül" vs.vs diye demogoji yapıyorsunuz.ABD Osmanlının Beylik sistemini aldı,çağa uyarladı geliştirdi ve bugünkü DEV Gücüne ulaştı, siz nelerle meşgulsunuz. Bak kardeşim bu Millet İNGİLİZ Projesini sevmiyor,İsrail rotasından hiç hoşlanmıyor.Büyük Osmanlıyı geri getirip,Ortadoğunun Dev gücünü yine dünyada söz sahibi yapacak.Milletin arzusu da isteği de bu.Bir avuç İngiliz-İsrail piyonu buna engel olamayacaktır.

Yorumu oyla      56      56  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 13:28

Sevgili YAZAR kardeşim,sn Milletvekili.Siz siyaset sosyolojisi diye bir bilim dalı duydunuz mu.? Duymadıysanız benden duyun ve lütfen bu yeni sosyoloji dalında biraz bilgi sahibi olun.Siz bilgi sahibi olamıyorsanız,CHP nin üst düzey yöneticileri bilgi sahibi olsun.O da olmuyorsa, bu konuda uzman birkaç danışman edinsinler.Bak kardeşim,2002 den 2007 ye kadar sövüp-saydınız,Hakaret ettiniz,İftira ve çamur attınız.ne oldu?%34 den %47 ye tırmandı.2007 den 2011 de %49.5 FIRLADI.+

Yorumu oyla      54      50