YORUMLAR
Toplam 63 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 22:57

sonun da burayı da sirke çevirdiler hadi hayırlısı. 20 58 sen neden gidip yerde şaklabanlık yapmıyorssun? Burası seni aşıyor, burada fikir kabızlarının yeri yok.(FRONTAL)

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 20:58

Eskiden topçuydu sonra BOPÇU oldu.KUZEY KIBRISIN HARİTADA ALTTA MI ÜSTTE Mİ OLDUĞUNU SORARDI.DÜNYA LİDERİ OLDU SAVCIYDI AVUKAT OLDU...zengin oldu yumruk attı...yüzde 43'e kilitledi işini....Millet sıktı dişini...HAYREYLESİN YARADAN ZAVALLI HALKIN İŞİNİ...BİR TEKME BİR TOKAT...SİZE SU BİLE YOK. IŞİD TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL DÜN ÜLKE TV'DE DE ZEKÂ ÖRNEKLERİ BÖYLE DİYORLARDI...MASUMDUR KUTUCULAR KUMPAS VE DIŞ GÜÇLER... YENİ BASKI MASALLAR...MASALCI geldi masalcı.ALMANLAR BİZİ KISKANIYOR JAPONLARSA:-)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 20:35

BALYOZ YENİDEN YARGILANACAK RTE SES KAYITLARIM MONTAJ DİYORSA BALYOZ DA MASUM OLMALI İTTİFAK BUNU GEREKTİRİR....iki yaşlıya göstermelik hapis yeni darbecilere selaaaaammm...HAY .BONZAİ TÜNAYDIN. GÜNAYDIN GÜNAYDIN...

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 15:19

SN.Tan -SİNCAN hadisesini düzenleyip katıl-a- mayan Mavi Marmara'yı düzenleyip bir türlü gemiye bin-e- meyen PAK DİLLİ ZAT için ne düşünürsünüz.BOP'çu da Önce 17 Aralık'ta uyandık kandırılmışız dedi sonra 2010'danberi bu adamlarla uğraşıyorum dedi....Sizce TÜRKİYE'DE gerçek yüzüyle kim kimdir?? Ahtapotun kollarında sağ sol dindar görünümlü Görevli elemanların bir farkı var mıdır???LİBYA'DA ÇADIR'da nutuk dinle bedeviden IŞİDE SELAM HAŞHAŞİ MASALINA DEVAM.%60 la kavga et kakarayla yönet ülkeyi.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 13:10

EL EZHER yazmasını bilmeyenler PARLATMA VE CİLALAMA İŞLERİNDE UZMAN:-) Hamdolsun BAKARA FITRAT ALO FATİH SIFIRLA İŞTE TARİHE GEÇECEK ÇOK ANLAMLI SÖZLER IŞİD İNGİLİZ İŞİYSE-OLABİLİR- ONLARA TERÖRİST DİYEMEYEN HATAY'DA TEDAVİ ETTİREN NE İŞİ..BOP İŞİ Mİ....GÜCÜN ÜLKENDE PARALEL MASALLALRI KUMPAS MASALLALRINA YETER..TÜRKMENLERİ KURTARsane pek gudretlüüüü HALÜÜÜÜFEMÜÜÜÜZ...Dakmeyoler müüüü?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 13:04

IŞİD 15 Türkmen'i kaçırmış.HANİ TÜRKMENLERE YARDIM EDİYORDUK...HALİFEYİ TAKAN YOK BÖLGEMİZDE...EEEEE o biiiiiii RIZALARIN HALİFESİ ....

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 12:48

BY Recep IŞİD'e terör ÖRGÜTÜ DİYEMİYOR DİLİ VARMIYOR.FAKAT SİGARA BİLE İÇMEYENLERE HAŞHAŞİ DİYE TUTTURDU...BOP REZOŞ ...KATİLLERE TEK LAF YOK...PARALEL DE PARALEL...ÇALMAK VE değişmek....YA DA SARMISAĞIN GELİNLİĞİNİN BİTİŞİ ESKİ SAVCININ KUMPASMIŞ AVUKATLIĞI...DÖN BABA DÖNELİM YALAN BİR NİFAK ALAMETİDİR...NİFAK DÜN DÜNDÜR BUGÜN HAŞHAŞİSİNİZ...ÖZÜ SÖZÜ AYRILAR...CİLALA PARLAT ...SABAH GAZETESİ AYDINLIKI GEÇTİ...HAVUZUN SUYU VE YÖNETİMİ...SU AKPden YÖNETİM bALYOZ ARTIKLARINDAN...DIŞI DERVİŞ artık.

Yorumu oyla      55      49  
FRONTAL 17 Haziran 2014 Salı 04:38

13:09 sayenizde bu sitede seviye yerlerde sürünüyor. Papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durun. Çoğul görünmeye çalışmanız ise tam bir olay! Madem bu kadar meraklısın ölçü almaya gidip terzi olsaydın ya. Bu cahil, koyun dediğiniz halk çoğu kez sizi alaşşa edip boyunuzun ölçüsünü almıştı ya ne çabuk unuttunuz? Senin ulusalcı ve laik geçinen Parti'n şimdi ve çok daha önce rotasını şaşırmış çatı adayı olarak bil bakalım kimi seçmiş? Siz devam edin papağan lara özenmeye zira tek icratınız bu.

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 15 Haziran 2014 Pazar 13:29

STAR'dan şutlanan SEDAT LAÇİNER ve Mustafa AKYOL çözüm süreci çözümsüzlük oldu İPLER PKK 'da diyor sayın yazar dış politikaysa sıfır değil yüzde yüz sorun ...SİZ ALLAMA PULLAMAYA DEVAM EDİN...KERAHETTEN KERAMET...SÜNNETULLAH VAR ADETULLAH VAR HIRSIZDAN EVLİYA OLMAZ...HELE ÖFKE KONTROLÜ OLMAYAN YUMRUKÇUDAN HİÇ HAYIR BEKLEME...

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 15 Haziran 2014 Pazar 13:09

ALPER BEY:ALLAH İÇİN VİCDANINIZA BİR SORUN. SORARKEN TÜRKİYEYİ DEĞİL AVRUPAYI DÜŞÜNÜN.BÖYLE KUTU GÖRÜNTÜLERİYLE SES KAYITLARIYLA SOMA HADİSESİYLE IŞİD REZALETİYLE AVRUPADA HANGİ BAKAN HÜKÜMET DEMİYORUM HANGİ PARTİ AYAKTA KALABİLİRDİ.KAPANIP GİTMEZ MİYDİ?? MİLLETİN ÖNÜNE ÇIKIP MİLLİ İRADE MASALLARI ANLATABİLİRMİYDİ..BİRBİRİMİZİ KANDIRMAYALIM KÖTÜNÜN İYİSİ DİYE...BURASI TÜRKİYE ÇOBAN ÇALAR KOYUNLAR MELER...mecbur değiliz sıfırlayamayanlara. OY VEREBİLİRSİNİZ AMA ALLAYIP PULLAMAYIN BİZE VİCDAN????

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 15 Haziran 2014 Pazar 01:20

ulusalcılara milliyetçilere kurban ol, yalakalanma yarışında senden çok önce buralarda kalkışanların boy ölçüsü elimizde. CAMBAZABAK ve ÇEVİRKAZIYANMASIN-KOYUNLARUYANMASIN oyunu da artık sökmüyor. farkındaysan AKP yalakası maaşlı maşalar bile kuyruğu kıstırmışlar, arazideler. aklıbaşında namuslu dürüst insanlardan maaşa tamah edip yorum atacak kimse kalmadı, ancak yazma-düşünme özürlüler arada çıkıp boylarının ölçüsünü alıyorlar. Başkukla CB olacak diye ülkeyi ateşçemberine sokuyor, görüyoruz.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 14 Haziran 2014 Cumartesi 12:51

SN Alper Tan...Musul'da THY personelini olaydan önce çekmiş.Bu deha ve de acar DAVUTOĞLU Bey neden bize dokunmazlar demiş.BASİRETİNE HAYRANIM BU ZATIN ELİNE BB verir dosyayı git ABD'de okul kapattır ahmetçik der...REZOŞ CİCİ APOŞ BARIŞSEVER...GERİ KALANI HAŞHAŞİ VEYA GEZİCİ..KUMPAS YEDİK A DOSSTLLLARRR SOMA'DA BÜLEM ŞARTEL İNDİRDİ BUNNNARRR ADOSSSTLAAAR A DOSTLAR ...HAVUZDAN GEL HAVUZDAN URLA'DAN GEL VİLLADAN AVMDEN GEL.KUMPASSS YEDİİİK A DOSSSTLAR gumpassssss. YALANDAN KİM ÖLCEK.SALLA HALK yer.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 14 Haziran 2014 Cumartesi 11:32

Halkının yüzde altmışını paylayan LÜZÜMSUZ GÖREN BALKONA KURANLA DALGA GEÇENLERİ ÇIKARAN VE BALKONU YIKAN İNSANININ BERKİNCİ haşhaşi 2 ayyaşçı gezici GİBİ SIFATLARLA DIŞLAYAN vb. ÖFKELİ(SEBEBBİ KUTULAR OLMASIN)IŞİDSEVER YUMRUKÇU BİR ADAMLA UZUN İNCE BİR TÜNELE GİRDİK...

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 14 Haziran 2014 Cumartesi 11:26

3.HAVALİMANINDAN ALMANLAR RAHATSIZ ŞEHİR EFSANESİ YAYILIRKEN REALİTE ŞÖYLE DER:"Temeli atılan üçüncü havalimanından rahatsız olduğu iddia edilen Alman Fraport'un ortağı İbrahim Çeçen, üçüncü köprünün müteahhitleri arasında." ÇEÇEN HAVUZ GAZETECİLİĞİNİN DE FİNANSÖRLERİNDEN..DEVAM 27 MİLYON İLKOKULLU VAR.KUMPAS DER GEÇERİZ ZİLLİ İRADE DERİZ BEYAZ GÖMLEK SOMA'NIN KARASINI ÖRTER....3. DÖNEM ÇOK İLGİNÇ BİR DÖNEM SARIMSAĞI GELİN ETMİŞER ŞİMDİ GELİNLİK BİTTİ ESKİ KOKULARLA ÇOK KÖTÜ KOKULAR GÜNYÜZÜNDE.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 14 Haziran 2014 Cumartesi 10:55

SN Yazar : Siz bilirsiniz Cumaları twit atmakla meşhur mübarek zat, çikolata kutuları içinde epey yeşil kâğıtlar almıştı.Bunları 1 seferde mi polisin dediği gibi 3 seferde mi almıştır, yoksam bunlar kulliyen yalan ve kumpas neyim midir.IŞİD elemanlarını HATAY'da tedavi etmişsiz Muammer Güler imzalı belgeleri de var.Bu da Muammer Bey ve mahdumuna bir dış kumpas felan mıdırki ne acaba? Bilal'e vuku bulduğu gibi...KARAMaNIN FETVASI VAR YİYİN BEYLER HELADİR HAŞHAŞİ DER YERİZ MİLLET K..İZ.BİZ YERİZ

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 13 Haziran 2014 Cuma 21:30

IŞİD'i korkutmak için Y.Yerkel'in tekme tekniklerini bilen bir ekip gitsin....BB tutturmuştu haşhaşi de haşhaşi.Al sana eli KELEŞLİ CİHAD DİYE İNSAN KESEN VE CENNET ARAYAN IŞİDLİ HAŞHAŞİ..ONLAR DA DARÜL HARP DİYE BİZDEN RÜŞVET GİBİ FİDYE İSTİYOR.BİZDE DE KARAMANİLER REZOŞUN PARALARINI AKLIYOR YA. YA DA M.CENGİZ EFENDİlerİN BAĞIşLARI RÜŞVET OLMUYOR...HÜKÜMET BURNUNUN DİBİNDEKİLERİ GÖREMİYOR AMA ABD'YE DOSYA TAŞIYOR YUH SİZİN FiRASETİNİZE AKLINIZA..OLMAYANA KIZILMAZDI PARDON ...

Yorumu oyla      57      49  
hulya 13 Haziran 2014 Cuma 14:49

Anadolu insanı ve türkler tarihin her döneminde gerçek özünde daima LAİK düşünceye sahip olmuşlardır.Savaşlarında ALLAH'ı hiç kullanmamışlardır.Yüzyıllar geçmesine rağmen arap kabileleri ile bütünleşememeleri özlerinin laik olmasından kaynaklanmaktadır.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 13 Haziran 2014 Cuma 14:40

14:19 "Anadolu İslamı" gibi güzel bir cümle kullanmış.Kuran,yanlızca Kureyş kabilesine,onların anlayacağı dilde indiğini bir çok ayetinde altını çize çize ifade etmiştir."Anadolu İslamı" cümlesi anlamda çok şey ifade eder.Anadolu farklıdır.Bu farkı bilmeyen kaybeder.Anadolu naiftir,"SÜNNET DÜĞÜNÜ" Anadolu'ya özeldir Neden?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 13 Haziran 2014 Cuma 14:19

RTE,İHL mezunudur ama Mevlana ve Yunusça bakıştan maalesef nasibi kalmadı.Anadolu İslamı yerine IŞİD ve EL KAİDE zihniyetine yanaştı.İktidarda kalmak için nefret söylemini seçti ...Geziciler haşhaşiler ve CE HA PE, ME HA PE söylemi ve % 60 nefret ettirdiğin bir vatandaş yığını. ülke böyle yönetilmez...Acemi tamirci parça artırırmış RTE de% 60'ı artırdı fazla ve gereksiz ona göre.Bu işin sonu hiç iyi görünmüyor hukuksuzlukla abad olacak mı, sür sür polisi nereye kadar? Filmin sonu iyiye gitmiyor.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 13 Haziran 2014 Cuma 11:41

Sayın A.TAN: Bu hükümetin alternatifi merkez sağda toplumla barışık değerlerine saygılı bir parti olsa 17 Aralıktan sonra hükümet kalır mıydı? Alternatifsizlik ÇALIYORLAR fakat yapıyorlar düşüncesine getirdi vatandaşı.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 13 Haziran 2014 Cuma 10:36

Uludere PKK'nın işine yaradı çünkü süpürülmeleri durdu..Suriyeye 2 top atarız diyen vatandaşın olduğu 4'lü görüşmedeki konuşmayı sızdıran akla dikkat...Bunlar PKK 'ya verdikleri söz için her ihaneti yaparlar...FUAT AVNİ YAZDI...fidan gibi bir delikanlı ne diyor "Yaptıklarımızı öğrenirlerse bizi..." Siz anlatmaya devam edin paralel masallalrını sn yazar BB da öyle yapıyor? Reza olmasa batacaktık Işid'i BESLEMENİN FAYDASINI GÖRDÜK DAHİ DAVUTOĞLU OKUL KAPATMAYLA UĞRAŞSIN ZEKÂ...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 13 Haziran 2014 Cuma 10:32

Sn TAN CEVAPLAR MISIN? "38 kişinin 60 katırla gidip, mal yükleyip gene 38 kişi ve 60 katırla geri döndüğünü gördüğünüz halde o köylüleri niye bombaladınız?Eğer devlet yetkilileri, “biz o kaçakçıların gittiğini görmedik” diyorlarsa, o zaman da cevaplanması gereken iki soru şu: Siz o yolu istihbaratı aldığınızdan beri yani on gündür gözetlemiyor muydunuz? Başbakanın sözünü ettiği o “dört saatlik kayıttaki” görüntülerde ne var?"Uludere bir oyundur İÇİNDE AKPnin atadığı adamlar ve derinler var.(1)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 12 Haziran 2014 Perşembe 23:08

AKP'nin hatalarının çaresi devası CHP'nin darbeci kanadı değildir...Laikçilik takıntılı CHP halktan 2 bin ışık yılı uzakta bir gezegende seyrediyor....İKİ RADİKALDEN N E ÇIKAR IŞİD VEYA DİNE BUZDOLABI MARKSİST ASILLI ATATÜRKÇÜ GÖRÜNÜMLÜ MASSEY FERGUSONLAR 1934 MODEL...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 12 Haziran 2014 Perşembe 23:05

Yıllarca Atatürkçüyüm diyen darbecilerden çektik astılar soydular aleviyi sünniyi birbirine vurdurdular aynı silahla ülkücü devrimci öldürüldü doymadılar 28 Şubatta banka boşalttılar şimdi Perinçek N-AKİT gazetesine TOLON da Nagehan Alçıya röportaj veriyor.......MİLLİ görüş kullanılmaya müsait bir çocuktur ve kullanılır...Devamı AKP daha da çocuktur...IŞİD ve benzeri oluşumlardan ESED dostu İRAN'dan medet umar tezat sanatıyla politika güder...

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 12 Haziran 2014 Perşembe 23:01

AKP Ergenekon KCK ele ele AK günlere Haki yeşil vesayetten Rıza masumdur APo barış güvercinidir Tolon Perinçek demokrattır Atatürk'ün arkasına sığınan Maoistler DARBECİ DEĞİL DEMOKRATTIR...Yeni AKP BALYOZCULAR VE PARALEL KELİMESİNİN MUCİDİ APOŞ HEPSİNİN ORTAK düşmanı ve HEDEFİ belli...değişen bir şey yok vesayet devam ediyor...BU arada ABD'ye cemaaati Terör örgütü İLAN etmeye giden DAHİ DAVUTOĞLU terörü görünce KÖS KÖS geri geldi...KADER hesap yapanlara güler....

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 12 Haziran 2014 Perşembe 20:41

12:20, ne demezsin, gerçekten önemli bir eksiğimiizi giderdi turktime, sayın yazarı transfer ederek. Her modelini denemiştik, bir tek ondülelisi kalmıştı o da geldi tamam oldu. Kendini bilen okuma-yazma-İMLA özürlülerin aslında "okur"luktan yukarı çıkmamaları gerekir. Lakin AKP oniki yıldır PKK-CEMAAT ikilisiyle sürdürdüğü ortaklığın suyu çıkınca yedikleri haltları savunacak vicdanlı-namuslu-kültürlü yorumcu bulamayınca eldekilerle yetinmek zorunda kaldı, posalarla...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 12 Haziran 2014 Perşembe 18:38

12.20 Bu ne tevazu.Hatta bazı yorumcularımız dünyanın sayılı gazetelerinde yazmaya başladı:-) ALPER BEY IŞİD'in saçı sakalı birbirine girmiş elllerinde Kaleşnikof olan militanları sizce İslam'a ve dünyaya ne verebilir nefretten kandan başka.Bunların ağalarıyla Bilal'in resimleri var.160 ülkede herkese değerlerimizin GÜLEN yüzünü halleriyle anlatanlar OUT IŞİD'in kanlıları İN.İşte DAVUTOĞLU İŞTE REZA'NIN AKP'si.APOYU barış güvercini yapmışsınız tebrikler.PARTİ GÖZLÜĞÜYLE BAKIŞ.İyi Kandiller.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 12 Haziran 2014 Perşembe 12:20

Alper bey,turktime sitesine hoş geldiniz. hulya hanım, hem nalına hem mıhına vurmayın lütfen. ALPER BEY GERCEKLERİ DİLE GETİRMİŞ. Bu sitede çok donanımlı bilgi birikimi olan yorumcu arkadaşlarımız vardı. Neyazikki artık yazmıyorlar. TOTEM, FRONTAL,HASAN TAHSİN VE TEYZE. Bu yorumcular bazı yazarlara taş çıkartırcasına yazıyordu. Özellikle bir bayan olarak FRONTAL hanım,çok geniş ve objektif düşünen bir yorumcu kardeşimizde. Şimdi nedense yazmıyor.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 12 Haziran 2014 Perşembe 00:42

Hulya hanım sizi çok eleştirdim fakat 15.23 yorumunuz gerçekten çok güzel.Yazarımız Hazreti Apo'yu adeta barış güvercini gibi sunarken AKP'ye rıza göstermeyen biat etmeyen herkesi de neredeyse vatan haini ilan edecek.Ulusalcısı paralelcisi ststükocusu vesayetçisi der sayın yazar.Bunlar h(b)oş laflar APO vatanı kurtaracak:-) Rezayla APO'ya söz eden haindir vesayetçidir...Falan fıstık ne güzel yastık...Az daha Ortadoğunun lideri olacaktık.Ulan IŞİD işi bozdun.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 11 Haziran 2014 Çarşamba 18:28

IŞİD Musul KONSOLOSLUĞU'muzu basmış.DEMEKKİNE ORTADOĞU VE BALKANLARIN lideri Koca halifemüüüüzü neyim tanımıyor Nadanlar...SİZE HALİFEMİZ BİR kızar su bile vermez size.Bir haşhaşi der bir sülük derse GORÜRSÜNÜZ GUNUNüZÜÜÜÜ...GÜÇLÜ HALİFE:-) Rızaların efendisi....

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 11 Haziran 2014 Çarşamba 16:30

Haklısınız Hülya hanim. Bu vatan bizim. Canımız pahasina koruyacagiz

Yorumu oyla      54      49  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 15:40

Çözüm:DEŞİFRE'dir.Başka türlü hayatım olamaz sanarak bilinmezliğe devam etmektense yanlış olduğundan emin oldukları durumları herkes deşifre etmelidir.Halk yüzü maskeli grupları deşifre etmelidir.O zaman görecekler ki onlar ne türk nede kürt dostu.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 11 Haziran 2014 Çarşamba 15:30

Değerli Hülya Hanım, problem Cumhuriyet tarihi boyunca devam eden bir kronik yapıya sahip. Hükümetin yaptığı yanlışlıklar var elbette ama sorun odaklı olmaktan ziyade çözüm odaklı bir perspektif getirmeye çalışmış Alper bey.

Yorumu oyla      54      50  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 15:23

15:05 Alper beyin mantık hatası, sorunun bizzat kaynağı olanların ve meydana getirenlerin sorunu çözeceğine inanmasıdır.Daha kötüsü sorunun gerçek kaynağını gizlemek suretiyle dikkatleri başka yöne dağıtmasıdır.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 11 Haziran 2014 Çarşamba 15:05

Hülya hanım ders verir gibi yazmışsınız. Alper beyin yazdıklarında neresinde mantık hatası var. Eleştirmek için eleştirmeyin lütfen. Belli ki bir dağarcığınız, bir kültürünüz var ama zekanızı biraz negatif yerine poztif kullanın. IŞIL...

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 11 Haziran 2014 Çarşamba 15:03

KAlemine sağlık yiğido. sizler oldukça gerçek yere düşmez. sevil b.

Yorumu oyla      54      50  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 14:31

Bayrak indirilmesi ülkemiz için simetrik çalışılmış bir projedir.Burada taraflar aynıymış gibi,eşit gösterilmek hedeflenmiştir.Öcalan olay sonrası "bu işi iki tarafın kurumları araştırsın" demiştir.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 13:17

Son olarak,ölüm dahil herşeyi ustaca kullanan BOP'tan korkun! Kormuyorsanız herşeye hazır olun.Herkesi birbirine düşman da ettirir,çocuk da kaçırır, asker de öldürür,yılların liderlerini köprü altlarında linç de ettirir.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 13:08

Paris cinayeti stratejik,asimetrik ve psikolojik olarak hazırlanmış bir projedir.Burada Kürt halkına büyük,şaşalı bir gövde gösterisi sunma fırsatı bahanesi verilmek istenmiş türk halkının ise belinin bükülmesi hedeflenmiştir.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 13:06

Şehitlerin gelmesi ve Uludere tamamen asimetrik ve stratejik manada çalışılmış bir projedir.Burada bop "PATRON BENİM" demiştir, ne olarak.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 13:01

Habur(rezalet diye bilinen) ülkemiz için psikolojik manada çalışılmış bir projedir.Amacı kürtlere cesaret vermek, türklere özgüvenlerini kaybettirmek hükümete ise zayıflığını hissettirmektir.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Haziran 2014 Çarşamba 12:58

Alper bey hoşgeldiniz . sizi kanal a TV'den izliyorum. sakin sakin anlatımınız hoş. bir karizmada var doğrusu ama giyiminiz daha iyi olabilir sanki. İdil Yüksel/İstanbul/Kanlıca

Yorumu oyla      54      50  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 12:51

Uzatmayalım 2008'de açılan Ergenekon davası ile Asimetrik:yani saldırı mevcut saldırganın görünmemesi,simetrik:yani bir biri ile aynıymış gibi görünen,sistemetik: yani düzenli,belli ilkeler ve kurallar içerisinde yasaya uygunmuş gibi,Stratejik:yani ölüm dahil herşeyi kullanma sanatı,psikolojik:yani moral (±),özgüven(±) etkileme sanatı kullanıldı..

Yorumu oyla      55      49  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 12:43

Bizim ülkemize uygun görülen proje karma şekilde kullanılmak kaydıyla ana başlıklardan oluşuyordu.ASİMETRİK+SİMETRİK+SİSTEMATİK+PSİKOLOJİK+STRATEJİK.Bu titiz çalışma Asimetrik şekilde danıştay saldırısı ile başladı.Saldırı mevcut,saldırganın amaç ve niyeti belli değil.Gizli hedef(o günlerde anlamını bilmediğimiz):Ergenekon davasını oluşturabilmek..

Yorumu oyla      54      50  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 12:35

Bop kurban seçtiği her ülkenin anlayacağı dilden projeler üretti.Hakkını yemeyelim en özel ve titizini bizim ülkemiz için çalıştı.Buna neden ise hem nato müttefiki olmamız hemde hükümetimizin gönüllü bop eşbaşkanı olması sebeb oldu.Gel zaman,git zaman projenin hayata geçiş tarihi 2008'i buldu.Aslında tüm planlar yetişmedi ama insan ömrü kısa diye bir an evvel başlattılar.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 12:28

Bu proje'ye gönüllü katılan bizim ülkemizin bağrından çıkan insanlar da oldu.Proje,ülkemizin bağrından çıkan insanlara önce para verdi,onlarda ulaşabildikleri yerlere kadar destek karşılığında bu paraları dağıttılar.Ülkemiz insanı işte, saflığındanmıdır nedir hem para dağıtıyor hemde övünüyor "ben bu projenin eş başkanlarından bir tanenesiyim,bana bu görevi verdiler"diyor.İşletmesinden başka düşüncesi olmayan para alan destekçilerde alkışlıyor..

Yorumu oyla      55      49  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 12:19

İzin verirseniz bende bir masal anlatmak istiyorum.Masal'ın adı BOP.Bop aslında b.k gibi bir şey, içinde silah tüccarları,uyuşturucu,insan sağlığını hiçe sayan ürünlerini satmak için devletlerin içine sızan,yasalar çıkartan,sermayeyi istediği yöne savuran vicdansız,merhametsiz PROJE.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 11 Haziran 2014 Çarşamba 12:10

Alper bey öncelikle Turktime'daki yazarlığınız hayırlı olsun.Okuyucu olarak kendi adıma yazınız bana masal tadı verdi.En ufak bir zeka pırıltısı göremedim.Ormanın içindenisiniz ve ormana çok yakından bakıyorsunuz yaprakları da engel görüyorsunuz ve masal anlatıyorsunuz..

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 11 Haziran 2014 Çarşamba 10:54

Amma da çözüm süreciymiş... Otobüsler yakılıyor, elleri silahlı yüzleri maskeli gruplar şehirlerde terör estiriyor. Teröristler yol kesip kimlik kontrolü yapıyor, araçları ateşe veriyor. Karayollarına hendekler kazılıyor, çocuklar dağa kaçırılıyor. Devlete meydan okuma cüretinde bulunuluyor. Siz hala neden bahsediyorsunuz.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Haziran 2014 Çarşamba 10:52

2012 ZİRVE YIL OLACAK DERKEN O YIL PKK SÜPÜRÜLÜYORDU ULUDERE OLMAZSA PKK İNLERİNE...ULUDERE KİME YARADI PKK'YA ...BU İŞTE İRANCI DERİN TÜRBE YEŞİLİYLE HAKİ YEŞİLİN BALYOZCULARININ İTTİFAKI VAR....YOLLAR HENDEKLERLE KAPANIR VERGİ ALINIR KİMLİK KONTROLÜ YAPILIRKEN BARIŞ VE haşhaşi MASALınA.. DEVAM.GERÇEK PARALEL kck varken... KUMPAS...HE CANIM SAATİ BEN ALDIM BAKAN NEREDEYSE 1 TRİLYONLUK SAAT....paralel he VESAYET HA:-)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Haziran 2014 Çarşamba 10:20

Alper Bey size birkaç soru: 1-MİT Nisan 2013'te BB'nın önüne R.Sarraf dosyasını koymadı mı? 2-BB bunlarla(paralel) 2010'dan beri mücadele ediyoruz demedi mi, aynı başbakan her şeyi 17 Arlık'tan sonra gördük de demiş miydi? 3-4'lü zirvedeki ses kaydında 3-5 bomba atıp Suriyeye gieriz deniyor.Esedin arkasında Rusya ve İran yok mu? Bu eski metotlar hangi aklın ürünü girsek ölen Soma'daki gibi fakir fukara olmaz mıydı, ne sonuç alacaktık? 4- BB bunca polis ve savcıyı niye sürdü Hakkın REZASI için mi

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Haziran 2014 Çarşamba 10:02

Yeni Vesayet "YEŞİL PORTAKAL " marketinde yumruktur Y.Yerkel'in yerdeki vatandaşa tekmesidir.Soma başka ülkede olsaydı..bizde UTANMA yoktur.KÂR damarı olup ar damarı olmayanlar Soma'yı bile bile cehenneme çevirdiler.İşçiler köle HAYDİ HAYDİ DİYE MADENE sokulan köleler.PARaLEL arıyorsan Sn. TAN muhtar atayan vergi alan KCK'ya Hukuku katledip REZOŞ VE BİLAL İÇİN HAKİMİ SAVCIYI SÜREN ALO FATİHÇİ YAPIYA HAVUZ MEDYASININ SOMAYI PARALELLER YAPTI AHLAKINA BAKABİLİRSİN..KUMPAS HE HE REZOŞ irani MASUM:-)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Haziran 2014 Çarşamba 00:10

Sn.Yazar vesayetten bahsetmişsiniz.EVET ARTIK HAKİ YEŞİLLE EL ELE VERMİŞ TÜRBE YEŞİLİ BİR VESAYETİMİZ VAR..TOLON DA TAHLİYE ALDI...ŞAMİL TAYYAR 1 NUMARAYI AÇIKLASA YA:-) DÜN DÜNDÜR BUGÜN HAŞHAŞİ MASALI GÜNÜDÜR. APO REZA MAKBUL Z.ÖZ PARALELDİR..BAHSET TARİH BAHSET BALIĞIN TIRMANDIĞI KAVAKTAN...CB OLSA DA İLAHİ İLİMDE SIFATI DEĞİŞMEYECEK...ÇALMAYACAKSIN....HAK ŞERLERİ HAYREYLER BİR GÜN BİR UÇAK İNER BU ÜLKEYE GÖZÜNDE ALLAH SEVGİSİNDEN MİLLETİN DERTLERİNDEN AKAN YAŞLARLA İZLER OLAN BİR KUTLU İNER.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 10 Haziran 2014 Salı 23:25

Uydum havuz medyasına: Kürtçe tv dershane ve etüt merkezleriyle binlerce gencin dağa çıkmasına engel olan bir adanmışlar topluluğunu PARALEL İLAN ETMEK:-) Sarraf HAYIRSEVER ...DÜN DÜNÜR USTA BİR BİLENİ SOLLADI...ALPER TAN BU PARLELLER ALTIN OLAN ÜLKELERDE OKUL AÇIYORLAR DEĞİL Mİ? SARRAFIN ALTINLARI DA VAR AMA İRAN OKUL AÇTIRMIYOR.BB'nın 2.vatanı...PARALEL DİYEN CEMAATE İLK APODUR...N-AKİT PERİNÇEKLE NAGEHAN TOLONLA RÖPORTAJ YAPTI...DEVAM A.TAN ...KUMPASSS ZİLLİ İRADE PARALEL MASALLARINA DEVAM...

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 10 Haziran 2014 Salı 21:48

Sn Yazar siz bu literatürü bilirsiniz:"Kerahetten keramete varılmaz." İmam-ı Azam....Kerahetten geçtik.. Kutu kutu haram ve Makyavellist ve İrani humus ve muta felsefesiyle vatandaşa haşhaşi su yok sülük....Reza'ya HAYIRSEVER...RIZA arayanlar REZA'da karar kıldı nasip....YAtsıya az kaldı...

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 10 Haziran 2014 Salı 21:15

SN.YAZAR; 27 milyon İlkokul mezunu olan bir ülkede Ergenekon'un savcısıyken avukatı olan bir BB algı yönetebilir her ilkokul mezunu bu algı saflığındadır demiyorum.Fakat dün savcısı olduklarınıza bugün örtülü aflar getiriyor Reza Sarraf'ın çikolata kutularındaki dolarlarını MİLLİ İRADEYE KUMPAS diye anlatıyorsanız bence bunun tek bir ifadesi vardır :KAKARA MAKARA..M.DEMİR istifa eder ama BB EGEMENİ yanında gezdirir KÖLN'de çok alkışlanmış BAĞIŞ. KİTLELERİN AKLI:-) KUMPASSSSS BUNLAR A DOSSSSTLARR

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 10 Haziran 2014 Salı 20:52

Gerçekten çok kritik noktalara parmak basmış,ustaca bir yazı kendisini kutluyorum.

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 10 Haziran 2014 Salı 20:50

Gülten Kışanak: "Kürt gençleri KÜRDİSTAN hayaliyle yaşıyor ve bu uğurda mücadele veriyor." derken zaman kazanma amaçlı SÜRECE İNANMAK İÇİN ANCAK PARTİZAN OLMA GEREKİR....BARIŞ GELECEK AMED'DEN İNEN BAYRAKLARLA DAĞA ÇIKAN 14 YAŞINDA ÇOCUKLARLA BB PARALEL VE BARIŞ MASALLLARI USTASIDIR....Tokuz..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 10 Haziran 2014 Salı 20:47

Objektiflik aranıyorsa Ünal Tanık gerçekten objektif bir yazardır...REZA'nın hayırlarına kumpas ve ZİLLİ irade masalları yazmaz...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 10 Haziran 2014 Salı 20:45

Akp yi eleştiren yazılarını olacak mı merak ediyorum. Ya da hiç merak etmemek mi

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 10 Haziran 2014 Salı 20:44

Hukuktan kaçan BB Türkiye'ye huzur getirecek:-) Alo Fatih !İşte yeni demokrasinin sembolü. Uludere'yi geçelim hükümet Soma'da ne yaptı Sn.Yazar???????? Ah T.Yıldız 2 gün üst üste giydiği beyaz gömleğiyle fedakârlık ve sorumluluk örneği verdi... Burası Türkiye 301 can ölür nutuk atılır yumruk atılır istifa olmaz....İSTİFA MI bunlar Batı Kulübü işi...Onur mu...Kim O ?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 10 Haziran 2014 Salı 20:19

Büyük yazar Alper Tan'ı aramızda görmek büyük mutluluk.Türktime ailesine hayırlı olsun...

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 10 Haziran 2014 Salı 20:04

Hayırlı olsun.bazen tarafsız olabiliyor lütfen bunu her zaman yapabilirsiniz. Işıl beyaz.

Yorumu oyla      53      50