YORUMLAR
Toplam 34 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 16 Mart 2014 Pazar 18:04

Kûfe'den Şam'a gelen bir Ali taraftarının devesine göz koyan Şamlı bu dişi deve benim der ve devenin yularından çeker adam bas bas bağırır bu erkek deve...Şamlı dinlemez iş Muaviye'ye akseder o da Şamlıları toplar ve seslenir ey Şamlılar bu dişi deve Şamlıların değil mi hep birlikte bağırırlar evet.Muaviye: bu devenin erkek ve senin olduğunu ben de biliyorum şimdi git Ali'ye söyle Muaviye'nin yanında erkek deveye dişi diyecek cehalette 100 bin adam var ona göre.Hırsız sandıkla aklanma paşinde..

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 16 Mart 2014 Pazar 13:39

Ben Gülen in bebelerini asla kaale almam rumuzumu zikretmeleri bile beni iğreti eder,Kula kulluk eden zavallılar ile işim olmaz.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 15 Mart 2014 Cumartesi 17:18

AKP toem ve Frontal gibi birçok kişiyi şu çizgiye getirdi.Hırsız bizdense göremem , dün dündür bugün bugündür.Rüşvet bazen bağış diye de anılabilir sadece biz mi aldık bağışı,aylardır görenmedik yağışı...çevir şiş...

Yorumu oyla      60      51  
TOTEM 15 Mart 2014 Cumartesi 17:15

:))vatandaş yırtıyor kendisini! çok yorum yazıp ortamı sulandırıp terörize etmek için ama işte ne yaparsa kapsın kula kulluk eden bir zavallı olmaktan öteye geçemez! ne acı bir durum bu ne zavallı bir ruh hali. Amerikada yaşayıp ulufe dağıtan gelirleri ve rantı hesap dahi edilemeyen sahte imamın müridi yolsuzluktan bahsediyor:)İmam mı yoksa baron mu belli değil şantaj yapan,dinleme yapan,insanlara ve hatta ülkelere kumpas kuran imam yavrum senin imama öteki dünyayı bırakmış bu dünyada götürüyor.

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 15 Mart 2014 Cumartesi 16:15

Sayın Talat Atilla, yarın rüzgar yön değiştirince yelkeni gelen rüzgara göre çevirmeye de hem takat hem de yüz olmalı. Sadece maddiyattan ibaret değil ki hayat, çarşıdan satın alınamayacak "değer"ler de var hayatta. Rüzgarın hep böyle eseceğini sananların uğradığı felaketler tarihin kirli sayfalarını doldurur, fazla ayrıntı can sıkıcı olur. burada keselim.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 15 Mart 2014 Cumartesi 15:32

Baklava çalanın içeri girdiği Reza'nın Yürütmenin başınca korunduğu ülkeyi ancak Mehdi ya da Mesih kurtarabilir.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 15 Mart 2014 Cumartesi 12:49

İşte gerçek gündemden bir konu:"Ala Ala saçmalar Son ses kayıtlarında Efkan Ala öne çıktı. Ala olduğu iddia edilen kişi, öyle laflar ediyor ve öyle bir rezil ağız kullanıyor ki Nazi Gestapo şeflerinden Reinhardt Heidrich sanırsınız." Kimler bakan oldu ülkede...Kabadayı kültürü Kasımpaşa üslubu yerleşti havaya Karabulutlar gibi...Savcı MB adlı gazeteciye tutuklama emri çıkarmazsa savcıyı da tutukla diye emrediyor İST.valisine hem de müsteşarken...ALA sen de bakan oldun ne ala...

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 15 Mart 2014 Cumartesi 12:12

09.50 Siz rüşvet bu ülkede AKP ile başlamadı diyen hanımefendisiniz değil mi? AKP ile başlamadı fakat zirve yaptı.Emin olun bundan sonra o zirveyi kimse tutturamaz.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 15 Mart 2014 Cumartesi 12:02

Acaba teeee Fas'tan vetenimizin tv ekranlarındaki altyazıyı bir telefonla iptal ettirecek gudreddeki kuvvetın sahibi zatı muhterem,hörmetli başnazır Mehdi olabilemez mi ???? Reza da çoh kudretlidü bir hemlede 4 bakan kündeledü bence o da Mehdi olabiler.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 15 Mart 2014 Cumartesi 11:54

Yazıdan bir cümle :"Hani, “Yaradalını, yaradandan dolayı.” severdik… O da mı yalan yoksa?" Bu sözü en önce Berkin'in annesini,babasını ve Berkini terörist ilan eden milletin başındayken milleti bölen Geziden %5 puan kazandık diyen öfkesinin peşinden sürüklenen adama söylemek lazım. Çocuğu Berkin gibi terörist!!!! olmayıp dolarlarla oynayan adama anlatmak lazım. Anlayacağı yok ama...

Yorumu oyla      57      49  
FRONTAL 15 Mart 2014 Cumartesi 09:50

18:27 nin zekasına hayran kaldım :) senelerdir ABD de yaşıyacaksın dünyanın heryerinde okullar açacaksın ve bunları ABD nin izni olmadan yapacaksın:) cemaat amarikanın projesine çomak sokmuşmuş:) sizin kafanızı böyle yapan ne? Birde arkadaşımız kelime oyunu oynamış, "bay an" diye:) benim cinsiyetim neden herkesi bu kadar ilgilendiriyor anlamadım gitti. Siz Gülen'in militanları bu zeka ile inanın çok yol katedersiniz:)

Yorumu oyla      55      51  
TOTEM 15 Mart 2014 Cumartesi 01:34

Birileride bu çocuk ölümlerini bile hayasızca iğrenç siyasi emellerine meze ediyorlar.söyleyin bu ölen çocuklardan başka kim masum? Daha önce Pkk ile savaşta da yazmıştım bu savaşta en masum olanlar,ölen gencecik mehmetler ve hiç uğruna ölüme yollanan pkk lı gerillalar demiştim şimdi herkes bilsin ki aramızda en masumlar,PİS SİYASET UĞRUNA TOPRAĞA YOLLADIĞIMIZ BERKİN VE BURAK EVLATLARIMIZ İKİSİ İÇİNDE KAHROLUYORUM ama biliyorum ki birileri birine seviniyor en azından üzüntü duymuyor yazık....

Yorumu oyla      53      52  
TOTEM 15 Mart 2014 Cumartesi 01:31

Çocukları öne sürüyorlar diye,taş atan çocuklar yasasını hatırladınız mı? kim daha ahlaksız? söyleyin bana,çocukları trerör eylemlerinde ön saflarda kullanan terör örgütleri ve ideolojik yapılar mı? yoksa 14 yaşında bir çocuğa bile üzülemeyecek kadar taş kalpli olanlara mı? ailesine kızarsak haksız mı oluruz? Ben 14 yaşında evladımı elinde sapan yüzünde poşu ile gösterilere yollamam öğrenirsem bunu sokağa bile çıkartmam ama bu aileler çocuklarını yolluyor ve sonra sorumlu arıyorlar! birileri-

Yorumu oyla      53      50  
TOTEM 15 Mart 2014 Cumartesi 01:28

Kime kızacaksın ki bu ülkede hatta dünyada? Başbakana kızayım 14 yaşında bir çocuğun ardından gereksiz şeyler söyledi diye,ama sonra diğerlerine de kızıyorum,bir çocuğun cenazesinden bile siyasal rant elde etmek isteyorlar diye,ekmek almaya gidiyordu diyorlar,alenen yalan söylüyorlar bunu hepimiz biliyoruz! bu yalana ne gerek var gösteri yaparkende ölse acı olmayacakmıydı? ama siyasi rant işte,ailesine kızıyorum,14 yaşındaki çocuklarını böyle gösterilere yolladıkları için,pkk ya kızmıyormuyduk-

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 18:32

FRONTAL ABD uşaklığı diye sallamış BOP eşbaşkanı kim????? EĞER 17 ARALIĞI CEMAAT YAPTIYSA ABD PROJESİNE ot tıkadılar demektir....ÖYLE O ABD UŞAĞI BU ALMAN BUNLAR BAYAT LAFLAR BAY an FRONTAL

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 18:15

Fuat Avni derki cami cemeevi projesini duyan BÇ cemaate küfreti BERKİn için taziye veremeyen vicdan.M.GÜLER ses kaydında ne diyor gezi bitsin istemiyor laf anlamıyor..ADAM öfke insanı ....Uzun lafa gerek yok ...anlaşılıyor KİMYASI...Herkesi kandırdı BbAşkanlığından beri mal peşinde Partiyi demek o PARALARLA kurdu.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 18:03

Bu gün başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep'te . Miting okadar kalabalıktı ki, iğne atsan yere düşmez. Sayın Atilla ne demişti: " ak partı her yaşadığı hengâmeden güçlenerek çıkıyor" demişti. Çok haklıymış, bu millet artık düzenlenen oyunlara kanmıyor, milyonlar başbakanımızı bağrına basmış, eminim ki bu seçimlerde AKP nin sonunun geldiğini düşünenler, çok fena hayal kırıklığı yaşıyacak.

Yorumu oyla      54      51  
TOTEM 14 Mart 2014 Cuma 17:26

Çirkinlikle dolup taşmış insanlara en büyük tokat bence.İkisi ile de gurur duydum.bizler sıradan vatandaşlarız,ne birilerinin militanı,ne diğerinin müridi nede birilerinin çıkarcı partizanlarıyız bu tavır inşallah sembolleştirilir ve aynı zamanda hem tüm siyasilere,basındaki kutuplaşan ve çirkinleşip istismar aracı olarak kullanan basın baronlarına bir tokat olur. Bu ülkeyi ne terör örgütlerine,ne sahte imamlara,nede partizan sapıkların eline bırakmayacağız.bu ülkenin tek ve gerçek sahibi halk.

Yorumu oyla      53      51  
TOTEM 14 Mart 2014 Cuma 17:22

Biraz önce okudum! Berkin in babası Buak ın babasını arayıp başsağlığı dilemiş ve Burak ın babası da oğlunu defnettikten sonra Elvan ailesini ziyarete gidecekmiş! Ve iki baba evlatlar ikimiznde evladı hepimizin evladı deyip birlik beraberlik vurgusunda bulunmuşlar! Okurken bile gözlerim yaşardı işte ben insanımı bu yüzden seviyorum tüm bu kötü nyetli,alçak ve bölücülerin kışkırtmalarına rağmen yüreği yaralı iki baba evlatlarını bırakıp ülkelerinin huzurunu düşünüyorlar. Bu yüreği kin,öfke ve-

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 16:47

İsa (as) Peygamber olarak ve mucizelerle gelmeyecek.Hz.Muhammed Mustafa'ya (as) tabi olarak gelecek,denir...Gelse de herkes bilmeyecek...Gözü altın ve parayla dolu olanlar mucize görse de inanmaz onların gözünde altın makbuldür İrani olursa daha makbuldür.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 14 Mart 2014 Cuma 15:18

Kudüs-Vatikan-Kabe Bizimkileri kenarından geçirirmi acaba? İnanın geçekten mucizeleri ortaya koyan bir adam çıksa anında yok edilir.Yaşatırlarmı sanıyorsunuz?

Yorumu oyla      58      50  
hulya 14 Mart 2014 Cuma 13:15

Seçeneklere bakarmısınız? İslami söylemleriyle Türkiyede güçlenmiş iki güç.İslamı ay pardon Türkiye'yi paylaşamıyorlar! Kabe'nin de çok umurundaydı ikiside:)

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 11:45

Gülen, Cami cemevi demişti. Berkin öldü yürütmenin başı ekonomik istikrarı bozamazlar diyor...Hayata bakış açısı...Berkin militan diyen yorumcular yazarlar ve Reza hayırseverdir(hayırları hep bakanlara ve evlatlarına) diyen yürütmenin başı..Her şey hırsızlığı örtmek için...Nereye kadar????

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 10:55

Mehdi veya Mesihi görmek için kibirden uzak gönül gözü lazım o da çalanlarda olmaz.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 10:52

Hırsıza methiye dizen seviyeye Mehdi de gelse göremez Mesih de gelse göremez.Nasip işi.

Yorumu oyla      61      50  
FRONTAL 14 Mart 2014 Cuma 10:29

Eğer Mehdi ise ona haşhaşiler benzetmesi yapanın hali nice olur demiş :) bazen burasınıbir sitcom dan ayırt edemiyorum. Utanmasalar imam bozuntusuna tapacaklar, ne günlere kaldık yarabbim. Hayatım da bu kadar sahtekarlığa rastlamadım. Allah sonumuzu hayr etsin. Şu içinde bulunduğumuz vaziyete gülermisin ağlarmısın.

Yorumu oyla      55      52  
FRONTAL 14 Mart 2014 Cuma 10:25

Totem Gülen'in bebeleri ortada cirit atıyor benzetmeleri yaptığında, totemin abarttığını düşünmüştüm. Yanılmışım. Yorumları okuyunca hak vermeye başladım. Gülen ömrünü peygamber efendimize adamış:) bir arkadaş da çok iyi icraatlarından bahsetmiş:) evet haklısınız gülen amarika nın çok iyi uşaklığını yaparak Türkiye'yi allakbullak ederek çok iyi bir iş başardı. Ya siz herkesi kendiniz gibi saf mı sanıyorsunuz? Bide çok görünmeye çalışarak Gülen'i aklamaya çalışıyorlar. Diğer bir yorumcu ise-

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 10:07

mehdi efendiyi de, bir zamanlar desteklediği baş yürütücüsünü de göreceğiz :)) bu dünyada ikisi de rahat uyuyamıyorlar zaten, öte tarafı düşünmüyorum bile :)) hele de hz.isa veya mehdi olduğunu söyleyen penissilvanyadaki malum israil hristiyan diyalogçu uşağını :))

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 09:55

Sayın basın mensupları toplumsal olaylarda ölenlerin Alevi olduğunu hepiniz ve hepimiz biliyoruz bu bugün olmuş bir gelenek değil 600 yıldır süre gelen olaylardır Alevilik sadece Türkiyede bu şekilde Dünyada hiç bir yerde Alevi diye bir Mezhep yoktur Aleviliğin yurdu olarak bilinen İran ve Irakta sadece şiiler mevcuttur bunlarda sunniler gibi ibadet eden topluluklardır Hiç bir ülkede cem evi yoktur araştırılırsa ortaya çıkar bizim ülkemizdeki Alevilerin Tarfsızca araştırılması gerekir.Karasüley

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 09:44

M.F.Gülen Hocaefendi,Mehdiyse ozaman onun aleyhine olanların manevi durumları ne olur? Hele haşhaşi diyen yürütmenin başının....

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 09:28

GÜlen MEHDİ veya Mesihse TAYYİB onun aleyhine atan Öfkeli ZENGİN OLUR Ki ozaman Mehdiye ALİM MÜSVEDDESİ DİYEN ADAMIN KÖŞEYİ DÖNEN ADAMIN VAY HALİNE...SİZ DE o zaman Mehdi aleyhine yazan biri olmayın...GÜlen Mehdiyim veya MESİHİM DEMEDİ....FAKAT güzel icraatları ortada...Tayyip ÜLKEYİ GEZİ PARKI ZANNEDİYOR İRAN EN SON SIRT ÇEVİRDİ ŞİMDİ ŞİA ALEYHİNE ATIYOR..onun HER GÜN KASET KORKUSUYLA UYUYAMADIĞI BİR GERÇEK...ALLAH ACISIN HARAMZADELER BEN ACIYORUM SONU BÖYLE OLMAMALIYDI.AKP'NİN.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 09:25

Aslında bilmediği konuda yazmamalı insan. Fethullah'ın mehdilik iddiası var mı, yok mu bilmem ama emin olduğum bir şey, Talat Atilla'nın da benim kadar konuya yabancı olduğu. Tek farkla, ima ederek Fethullah hocanın yakınlarında bulunan ve bizim bilmediğimiz, Talat Atilla'nın tanıdığı birilerinin mehdilik iddiasını doğrulamamakla birlikte reddetmediği de. Buna bir nevi "ihsas" diyoruz, yani milleti o yönde yönlendirmek için hissettiriyor. Hayırlı işler sayın Atilla...

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 09:23

Ne kadar taraflısınız Kutuları göremediniz ama iki çocuğun ve psikiyatrik tedaviye gitmeyen egosantrik bir adamın sözlerinden hareketle neler yazmışsınız.Gülen ömrünü Peygamberimize adadı SONSUZ NUR adlı eseri ve naat geceleri size bir şey anlatmadı mı? Niyet neyse bakış da o olur.SİZ ZARRABI HAYIRSEVER İLAN EDEN ÖFKELİ Zengini BİLALİ 4 BAKANI görmeyin.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 14 Mart 2014 Cuma 07:16

Hani, “Yaradılanı, yaradandan dolayı.” severdik… O da mı yalan yoksa? yoksa diye soruyorsunuzda, gömlek değiştirenleri, demokrasiyi tramvay olarak kullananları, hayatı yalan ve takiyye olanların bu konuda doğru olduklarını nasıl düşünüyorsunuz. safsınız saf.

Yorumu oyla      56      49