YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 22:48

Talat bey acaba bilinmiyen bir şeymi ilan edildi arınç ve emine hanım başlamışlar her zamanki gibi ağlamaya sanki bilmedikleri birşey duydular.sizdemi talat bey bilmiyordunuz yapmayınlütfen.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 19:57

Bir Ülkücü olarak, bu olaydan başkan Sözlünün haberi yoktur. olsaydı zaten el koyardı. Başkanımız kimseyi mağdur etmez. Şefkatliyi de herkez biliyo zaten

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 16:27

Murat şefkatli ve adana belediye başkanı Hüseyin Sözlü'nün yaptıkları çok çirkin. Devlet Bahçeli niye müsaade ediyor. Diyelim şimdiye kadar duymadı. Şu an duydu. Neden bu haksızlığa müsa ediyor. ihraç etmeli her ikisini de . Ben hüseyin Sözlü'yü iyi bilirdim. meğer tiyatro yapan bir adammış. murat şefkatlinin ne olduğunu zaten biliyordum.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 13:48

Yeni dönemin adı sayın yazar olsa olsa :Yolsuzlukları örtme ve hukuksuzluk,CADI AVI dönemi olur...MAZLUMUN AHI İNDİRİR ŞAHI.ÇIKSA DA İNECEK...KUTULAR SIFIRLAYAMAMALAR...BU MİLLET APTAL DEĞİL...HER GÜN RAMAZANDA BİLE SUSMUYOR...dert söyletirmiş yazın yenen hurmalar ateş yapıyoryüksek ateş...Bir ara beddua ediyorlar demiştiniz şimdi yüzde 60 her gün:"Allah'ım bizi bu RIZACIDAN hukuksuzdan mağdurdan!!!!! kurtar" diyor...

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 13:45

"Gemileri yaktık" demesini BALATALARI YAKTIK olarak anlayın, binmişler bir alamete, koşuyorlar melanete. Bunca rezaletin üstüne tüy dikercesine, olan rezaletleri unutturmaya memur birilerini paraya boğmuşlar, şimdi oturmuş seyrediyoruz CAMBAZABAK oyununun en son versiyonlarını. Sanıyorlar ki kimse ONİKİ YILLIK HURMALARIN HESABINI sormayacak. Allah (CC) uzun ömürler versin hem liderlerine, hem de ona yamanmışlara, hep beraber hesap versinler, hem de bu dünyada.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 12:23

"Gemileri yaktık" demiş ve salonu ateşlemiş breh breh breh . Gemileri 4bakanın marifetleri ortaya çıkınca mecbur yaktılar. Hukuk, sevgi, toplumu kucaklama bunları yaktı...Sıfırlayamamaya bağlı yakma... Bir şeyleri yaktılar belli.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 09:39

Seçimle gelen bir Cumhurbaşkanı, doğal olarak kendisini icraanın da başı olarak görecek. demişsinizde cumhurbaşkanının görev ve yetkileri belli, recep bunu bilerek bu göreve talip oluyor. bir zorlama, sen bunu yapacaksın recebim diye bir dayatma yokken oyunun kuralını kendi kafasına göre nasıl değiştirir. Değiştirseydi anayasayı ona göre otursaydı oturacağı yere. anlayacağınız dille anlatırsam, seçilmiş sınıf başkanı, atanmış öğretmenin görevini yetkisini gaspedip kullanabilirmi.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 09:29

Allah ona uzun ömür versin dilerim, ki adaletin önünde hesap verebilsin. Allah ona arka çıkanlara da uzun ömür versin dilerim, ki onlar da bu hesaplaşmadan hisselerini alabilsinler. Kenan Evren yüz yaşına da gelse yargılanmaktan kurtulamadı, gün ola devran döne. NÜRNBERGde Nazi kuklalarına hesap sorduklarında "verilen emirleri uyguladım" diyenler hesaptan kurtulamadılar, SARKOZİden bile hesap sorulabiliyorsa kimse yaptıklarının yanına kalacağını sanmasın.

Yorumu oyla      53      49