YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 10 Nisan 2014 Perşembe 00:37

Bülent Bey, CHP'ye çok zarar verdiniz. Yanlış ittifaklar kurdunuz. Sinan Aygün seçimlerde kimi destekledi sanıyorsunuz? Mansur Yavaş'ın yanında birlikte oturduğunuz Tuncelili işadamı kim?

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 9 Nisan 2014 Çarşamba 19:36

Davranış mı sergilemiş olurum? yada on yıl sonra ak parti başarısız olmaya başlayıp ülkeyi kötü yönetirse ve bir başka parti daha umut verici olursa sizce ak partiye sadık kalıp kötü olmasına rağmen destek mi vermem gerek? Olayı birde bu şekilde değerlendirin siyasi fanatizm ülkeye zarar verir sadece. o sebeple ak partinin yıkılıp yok olmasını isteyen arkadaş sana soruyorum Chp yada başka parti daha çok umut verdi de biz mi oy vermedik:)Partilerin ne olduğunun hiç önemi yokülkeye birşey olmasın

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 9 Nisan 2014 Çarşamba 19:32

Akp liler!! sanki futbol takımından bahsediyoruz :) Ben ak partiye oy veriyorum neden peki? Ak partili olduğum için mi? daha önce de Ecevitin DSP sine oy vermiştim bu mantığa göre daha öncede DSP liydim ben döneğim demek partimi satıyorum öylemi?futbolda olsa kendi takımını bırakıp daha iyi ve başarılı bir takımı desteklemeye başlamak dönekliktir ama ülkeyi ve hayatımızı direk ilgilendiren bir konuda aynı şeyi söylemek doğru mu?Şimdi ben başarısız ve umut vermeyen chp yi desteklersem doğru bir-

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 9 Nisan 2014 Çarşamba 13:37

Bir zamanlar %45 oyla iktidar olan Anavatan Partisinin genel başkanı ve Başbakan Özal'da alternatifimiz yok diye böbürleniyordu. Ne oldu? Sonraları barajı bile aşamadı, şimdilerde de %1 bile oy alamayan süpürgelik bir parti durumunda! Bu nedenle hiç büyük laf etmeyin Akp liler, Bu gidişle başınızdaki Tayyip'in bölücülüğü, kışkırtıcılığı, saldırganlığı, baskıcılığı ile hükümetteki yolsuzluklar nedeniyle, Akp nin geleceği Anap'dan besbeter olacak!

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 8 Nisan 2014 Salı 19:27

"Ankara'da Mansur Yavaş'ın mücadele azmini gerçekten taktir ediyorum.AİHM'e kadar gideceğim diyor bencede gitmeli." diyen listesan kardeşim.Ankarada 25 İlçe var,sen CHP olarak ancak iki ilçede başarılı olabilmişsin.23 tanesinde hezimete uğramışsın bu nasıl bir "başarı?".Ben bir MHP li olarak Başkanlıkta Mansur beye verdim,Mecliste kendi partime verdim.Siz CHP olarak ne varlık gösterdiniz?Allahtan Çankaya solun kaleside,işi kurtardınız.Siz önce Sosyaldemokrat PARTİ olmayı becerin.sonra konuşun.

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 8 Nisan 2014 Salı 18:59

Chp yegane zengin olma hayalini babasının ölümüne bağlamış işe yaramaz evlat modunda tek beklentileri Akp nin çöküp bir şekilde yok edilmesine odaklanmış asla kendi birşeyler yapıp çalışıp didinip bir yerlere gelme niyetinde değil.Çevrenize bakın,hayatta başarısız olan insanları gözlemleyin hepsi hayatındaki tüm olumsuzlukların suçunu başkalarına atıyorlar. Ben Chp yi eleştirmek için değil sağlıklı bir demokrasi oluşması için bu saptamaları yapıyorum.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 8 Nisan 2014 Salı 17:36

Sayin.bülent Bey, Türkiye Cumhuriyeti Ana muhalefet partisi genel Baskani Kilicdar Beye yapilan cirkin saldiriyi bütün nefretimizle kiniyoruz. Bu saldiridan sonra anladim ki iktidar ve muhalefetin ezeli ve tek düsmani vardir o da kaba kuvvete bas vuranlardir. Bunlarin dini imani akli fehimi beyni kan ve göz yasidir.Görüldükleri yerde devlet tarafindan ezilmelidir.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 8 Nisan 2014 Salı 17:31

Ben de milletin % 55 çoğunluğu gibi bu Başbakana zoraki katlanıyorum ama kendisine zerre kadar saygı duymuyorum, bu da benim düşünce ve ifade özgürlüğüm!

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 8 Nisan 2014 Salı 16:43

Sürekli SEÇİM sonuçlarını eleştirmeyi adet haline getirmiş bir muhalefet olmaktansa sabah 06:00 akşam 22:00,yada 24:00 'e kadar çalışşacak sandık gözetmenleri yada eski adıyla müşahidleri olmayınca ,durmadan konuşup,fedakarlık yapmaya gelince endişeli modernler sandıkta görev almaktan imtina edince ,burnundan kıl aldırmayınca ,herkes general olmak isteyince ,böyle bir TAASSUB kaçınılmaz oluyor maalesef ,çözüm samimi olarak herkesin çalışmasında yatıror.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 8 Nisan 2014 Salı 13:32

Ankara'da Mansur Yavaş'ın mücadele azmini gerçekten taktir ediyorum.AİHM'e kadar gideceğim diyor bencede gitmeli.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 8 Nisan 2014 Salı 13:14

Kimse kusura bakmasın, milletin gözü önünde cereyan eden baskınlar, elde edilen deliller, herkesin kulağı ile duyduğu ses kayıtlarıyla ortaya çıkan son derece vahim rüşvet ve yolsuzluk olaylarının soruşturmasından kaçan, bu soruşturmaların üzerini örtmek için elinden geleni ardına koymayan Tayyip'in Akp sine oy veren vatandaşların tercihine ve kararına asla saygı duymuyorum! Tayyip'in AYM ne karşı böyle bir ifadede bulunma hakkı varsa benim de bu şekil düşünmeye hakkım var!

Yorumu oyla      61      50  
hulya 8 Nisan 2014 Salı 13:12

Türkiye Cumhuriyeti'nin Aydın'ı Tunceli'ye Dersim dermi? İçeriğinin ne olduğu bilinmeyen açılıma sahip çıkarmı? Bu ülkede laik'lik endişesi yok dermi?

Yorumu oyla      57      50  
hulya 8 Nisan 2014 Salı 13:08

Sn.Kuşoğlu,CHP olarak dinamik bir ekip ortaya koymadınız.Koymadığınız gibi şuanda ekonomi çok kötüye gidiyor,üstelik başbakan hala başbakan olarak kalacak biz kazanmak istemiyoruz mealinde yazılar yazdınız.Chp tabanını rahatsız edecek her şeyi yaptınız, buna rağmen halk çaresiz ve hak etmediğiniz halde size oy verdi kalkmış hala tabanınızı suçluyorsunuz?

Yorumu oyla      58      51  
CISS 8 Nisan 2014 Salı 11:44

3- Defalarca tekrarladığımız gibi; şimdi gerek CHP ve gerekse MHP beceriksiz, tutarsız yönetimlerinden bir an evvel kurtularak, artık AKEPE ye alternatif duruma geldikleri konusunda halkı ikna edecek eylem, söylem ve projelerle kendilerini yenilemelidirler. Her iki partinin içerisinde de çok değerli, bilgili, deneyimli, becerikli, liderlik özelliği üstün insanlar var. Örneğin CHP için (ben dâhil) bazı sosyal demokratlara itici gibi gelse de, geçmiş dönem başarıları, proje üretme ile liderlik becerisi yüksek Sarıgül gibi insanlar bile şu anki genel başkandan kat be kat daha yetkin ve etkilidir. CISS!

Yorumu oyla      59      50  
CISS 8 Nisan 2014 Salı 11:42

2- Tabii ki beğenmesek de bu sonuca saygı duymamız gerekiyor. Ancak bu durum milletin yapılan haksızlıkları, hukuksuzlukları, adaletsizlikleri ve işlendiği iddia olunan suçları yok sayıp bağışladığı anlamını taşımıyor. Kenan Evren ve arkadaşları da zamanında halkın % 92 den fazla çok yüksek oyu ile aklanmış gibi görünmelerine karşın, daha sonra yine aynı milletin oyları ile yargı önünde hesap vermekten kaçamadılar. RTE ve şürekâsı da bir gün yargı önünde, yüce divanda haklarındaki yolsuzluk usulsüzlük iddialarının hesabını mutlaka verecektir, VERMELİDİR DE.

Yorumu oyla      60      49  
CISS 8 Nisan 2014 Salı 11:41

1- Daha öncede bir başka yerde yazdım; Türk halkı genel olarak; RTE ile Hükümet üyeleri ve bürokratları hakkındaki çok ciddi rüşvet, yolsuzluk iddialarını, soruşturmaları, baskıcı sansürcü anlayışı görmezden gelip, özellikle BU GÜNE DEK YAPILAN HİZMETLERİ, REFORM OLARAK KABUL GÖREN DEĞİŞİMLERİ VE İSTİKRARI önemsediğini; muhalif partileri hala AKEPE’ye alternatif görmediğini bir kez daha vurgulayarak oyunu % 46 gibi bir oranda iktidar partisine verdi. Her ne kadar bu bir genel seçim değil ve adayların özelliklerinin de rol oynadığı yerel seçim olsa da, verilen mesaj değişmiyor.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 8 Nisan 2014 Salı 10:58

oy hırsızlıklarının olduğu, para paket ve tablet bilgisayar karşılığı oyların alındığı bir seçimde hiç bir parti için kazanmış veya kaybetmiş diyemezsin. Yapılan oy hırsızlıklarını görmezden gelemezsiniz. Burada kaybeden sadece vatandaştır. Bunu herkes çok yakın bir gelecekte yaşayarak öğrenecektir. AKP'nin hırsızlıkları ve yolsuzlukları, yine aynı yöntemle alınan oylarla örtülüyor.

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 7 Nisan 2014 Pazartesi 19:28

CHP kaybedince neden Türkiye kaybediyor :) Sayın Vekil artık bu bildik ve mesnetsiz söylemlerden vazgeçin Bu halk size güvenmiyor! siz kazanırsanız Türkiye nin kaybedeceğini düşünüyor ve işin ilginç yanı,size oy verenler bile size güvenmiyor tüm bunlara rağmen hala bunu görmeyip klasik söylemlere yönelmeniz seçmen tabanınızda bile umutsuz vaka olduğunuz düşüncesini sabitliyor.Sayın vekil yeni bir şeyler söyleyin artık.

Yorumu oyla      59      51