YORUMLAR
Toplam 26 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 26 Ağustos 2014 Salı 11:11

17.53-Ne anlatacaklar ki.Ufukları bu.Kaçma Lan İsrail dölü...ötesi Balkonun içi başka dışı bambaşka medyayla Alo Fatihle İllüzyon...Yalan ve talan.Bunun için de bir düşman.Ye hasan ye...

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 25 Ağustos 2014 Pazartesi 17:53

Bıktık cami muhabbetinden!

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 25 Ağustos 2014 Pazartesi 14:58

Hiç bir YABANCI dili olmayan DİL BİLMEZ BİRİYLE YENİ Türkiye..FATİH 4 DİL BİLİYORDU KAÇ ASIR ÖNCE.....Üzerinden 6 asır geçti ama YENİ TÜRKİYE ve TEK DİL dahi BİLMEz ama ülkeyi geren dili iyi bilen LİDERimiz var:-) Fıkra mı bu yeni TÜRKİYE sn.Alper Tan.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 25 Ağustos 2014 Pazartesi 14:47

Cemil Bayık, AKP'yi paralel mücadeledeki BAŞARISI için övmüş....İŞTE YENİ KONSEPT TÜRKİYE...KÜRECİKLİ OECD ÜYELİĞİ ARMAĞANLI sanal İSRAİL DÜŞMANLIĞI...Birisi, merhum biri, birisi için çok ustaca uzun vadeli bir PROJE DEMİŞTİ.PROFÇ.NEVZAT YALÇINTAŞ'sa DAVOS Projedir dedi...KARAGÖZ OYUNU SANAL DÜŞMANLIKLAR...BALYOZU içeri alanlar hedefte...OYUN ŞİMDİLİK GÜZEL...SONU?????

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 25 Ağustos 2014 Pazartesi 13:47

Sn.Tan bu iktidarın toplumu patlatacağını söylemek kehanet olmaz herhalde. Bu kadar kara bulut varken yağmurun geleceğini söylemek.Keşke hayırsever İranlıya kollarını kaptırıp da masal uydurmak zorunda kalmasalardı.EYYYYY IŞİD EEEYYYYYY MERKEL hiç duyamadım....Habire sülük meridyen bö geldi be değiştir.Hem suç hem güç.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 25 Ağustos 2014 Pazartesi 13:36

Arap dünyasının umudu ama Arapçası yok.İngilizce ve Fransızca'ya Fransız ama 4 dil bilene "monşer" der, Arapça, Farsça,Sartre'ı orjinalinden okuyacak kadar Fransızca bilene de "alim müsveddesi".İşte yeni yepyeni Türkiye.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 24 Ağustos 2014 Pazar 13:23

Ne o öyle hırsıza arsıza beddua etmek:-) Hoca dediğin Prof .Akgündüz gibi önceki hükümetler % 80 yiyordu bunlar % 20 yemiştir deyip cilala parlat yapmalı.Hocanın görevi budur caizdir efendim darül harptir yiyin efendim.Soma fıtrattır, rüşvet, bağıştır villa haktır işçi çizmesini sorsun çıkarayım mı diye...Kul hakkı din ahlak falan fıstık...İslam size kaldıysaaaaaa.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 24 Ağustos 2014 Pazar 13:05

ABD, ESEd'e IŞİD koordinatlarını veriyor.ABD'nin kırk tane projesi vardır.Adamlar baktılar Esed devrilmiyor işi böyle sürdürmeye karar verdiler, bizim BOP'çu tam ofsaytta kalınca sıfır sorundan sırf soruna geldiğimizi anlar mı? A.TAn işte reel bir konu bence bizi beddua guddua diye oyalama...Ofsaytta kalan eski forvet işte konu...Yazabilirsen...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 24 Ağustos 2014 Pazar 12:27

4 bakanı yazmayın da sayın yazar beddua gud dua bunları anlatın...Kendi bankasını batırmak isteyen bir hükümet.Okullarına savaş açan nefret diliyle ülkeyi gerim gerim geren hükümet hem yolsuz hem hukuksuz hem de ön koltuk....Yazarlar böyle kasideci olur gerçeklere gözlerini kaparsa ne olacak...Müslümanlık değil bunların ki BARİ PAKLAMA SAYIN TAN...KARAYI AK DİYE PAKLAMA .

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 24 Ağustos 2014 Pazar 11:50

Bir zamanlar dış işleri bakanı olmak isteyen Egemen Bağış şimdi ecel terleri döküyor partiden uzaklaştırılacağım diye...Davutoğlu kendisini zamanında yıpratmak isteyen Bağış hakkında danışmanlarıyla çok bilgi biriktirdi.Davutoğlu Z.Çağlayan'dan da hoşlanmaz...Partide uçkur ve rüşvet üzerine çok dosyalar var..Dosyalar bakanların ellerinde koz..Yakında gazetelere düşer bu dosyalar.Burası Türkiye gazetecisi havuzdan vatandaşı makarnadan hoşlanır.Çok Müslüman bir ülkedir:-)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 24 Ağustos 2014 Pazar 11:15

Acı olan şu dinden bahseden ama hukuktan kaçan, parti devletine doğru giden bir yapının toplumu hatta partisindeki masala inanmayan vekilleri dahi sizi izliyorum diyen bir dikta bakışının ülkeyi sarmallaması.Bedduayı bilemem ama realiteyi söylersek işin doğrusu %60 nefret ediyor...Hem çal çırp hem hukuktan kaç,hem insanları kamplaştıran geren bir dili bilerek kullan hem de akım de sonra da dua bekle...Böyle bir yönetim tarzı nerede var????? İhale ülkesi..

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Ağustos 2014 Cumartesi 12:45

PKK heykeli için önce bize haber verilmedi dendi askeri suçladı Efkan efendi sonra zaten fiberglastan dedi art niyetliler abartıyor dedi.Bağırsana Merkel'e kimsin sen diye makarna kömürle çalıyorlar yapıyorlar diyen seviyeyle iktidar bu kadar olur...Dışarıya kuzu içeri EYYYYY EYYYYY ...Bulmuş koyunları yumruk yiyenleri HAVUZ uşaklarını 27 milyon sadece okuma yazma becerisinde olanı...Okuduğu da otobüste Keçiören mi,Balgat mı Ulus mu yazıyor...EYYYY EYYYY...Başımızda bu var HEY de HEYY..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Ağustos 2014 Cumartesi 12:24

A.Şener anlattı ve bu hatıramı ilk defa anlatıyorum dedi.Yıllar önce hiçbir problem yokken odada yalnız oturuyorduk ben RTE'ye galiba birgün siz yakınlarınızda olan bizleri tasfiye edeceksiniz dedim.Hemen doğruldu öyle şey mi olur biz kardeşiz siz benim kardeşimsiniz dedi.Kardeşim...Güven vermiyor Şener bir de şunu söyledi baştan beri ihale işleriyle meşguldü şimdi arsalar da ilgi alanında...Onun için bindi paralel bisikletine pedal at durma sakın inme inersen...Allah ne şahları indirdi..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Ağustos 2014 Cumartesi 11:47

M.Ali Birand'ın Kıbrıs belgeselinde vardı İngiliz istihbaratı Kıbrıs harekatında bizim tüm askeri hareketlerimizi dinlemişler.Anlatan İngiliz yetkili bazı yanlışlarımıza gülüyordu.Yıllar geçti Merkel'in Almanya'sı 4 yıldır ülkeyi BBG evine çevirmiş Villa Fidanı Hayrunnisa hanım için siteler kurdurmakla meşgul.PKK heykeli zaten fiberglastan yağmur yağmazsa paralel bulutlardan koyunlar standart % 45.Eeee Allah'tan daha ne istenir.Bir de Karamanlı müftün varsa her yol caiz her yol havuz.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Ağustos 2014 Cumartesi 11:04

Sayın Tan, Başbakanlıktan Gül ailesi için bazı üst seviye bürokratlar gazeteciler için başbakanın bilgisi dahilinde her gün twitler atılıyor.Tıpkı eski İrtica siteleri gibi,metotlar ve ahlak aynı onun için uzlaşıldı zaten.Bir insan bu zamanda vatandaşına İsrail dölü Zaza,Mısırlı, Alevi, Sülük ,Gezici diyorsa, sağ kroşe çakıyor Allah'ın günü paralel diye öfke kusuyor Merkel'e gıkı çıkmıyorsa ona bedduaya gerek yok.Siz kasideye devam edin reklamlar kanal A'ya.Mecburen mecburiyetten.Eyyy Merkel:-)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 22 Ağustos 2014 Cuma 20:28

Burnunun dibindeki 49 vatandaşını bir örgüte göz göre göre kaptıran , 220 milyar dış borcu olan özel sektörün haline rağmen banka batırmaya çalışan hırsızların yatta polislerin -7.katta olduğu bir ülke için ayrıca bedduaya gerek mi var.Allah zaten vermiş vereceğini, adam her gün paralel merdiyen deyip yatıp kalkıyor şuuraltı kararmış...Allah sabbardır ama vurur da...Allah samimi Müslümanların kalplerini telif etsin.Samimiyetsiz paracılara,hoşgörüsüz radikallere de hakiki iman nasip etsin inş.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 22 Ağustos 2014 Cuma 02:21

Alper Tan, pek demokrat,"kral çıplak" diyenin ağzına biber sürüyor. Orhan Veli'nin kedili şiirine bile tahammül edemedi, bastı makası. Sokak kedisinin ciğerci kedisine sözleri pek dokunmuş olmalı. "ama seninki de kolay değil, kardeşim; kolay değil hani; böyle kuyruk sallamak tanrının günü".

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 17:13

Yeni Türkiye!!!!!! kekinizin altı eskisinden beter yanık; üstü de fazla acem kremalı ...Havuz kenarında yiyen olabilir biz almayalım kalsın...Yahya Demirel bile mahkemeye çıkmıştı eski Türkiye'de...Neresi yeni yeşil renkle gizlenmiş kutu ve gemicik süslemeleri mi? Size afiyet olsuuuuun.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 16:38

YENİ TÜRKİYE: Özel sektörün yıl içinde ödeyeceği dış borç 220 Milyar dolar, ama yeni Türkiye Banka batırmakla meşgul.Barışseverler Türk kardeşlerine kurşun sıkan M.K'ın heykeli yıkılınca 2 asker daha öldürdü.İranlı vekil BB'nın hayırseverini izliyor...Test edilen 49 REHİNE...TİB dünyanın dinlediği, Merkel'in çok net duyduğu "Sıfırlayamadım buba" sesine montaj diyor.Partiyi kuran adam partiden veto yiyor...İşte hukukun ve adaletin güneşi YENİ YESYENİ gıpgıcır en gıcır ve de gısgıcır TÜRKİYE :-))

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 16:12

Dağdan gelen jöleliler bağdakini kovuyor. Baştaki gelebilirsin deyip barajı çömez futbolcularla 27 Ağustos çizgisine kurduruyor. Hem gelebilirsin hem de baraj çizgisi hayli zaman önceden belli.Öz başka söz başka "ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR" Böylelerince sizdenim dense de markada uyar ahlakta uymaz...Yalan caiz, iftira mebzul hatta gani gani, rüşvetin barkodu bağış...Bu ahlak bizden değil Mutacı ahlak.Merkel dinlemesini Villanın Fidanları da engelleyemedi.Koru dağıldı. Beddua tutsun mu? Bu mudur:-)

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 15:24

Alper Bey: Hayrunnisa HANIM paralel paralel konuşuyor anlaşıldı da....BU ZENCANİ ZARRAB BAĞLANTISINI ARAŞTIRAN ÜLKEMİZDEKİ İRANİ VEKİLLER YARIN HORTUMLANAN "250 MİLYAR DOLARIN" içinde REZA da var derse...Ki diyorlar ve BİZE İADE EDİN Bu "hayırseverinizi" DERLERSE...Bunlara ne diyelim MERİDYEN DİYELİm PARALEL BIKTIRDI...SANAL alem havuz kenarında İyidir de REEL ALEM ÖYLE DEĞİL sn.TAn...Biraz reel dünyaya gelsek.Yağmur yağmasa,Şimşek çaksa,Kedi Miyavlasa Paralel de ÇIK BU MANTIKLA nereye Kadar?

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 14:03

SN.TAN : IŞİDLİ pazarlık sözcüsü ABD'li gazeteci JAMES FOLEY'i tavuk keser gibi kesti...Sizin A kanalınız bu adamları iyi paklıyor...IŞİD ve kuyumculara gözleriniz kapalı...Havuzun süper güneşi gerçekleri görmeyi engelliyor herhalde...Hayrunnisa HANIM EŞİNDEN DAHA REALİST ÇIKTI AKP değişti...AKP değişti ama Alper Tan ister ki herkes İşte geldim kuzu kuzu desin... BİAT NEDİR...ZARRAB ÇİKOLATA GETİR...1 TRİYON VAR Baba ecccucuh para canııım :-) temiz topluk yeni TÜRKİYE HgUKUK güçlüye ZIRH.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 12:04

"GÜL VE ARINÇ BAŞLADIKLARI YERE DÖNDÜLER Bir ömür verdiği mücadelenin meyvesi olan AKP, jöleli ‘yeni yetmeler’e teslim edildi. Erdoğan yukarı çıkıp KENDİNİ kurtarırken(ŞİMDİLİK), üç dönem kuralına takılan 73 milletvekili, ilk heyecan geçince, nasıl kapının önüne bırakıldıklarını yakında anlayacaklar. Onlar da bu adaletsizliğe isyan edecekler. Kısaca, AKP Troykası çatladı. Gül ve Arınç başladıkları yere döndüler. Diğerleri dümeni RANTA doğru kırdılar" KAKARA.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 10:33

Sn. Alper Tan: Hayrunnisa Hanım, asıl intifadayı ben başlatacağım demiş.O konuşmaya başlayınca siz de çok sevdiği ülkenin elemanı diye yazar sınız:-) Biat etmeyen kuyumcunun helikopteriyle uçmayan saatinden takmayan İsrail uşağıdır:-)Tek yol,tek doğru otoban.Selfiye selam, ellerim bak boş kaldı:-)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 10:26

Abdülkadir Selfi:-) Havuzun geleceği.....Hayırsever dostu tüm medyanın ikbalinin resmidir...Elinizi sıkmak istemiyorum...Yarın millet de şöyle diyecek: Yüzünüzü görmek istemiyoruz.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 21 Ağustos 2014 Perşembe 10:20

BU yazıyı Hayrunnisa GÜL okusa güler mi? Köşkte Paralel bisikleti yok herhalde.Gül uyumlu olsa da EŞİ realist.BİZ DEĞİŞMEDİK AKP ÇOK değişti diyor.UYDU vekiller ve yazarlar gibi kutu görme engelli değil HAYRUNNİSA HANIM DEMEK.Teğmen E.AS'ı 23 Yaşında cemaat şehit etti ve M.KORKMAZ'IN HEYKEL YIKIMINDA CEMAAT VARDI:-) SİZ PARALEL öyküleri ANLATIN PARTİYİ KURANIN EŞİ PARTİ DEĞİŞTİ DİYOR.MERKEL BİLE İŞİTMİŞTİR PARTİNİN DEĞİŞTİĞİNİ. HAVUZDAN MASAL DIŞINDA SES DUYULMUYOR HARHALLLLL:-) HİSSİ bir yazı.

Yorumu oyla      57      49