YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 16 Nisan 2014 Çarşamba 09:23

CHP sol değil evet ama AKP tam bir ADALET VE KALKINMA partisi:-) Savcıları süren 700.000 TL'lik saat takan bakanları ve Fetvacı KARAMAN'ıyla dünyaaaaa lideri.ALO FATİH....RÜŞVET BAĞIŞTIR BAKARA kakaracıyı balkona al...ADALET VE YÜRÜTMEDE UZMAN PARTİ...YAKALAYAN OLURSA bir düşman uydururuz ..KUMPAS KOMPLO...HALKIN 27 MİLYONU İLKOKUL VE TERK YERLER 13 KANALLA DA BASTIRIRIZ.DİĞER KANALLARA CEZA....SIFIRLA BİLAL...YARINLAR DA VAR...

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 16 Nisan 2014 Çarşamba 00:19

Chp sol bir parti olduğu için kaybetmedi! sol bir parti olamadığı için kaybetti!sol deyince aklınıza ne gelir? tabanı halka dayanan özgürlükten yana bir parti değil mi? peki Chp gücünü halktan mı alıyor? Peki özgürlüklerden yana mı? Chp deyince dinsiz parti akla geliyormuş! bunda ,bu algıda Chp nin hiç mi suçu yok? Bak mesela prototip Hülya eğer hülya solcu ise bana solcu diyene küfür etmiş addederim.İşte sizin çağdaş,kültürlü,ve demokrat insan tiplemeniz:)

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 17:19

CHP KİMLERDEN ÇEKTİ VE ÇEKECİYOR ?Ulusalcı mısınız:-) değilsem ABD'cimiyim? Böyle sığ fikirler benden değilsen maşasın tarzı bakışlar devrini tamamladı ama bu ülkede beş altı yıl daha sürecek gibi. BİR TARAFTA AYDINLIK DİĞERİNDE AKİT...İfrat fikirler topluma bir şey vermez. Kırk yıllık muhafazakârlar bile CHP'ye oy verir ama ÖZKES müftü diye oy vermeyen bakış sizi ya hain ya da kendinden olmaya zorlar.CHP bunlardan çok çekiyor ve çekecek.DEĞİŞİMSE KAÇINILMAZ.YA DA ÇÖKÜŞ.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 17:07

sağ veya sol kavramı manasız. ulusalcı mısınız yoksa küreselci mi ? milli misiniz yoksa gayrimilli mi ? bütün olay budur. siyasetinizi ab , abd üstüne kuracaksanız o işin hasını akp yapmaktadır. Türk milleti üstüne kuracaksanız bekleriz. küresel deyince hiç kimsnin uganda veya uruguayı veya ürdünü anlamayacağı ortadadır , küresel politika uluslararası toplum lafını kullanan siyasetci abd ve avrupanın dümen suyundan çıkmayacağız demek istemektedir. Türkiye bugun yabancıya cennet Türk'e cehenmem

Yorumu oyla      63      49  
hulya 14 Nisan 2014 Pazartesi 14:44

Arap sermayesi girsin diye Modern Türkiye yaratmaktan vazgeçip kılık kıyafet ile insan kandıranların gerçek yüzleridir Egemen Bağış'lar.Bu acı tabloda kaybeden Modern Türkiye fikri ve halk'dır.En yüksen sevide olsanız bile "biz ara eleman ülkesiyiz" diyen..

Yorumu oyla      60      49  
hulya 14 Nisan 2014 Pazartesi 14:34

Atatürk bu ülke sınırları içindeki halkı mutlu etmek için projeler üretmiştir.Din ve devlet işlerini birbirinden ayırmadan bu ülke sınırları içinde yaşayan halk katiyetle mutlu olamaz.Egemen Bağış gibi 1000 yıldır Müslüman görüntüsünde ve dramatik şekilde yaşamanın gerçekçiliğine beni kimse inandıramaz.

Yorumu oyla      57      49  
hulya 14 Nisan 2014 Pazartesi 14:27

Atatürk'ün projesi zordur.Egoları olanların yürütmesi imkansızdır.Yardımları Kızılay'a değil de başka yerlere yatırılmasını teşfik edenlerin amacı ülkeye hizmet filan değildir.O okulları Kızılay yapsaydı dünyada Modern Türkiye okulları tanıtılmış olacaktı.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 14:10

Atatürk istismarcıları CHP'yi mahvediyor. Perinçek de Atatürkçü darbeciler de millete çürük raporu veren sahtekârlar da bırakın bu istismarı...Müslüman millete Atatürk'ü perde yapıp MARKSİST Bayat fikirlerinizi satamayınca kızmak kaderiniz.Sahte dindardan ve bu dine buzdolabı istismarcılardan illallah...

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 13:57

HULYA HANIM BAHSETTİĞİN ŞAHIS İÇİN DÜNYADA ENSTİTÜLER KURULUYOR...DEHALARIN OKULU YOKTUR...Üniversitelerimizin hali de maşallah...DEHA okulla yetişmez...Onların okuduğunun biz 40'ta birini okusak bir de tek TARAFLI OKUMASAK HULYA HANIM.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 13:51

BÜLENT BEY: MODERNLİĞİ DİN DÜŞMANLIĞI ZANNEDEN FRANSIZ İHTİLALİ SÖYLEMLERİNDEN BESLENEN VE reel SOSYOLOJİDEN 1000 YILDIR MÜSLÜMAN BU ÜLKEDEN BESLENMEYEN AŞIRI LAİKÇİ kendini SOL zannedenler sizlerin yoluna engel olmasın...BUNLAR MÜFTÜ DİYE partilileri ÖZKES'e oy vermeyen ANTİKA ADAMLARDIR...MÜZELERİ YOK ARAMIZDALAR...HAYALLERİYLE YAŞIYORLAR...ZARARSIZDIRLAR...

Yorumu oyla      57      49  
hulya 14 Nisan 2014 Pazartesi 13:04

Modern Türkiye fikrine sahip sağ yada sol farklı,farklı partilerdeki insanların CHP'ye katılmaları kadar doğal bir şey olamaz.Doğal olmayan Modern Türkiye fikrine TERS olanların katılmalıdır.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 14 Nisan 2014 Pazartesi 12:48

Atatürk'den sonra Modern Türkiye fikrine düşman olanlarla CHP başa çıkamamıştır.Dost yaklaşıp düşman olanların kazıklarıyla serseme dönmüştür.Chp Modern Türkiye fikrini hayata geçirmek şöyle dursun her türlü taciz ve darbelerle tamamen ortadan kaldırılmasından korkar hale gelmiş.Tüm eforunu Modern Türkiye Fikrini korumaya adamış hayata geçirme fırsatını tam tersi istikamette olanlara kaptırmıştır.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 14 Nisan 2014 Pazartesi 12:32

İlk Öğretim Okulu mezunu bir F.Gülen okullar,yurtlar,dersaneler zinciri ile halkı tam ters istikamette kanalize edebilirken Atatürk'ten sonraki CHP'nin yönetimindeki kişilerin Modern Türkiye yaratmak için açılan okulları,yurtları kapatması sonun başlangıcıdır.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 14 Nisan 2014 Pazartesi 12:27

Atatürk'den sonra CHP yöneticileri rehavete kapılarak halkı,chp'yi ve hedefini ihmal etmişlerdir.İşin kolayına kaçıp "salla başı,al maaşı" halk tabiri ile öncülük görevlerini yerine getirmemişlerdir.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 14 Nisan 2014 Pazartesi 12:23

CHP ülke sınırları içinde tüm halkların mutlu olacağı Mordern Türkiye sistemi yaratmak üzere kurulmuştur.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 14 Nisan 2014 Pazartesi 12:19

CHP bir partidir ama sadece bir parti değildir.Sağ yada sol bir parti değildir.Kurucu'dur,öncüdür.Chp yönetimine gelenlerin asli görevi Atatürk'ün de benimsediği ilke ve düşünceleri halka beğendirmek ve bu düşüncenin ışığında mutlu bir halk yaratmaktır.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 12:10

Yazar neo emperyalizmi bilmiyor da yorumcumuz hatırlatıyor...EMPERYALİZMİN ERGENEKONUNU PAKLAYIN AMA HALKÇILIKTAN BAHSEDİN...CHP BU KONUDA ÇAĞ ÖTESİ TAKINTILIDIR...SAYIN YAZAR VE BİRKAÇ GERÇEK AYDIN CHPLİ BU ÇİN SEDDİNİ AŞABİLİR Mİ BİLEMEM....SOL ERGENESOLUN UYDUSU OLMAKTAN ÇIKAMAZSA DAHA ÇOK DÖNER DÖNER SALINCAK GİBİ ÜSTELİK OY OY DİYE DÖNER.OF OF DİYE İNLER....DÖN BABA DÖNELİM.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 12:04

Saygıdeğer Kuşoğlu: Yorumlarda hala Marks'tan bahseden antika düşünceler var siz bunlara bakmadan inançlarla barışık bir yolda yürümenize devam edin.Bu adamlar bu derin solcular SİLİVRİ'den çıkıp AKP 'ye yapıştı...Bunlar bu ülkenin kelaynak kuşlarıdır iflah olmazlar.1000 YIL İKTİDAR OLaMAZLARSA DA NE GAM EZBERLERİNİ BOZAMAZLAR...GÜLÜN GEÇİN BU HOŞ VE BOŞ ADAMLARA...Kendilerince İYİ laf ve FELSEFE YAPARLAR MARKS TARİHİ MADDECİLİK FISTIK FINDIK kabak çekirdeği KABAK TADI ulus mulus Keçiören ...

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 10:31

Beşiktaş ,kadıköy,Bakırköy gibi istanbl'un En lüks semtlerinde Rekor seviyede oy alması ve buna sevinmesi,Ezilenlerin ,emekçilerin ,yoğun olarak yaşadığı ilçelerde ise kaybetmesi ve kabul görmemesi zaten C.H.P'nin Sol bir parti olmadığının kanıtıdır.Endişeli Modernler ve hala irtica korkusunu yaşayanların yoğunlaştığı lokal bir partidir.Maalesef bu gidişle değişmezse hiçbir zaman Türkiyenin genelinde kabul görmeyecektir.Mesele Değişimdedir.Sloganla değil İcraatla DEĞİŞİM

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 10:11

SN KUSOGLU Neo-Liberalizmi Neo-Emperyalizmi Marksin Tarihi Maddecilik kuramini bilmeden siyasette on alamazsiniz.Bunlari neden soyluyorum sizi takip ediyorum yazdiklariniz ulkemizin ekonomik yapilanmasinin yansittiklari sonuclar degil........ Yani yazdiklariniz havada yuzuyor

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 09:49

Sn.Kusoglu CHP nin duruma gore saga ve sola acilarak secmen tabanini genisletmesi fikrine katiliyorum.Neo-Liberal politikalarin uygundagi gelismekte olan ulkelrde sosyal demokrasinin uygulanmasi ve basari sansi sifirdir.Cunku sosyal demokrasinin alt yapisi olan sosyal siyaset kurumlarinin uygulanan neo-liberal ekonomik politikalar presler ve ufalar.Gelismekte olan ulkelr icin CHP nin alti okundaki"HALKCİLİ"inanin sosyal demokrasiden daha bize uygun bir ideolojidir.

Yorumu oyla      54      49