YORUMLAR
Toplam 10 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 15 Nisan 2014 Salı 13:35

Herkes Haşim Kılıç konusuna odaklanmış ancak herkes biliyor ki,Haşim kılıç yada bir başka ismin Erdoğan karşısında pek şansı yok o sebep ile bana göre bu aylarda Pkk kartı kullanılacak zira elle tutulur ve kamuoyunu etkileyebilecek tek enstrüman bu. Ben önümüzdeki günlerde bu konun daha ağırlık kazanacağını başta deniz kuvvetlerinin içinden olmak üzere bir takım sivri çıkışlar söz konusu olabilir bu arada ben muhalefetin yerinde olsam Erdoğan ın Cumhurbaşkanı olmasının önünü açardım.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 21:08

Sn: Atilla AKP baskısıyla medyada ALO FATİH, HSYK ADALET BAKANLIĞI TWİTTER YOUTUBE YASAĞI, VS VS RÜŞVETÇİLERİ AKLAMA...Kemalist baskıcılığın VESAYETİ ARASINDA NE FARK VAR ???? İkisi de baskıyla toplum kurma yönetme düşüncesinde değil mi? Kalsın...

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 20:00

Bu iktidar çöktüğünde yolsuzlukların boyutuna hep beraber AKP'ye son seçimde oy verenler dahil çok ama çok şaşıracağız.AKP şimdi medya yoluyla bir tehdit buldu ve bu medya askere gitmek istemeyenlere çürük raporu verenlere bile sarıldı...Bu ülkede hakimler var...Hırsız eninde sonunda hakim önüne çıkar...İllüzyon bitince Sabahlar Akşam akşamlar Takvim olur yalancı Starlar yıldızlar batar...Kimse Halkımızdan büyük değildir...Kendini HİNT KUMAŞI sananların çulu yakında görülür.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 18:49

Bence dinci muhafazakar Haşim Kılıç hiç de değişmedi, aynen duruyor, değişen ve bozulup yozlaşan Tayyip ile Akp iktidarı oldu. Aradaki KALIN nüansı ya fark edemiyor ya da fark etmezden geliyorsunuz:))

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 16:54

Değişim; fikren gelişim iyidir ama rüşvete bağış diyenleri, sıfırlayamayanları "gör - mez" bir değişimse çöküştür. KÖR- MEZ Mehmet gibi değişim çöküştür mesela...Hakkı söyleyemeyen diller...

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 15:48

Peki Atilla Bey neden degisti? Neden AKP agziyla konusuyor?

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 14:30

Üslupta muzaffer AKP tarafı bariz.AYM kim ki ne ki kapatırız gerekirse.TWİTTER MİVİTTER KASIMpaşalı eli maşalı... yazarları da izindeyiz USTAM tarzı...Hey garip ülkem.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 12:27

Ülkede herkes değişti bir Talat Atilla Bey değişmedi:-)

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 08:44

Değişiğini nereden biliyorsunuz? "Daha önce solcular şöyle yapıyordu, şimdi böyle yapıyorlar" diye geçmişten ikilik çıkarmak doğru mu? Haşim Kılıç'ı kimse sevmek zorunda değil, ancak makamına saygı duymak zorunda. Dolayısıyla eğer birileri ceket ilikliyorsa makama duydukları bu saygı sebebiyle olamaz mı? Bu arada birileri Talat Atilla'da bazı değişiklikler olduğunu iddia ederlerse onu da kayıtsız şartsız kabul edecek miyiz?

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 07:30

kimse onun atandığı zaman aslında HUKUKÇU OLMADIĞIndan bahsetmiyor, ne kadar da MANİDAR değil mi? Muhasebeciden yargıç yaratan Özal zihniyetinden de kimse bahsetmiyor da neden değiştiği, elbette zülfürecebe dokunduğundan, sorgulanıyor. Hukukun katline kimse ses çıkartmıyor ama birisi kazayla, fincancı katırlarını ürkütürse bu onun linç edilmesine "gerekçe" oluyor. HUKUKUN GÜCÜNE DEĞİL DE GÜÇLÜNÜN HUKUKUNA TESLİM OLANLAR UNUTMASIN, keser döner, sap döner, gün olur hesap döner, ve o hesap sorulur.

Yorumu oyla      58      50