YORUMLAR
Toplam 32 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 7 Nisan 2014 Pazartesi 06:58

23.21 de yazan arkadaş işi öyle güzel özetlemiş ki! Kıskandım aslında demek bazen bir iki paragraf çok şey anlatabiliyormuş. Eline sağlık arkadaşım.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 5 Nisan 2014 Cumartesi 23:21

Kaset üretmeyeceksin.............. Kaset üretenlerle yürümeyeceksin... İftira atmayacaksın....İftiracılarla birlikte olmayacaksın....PROJE üreteceksin...İşte o zaman kazanma ihtimalin doğacak.Aksi halde ömürboyu muhalefete mahküm olacaksın..Bunu genelbaşkanına ilet sn Kuşoğlu...Emin ol menfaatiniz olacaktır....

Yorumu oyla      55      51  
TOTEM 3 Nisan 2014 Perşembe 05:17

Ne absürt bir dil gelişti ülkemde ve ne absürt uçuk insanlar türedi. Gülümseyerek izliyorum insanları herkes maşallah ekonomi,strateji ve analiz dehası olmuş herkes her şeyi biliyor işi çözmüşler :) aslında artık bu durum beni eğlendiriyor nasıl eğlenmeyeyim sirk çadırı gibi oldu ülkem hokkabazı,palyaçosu cambazı bol.Ha bir dağın tepesine çıkıp vadiye haykırmışsın,ha burada birilerine laf anlatıyorsun ikisi de boş.Şimdi bu saatte yazmama takan bile olur!!yola çıkacağım ve bu saatleri severim.

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 30 Mart 2014 Pazar 05:51

Seçim günü, günlük politika yorumu çöpe gider. İnternette eşelenirken AURORA adlı savaş gemisinin Wikipedia sayfasına girdim, (ingilizce) ve bir daha kahroldum. 23 Mayıs 1897'de omurgası kızağa konmuş, 11 Mayıs 1900'de suya indirilmiş, 29 temmuz 1903'te hizmete girmiş, diğer ayrıntıları merak eden gider okur, en son 1987'de çürüyen sualtı kesimi planlarına göre yenilenmiş ve HALA SU ÜSTÜNDE, StPetersburg'da. Pirinçdöküm pervanesini saklayıp kalanını kesip jilet yapmak kimsenin aklına gelmemiş.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 29 Mart 2014 Cumartesi 17:49

O sıktığın palavralar ve hamaset edebiyatı ile çocuk mu kandırıyorsun Frontal hanım? Vatan toprağına düşman saldırırsa tabii bu millet canı ve kanı ile onu savunur. Ama burada durduk yere tehditler uydurulup, kendi kendimize saldırılar düzenleyerek savaş çıkarma tezgahları yapılıyor. Bunun nedeni de herkesin anlayabileceği ama senin anlamazlıktan geleceğin kadar açık! İşte asıl alçaklık, sefillik, adilik ve hainlik budur! Bu adamları yönlendirenler ile savunanlarda aynı yolun yolcusudurlar!

Yorumu oyla      62      49  
Dkapkiner 29 Mart 2014 Cumartesi 17:21

Güzelim vatan toprağını PKK ya peş keş çekenlerin bir türbeyi vatan toprağıdır diye gündeme getirmeye en başta Tayyip ve de onun uşağı Şamil'in hakkı yoktur.Tabi onları ödünsüz destekleyenlerin de...

Yorumu oyla      58      50  
FRONTAL 29 Mart 2014 Cumartesi 15:56

10:33 sen benim yazdıklarımdan düşündüğün komplo teprisinimi anladın? Zekana hayran kaldım doğrusu ! Yumurtaya can veren allahım bu yorumcu kulunada. Biraz akıl İhsan verseydin. Allah'ın gerçi hikmetindende sual olunmaz vermemişşede vardır bir bildiği .

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 29 Mart 2014 Cumartesi 10:33

11:41, onun için mi AKP-CEMAAT-PKK ortaklığı, daha önce CONTİNGENCY PLAN çalışmalarına katılan yüzlerce subayı YILLARCA HAPİSLERDE ÇÜRÜTTÜ hem de UYDURUK PAÇAVRALARLA? Hey güzel Allah(cc)ım, sen nelere kaadirsin, nasıl da söyletiyorsun. Merd-i kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler. Bu yazdıklarını AKP KUMPASI itirafı olarak alabilirmiyiz?

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 29 Mart 2014 Cumartesi 10:33

11:41, onun için mi AKP-CEMAAT-PKK ortaklığı, daha önce CONTİNGENCY PLAN çalışmalarına katılan yüzlerce subayı YILLARCA HAPİSLERDE ÇÜRÜTTÜ hem de UYDURUK PAÇAVRALARLA? Hey güzel Allah(cc)ım, sen nelere kaadirsin, nasıl da söyletiyorsun. Merd-i kıpti lecaat arzederken sirkatin söyler. Bu yazdıklarını AKP KUMPASI itirafı olarak alabilirmiyiz?

Yorumu oyla      56      50  
FRONTAL 29 Mart 2014 Cumartesi 10:32

Kendinize gelin artık! Eğer benim bayrağım , toprağım, tarihim, ceddim, bizi biz yapan değerler tehdit ediyorlar ise ben bu değerlerim için, seve seve savaşır, can alır can veririm! Ne diyor Mehmet Akif Ersoy : " arkadaş! Yurdumu alçaklara uğratma sakın! Siper et gövdeni dursun bu hayasızca Akın ! Istiklal marşını anlamak demek herşeyi anlamak demek .

Yorumu oyla      53      54  
FRONTAL 29 Mart 2014 Cumartesi 10:25

Türkiye bir istiklal savaşının içerisinde mücadele ediyor. Daha önce elini kolunu bacağını kıranlar. Şimdi işe kafasını koparmak istiyor. Ve ne hikmetse 30 yıldır kardeş kanı dökülen PKK savaşına dur denmesine hayır diyenler, şimdi Suriye'de ki vatan toprağına yapılan saldırıya karşı müdehale edilmesine hayır diyor. O türbeye yapılacak olan saldırı Türkiye'ye yapılmış sayılacaktır. Tepki vermezsek Türklerin onuru zedelenecektir. Orda tarihimiz, ecdadımız yatmaktadır.

Yorumu oyla      53      55  
FRONTAL 29 Mart 2014 Cumartesi 10:21

bekleyin" diye yaygara koparanların bir beklentisiydi. Bilemiyoruz. Bu muydu başka bir şey miydi? Ama ahlaksızlıkta asla sınır tanımıyorlar. Ve Sayın Başbakanımızın başından beri bu meselede niye bu kadar dikkatli, niye bu kadar kararlı olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz. Gerçekten bu memleket bir istiklal mücadelesi veriyor. Bu vatanı seven, bu vatanın bütünlüğü konusunda kararlı olan herkes bu iradenin etrafında kenetlenmeli diye düşünüyorum. Onun için 30 Mart seçimleri çok önemli.

Yorumu oyla      53      53  
FRONTAL 29 Mart 2014 Cumartesi 10:20

Yani bu artık, Türkiye'deki sıradan bir siyasi tartışma boyutunu aşmıştır. Bir ihanetle karşı karşıyayız. Bu ihanetin tüm unsurlarıyla ilgili Türkiye Cumhuriyeti yargısı çok yönlü bir soruşturma açıp, bunları tek tek yargı önüne çıkarmalıdır. GEREKİYORSA KILIÇDAROĞLU DA YARGI ÖNÜNE ÇIKARILMALI Gerekiyorsa Kemal Kılıçdaroğlu da yargı önüne çıkarılmalıdır. Hiç kimse, Türkiye Cumhuriyeti'nden daha önemli ve daha değerli değildir. Yani bugünkü iş belki de günler öncesinde, "25 Mart'ı bekleyin"

Yorumu oyla      53      54  
FRONTAL 29 Mart 2014 Cumartesi 10:19

sahibi olmasaydı, o gün o konuşmaları yapmazdı diye düşünüyorum. Kendisinde tahrif edilmiş çok özel bilgi notları var. Ve buna devam ediyorlar. DAHA ÖNCE DE AYNISINI YAPTI 17 Aralık operasyonuna dair bazı montaj kayıtlar ve bazı üretilmiş deliller de Kılıçdaroğlu'na dolaylı olarak gönderilmişti. VATANA İHANET İÇERİSİNDELER Şimdi bu çete, bu ekip, bu yapı, 17 Aralık'tan sonra CHP'yle kurduğu ittifakı sürekli olarak besliyor. Buradan o gözüküyor. Malesef, bunlar vatana ihanet içerisindedir.

Yorumu oyla      53      54  
FRONTAL 29 Mart 2014 Cumartesi 10:18

ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAŞILIYOR O zaman kimse bunun ne anlama geldiğini çok algılayamadı. Yani durup dururken, ortada bir tartışma yokken, CHP Genel Başkanı'nın Suriye'yle alakalı bir savaş iddiasını gündeme getirmesi şimdi daha iyi anlaşılıyor. KILIÇDAROĞLU'NA DAHA ÖNCE BİLGİ NOTU MU VERİLDİ? Demek ki bugün bu ahlaksızlığı yapanlar Kemal Kılıçdaroğlu'yla da koalisyon kurmuşlar. Bu bilgi notunu daha önceden Kemal Kılıçdaroğlu'na vermişler. Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda bilgi sahibi. Eğer bilgi -

Yorumu oyla      53      53  
FRONTAL 29 Mart 2014 Cumartesi 10:17

Değerlendirme toplantısı yapılıyor. Bununla ilgili bütün seçenekler masaya yatırılıyor. Çünkü o vatan toprağı tehdit altında. O tehditin boyutlarına bağlı olarak, ortaya çıkabilecek her türlü risk karşısında Türkiye Cumhuriyeti'nin nasıl davranacağına ilişkin bir değerlendirme toplantısı yapılıyor. Bu değerlendirme toplantısının içeriği biraz da tahrif edilerek servis ediliyor. KILIÇDAROĞLU KİMLERLE İTTİFAK İÇİNDE?

Yorumu oyla      53      54  
FRONTAL 29 Mart 2014 Cumartesi 10:14

Şamil tayyar açıklamaları insanı düşündürüyor. O açıklamaları editörün de müsaadesi ile burada yorumcu arkadaşlarla paylaşmak istiyorum. Dün gece de yayındaydım. Demiştim ki, şu anda Ergenekon'dan daha tehlikeli bir çeteyle, bir yapıyla, bir örgütle karşı karşıyayız. Ve bugünkü gelişme, tehdidin büyüklüğünü ortaya koyması bakımından son derece önemli. Şimdi düşünün, Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok önemli, kritik bir konuyu, Suriye'deki gelişmeleri, oradaki vatan toprağı türbeyle alakalı bir -

Yorumu oyla      53      53  
FRONTAL 29 Mart 2014 Cumartesi 10:11

Sizler herkesi kendiniz gibi sanmayın. Suriye deki Süleyman şah ileilgili toplantıdaki konuşma kayıtların da seçimin s si dahi geçmediği halde hükümet seçim için savaş çıkartıyor demeniz, ne ahlaka nede vicdana sığmaz. 3 aydır içten dıştan Türkiye'ye saldırıyorlar, bu saldırılara karşı direnen bir başbakanımız var. Adım gibi eminim ki başbakanımız bu emperyalist çetenin emirlerini yerine getirip her istediklerini yapsaydı, bu saldırıya uğramazdı.

Yorumu oyla      53      54  
Misafir 29 Mart 2014 Cumartesi 00:33

BILDIR YEDİĞİNİZ HURMALAR BİR GÜN FENA TIRMALAR derim ama AKEPEciler, "beyinleri SIFIRlandığı için" sadece gözleriyumuk ve kulaklarıtıkalı bir cazgır gibi bağırıp-çağırıp, tek yorumu sayfadan düşürmek için peşpeşe beş yorum döşeyip baskın çıkmaya çalışırlar. Onlara tek sorum var, varsa biraz mertlik, mertçe cevap versinler. Ankaraya getirttikleri otuzbeş danışmanla halvet olup, bu danışmanların kılavuzluğunda millete kumpas kuran hangi partinin hükümetiydi? Yanıt tek kelime olsun, uyutmayın.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 28 Mart 2014 Cuma 21:25

Akp iktidarının, son üç aydır ortaya çıkarılan bin bir çeşit yolsuzluklarının neden olduğu olumsuz ortamdan sıyrılabilmesi için, Başbakan Tayyip’in talimatıyla düzenlenen, sözde milli güvenlik toplantısında, kurmaylarının planlamakta olduğu savaş çıkarma tezgâhını deşifre ederek, kuvvetle muhtemel bir Türkiye Suriye savaşının önünü kesen kimler ise, bırakın casusluktan cezalandırılmalarını, yurdumuzu ve insanlarını büyük bir bataklığa düşürülmekten kurtardıkları için ödüllendirilmeleri gerekir!

Yorumu oyla      61      49  
CISS 28 Mart 2014 Cuma 18:35

Hak hukuk yasa tanımaz, ayırımcı baskıcı sansürcü, KİŞİSEL çıkarları doğrultusunda Suriye ile savaş başlatabilmek için kendi vatanını bile bombalamayı düşünen vicdansızlarla çalışan, yolsuzlukların odağı halindeki adaletsiz AKEPE HÜKÜMETİ BAŞINDAKİNİN hakkından demokratik yöntemlerle milli irade gelecek, sonra da söz Yüce Divanın olacak! Bunun için 30 Martta sandıkta atacağımız ilk adıma sadece İKİ GÜN KALDI! Haydi Büyük Türk Milleti, YA İSTİKLAL YA ZULÜM! CISS!

Yorumu oyla      61      49  
Dkapkiner 28 Mart 2014 Cuma 15:20

Adama hırsızlık öğrettiler geldi kendisini soydu.Şimdi bağırıyorlar.Bunların savunulacak neresi var Allah aşkına.Yarın Suriye ile savaşa girersek ben demeyecek miyim ne yaptınız da savaş nedeni oldu diye?Bu tapelere neden montaj demiyorlar anlamadım.İşinize gelen montaj işinize gelen ciddi.Balyozda cami bonbalama,kendi uçağımızı düşürme olayına hepiniz balıklama dalmıştınız ama...

Yorumu oyla      65      49  
FRONTAL 28 Mart 2014 Cuma 11:41

Defalarca bu tür diplomatik senaryo topantılarına katılmış biri olarak söylüyorum; oralarda konuşulan her şey yapılacak anlamına gelmez. "Diyor. Ayrıca güçlü devlet olabilmek için strateji üretmek şarttır. ABD Afganistan'a nasıl girmişti kendi ikiz kulelerini bombalatarak! Sonra ise Ortadoğu'ya girebilmesi için bahanesi oldu. Türkiye durulmuyor! Ve içimizdeki sözde Türkler ise daha çok karışması için destek veriyor! Bu yapılan saldırılar sadece AKP ye değil! Türk milletine yapılıyor !

Yorumu oyla      53      65  
FRONTAL 28 Mart 2014 Cuma 11:32

Cıss! Insanları boş yere kışkırtma, eğer biraz düşünme yeteneğin varsa derin düşün. Adam diyor ki; savaş çıkarmak istedikten sonra,Suriye'den boş alana attırırım 8 tane füze savaş çıkar. Bu mesele değil diyor. Buradan ülkenin sınırında dolaşan ciddi bir tehdit var. Gerekirse ulusal güvenlik için, savaşmak da seçeneklerden biridir. Böyle bir milli konuda bile, hükümetin arkasında durmayacak kadarmı muhalefetiniz!!! Bakın Ahmet Tezcan ne diyor: "Defalarca bu tür diplomatik senaryo topantılarına -

Yorumu oyla      54      63  
CISS 28 Mart 2014 Cuma 00:42

2- Ey dürüst, ülkesini, halkını, gençlerini, askerini seven RTE ve AKEPE destekçileri, (hadi siyasi iktidarın temsilcileri, çocukları ile bazı bürokratları hakkındaki rüşvet ve yolsuzluk iddiaları konusunda paralel devlet yalanları, hepsi montaj vs. gibi savunmalara kandınız) ama 30 Martta sandıklara giderken hiç değilse SAHİBİNİN SESİ Hakan Fidan’ın, sırf velinimeti patronu ile hükümetindekilerin kişisel hırs ve menfaatleri için ülkeyi savaşa sokmayı, Mehmetçiği ateşe atmayı amaçlayan bu sözlerini bari hatırlayın. Belki vatana millete hayrı olacak doğru bir karar vermenize katkısı olur! CISS!

Yorumu oyla      66      50  
CISS 28 Mart 2014 Cuma 00:41

1- Ortam dinlemesiyle elde edilmiş söz konusu bu gizli güvenlik toplantısındaki konuşmalarda çok net bir şekilde; "Siz yeter ki savaşa karar verin, Suriye'ye dört adam gönderirim, Türkiye'ye sekiz füze attırıp savaş gerekçesi üretirim, Süleyman Şah Türbesine de saldırtırız" şeklindeki sözleri ile RTE nin sağ kolu ve himayesi altındaki MİT müsteşarı Hakan Fidan'ın, kamu yönetimi yanında devletlerarası ilişkilerde ne denli siyaset cahili, tecrübesiz ve tehlikeli bir adam olduğu anlaşılıyor. Allah vatanı milleti, patronu ile aynı kafadaki böyle zalim, art niyetli ve düşüncesiz insanların elinden tez zamanda kurtarsın!

Yorumu oyla      65      49  
CISS 27 Mart 2014 Perşembe 19:59

3- Evet, bu bir çeşit casusluktur, arkasında CIA veya MOSSAD gibi örgüt ajanları ya da bunların desteğindeki paralel örgüt elemanları vs. kim varsa MİT arayıp bulmalı, emniyet ile yargı gereğini yapmalı. Ama sırf 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasının üzerini örtebilmek ve 30 Martta seçimi yüksek oy oranı ile kazanabilmek için, birçok asker sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olacak bir savaş çıkartmaya kalkacak kadar alçalmak da vatan hainliğidir. Bu vicdansız hainler hakkında da TBMM ve C.Savcılarınca derhal soruşturma açılarak gereği yapılmalıdır! CISS!

Yorumu oyla      68      49  
CISS 27 Mart 2014 Perşembe 19:57

2- Ortam dinlemesi olduğu öne sürülen kayıtta Genelkurmay 2.Başkanı Yaşar Güler, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın bir toplantıda Suriye'ye savaş açmak için plan yaptıkları öne sürülüyor. AKEPE İKTİDARIbu görüşmelerin içeriğini inkâr ve montaj demek yerine bu dinleme casusluktur diyerek bir bakıma görüşmeleri doğrulamış oldular.

Yorumu oyla      66      49  
CISS 27 Mart 2014 Perşembe 19:57

1- Meşruiyetini ve milletin çoğunluğunun güvenini tamamen yitirmiş AKEPE iktidarı, içerisine düştüğü bataklıkta çabaladıkça daha da dibe batıyor. Bu gün AKEPE iktidarının kurmaylarının dâhil olduğu bir resmi toplantıda, Suriye'ye savaş açmak için gerekçe yaratma planları yaptıklarına dair bir ses kaydı yayınlandı. Kayıtlarda, Süleyman Şah Türbesi'nin vurulabileceği ve Türkiye'ye füzeli saldırı düzenlenebileceği önerileri yer alıyor.

Yorumu oyla      67      49  
FRONTAL 27 Mart 2014 Perşembe 19:15

Kendi hatalarınızı eleştirmiyorsunuz. Îmanın bu halkı AKP ye muhtaç edenler sizlersiniz. Insanlara güven vermiyorsunuz. CHP kendine ait bir duruşu dahi yok. Siz buna rağmen neyi ve kimi eleştiriyorsunuz?

Yorumu oyla      53      64  
FRONTAL 27 Mart 2014 Perşembe 19:12

Sayın kuşoğlu iyiki başbakan ve seçim ile ilgili hiçbirşey yazmadınız:) güzelce sayıştırın sonra ise ne yazim deyin. Peki sayın kuşoğlu, bir zamanlar ağlak adam fetoşçular dediğiniz bir yapı ile şimdi oy uğruna sırt sırta vermenize diyecek lafınız yokmu? Eğer başbakan diktatör olsaydı emin olun bu şekilde yazı yazamazdınız. CHP çokmu demokratik bir parti ? Bir zamanlar çarşaf yırtan CHP liler başörtüsünü küçümseyen eleştiren CHP liler şimdi oy uğruna baş örtüsü dağıttılar. Neden bir muhalefet -

Yorumu oyla      53      63  
Misafir 27 Mart 2014 Perşembe 14:06

Allah Herkese Sağlıklı,Yanlışa yanlış diyebilen bir izan,muhakeme ve akıl versin.Aksi durum bu tür tespitleri dillendirmekle geçecek

Yorumu oyla      57      50