YORUMLAR
Toplam 32 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 12 Mart 2014 Çarşamba 00:04

chpli belediyeler pürü pakmi diye sormussun kinayeli olarak.akp chpli belediyeleri hallac pamugu gibi atti.en ufak bir yolsuzluk olsaydi basta sizin siteniz ve yandas medya günlerce mal bulmus magribi gibi üzerine atlardi.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 23:34

DEMOKRATA BAK MENDİLE DAVRAN, yoksa bu pislik başka türlü temizlenmez. En iyi yaptığı iş, zora gelince üç harfi kusuyor,"BLA BLA BLA". o DA YETMEZSE GELSİN "EBLEH", kesmezse "armut". Kolay değil, ileridemokrasinin muhafızı bunlar, kesmece, kan çıkmazsa para yok... Altı yıldır bir arpa boyu yol gittiğini gören varsa dişimi kırarım.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 23:12

Totem kızgınsın çünkü vicdanın yazdıklarını reddediyor ama egon ben yanılmam diyor....Zarrabın altınları AKları karaladı sen hala aklama peşindesin....Her ses kaydı doğru ama ALO FATİH DEMİRÖREN S.ERGİN BİR TEK PARACIKLAR EUROLAR YALAN ÖYLEMİ BB öyle dedi doğru aradım Fatihi Fatihi arar ama Bilali aramaz ZABAh ZABAH...Ben bu milletin.... diyen adamları dost edindi BB.Onun için de senin gibi öfke kurbanı milleti bölüyor fazi ,vaiz diye ama Altınların saklandığı VALİZ lobisini Görmüyor..Göremez..

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 11 Mart 2014 Salı 21:50

Zerrap para kutucuk :) ruh ikizleri aynı taktikte konu ne olursa olsun dün deniz feneri derler di şimdi gülenin kuzucukları da zerrap muhabbeti yapıyorlar. Fethiyede olanlar doğru mu? Beğenmediğimiz parti yada oluşuma saldırmalıyız o zaman..diyarbakırda Chp,Akp,Yada MHP büroları saldırıya uğrarsa ne diyeceksin? Sürekli söylüyorum çapı düşük kafatasının içi boş olan insanlarla siyaset yapmak zor.

Yorumu oyla      53      54  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 20:26

Pervin Buldan Fethiye'de esiyor:İstediklerimiz olmazsa ülke yanacak diyor....İstedikleri ne hiiiç canım özerk sonra da bağımsız bayrağı ayrı sınırları ayrı bir devlet...Bu açılım nerelere geldi....Beşir pardon beşer şaşar, Fidanlar ağaç olana kadar atı alan...Allah ülkemizi korusun.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 20:24

O, vicdanlı insandır aslında onun için kızgın bu günlerde.Biliyor Bilal'in Zarrab'ın işlerini.Mehmetçiğe pusularda yardım göndermeyen derin aklı! Onlar da tahliye olunca morali iyice bozuldu.Vicdanı yaralı ama egosu hemen kabullenemiyor sıfırla(n)mayı. Zamanla onu da aşar inşaallah.O da görüyor sıfırlanamayan Euroları.Ondan biraz öfkeli.Zamanla vicdanının "Hırsız var" sesini duyar, görür Acem altınlarının satın aldıklarını. O mu? O kendini bilir.

Yorumu oyla      55      51  
TOTEM 11 Mart 2014 Salı 16:57

Ergenekon sanıklarının boşalttığı yerlere Gülenin kuzucukları doldurulacak sonlarını biliyorlar bu paniğin sebebi o şimdi mağdur ettiklerinin ne hissettiğini Silivri de yatarken uzunuzun düşünürler. KULA KULLUK EDENLERDEN HEP NEFRET ETTİM UZAKTAN KUMANDALI BEBELERDEN NEFRET ETTİM SAHİPLERİ BUNU SAVUN DER SAVUNURLAR,SONRA VAZGEÇTİK SAVUNDUĞUN ASALDIR DER SALDIRIRLAR.Bu şahsiyetsiz ve kişiliksiz midemi bulandırıyor kendi şahsiyetine ve beynine bile saygısı olmayan insanın hiçbir şeye saygısı olmaz

Yorumu oyla      53      53  
TOTEM 11 Mart 2014 Salı 16:53

BLA BLA BLA bazı insanlar hiç değişmiyor! ruh ikizi diyorum ya boşuna demiyorum,dün ulusalcı geçinenler bin türlü fırıldak çevirirdi. bir kişi ortalığısulandırmak için çok kişigibi davranır slogan yorumculuğu yapardı şimdi ruh ikizi Gülen müridi de aynı taktiği uyguluyor aslında söylemek istediği ergenekon sanıkları çıkmasın ama bunu direk söyleyemiyor da Alpaslan dan dem vuruyor zirveden dolanıyor zira savcılarına kumpas kurdurarak içeri attırdığı vatandaşların çıkmasından rahatsız biliyor ki-

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 14:26

APo da çıksın da özerk devletinde semirsin..Zaten bu çıkmalar onun ayak sesleri değil müjdesi...Kimler emperyal güçlerin uşağı...KCK Dershanelerden haşhaşilerden kurtulmak için OSLO'da az uğraşmadı...Bir taraftan onlar diğer yandan ACEM ALTINLARI ve MUTACI BAKAN VE BÜROKRATLAR İŞTE vatanseverlik bu....ERGENEKONUN ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİ İNSANSA APOnun ifadesiyle paralel....DEVLET APOYA Aslanların ACEMLERİN kuyumcuların yeni derin ALa insanların Yalçınları seven AK doğanların ZİRVESİNE kaldı.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 14:19

Fakir Bilal'i ve Zarrabı görmeyip Kulluktan bahsedenler Silivri boşaldı şunlar girecek demeler ancak şaşkınlığın eseri olabilir..Bilal olursa sus.Sıfırlanamayan 30 milyon Euroları kutuları göremeyen kullar. Kulluk Bilal olursa olur ululuk...Biz de hangi ciddi düşünceye ne anlatıyoruz.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 13:14

A.Aslan'a kumpas kuruldu diyen adamları muhatap alıp onların Bla bla blalarına ve kulluk nakaratlarına cevap yazmak da akla hakarettir.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 12:40

neler yaptırabildiğini göstermektedir.Aile boyu insanlar günah işleme özgürlüğü kullanmaktadır.HErkes bunlar gibi günah işleme ögürlüğünü kullanmaya kalkarsa artık sonunu siz düşünün eğer ki bu adamların mal varlıkları incelenmez gerekirse hazine el koymazsa emin olun herkes şu anki yöneticilerin yarattığı modeli benimseyecektir

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 12:38

Hiç bir vatandaş ne dün, ne bugün, nede yarın herhangi bir partinin içinden birilerinin akçalı işlere girmediğini veya girmeyeceğini savunmuyor.Bu ülke bir başbakanın ve bakanlarının kendi aile fertlerini de bu işin içine katarak rüşvet çarkı kurduğunu, aile geleneğinin bile bu denli siyasiler tarafından yozlaştırıldığını görmedi bundan sonra da görmez.Bir kadın veya erkek evini geçindirmek için gayri ahlaki bir iş dahi yapsa çocuğu bilmez diye biliriz ama şu yaşananlar paranın insanlara

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 11:19

Sayın Atilla siz Ankara'yı siyasi tarihimizi mesleğiniz itibarıyla bilirsiniz.TC tarihinde 4 bakanı birden rüşvet ve yolsuzluktan görevden gitmiş başka bir hükümet var mı ? Hükümetin Silivri affı gibi algılanacak uygulamaları denize düşmenin sonucu mu? Silivri sıfırlanınca Recep aklanmış olacak mı, onlardan medet beklemek savcıyken avukat olmak neyi kurtaracak?

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 10:18

Totem her şeye rağmen benim dediğim doğrudurculardan.Aslan tahliye olmadı tabi cinayetten oldu sen bu sözünü öldürülen hakimin oğluna anlat.Aslan hakime hakaretten kaldı demekki öldür ama hakaret etme diyor derin hukuk ya da Yandaş Hukuk...Sen de onların Sözcüsüsüsn..Öğrenmiş bir kula kulluk haydi..Artık Zrraba hayırsever diyenler ciddiye alınmaz...kutusu olanlara anlat sen masallarını...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 11 Mart 2014 Salı 10:15

21.29 ZİRVE'de boğaz kesenler kimin kumpasıyla boğaz kestiler testereyle...LAF OLSUN BENİM DEDİĞİM DOĞRUDUR KULA KULLUK ERGUN PLAK ...CİDDİYE ALAMAM SENİN GİBİ KUTU GÖR (E) MEZleri...O...U ile memurun parasını peşin ver vecizesinin sahibi bize sevimli gelmiyor HELE HAYIRSEVER HİÇ....sen devam et benim için kıymeti harbiyen kalmadı.A.Aslan kumpasa uğramış...ADAM HAKİME HAKARETTEN ÇIKMADI VURDUĞU İÇİN TAHLİYEDE ...SEN DE PLAK ÇEVİRMEYE DEVAM ET 6 YILLIK KIDEMLİ YORUMCU...

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 10 Mart 2014 Pazartesi 21:29

Alpaslan aslan tahliye olmadı!! Cemaatin kumpası ile içeri tıkılanlar serbest kalıyor boşalan yerleri cemaatçilere tahsis edildi :)

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 10 Mart 2014 Pazartesi 21:06

Sayın yazarım Veli Küçüğün suçu neykine? Onu niye salmeyolar kine? Alpaslan çıhıyo da Veli'yi küçük neyim mi gorüyolar kine? Dimokrasi bu mu yeaaa?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 10 Mart 2014 Pazartesi 20:37

Talat Bey , HZ.ÖMERİ ÖLDÜREN FİRUZA TÜRBE YAPIP ZİYARET edenlerin İRANI SN başbakanın 2.vatanı ...Nasıl oluyor İHL mezunu birine 2.VATAN oluyor zinaya muta diyenlerin ülkesi...Kula kul olmayalım:-)

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 10 Mart 2014 Pazartesi 19:01

Müjde ALPASLAN ASLAN aramızda artık ileri demokrasimiz var...AKP ERGENEKON EL ELE HÜCUM haşhaşilere...2.Vatanım İRAN...

Yorumu oyla      57      54  
TOTEM 10 Mart 2014 Pazartesi 18:20

Hiçbir yapının yada cemaatin elemanı yada kulu olmamalıyız. Haktan ve adaletten yana olursak haksızlık ve adaletsizliğe uğramayız. Şu aşamada Bu yaşanan tahliyeler kaçınılmazdır zira bu savcı,yargıç,polis ve mahkemelerin verdiği kararlar şaibelidir ve kabul göremez. Umarım ülkem bu darboğazdanda yüzünün akı ile çıkar ve dersler çıkartarak bu yönde eski hataları tekrarlamaz diyeceğim ancak bu yazdıklarıma kendim bile inanmıyorum zira uzun eşek oynamayı seviyoruz herkes birbirine sıra ile biniyor.

Yorumu oyla      54      57  
TOTEM 10 Mart 2014 Pazartesi 18:18

Bu sitede yıllardır yazıyorum elbette insanız hepimizin yanlışları var benimde oldu ancak en azından ben inanmadığım hiç bir şeyi dillendirmedim haksız bulduğumu savunmadım. Türkiye dış güçlerin oyuncağı olmamalı,Bu ülkede hükumetleri yada başbakanları başkaları kasetlerle,komplolarla değiştirememeli,bunu yapacaksa bu halk yapmalı.Yoksa aynı filmi tekrar ve tekrar izlemek zorunda kalırız.Bu ülke özgür,bağımsız ve demokratik olmalı,demokrasiyi bize en acı verdiği dönemlerde bile savunmalıyız-

Yorumu oyla      54      57  
TOTEM 10 Mart 2014 Pazartesi 18:15

Yönetmeni ile kolkola girip iktidar olma sevdasına düştü oysa iktidar olmak için son derece kirli,tehlikeli ve uzantıları dışarıda olan birilerinin kucağında oturan bir yapı ve liderine hiç ama hiç ihtiyacı yoktu.Haksızmıyım arkadaşlar! Tuncay Özkan bugün bir söz söyledi Şeytanla yatağa girdiler çarpılarak çıktılar!!Akp için söyledi bunu şeytanda Gülen ve Cemaat evet haklıydı bende şimdi Kılıçtaroğlu ve CHP ye,keşke erdoğanın çarpıldığı yatağa girmeseydiniz diyorum zira sonunuz çarpılmak.

Yorumu oyla      54      57  
TOTEM 10 Mart 2014 Pazartesi 18:11

Haklılığımız ortaya dökülen,nereden geldiği belli olmayan,kirli,çirkin ve yasadışı dinleme, belge ve karşılıklı suçlamalarla gün gibi ortada değil mi? bırakın birbirlerinin maskelerini düşürsünler,bize düşen bu çirkinliğin tarafı yada parçası olmadan bu ülkenin bu iki gayrimeşru yapıdan kurtulmasını sağlamaktır deseydi bu ülkede bence oy patlaması yapardı ama olmadı!! Kılıçtaroğlu taraf oldu ve devletin başbakan ve bakanına kadar herkesi ve herşeyi dinleyip geçmişteki kirli tezgahların-

Yorumu oyla      54      57  
TOTEM 10 Mart 2014 Pazartesi 18:08

Bu süreçte CHP ve kılıçtaroğlu çıksa şöyle deseydi; Kardeşim biz yasa dışı dinlemelerle,kirli planlarla ve derin yapılarla asla müttefik olmayız,bize göre geçmişin iki müttefiki dew kirlidir,biz ikisininde aynı yapıda olduğuna inanıyoruz ve şimdi bu yaptıkları kirli savaşta asla taraf olmuyoruz,geçmişte başkalarına yaptıkları hukuksuz,ucuz,kirli tezgahları ve çirkin iftiraları birbirlerine yapıyorlar biz Chp olarak bu süreçte ülkenin bu kirli ittifaktan kurtulması gerektiğini düşünüyoruz ve-

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 10 Mart 2014 Pazartesi 18:05

Vesayetçi yapıyı ve zihniyetini aklar mı? asla. Dünde bugünde aynı şeyi söylüyorum,ben ülkemde hiçbir yapı,ideoloji,inanç grubu,cemaat yada benzeri oluşumların vesayet oluşturmasını istemiyorum o yüzden her türlüsüne ve tarafına karşıyım. Ruh ikizi lafını da çok kullanırım,saffı ne olursa olsun vesayetçi yapılar ruh ikizidirler!Tarzları,zihniyetleri ve eylemleri aynıdır.Şimdi gelelim muhalefete!!Şimdi arkadaşlar ben bu ülkede muhalefewt yok derken hep bana kızdınız ancak şimdi soruyorum sizlere-

Yorumu oyla      54      53  
TOTEM 10 Mart 2014 Pazartesi 18:01

Onlara kanmayacaksın diyorum! Ülkeyi yneten kişi ve partiler kanmayacaklar bu mazeret değil yani Bence var olan bir askeri vesayet ve uzantılarının tasviyesi süreci öylesine yanlış,fırsat bu fırsat güdüsü ile yürütülüp genişletilmiş ve dağıtılmıştır ki,şu aşamada geçmişi vesayetçiler mağdur ve özgürlük savaşçısı ünvanına kavuşmak üzereler!Peki onların arasında masum olanlar yok mu? Bugünkü yargıç,savcı,polis ve sistem yapısını görünce buna yok demek mümkün değil ancak bu durum geçmişteki-

Yorumu oyla      54      54  
TOTEM 10 Mart 2014 Pazartesi 17:58

Muhakeme diğer adı ve şekli ile analiz! bu günlerde sağlıklı bir analize rastlamak pek mümkün değil,zaten geçmişte de pek olmamıştı.Şimdi ben gündemle ilgili bir analizde bulunmak istiyorum umarın bana artı yada eksi verenler bunu yorumu mu okuyarak yaparlar.Şuan hedefte hükumet var,saldıran kim? Cemaat! Cemaat kim? hükumetin iktidar sürecindeki partneri ve yoldaşı.Önce hükumeti ele alalım,şimdi kandırıldık diyorlar ergenekon ve benzeri davalarda da topu cemaate atıp kandırıldık diyorlar!-

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 10 Mart 2014 Pazartesi 15:14

Siyaseti Ak parti düşmanlığı üzerine bina edenler bu gerçekleri görmek istemez.Oysa ki Ak parti doğru ama yanlış davulu sırtında taşıyıp tokmağı başkasına kaptırmak istemiyor.Ve bu gerçeği millet çok iyi görüyor.Darısı muhalefetin başına

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 10 Mart 2014 Pazartesi 13:35

Suriye'de BAAS Türkiye'de halkının yarısını düşman ilan eden RTE sistemi RTE ye göre de halkın yarısı ya VAİZ YA FAİZ LOBİSİ KENDİSİ ZARRRAB HAYRANI...Basın ALO Fatihle Demirören'i ağlatmayla sürüyor..AKİT'e nakite KALDI ÜLKE ...Son şarkı :Hani ya da R.....m

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 10 Mart 2014 Pazartesi 12:24

hatırlatmalı ki o yol arkadaşlığında "TERKEDİLMENİNDAYANILMAZHAFİFLİĞİ"ni yaşamak da var. Buna herkes dahil, bu sayfalarda onu cansiperane savunmaya niyetli olanlar da. Akreple yol arkadaşı olanlar, her an sokulmayı beklemeliler. Dr Turan Çömez örneği ortadayken, kimsenin akrep zehirine bağışıklığı olamaz. Hele de sözkonusu karakter, kendi tanrısallığına inanmış, megalomaninin doruğunu çoktan aşmış bir hastalıklı ruhu temsil ediyorsa. Boşuna mı demişlerdi, vikilikste "Allaha inanır ama gğvenmez"

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 10 Mart 2014 Pazartesi 10:50

Talat Bey, yol arkadaşlığı hırsızlığa rağmen sürmeli Alo Fatih'e rağmen Demirören'i ağlatmalara rağmen, kadın pazarlayan adamı hayırsever ilanına rağmen SAYIŞTAY raporları gelirse yandıklara rağmen sürmeli diyorsanız ben de evet burası TÜRKİYE derim. Havuz medyası ne zamana kadar gidecek USTA (gerçekten ustaymış:-) gidince ne yazacaklar merak ediyorum..MÜLKÜ DEVLET KİMSEYE BAKİ DEĞİL.Yeni avukat Recep ABBAS YOLCU..ZİRVE KATİLLERİNİ SALAN ADAM!!!

Yorumu oyla      65      50