YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 20 Mart 2014 Perşembe 20:07

Sayın Atilla; Akp Hükümetinin, ABD vatandaşı Feto'nun Türkiye'ye iadesini istediği iddianız son derece komik. Bırakın ABD vatandaşı olmasını, esasen Feto hakkında tüm ülkeler açısından suç teşkil edecek ve Türkiye'de gerçekleştirdiği belirlenen bir eylemden dolayı başlatılacak adli takibata dayalı yakalama kararı ile kırmızı bülten çıkarılmadan zaten iadesi de istenemez. Bu konular ise henüz hiç bir hareket yok. Hareketin olmadığı yerde bereket de olmaaaz:))

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 20 Mart 2014 Perşembe 19:57

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu için daha önce de bir siyasi parti kurup başına geçeceği ileri sürülmüştü, yi ne mi pişirilip fırına sürülüyor? Başımızdaki şu zalimlerden ve yiyicilerden kurtulalım, gerisi için Allah kerimdir:))

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 20 Mart 2014 Perşembe 17:54

sayın Talat Atilla,başbakan reyhanlıda hayatını kaybeden vatandaşlar için "54 sunni vatandaşım öldü" diyerek akıl almaz bir ayrımcılık yaparken umursamıyorsunuzda Kılıçdaroğlu bir şey deyince neden umursuyorsunuz?yoksa başbakanın konuşmalarına değer vermiyormusunuz,aklıma başka bir şey gelmiyor doğrusu ya da aklıma geleni size yakıştıramıyorum..

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 19 Mart 2014 Çarşamba 22:46

K.oğlu meydanlarda halkın bilgilenmesini sağlamak için gerçekleri söylemekle yükümlüdür ve bunu yapıyor,olaylara lütfen yanlı bakmayın,ayrıştırıcı davranan iktidar bunu söylemek neden yanlış olsun,yıkıp dökenleri halk bilmiyor mu?asıl dikkat etmesi gerekenler iktidar mensuplarıyken K.oğlu'na söylenmek acizliktir.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 19 Mart 2014 Çarşamba 19:21

Bence misafir cok makul bir yorum yapmis! Talat Atilla ya digerleri gibi 17 aralik sonrasi tarafini secmesi istenmis ve sopanin ucu gosterilmis olabilir. Uzun suredir sayin Atillayi takip eden birisi olarak yazarin yazisini okurken gecmiste yazdiklarini da goz onunde bulundurmak gerektigi dusuncesindeyim. 17 aralik yazar icin milat olmusa benziyor eski yazilarini ozledigimi ifade etmek isterim!

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 19 Mart 2014 Çarşamba 19:05

Bir ara çok nickli yorumcular var demiştim.İşin doğrusu çok fikirli yorumcular varmış.Hırsızlık duruma göre değişir.Çalana alana göre Hırsıza da rüşvete de eyvallah diyecek hızlı fikirler var...Rüşvete bağış diyecek çok fikirlilik ve üstüne de kaymak ne dir bu kaymak ? Dürüstlük nasihati:-) Komik sadece Cem Yılmaz mı??? Rüşveti öven dürüstlük abideleri var...Oynar başlıklı füze gibi yolda hedef değişebilir....Dün dündür Ergenekona kumpas yaptılar..Haydi yallah hop hop hop...

Yorumu oyla      59      50  
TOTEM 19 Mart 2014 Çarşamba 15:43

BU KADAR ÇOK ŞEY YAZIP SONUNDA YORUM OLARAK' TALAT BE ANLADIĞIM KADARI İLE HÜKUMET SİZİ BASKI ALTINDA TUTUYOR'Gibisinden bir yorumla karşılaşmak kötü bir duygu olsa gerek bu duyguyu bilirim sen otur uzun uzun izah et vatandaş ön yargılı,alakasız ve ezber bir sloganla sana cevap versin işte insanı bu kahrediyor.İnsanım neden böyle demeden edemiyorsun.

Yorumu oyla      54      62  
Misafir 19 Mart 2014 Çarşamba 14:27

Talat bey anladigim kadariyla hukumet sizi de baski altinda tutuyor. Lutfen dik durun ve meslek onurunu ayaklar altina aldirmayin...

Yorumu oyla      63      53