YORUMLAR
Toplam 32 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 16:47

RTE'nin başdanışmanı 50 milyar üzeri gelirli ÇETİN DOĞAN BALYOZDAN SUÇLANINCA ONU ALELACELE TELEVİZYONA İLK ÇIKARAN VE AKLAYIP PAKLAYAN BİR ZAMANLAR RTE EKONOMİDEN ANLAMAZ DİYEN kısa sürede tüm KÖŞEleri DÖNEN yiğit bulut'TUR.BİR DE ORDUYA KUMPAS KURMUŞLAR DİYEN pek KIVRAK Y.AKDOĞAN...HAVUZUN SUYU ADAMI KIVRAKLAŞTIRIYOR ROMATİZMALARA İYİ GELİYOR HER TÜR EKLEM ve sakal AĞRISINA YEŞİL DERDİNE.Havuz böyle şifalı olunca birilerine de görev olarak Paralel masal uydurmak kalıyor.Reza mı o kim ?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 13:30

Başkan RTE :-) Gemileri yaktık demiş.Rıza'dan sonra yaktıkları için mecburen yakmış kendi rızasıyla değil. Frenler tutmuyor.Her gün nefret dili.Ramazanda iftarlarda bile susmuyor.Sebep? kuyumcu çikolatalarını iftardan önce yerken görüntülenmek mi:-) Gemileri yakmış.Sosyal barışı yaktın camilere bile fitne girdi sayende.Bir Bilal uğruna.Çocuğun sıfırlayamayacağı belliydi neye zorluyorsun.Kur bir vakıf köprüsü geçenden kırk, ihale alandan 100 akçe....Millet için:-) Burası Türkiye.Komili ve Havuz.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 1 Temmuz 2014 Salı 13:43

RTE duasını 301 canın üzerine çok utanan bozaran sakallı T.yıldız'a yaptırsaydı...Din istisamrı nedir? Samimiyetten uzak haller tribün hastalığı.Bu ülkede gider ilk ve ortaokullu yani ilköğretimli 27 milyon 10 milyon liseli 4 milyon okuma yazma bilmeyenin olduğu bir ülke ...Liselerde de ne kalite ne kalite ne kitap okumalar....DUA etmiş RTE et et...Tribünlere dualı görün Sarraf da etmiş mi:-)

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 1 Temmuz 2014 Salı 13:34

Biraz önce Kanal A'da RTE dini ritüelleri iyi bilir, konuşmasına dualarla başladı sözlerinizi izledim....Hatim indirse ne olacak? CB olsa ne olacak...Türgev'e bağış cebri... ve iyi bir akibet bul...Kuran'a bir bakın Sayın Tan ...adetullah nedir sünnetullah nedir? CB olsa d...Bekle sonunu gör...

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 30 Haziran 2014 Pazartesi 23:02

4bakanı rüşvetten inmiş zatı muhterem yarın büyük bir tantanayla adaylığını açıklayacak...Aklan(abilirsen) da gel....Soma boksörü, arsa ihalelerinde Türgev'e pay almadan geçilmez...Allah'ım sen bu millete acı...Nefret dilli başkan olursa ne huzurlu bir ülke oluruz.Kansere bağlı metastazlarla gelen öfkesiyle ülkesini perişan eden bir adam!!!!!!!!!!!!!!!

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 30 Haziran 2014 Pazartesi 15:04

Tarhana çorbası çok ateş bulamayınca ocaktan indirildi.Vesayetin kolları zamanı gelince birleşir...RTE SİLİVRİ KAPILARINI AÇAN ADAM!!!!!! DİYE TARİHE GEÇECEK....DİYET BORCU ANIT GİBİ DOSYA BORCU....YA HERRO YA MERRO...Anlaşırız anlaşırız....BU halk 301 ölüsü üzerine TEKME YER BEN KUMPAS DERİM HAVUZDA DA ÇOK mADAM VAR...İDARE EDERİZ.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 30 Haziran 2014 Pazartesi 13:57

Sayın yazariRTE hazretlerine beraber mücadele edebiliriz diyen Çok fikirli çok nickli yorumcular gibi gizemli Perinçek,CHP'deki Emine Hanımı devreye soktu....CHP derin vesayetten uzaklaşmaya çalıştıkça RTE yakınlaşıyor..Kerahet yeni kerahetleri getirir...Biraz daha biraz daha derken...Her yol mübah olur ve netekim oldu da...Hukuk mu ben ikna olmadım yeniden yargılayın..Padişah zaten Başkan olursa meclisi fesh yetkisi istiyor...Kral gibi yaşa.A.BULAÇ'ın kitaplarını yasaklayın yerli BAAS AKP.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 28 Haziran 2014 Cumartesi 15:36

Devlet bankaları 224 milyon reklam vermiş gazete ve TV'lere. Havuzun payı aslan payından da büyük. Ben de olsam M.Barlas gibi nostaljik şarkılar çalarım kanallarda.Ajda Pekkân söylüyor: para para para para.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 28 Haziran 2014 Cumartesi 13:52

EKEMELEDDİN BEYİ VATANDAŞ TANIMIYOR ama biliyoruz ki Sıfırlamacı değil.DÜN SAVCIYKEN bugün karanlık ANITLARDA AVUKAT KESİLMİYOR...KUMPASMIŞ HAY Dİİİİ be .BÜYÜK ORTADOĞUCULAR RTE 'YE CEMAATİ BİTİRTME GÖREVİ VERDİ....yüze gülüp aslan kaplan deyip alttan KCK salıp cemaati uzaklaştırıp dershane kapatıp yavaş yavaş ZAMANLA...BÜYÜK ORTADOĞU İSLAMI BİTİRME PLANI AMA RTE HALİFE OLUYORUM ZANNETTİ...ŞİMDİ Millete yumruk atıyor.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 28 Haziran 2014 Cumartesi 13:45

Alper Bey: Pastanaler varken NEDEN KURYEYLE sırt çantasında gizli ÇİKOLATA GELİR sizce? ÇİKOLATAYI ALANI kanunla koruyan, Bağış kakaravi'yi yanında ülke ülke gezdiren böcekçi, üstün ahlaklı halifemiz dün kendisine sitelerde söven adamları bırakan ilkeli dik duran RTE HANGİ KUMPASIN MAĞDURUYMUş?.KANAL A 'DA BİR YORUMLASANIZ BUNU ha.PROGRAMINIZA İSİM Mİ?..UYKU SAATİ VEYA Günaydın ÇOCUKLAR OLABİLİR.Bekliyoruz..İzleriz biz de çocuklarla.MİLLLİİİ İRADE ALPER TAN...MİLLİ VİLALAR..A HABERDE.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 28 Haziran 2014 Cumartesi 12:06

Alper Bey RTE tam güçlenince hem cemaate hem Soma'da vatandaşa gerçek yüzünü gösterdi.Darbecilerini affetti.Reza ve APO makbul oldu...Kendisi de CB olacak...Tarih Menderesleri Özalları şehit diye yazıyor...Halkın gönlündeler...Bundaysa önce sevme oldu sonra gerçek yüzü görülecek...CB olsa bile Satışçı olduğu görülecek.CB olsa parti dağılacak...Çok başlılık aleni.Klikler...İşi sağlama almaya çalışıyor ama nafile...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Haziran 2014 Cumartesi 01:47

Sn. Alper Tan Halk desteği için: Şu söz kimin "Şayet demokrasi 51 cahilin 49 akıllıya galebesiyse ben demokrat değilim"....Halkın % 60 'ı RTE demiyor...Havuz medyası yerine dürüst bir medya dik duran bir medya olsaydı,RTE masallarına kim inanırdı. Tozu kalmazadı hükümetin ama bizde menfaatçi yağcı çok.Bu hükümetin dinin özüyle de ahlak dürüstlük sevgi toplumu kucaklama vicdan(Soma) zerre alakası yok.Kakaracı makbul bağış.Bağışla alakası çok fetvası karamanın koyunu.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 28 Haziran 2014 Cumartesi 00:44

Derin, sakallı dili ak adam belediyelerde rüşvet diz boyu deyince saf Müslümanlar ses çıkarmaz ama Zaman yazarsa Kumpas olur.Soma'da Yenişafak gibi bakanın gömleğinden bahsetmeli vicdanlı bir Mümin sonra da Halkbank müdüründen gelecek parayla maaşları ödemeli..Sevilaylar, ROKlar, Tolonla Perinçekle Çiçekle röportaj yapan AKP'ci darbelere dik duran gazeteciler ve eski savcı BB.Kutsi davaya ihanet ettiniz.Bir Reza Kaç bakan batırdı ama Kumpasmış...Anlat A.TAN ADL'den ödül alan BB'nı Bop'u.KCK'yı.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 27 Haziran 2014 Cuma 22:20

Alper Bey,E.Bağış'a kuryeyle çikolata geliyor motosikletli kuryenin sırtından çikolata kutusunu alan Reza Sarraf AB bürosunda bekleyen Egemen Kakaravi'nin binasına giriyor.Bu görüntüleri çok seyrettik.Bir anlatın bunun neresi kumpas neresi zilli iradeyle alakalı! Polis demek ki rüşvet alan bakanları görmeyecek.Bir yorum yapın A haberde.İstanbul'da pastane kalmadı çikolatalar kuryeyle geliyor:-)Milli irade! Hiçbir müfsid ben müfsidim demez daima sureti haktan görünür.Yazık etti Anıt'a söz veren

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 26 Haziran 2014 Perşembe 21:57

RTE,5 bakan değişti dershane kapattırmak için.Oysa H.Çelik programımızdan dershane kapatmayı çıkardık demişti ama .Yüze gülen özü rezaya dönük RTE ANITIN BÜYÜK OLANINA SÖZ VERMİŞTİ.ZAMANA YAYIP BİTİRECEKTİ CAMİAYI....AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN...ADAMLAR RÜŞVETT YEMELERİNİN BELGELENMESİNİ ULUSLAR ARASI KOMPLO DİYE AÇIKLADI VALLAHİ BRAVO...301 ÖLÜ VARKEN TEKME YİYEN MİLLETE NE YAPSAK REVADIR DİYOR MUTEBER APONUN VE REZANIN HAMİSİ...HAVUZUN SUYU KURUYUNCA ÖFKELİ ADAM SÜRÇÜNCE ...YÜZLER KIZARIR MI!

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 26 Haziran 2014 Perşembe 09:41

BB: "AİHM bize Ergenekoncular için ceza verse parasını öder darbecileri yine içerde tutarız." diyordu.SN.TAN, A.T.ALKAN da,darbeciler BB ve AKP'yi şişte kızartıp çıtır çıtır yiyeceklerdi de ne oldu da kumpas mağduru oldular diyor.Paçayı kaptırdı ve sonra bir sürü masal. Nolaaaacaaah yaaa Yalandan kim ölmüş.DÜN DÜNDÜR...L.TOPBAŞ ALLAH RIZASI İÇİN VİLLA YAPIYORMUŞ...BOP'da bize de bir görev verildi.SONRA BÖYLE DEMEDİM. SALLA..Vatandaş çalıyorlar ama der salla.Rüşvet -bağış-aldım ama bir sor niye?

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 25 Haziran 2014 Çarşamba 17:04

RTE Yaşar Büyükanıt'la saatlerce görüşüp neyi sırladı? Ergenekon salmalarını ve cemaati sıfırlamayı mı sayın yazarım???? Yoksa Ne olcek şu Fenerin hali deyü dertleştiler mi ağlaştılar mı?...B planı da Apo'ya yalvarmak C ...Cenaze gelmiyor da adam bayrak takmıyor istemiyor ayrı devlet diyor...Kandıralım kendimizi...Havuz sessizliği sağlasın böcek masalları anlatsın....

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 24 Haziran 2014 Salı 18:53

Alper bey ekmel beyi bırakında ışıdın açtığı mağzadan haber yazın tabiki yazabilirseniz.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 24 Haziran 2014 Salı 12:54

Bir CHP'li olarak Ekmeleddin Bey'in adaylığını ben de yadırgadım. Ancak, AKP'lilere ve AKP yandaşlarına ne oluyor? Kılıçdaroğlu ile Bahçeli aday belirlerken, AKP'lilere mi soracaktı?

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 22 Haziran 2014 Pazar 18:33

korkun vallahi hepiniz korktunuz ekmel beyden.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 21 Haziran 2014 Cumartesi 16:47

İYİ AHLAK STANDARTI gerek, siyasetçilerden başlamalı, BAŞBAKANLIK STANDARTI-BAKANLIK STANDARTI-MİLLETVEKİLLİĞİ STANDARTI- PARTİ ÜYELİĞİ STANDARTI-BELEDİYE BAŞKANLIĞI STANDARTI gibi. "gayrıresmi" tek bir standart var, tek maddelik, ONİKİ YILDIR uygulanıyor,"ahlaksızolmak". Her türlü sahtekarlık-yalan-dolan-talan-iftira-hırsızlık yapmayanın hayat şansı bile yok. Doktor TURHAN ÇÖMEZin başına gelenlere bakın yeter. http://www.turktime.com/haber/Itfaiyecilere-ilk-kez-meslek-standardi-geliyor/287434

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 21 Haziran 2014 Cumartesi 10:51

Sn.Tan Egemen bey hazretlerine ve memurun maaşıyla ....diyen hazrete de iş ahlakıyla ilgili dürüst temiz toplumla ilgili bir program verseniz.M.Cengiz de katılabilir.Villa estetiğiyle ilgili de kim olur?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 21 Haziran 2014 Cumartesi 10:48

Sn Yazar: Kanal A'da Çetin Doğan'a görev versek demokratik toplumun temel taşlarını anlatsa,seminerler düzenlese Şamil Tayyar'la yan yana...Yeni ittifak.Hatta Ş.Tayyar'ı düelloya çağıran bir Eslen Paşa vardı beraber çıksınlar.Şamil Bey kitaplarından 1 numarayı ve son numarayı anlatsın.Siz de RTE'nin ve İranlı oğlanın maruz kaldığı dünyaaaaaa çapındaki Gumpas'ı anlatsanız.Baloooon bebelere baloooon.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 20 Haziran 2014 Cuma 21:21

HER PARTİDE HER TÜR İNSAN VE İNSANLARIN İÇİNDE DE HIRSIZLAR VARDIR...SİZ diğerleri tu kaka AKP TERTEMİZ DERSENİZ KAKARACIYI MEMURUN MAAŞIYLA YAKİNEN İLGİLİ REZAYI GÖRMEZSENİZ HER HIRSIZLIĞA GÖZ YUMARSANIZ YAZINIZ DA GÖZÜ YUMUK BİR YAZI OLUR ...SİYASET REALİTE DÜŞMANIDIR, ZAMANLA BENİM HIRSIZIM BİLE DERSİNİZ...RTE BİLMİYOR MU HALİNİ VE 4 BAKANIN HALLERİNİ...DÜRÜSTLİÜK NEREDESİN?????

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 20 Haziran 2014 Cuma 21:07

ALLAH İMHAL EDER( MÜHLET VERİR) FAKAT İHMAL ETMEZ SAYIN YAZAR...BEKLE VE GÖR..KADERİN HAKİMİ RTE VE EMEKLİ BALYOZCULAR MI? ALLAH MI? Hırsızdan RIZADAN HAYIR BEKLEYENLERE KADER acı acı GÜLÜYOR. SİZ GÜCÜN BEŞERİSİNİ TERCİH EDEBİLİRSİNİZ AMA GÜÇ SADECE İLAHİ OLANDADIR...ZALİM VE YALANCILARIN SONUNU ACIYARAK GÖRECEĞİZ YAZIK ETTİLER ÜLKEYE VE AHİRETLERİNE...İnanın acıyoruz, düşene vurulmaz.İranlıoğlana kadar düştüler KAKARACIYA KADAR DÜŞTÜLER.İFTİRA YALAN HER YOL CAİZ GÖRÜNTÜDE DE DİN:-) YAZIK.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 20 Haziran 2014 Cuma 19:12

Ali Bulaç,1995-98 yılları arasında RTê'nin Danışmanıydı niçin Bu hükümeti İslam'a en büyük darbe olarak görüyor????? Ahlak yok. Siyasal söylem ve rüşveti gizlemek için hukuku KATL....İŞTE YENİ AKP.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 20 Haziran 2014 Cuma 01:01

Alper Bey Kanal A 'da bazen yorumlarınızı dinlerdim ve her zaman olmasa da beğenirdim.Siyasi fanatizm sizi bitirmiş.Ne gerek sıfırlayamayanlardan evliya çıkarma gayretine....Eğri dalın düzgün gölgesi olmaz.Zorlamamalı.Okur ne yazsak O gazelİ okur dememeli."En ummadığın okur esrarı derunun SEN HERKESİ KÖR ALEMİ SERSEM Mİ SANIRSIN." SN.TAN?????? HAKKIN KALEMİ OLMALI DÖN BABA DÖNELİMCİLERİN DEĞİL .ONLAR BUGÜN VAR YARIN YOK. HAKSA HER DAİM KAİM ....SANA ŞAH DAMARINDAN YAKIN...UNUTMAMALI HAKKI..

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 20 Haziran 2014 Cuma 00:53

700 milyarlık saat kimin ihsanı.Latif Topbaş Her isteyene villa mı yapar...Bunlar yalan rüşvet ve rezillikler 4 bakanı istifa ettiren işler kumpas....Alper Bey siz okurla mı dalgadasınız yoksa hayal aleminde sörf mü yapıyorsunuz.Siyasette tarafgirliğin işi budur meleği şeytan gösterir.Şeytanı da melek.Allah rızası gider Reza gelir. Hayrını gör Alper Tan.Hakkın sesi olamamak yanlışa yanlış diyememek ne kötü.Bence bir ömür vicdan azabı bu haller.Mahkeme kadıya mülk değil.RTE bunu anlamaz HIRStan.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 19 Haziran 2014 Perşembe 19:35

Alper bey yazınızı hiç beğenmedim sizler neden hep kendinizi beğeniyorsunuz bu kadar .chp nin adayı sizleri biraz korkuttu değilmi hakkında araştırma yaptım temiz tertemiz pırıl pırıl bir insan ondan zarar gelmez biz destekliyoruz.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 19 Haziran 2014 Perşembe 17:56

Ekmeleddin Bey Kimin İhsanı cevap: Reza Zarrab kimin hayırseveri???????????? Süleyman 2 milyon gönder maaşları ödeyelim diyen gazeteci kimin sesi????? Soru çok da cevaba niyet yok. Gözlerimi kaparım vazifemi çok iyi yaparım.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 19 Haziran 2014 Perşembe 17:52

Alper Bey sizi seviyoruz fakat çok özür dileyerek şunu ifade edeyim.Çok radikal ve sıradan bir yazı...Şeş cihetten , çok yönlü değil sadece fanatik bir AKP'li bakışı var...Ve Karadenizlinin fıkrada suç mahalli İstanbul'a gelmeye diretmesi gibi sizin de rüşvet, kutu ve savcının avukat olması ya da dış politikadaki rezaleti görmeye hiç niyetiniz yok belli...Kumpas der geçerim diyorsunuz.O da güzel.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 19 Haziran 2014 Perşembe 17:47

Halk yok!Halk ÇALIYORLAR AMA yapıyorlar da diyor..Halk çoğunluk itibarıyla önce kesesini ve midesini düşünür ve ahlaken zafiyet de gösterir.Çalsın ama yapsın.Bana çalmayan dürüst tüm toplumu kucaklayan biri lazım...Getirilme tabiri yanlış çünkü RTE bize BOP'da görev verildi diyor.Yazarımız duymamış montaj:-) kasetler gibi.Yazıda gördüğüm tek taraflının ötesinde partizancı bir adeseden dar bir açıdan bakış...Objektiflik yoksa fikir de yoktur.Bu ülkenin nefret söylemine değil huzura ihtiyacı var.

Yorumu oyla      60      49