YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
FRONTAL 19 Mart 2014 Çarşamba 09:20

Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı önemli gördüğümüz Türkiye'nin başarısı için çalıştığını son yapılan darbelere karşı dik durduğunu pirim vermediğini ve sevkle gururla Ak Partiye katılmaya karar verdim. CHP'de 2009'da Belediye Başkan aday adayı oldum. Ben kendimi bildim bileli oranın üyesiydim ihtiyaçlara cevap vermedi vermediği içinde bende bugün birlikte olduğum akrabalarım yakınlarım ile toplam 2 bin kişi ile Ak Partiye geçtik" dedi. Evet şimdi ne diyorsunuz:)

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 19 Mart 2014 Çarşamba 09:19

ettim? Gerek Adıyaman gerek Türkiye'nin ihtiyaçlarına cevap vermedi dar düşündü iktidarın yaptığı hemen hemen her şeye karşı oldu. Bu yapılanları ise ben içime sindiremedim karşıya gücün yetmiyorsa kendine gücün yeter istifa ettim. İstifa etmekte bir erdemliktir. İki yıl sonra bekledim Ak Partiye katılmaya karar verdim. Çün ki geleceği Ak Partide gördüm gerek Belediye Başkan Adayı Sayın Hüsrev Kutlu'nun dürüstlüğü sözüne güvenirliği gerekse bir Dünya lideri olarak gördüğümüz-

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 19 Mart 2014 Çarşamba 09:17

"CHP Gerek Adıyaman'nın Gerek Türkiye'nin İhtiyaçlarına Cevap Veremedi" Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez'in ardından kürsüye çıkan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) eski Belediye Başkan aday adayı ve iş adamı Hüseyin Kaçar, CHP'nin gerek Adıyaman'a gerek Türkiye'nin ihtiyaçlarına cevap veremediğini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:Ben kendimi bildim bileli Cumhuriyet Halk Partisinde görev aldım. Yaklaşık iki yıl önce istifa ettim niye istifa -

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 19 Mart 2014 Çarşamba 09:15

04:16 sabah sabah gülmeme sebeb olduğun için teşekkür ederim:) AKP nin gurkaları, deliğe marş marş öylemi:) bak bakalım şu habere ne diyeceksin :CHP'ye büyük şok: 2 bin kişi AK Parti'ye katıldı.Perre Düğün salonunda gerçekleşen yemekli toplantıya 2 bin kişi katılırken, toplantıya Ak Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı F.Hüsrev Kutlu, Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, CHP eski Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Kaçar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 19 Mart 2014 Çarşamba 08:02

sen ne kadar gargaraya getirmeye çalışsan da artık mızraklar çok uzun ve çuvallar da kısa. ne kadar nazik(!) ve de efendi(!) olduğunu da herkes gördü. KUTUCUKLAR-KASACIKLAR-PARACIKLAR ortada dururken hiç kimse bu laflara pabuç bırakmaz, gerçi o paralar da ATTAya gittiydi, malezyaya kadar bir kısa yol oldu son uzakasya cenginde. Çok sıkışırsan da en iyi bildiğin üç harfli kelime yeter TÜKENDİĞİNİ anlatmaya, b-l-a, üç kere tekrarla bakiimmm...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 19 Mart 2014 Çarşamba 04:16

AKPnin gurkalarına kötü bir haberim var, yırtınmaya başlasalar iyi olur. başbakanlarının bu kadar öfkeyle bağırıp çağırmasının altında yatan nedir diye düşünürken Ertuğrul Özkök'ün makalesi, "Kaçacak yeriniz varsa kaçın", durumu açıklıyor. Uluslararası bir yargılanma sözkonusu, öyle SIFIRLANACAK GİBİ DEĞİL. Olay İran'da patlak vermiş, "iyiliksever ZERRAB işin bir parçası, ortağı BABEK başrolde. "çirkinleşmiş bir güruha laf söz işler mi" diye yırtının. süpürge desteğinde deliğe marş marş.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 18 Mart 2014 Salı 23:28

vatandaşına "ananı al da ... git" diyene ister başç...n de ister başbakan. ona ortaparmak göstermek "göz"üne batıyorsa önce o lafı söyleyene çemkirmeyi "düşün" diyecekken vazgeçtim, maşa ancak közü tutmaya yarar, düşünmek yaraşmaz. programında UTANMAK tanımsız, bilmez anlamını. Kuklacının kurduğu kadar laf söylemeye "izinli", düşünmeye değil. Sıkışınca gelsin "ebleh", gelsin "armut",daha da sıkışınca gelsin üç harf, üç kere tekrarla, "b" "l "a" harfleri. Editör ne yapsın buna?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 18 Mart 2014 Salı 23:13

vatandalına

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 18 Mart 2014 Salı 21:04

ALOO sayın bay yazar ,demek 39 polis 50.000 (ELLİ BİN ) kişiyi durdurmuş.Başbakanlığa sokmamış.Zekana kalemine hayranım .HA HA HA.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 18 Mart 2014 Salı 14:45

Sen ne kadar çok şey bilirsen bil bildiklerin karşındakinin anlayabildiği kadar dır demiş Hz.Mevlana bugünleri ön görebilseydi eminim,SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE SÖYLEDİKLERİNİ KARŞINDAKİ ANLAMAK İSTEMİYORSA BOŞTUR Diye bir söz de söylerdi.İnsanlar şuursuzlaşmış ve çirkinleşmiş,Başbakana orta parmağını gösteren bir kadını savunmak ayıp diyecektim ama nerede ise bu hareketinden dolayı kahraman ilan edecekler şimdi bu derece çirkinleşmiş bir güruha laf söz işler mi?bu insanlar tek söz Allah ıslah etsin

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 18 Mart 2014 Salı 02:15

Miting alanında her ilden, özellikle de BEYLİKDÜZÜ-İSTANBUL belediyesinin otobüslerini görünce gerçekten gözlerim yaşardı, "bunesevgiah buneızdırap" şarkısı dilimin ucuna geldi. Belediye ve devlet memurlarını otobüslerle şehirden şehire taşıyarak parti liderinin yapacağı mitinglere büyük kalabalıklar toplamak da herkesin harcı değil. AKPyi bu çapta bir GÖÇ programını gerçekleştirdiği için gerçekten de takdir ediyorum. AKP taraftarları övünmekte haklılar, başka bir parti bu taşımayı yapamazdı.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 18 Mart 2014 Salı 02:08

AKPnin oniki yıldır PKK ve FETTULLAHGÜLENCEMAATİ ile yaptığı aleni ortaklığı görmez ama CHPnin bir seçimlik esnekliği "cemaat ile sırt sırta verme" olur. Peşine takıldığı "tavil şeyh"in her sözünde hikmet ve her "ettiğinde boncuk" bulma sevdası neler yaptırıyor insana, maaşlı maşa deyince de çıngar çıkıyor. Aklı başında, vicdanını şeytana satmamış, ahlak ve adalet duygusunu yitirmemiş hiçbir insan böylesi bir haydut çetesine bu kadar hizmet etmez. Dr. Turhan Çömez'in başına gelenleri bilse yeter

Yorumu oyla      55      49  
FRONTAL 17 Mart 2014 Pazartesi 15:50

15:41de ki yorum bana aittir . Giriş yaptığım halde rumuzum çıkmamış, belki bu yorumum da rumuzsuz çıkacak.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 17 Mart 2014 Pazartesi 15:41

Sizlerde haklısınız, AKP nin gittiği ve yaptığı tüm mitingler dolup taşıyor, İzmir de dahi tabi bunlar sizleri kızdırıyor. Tepki vermekte haklısınız, AKP her gittiği ilde değişiyormuşmuş:) peki CHP ? Dün düşman oldukları fetoşçu deyip aşşağıladığı cemaat ile sırt sırta vermedimi? Sarıgül'ün hilelerini rezil olduğu haberlerini bizzat bu sitede okumadınızmı? Ya oy uğruna ülkücüler ile antlaşma yaptığını? Tabi bu haberler işinize gelmediği için kör, dilsiz ve sağır oldunuz!

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 17 Mart 2014 Pazartesi 11:55

AKP: Diyarbakır'da hümanist hatta Hafif kürtçü, Yozgat'ta milliyetçi, Trakya'da yeni rakı fabrikaları açtık Erzurum'da Allah bizden yana, İzmir'de Atatürk , Hatay'da Alevi sünni kardeş, Maraş'ta Kılıçdaroğlu Alevi...Bugün bir yazar bunları dile getirmiş ....AKP yorumcuları da AKP gibi ...dün DEMOKRAT vesayet düşmanı şimdi kumpasçı...Kardeşlik ama ALEVİ ÇOCUK terörist...HAYATLARI YALAN...EGOLARI VE ÇALMA GERÇEK.ÇALMA DEĞİL CANIIIM BAĞIŞ O ya sizdeeee.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 17 Mart 2014 Pazartesi 04:35

sn. atilla şu yazdıklarınıza kendiniz inandı iseniz ben size yardımcı olayım , beraber bir doktora filan gidelim. hayretler içindeyim.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 17 Mart 2014 Pazartesi 04:13

yazının başını okudum, sonra devam edeceğim. sayın yazar, herkes kendi eyleminden sorumludur, şimdiye kadar tavrınızı iğneleme türünde eleştirmekle yetindim. Elbette bunu sağlayan demokrat tavıra teşekkür ediyorum ama bu, MEŞRUİYETİNİ KAYBETMİŞ BİR SİYASİ MEVTAYI DESTEKLEDİĞİNİZ gerçeğini değiştirmez. Maliyemüfettişisopası ve reklamhavucu bunu açıklamaya yetmez, bir gün bu yazdıklarınızı önünüze koyarlarsa gerçekdemokraside bile açıklayamazsınız. "Herkesin kantarı belinde" der eskiler. Saygılar

Yorumu oyla      58      49